Care E Filmul Vostru Preferat Din Toate Timpurile?

sub lumina lanternei magice

Unul din cele mai bune filme

Mesajde Dragos C. » Mar Ian 06, 2004 1:29 am

Foarte frumos filmul "The Last Of The Mohicans". Ma impresioneaza de fiecare data cand il vad. Si coloana sonora e pur si simplu superba, nici "Braveheart", care e filmul meu de suflet, nu se poate mandri cu asemenea muzica.

Iar scena finala nu se poate descrie in cuvinte. Tensiunea creste treptat de-a lungul intregului film, pentru ca, la sfarsit, sa explodeze intr-o mie de sentimente. Magnific...
Lasa-ma sa-ti transform lacrimile in flori si sa te bucuri, si sa simt din zambetul tau o eternitate.
Dragos C.
Junior Member

Mesajde Aurolacul » Mie Ian 07, 2004 3:06 pm

Initial trimis de Prozac
[B]The Savior nu a fost asa cunoascut si am considerat necesar sa dau cateva amanunte. Sunt curioasa daca l-a mai vazut cineva...

Da, eu l-am vazut. Chiar sunt de acord, e unul dintre cele mai bune filme, cel putin unul dintre cele mai bune filme de razboi, acolo cu saving Private Ryan shi cu Platoon. Ca sa nu mai zic de Apocalypse Now.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde ROXANA » Vin Ian 09, 2004 7:18 pm

1 trilogia Matrix
2 bad boys 1,2
3 truman show
! everything that has a begining has an end !
ROXANA

"Magnolia "

Mesajde Ghionoaia » Dum Ian 11, 2004 3:58 pm

Am vazut la inceputul anului "magnolia " cu tom cruise . Pe cd .
Vi-l recomand cu caldura .:) . Un film despre frica, acid si poezesc .
Ghionoaia

Mesajde ReiZbar » Dum Ian 11, 2004 9:14 pm

Filmu' care m-a impresionat cel mai mult si la care ma uit cu placere ori de cate ori am ocazia este Legendele Toamnei unde Brad Pitt face un rol exceptional!!!! Tot cam pe la acelasi nivel as clasa si seria The Godfather 1 2 3, care as spune ca merita vazuta!!!!
fight to reach the light!!!
ReiZbar
Junior Member

Mesajde Nanuka » Mar Ian 13, 2004 6:00 am

The sixth sense
Trainspotting
Natural born killers
American beauty
The last samurai cu Tom Cruise
Devil's Advocate
Interview with a vampire
Matrix (1)
The silence of the lambs, Hanibal, The red dragon
The ring
Final destination 1 2
Terminator (2 3)

Hmm sunt mai multe dar nu-mi aduc acum aminte...

Super filmele...mi-au placut extrem de mult..

Va pupic,
Nanuk.
Nanuka

Mesajde Delphyna » Mar Ian 27, 2004 10:53 am

Am vazut Frida si mi s-a parut extrem de interesant si il recomand si eu cu caldura. Dca pana deunazi eram obsedata de "Girl Interrupted" acuma mi-a trecut partial si am vazut un film extraordinar "The Green Mile" cu Tom Hanks si pentru o prioada buna de timp asta o sa fie referinta la mine. De fapt cred ca s-a mai vorbit despre asta pe aici.
Un alt film de la care dupa ce am iesit o jumatate de ora nu am avut curajul sa vorbesc a fost "Hotul de orhidee" ...
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
Delphyna

Mesajde Red_Mustang » Vin Feb 06, 2004 11:04 pm

Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai, ar fi mai multe...De exemplu: F&F 1 si 2, SWAT, DREAMCATCHER care ma pasioneaza la culme si ar mai fi dar nu le tin minte kiar pe toate...ah si THE CORE (MIEZUL)
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
Red_Mustang

Mesajde Red_Mustang » Vin Feb 06, 2004 11:06 pm

AH si Final Destination 1 si 2...
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
Red_Mustang

Mesajde Martin Eden » Mie Feb 25, 2004 4:04 pm

Shawshank Redemption. Cred ca am spus tot.
Martin Eden
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Feb 25, 2004 6:58 pm

Martin tu esti de-al nostru. Te invit in week end la intalnirea forumista, sa bem o bere. :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mar 25, 2004 10:20 pm

si eu ma declar multumit de acest top....tinand cont ca Shwshank, Pulp Fiction si Gladiator nu lipsesc.
Ma gandesc ca britanicii nu aveau cum sa includa Forrest Gump in primele 10, film ce trece in revista istoria moderna a USA.

Tot incerc sa vad Lista lui Schlindler de ceva vreme...si mereu ma iau cu altele. Il am pe hard si il voi vedea...ca prea e laudat si controversat.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde 7vies » Dum Mar 28, 2004 6:18 pm

-mi-a placut f. mult ,,the sting,,(cacealmaua) cu paul newman si robert redford
..mult umor si faze memorabile...
7vies
Junior Member

Mesajde GreyV » Mar Mar 30, 2004 6:11 pm

Irreversible
Pulp Fiction
Magnolia
Cam asta'i !
GreyV
Junior Member

Mesajde wwritza » Lun Apr 05, 2004 6:52 pm

Urmarind aseara American Beauty pt a nu stiu cata oara, am realizat ca majoritatea filmelor mele preferate sunt narate de catre un nene, de regula unul din personajele principale. In cazul lui American Beauty - Kevin Spacey ( hmm, tipu' la final moare, nu stiu cum e si povestitorul *p kidding ), Stand by me - Richard Dreiffus ,Cinema Paradiso - Marco Leonardi(1989 Oscar pt film strain) , Forrest Gump - Tom Hanks , Shawshank Redemption - Morgan Freeman....si astea imi vin in minte acum.
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde Black Eyes » Lun Apr 12, 2004 3:41 am

Nu am inca un film preferat, insa imi plac foarte mult filmele cu Jet Li: Kiss of the dragon, Romeo must die, The one.
De asemena, Gladiatorul este unul dintre filmele pe care as putea sa le revad si de 50 de ori, si tot nu m-as plictisii de ele....
[font=Times New Roman]No one knows what it's like to be the bad man , to be the sad man , behind black eyes[/font]
Black Eyes
Junior Member

Mesajde Dany_S » Vin Apr 16, 2004 1:37 am

ok deci subiectul este care e filmul prefeat nu care consider ca e cel mai bun film din punct de vedere cinematografic, ca nu e una si aceeasi chestie

oricum, n-am unul singur care sa-l prefer peste toate
ce imi aduca acuma aminte

Lord of the Rings -toate 3
Braveheart
The Last Samurai (film destul de nou cu Tom Cruise)
Gladiator
seria Star Wars - deabea astept sa vad ultimele filme
Planet of the Apes
seria Star Trek
toata serie Scary Movie
toata seria Naked Gun
toata seria American Pie
Not another teenage movie
Ronin
15 Minutes
Heat
Heist
Dany_S
Junior Member

Mesajde Black Eyes » Vin Apr 16, 2004 5:27 am

Pai....filmele pe care le-am enumerat mai sus, fac parte din filmele mele preferate, insa cum nu ma pot limita la unul singur, atunci am scris mai multe.Probabil m-am exprimat eu gresit, sorry.
[font=Times New Roman]No one knows what it's like to be the bad man , to be the sad man , behind black eyes[/font]
Black Eyes
Junior Member

Mesajde Dany_S » Vin Apr 16, 2004 7:32 am

black eyes, daca te-ai referit la ce-am zis eu la icneputl postulul, nu m-am legat de postul tau cu nimic, doar ziceam despre mine ce-o sa scriu, ca sa nu se ia lumea de mine cum am vazut pe celelalte pagini "cum e posibil sa consider Scary movie cel mai bun film" si doar faceam distintia intre filmele bune din punct de vedere academic/artistic si pur si simplu filmele mele preferate
Dany_S
Junior Member

Mesajde I`m With You » Sâm Mai 01, 2004 4:53 pm

filmul care l`am vazut aseara mi`a placut la nebunie: "destul" ,"Anaconda","Ucide-ma cu tandretze","8mile", "titanic"
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
I`m With You
Junior Member

Mesajde Black Eyes » Sâm Mai 01, 2004 8:08 pm

Dany S...oky, no problem; am crezut ca ai comentat la postul meu. My mistake! :P

Si casa fiu si eu on topic: am vazut zilele trecute filmul "HERO" cu Jet Li. Nu pot sa zic ca mi-a placut la nebunie, pentru ca povestea a fost cam aiurea, si cum nu am fost prea atenta, n-am inteles mare lucru; insa mi-au placut foarte mult scenele de actiune care au existat din plin pe tot parcursul filmului. Mi s-a parut foarte bine realizat, si l-am inclus si pe el in unele din filmele mele preferate tinand cont de scenele de lupa. ;)
Black Eyes
Junior Member

Mesajde vali » Dum Mai 02, 2004 8:03 pm

in ordine alfabetica...

12 ANGRY MEN - mi-a palcut de prima oara de cand l-am vazut, perosnajele sunt extreme, atmosfera este construita foarte frumos, Capra stie sa faca atmosfera, iar Fonda este genial

ANIMAL FARM - imi place pentru ca prezinta o importanta lectie de viata

DAZED AND CONFUSED - nu e o realizare de exceptie, nu sutn actori care exceleaza, dar atmosfera si coloana sonora fac din aceasta povestire simpla un film care imi place

WAG THE DOG - prezinta un subiect care ma pasioneaza...

DOGDAY AFTERNOON - un recital pacino

EASY RIDER - frica de ceea ce nu cunoastem ne impinge la actiuni reprobabile

FALLING DOWN - michael douglas in cel mia un film al lui, regizat de un maestru si cu un subiect excelent

NATURAL BORN KILLERS - prezinta un subiect care ma pasioneaza...

PULP FICTION & RESERVOIR DOGS - dialogurile si constructia

THE GODFATHER I - no comment

THE SHAWSHANK REDEMPTION - no comment

-----------------------------------------------------------------------------
daca si dl moderator este de acord, propun sa scrie de acum incolo mai cu atentie, nu la 5 minute dupa ce am vazut un film sa il declaram cel mai bun...asa vom avea o parere mai clara despre subiect...
some people deserve to die
vali

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mai 02, 2004 9:05 pm

Stimatul Domn Moderator este de acord. Va rog sa postati filme numai dupa ce avetzi o parere clara despre ele.

Sa (re)amintesc si eu filmele mele, in ordinea preferintelor :

1.The Shawshank Redemption si Pulp Fiction
Aceste doua pelicule ocupa la egalitate locul 1 all-time. Primul pentru ca spune o poveste superba, infatisandu-ne doua personaje pe care nu ai cum sa nu le indragesti. Pentru ca tot filmul este un mare moment de romantