the real stuff !

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

the real stuff !

Mesajde the radical » Mie Ian 30, 2002 4:16 am

azi in drum spre "ale mele" in ziarul London Evening Standard , mare pe prima pagina , un articol despre tiganii din Romania ; nu ca ar fii ceva ieshit din comun , insa de asta ar trebui sa fim mandrii.

"Johnny's gipsy night out in Hackney

by Tim Cooper
It is not every day you find a Hollywood superstar slumming it in the East End. But last night Johnny Depp came to deepest Hackney (o zona nashpa, rau famata a Londrei)to present his favourite band with a trophy at BBC Radio 3's inaugural World Music Awards
The actor, soon to be seen as Jack the Ripper in From Hell, flew in from his Paris home to hand a prize to an obscure Romanian folk group who usually play weddings and funerals.

He first met the members of Taraf de Haidouks (Band of Outlaws) two years ago when they were cast as his gipsy family in The Man Who Couldn't Cry, by British film-maker Sally Potter. He has become such a fan that he flew them to Los Angeles to play at his club, The Viper Room, to mark the release of his hit film Sleepy Hollow.
Last night at the Ocean nightspot he described them as "the greatest musicians I know" and danced with his girlfriend, actress Vanessa Paradis, as the group gave an impromptu performance at the after-show party. "These guys can play a music which expresses the most intense joy," said Depp.

The band, whose members range in age from mid-20s to late-70s, remain almost unknown in Romania because of their gipsy blood. But, said Depp: "They have this gift to make you feel alive. They are among the most extraordinary people I've ever met."

Joining him were fellow presenters Damon Albarn of Blur and Gorillaz, Joe Strummer of The Clash and ambient pioneer Brian Eno.

Albarn presented an award to double-bass player Orlando "Cachaito" Lopez, of the Buena Vista Social Club, the Cuban musicians' collective.

Senegalese star Baaba Maal won the critics' award for album of the year and other winners included Anglo-Indian composer Nitin Sawhney, London-born Susheela Raman, veteran Mali musician Djelimady Toukara and Afro-Celt Sound System."

so much for the so called "amazingly good concert " in London of our dearest and shittiest manelist ; Cristi Ionitza de care n-a auzit nici dracu' , nevertheless a newspaper.
The direction of the eye, so misleading
The defection of the soul, nauseously quick
I don't question, our existence
I just question, our modern needs......
the radical
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mie Ian 30, 2002 9:36 am

Ce sa zic... misto. Si mai ales ce anturaj avea J. Depp in seara aia. Numai unu si unu.
Cat despre Costi Ionita dupa cum spune melodia sa ia de la noi zecimale....
"Against modern football."
Aliosha

u gotta see Nic! then pray for smthing to make him dissapear

Mesajde the radical » Joi Ian 31, 2002 10:55 pm

Initial trimis de Aliosha
Ce sa zic... misto. Si mai ales ce anturaj avea J. Depp in seara aia. Numai unu si unu.
Cat despre Costi Ionita dupa cum spune melodia sa ia de la noi zecimale....

mda , eu traiesc cu impresia ca s-ar putea sa-mi placa muzica tiganeasca , nu stu de ce ca n-am prea ascultat cine stie ce ; cred ca e de vina Faramitza Lambru pe care l-am ascultat intamplator acum cativa ani , ce-i drept intr-un han ,undeva langa Brashov, unde era o atmosfera in cea mai pura romaneasca forma , ca sa zic asa.Pe scurt mi-a placut.

Pe haiducii astia insa nu i-am ascultat si nici nu cred ca am de gand s-o fac , dar mi-a facut reala placere sa vad si ceva de bine in ziarele de aici cu referire la romani.

Iar la mine dorul de casa nu se asociaza cu absolut tot ce vine de acolo.Mai ales in muzica!

Ah , DAMN!!!!!!! mi-am adus aminte de Nic!!!!! l-ati vazut pe Nic?! de necrezut ! un clip , o voce , un montaj , un interviu for fuck sake! de neegalat . In prostie desigur ....

dar , hey... era omul intr-un limo , in fata la sheraton parca undeva in manhattan (n-a intrat , sucker hihi!!) cu shampanie in mana si cu geaca gen elvis , damn! ce paysan cum zicea cineva pe aici , plus semineu , plus tigancusha necesara cu ruj prea mult plus plus plus... damn omul ala n-a lasat nimic din arsenalul de prost gust la o parte.
Ei ce sa zic , de cate ori vedeam clip asta pe vreun post , sincer ramaneam ca in transa in fata tv-ului ; rareori mi-a fost dat sa vad atata prostie ; cumva top of the range !

dar sa ma retrag pana incep aplauzele :moon:
the radical
Junior Member

Re: the real stuff !

Mesajde Mirela » Vin Feb 01, 2002 4:58 pm

[quote]Initial trimis de the radical
[B]azi in drum spre "ale mele" in ziarul London Evening Standard , mare pe prima pagina , un articol despre tiganii din Romania ; nu ca ar fii ceva ieshit din comun , insa de asta ar trebui sa fim mandri

de unde atat mandrie nu stiu....

si apropo de tarafuri romanesti,e unu'tare celebru aici in dublin,din pacate nu i-am retinut numele,ca nu m-a interesa.dupa ce au dat o serie de concerte prin irlanda,inclusiv la cea mai tera sala deconcerte din tara,s-au dat la fund(ca erau emigrati ilegal si,cu toata faima lor,puteau fi trimisi inapoi oricand).dupa vreo saptamana au fost angajati de familia de romani care conduce un restaurant destul de popular"Transylvania-Romanian Cuisine".acolo si-au gasit dragii de ei "casuta",si sa-u integrat in atmosfera...ce-i drept,autentica.si,manca-l-ar mama pe el de patron distept,le-a spus ca daca vor sa ramana trebuie sa o dea pe muzica populara si sa mai lase tiganeasca la o parte....
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Re: u gotta see Nic! then pray for smthing to make him dissapear

Mesajde Aliosha » Sâm Feb 02, 2002 2:32 am

Initial trimis de the radical

mda , eu traiesc cu impresia ca s-ar putea sa-mi placa muzica tiganeasca , nu stu de ce ca n-am prea ascultat cine stie ce ; cred ca e de vina Faramitza Lambru pe care l-am ascultat intamplator acum cativa ani , ce-i drept intr-un han ,undeva langa Brashov, unde era o atmosfera in cea mai pura romaneasca forma , ca sa zic asa.Pe scurt mi-a placut.

Pe haiducii astia insa nu i-am ascultat si nici nu cred ca am de gand s-o fac , dar mi-a facut reala placere sa vad si ceva de bine in ziarele de aici cu referire la romani.

Iar la mine dorul de casa nu se asociaza cu absolut tot ce vine de acolo.Mai ales in muzica!

Ah , DAMN!!!!!!! mi-am adus aminte de Nic!!!!! l-ati vazut pe Nic?! de necrezut ! un clip , o voce , un montaj , un interviu for fuck sake! de neegalat . In prostie desigur ....

dar , hey... era omul intr-un limo , in fata la sheraton parca undeva in manhattan (n-a intrat , sucker hihi!!) cu shampanie in mana si cu geaca gen elvis , damn! ce paysan cum zicea cineva pe aici , plus semineu , plus tigancusha necesara cu ruj prea mult plus plus plus... damn omul ala n-a lasat nimic din arsenalul de prost gust la o parte.
Ei ce sa zic , de cate ori vedeam clip asta pe vreun post , sincer ramaneam ca in transa in fata tv-ului ; rareori mi-a fost dat sa vad atata prostie ; cumva top of the range !

dar sa ma retrag pana incep aplauzele :moon:

Nu pot sa diger Faramita....

Who's Nick????
Aliosha

lol

Mesajde n3aGabitz » Sâm Feb 02, 2002 8:48 am

moama domn'le "for fuck's sake" gata ne-am facut engleJi ce dreacu.....bloody 'ell daca va mint!
n3aGabitz
Junior Member

Re: Re: u gotta see Nic! then pray for smthing to make him dissapear

Mesajde the radical » Sâm Feb 02, 2002 3:31 pm

Nu pot sa diger Faramita....

Who's Nick????

Nic , nu Nick :) , e un "must see" pe atomic parca-l dau astia . Altfel e un nobody who wants to be a "somebody".

highly reccomended .Or...:z :z
the radical
Junior Member

Re: lol

Mesajde the radical » Sâm Feb 02, 2002 3:53 pm

Initial trimis de original
moama domn'le "for fuck's sake" gata ne-am facut engleJi ce dreacu.....bloody 'ell daca va mint!

;P ;P ;P

calm down Willy Wonka ; it wasnt meant for your narrow understanding . Nor was a statement ; so lets not re-open this subject , shall we? unless u wanna get radio rental

All right me old china?

:fuck:
the radical
Junior Member

Re: Re: Re: u gotta see Nic! then pray for smthing to make him dissapear

Mesajde Aliosha » Sâm Feb 02, 2002 8:01 pm

Initial trimis de the radical

Nic , nu Nick :) , e un "must see" pe atomic parca-l dau astia . Altfel e un nobody who wants to be a "somebody".

highly reccomended .Or...:z :z

Daca e pe atomic inseamna ca nu o sa am placerea prea curand...
Sa inteleg ca a iesit ceva mai penibil decat 4U???
Aliosha

Re: Re: Re: Re: u gotta see Nic! then pray for smthing to make him dissapear

Mesajde the radical » Dum Feb 03, 2002 12:02 am

Daca e pe atomic inseamna ca nu o sa am placerea prea curand...
Sa inteleg ca a iesit ceva mai penibil decat 4U???

ah , stai ca eu acum vad pe unde esti tu ,nu cred ca ai cum sa-i vezi clipul decat daca ti-l da cu autograf ceva sau free promotion chiar autorul. Deci nu am idee de 4U , insa intrece orice culme a penibilului .
the radical
Junior Member

Mesajde doua vorbe » Dum Feb 03, 2002 12:58 am

"The band, whose members range in age from mid-20s to late-70s, remain almost unknown in Romania because of their gipsy blood. "

drept muzica lautareasca e destul de haioasa si intr-adevar vesela din cand in cand la un chef ,botez sau nu stiu ce etc ...

dar scuze ce vor sa zica prin " because of their gipsy blood. " faptul ca nici o grupa de lautari nu depaseste limita cartierului nu vina de la faptul ca romanii sunt ahhh asa da rasisti ci pentru ca n-au management , vezi adrian copilu minune :s , cu un producer "bun" in spate a ajuns destul de cunoscut in ciuda ca are "gipsy blood. " bun acuma muzica lui e naspa rau , si dupa parerea mea o rusine pentru orice lautar dar totusi e cunoscut :D :p.

Peace out .
doua vorbe
Junior Member

Mesajde Rolf » Lun Feb 04, 2002 10:41 am

Cazuri de tarafuri semi-celebre, nu neaparat lautaresti, se intilnesc in mai multe locuri. In Piata San Marco, emblema Venetiei, sunt 2 cafenele celebre. Una din formatiile care cinta acolo este din Chisinau.

In Grinzig, cartierul de circiumi si voie-buna al Vienei, cinta multe tarafuri romanesti. Astia abordeaza inclusiv repertoriu folcloric international, cintind inclusiv melodii populare coreene, daca au clienti coreeni.
Rolf
Junior Member

Radical...

Mesajde Aliosha » Dum Mar 03, 2002 9:40 pm

Mi-am adus aminte de threadul asta facut de tine:
Am fost la biblioteca din colt sa imi iau niste muzica si cand ma uitam prin cataloagele alea am vazut ca aveau si Taraful Haiducilor.
Mi-am zis "hai sa-l iau" dar era deja imprumutat de altcineva.
Aliosha

Am ascultat Taraf De Haidouks...

Mesajde Aurolacul » Lun Mar 04, 2002 12:33 am

Mi-am adus aminte de threadul asta facut de tine:
Am fost la biblioteca din colt sa imi iau niste muzica si cand ma uitam prin cataloagele alea am vazut ca aveau si Taraful Haiducilor.
Mi-am zis "hai sa-l iau" dar era deja imprumutat de altcineva.

Da, am ascultat Taraf de Haidouks cand am imprumutat de la un pirieten de aicea. Superb, nu am ce zice, muzica de calitate. Uite, articole ca astea ma fac mandru sa fiu roman, dar cand aud la Meridian news ca alti 7-8 10 romani prinsi incercand sa traverseza canalul, iar mi-e jena sa ma uit la prieteniimei englezi, mai ales cand asa de multi oameni se uita la stiri.
------------------------------------------------------------------------------------
If you were earth, have balance, If you were fire, then provide energy, if you were water, glide flawlessly, if you are a b-boy, be proud
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Ypsi » Dum Mar 10, 2002 2:19 pm

Si ca veni vb si de asta...sa zic ca am mai auzit ceva muzica lautareasca (din cate am intzeles de la batranul meu Maria Tanase se invarte prin aceeasi zona)...si deocamdata pot sa afirm ca MA UNGE la suflet...dar deocamdata sunt neavizat...as vrea sa ascult mai multa...avetzi vreun link pentru down-uri de asha ceva?...
hai merci! :cool: :cool:
Ypsi

Mesajde Aliosha » Dum Mar 10, 2002 5:22 pm

Uita-te la forumul de Linkuri utile threadul download.
Aliosha

Mesajde Zgubilici » Dum Mar 10, 2002 5:40 pm

apropo de muzica lautareasca, chiar acum vad pe protv Loredana cu super-proiectul ei Agurida. fara Boncea ar fi murit de mult in muzica
si ultimul ei proiect...Agurida... indraznet, dar nu se compara cu titlul topic-ului
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Mr Teo » Dum Feb 15, 2004 9:46 am

Pe threadu asta vad ca nu mai e nici un post de mult.
Mai demult(cand mai eram in Romania) auzeam si eu ca sunt cunoscute anumite ansambluri tiganesti in strainatate.
Mai e adevarat?
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
Mr Teo
Junior Member

Mesajde Superba Oana » Dum Feb 15, 2004 11:13 am

Mr Teo scrie:Pe threadu asta vad ca nu mai e nici un post de mult.

si te-ai gandit tu sa sa-l reinvii...
Mr Teo scrie:Mai demult(cand mai eram in Romania) auzeam si eu ca sunt cunoscute anumite ansambluri tiganesti in strainatate.
Mai e adevarat?

pai nu stim ca noi nu suntem in strainatate (ca tine....) poate ar trebui sa ne spui tu
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
Superba Oana
Junior Member

Mesajde eyewitness » Dum Feb 15, 2004 11:25 am

oano, vezi ca dornel uita un "r" la post asa ca se gandi el cu neuronu lui stingher ca daca nu mai ie niciunu cam demult pe threadu asta prezenta sa ar fi imperios necesara
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Superba Oana » Dum Feb 15, 2004 11:54 am

eyewitness scrie:oano, vezi ca dornel uita un "r" la post asa ca se gandi el cu neuronu lui stingher ca daca nu mai ie niciunu cam demult pe threadu asta prezenta sa ar fi imperios necesara

eu as propune sa tina un post (ca tot se apropie ala al pastelui) si sa ne scuteasca vreo 40 de zile de ineptiile "creatie proprie"
Superba Oana
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Feb 15, 2004 11:55 am

oana, facem pariu ca in foarte scurt timp o sa primesti pemeuri de la impricinatu in care o sa te intrebe ce ai cu el? de ce nu iti plac posturile lui? etc etc etc.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Superba Oana » Dum Feb 15, 2004 11:57 am

astept cu placere mesajele ca si-asa "cutia " mea cu pm-uri shoma....
Superba Oana
Junior Member

raspunsuri

Mesajde Mr Teo » Dum Feb 15, 2004 7:34 pm

eyewitness scrie:oano, vezi ca dornel uita un "r" la post asa ca se gandi el cu neuronu lui stingher ca daca nu mai ie niciunu cam demult pe threadu asta prezenta sa ar fi imperios necesara

Aiu pentru tine nu exista nici o solutie deci nu am raspuns. :yD
Oana da am decis sa "reinvii" subiectul si ce?(parca stiam ca nu e nici o regula pe barfe si poti posta ce vrei).
Baixo eu recunosc ca tu vii dupa aiu pe orice post dar poate mai stricam regula da? :limba:
Singurul motiv care il aveam sa postez aici era sa stiu un ranspus la:
Mai sunt formatii tiganesti asa de cunoscute incat sa mearga la concerte in afara/ sa ii cunoasca altii in afara?(normal ca daca intrebam nu stiu).
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
Mr Teo
Junior Member

Mesajde Catzelusha » Dum Feb 15, 2004 8:56 pm

baxi,baxi,bonus noi iti oferim,baxi,baxi, reincarci shi te .......iubiiiiiiiiim! :D
Catzelusha

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii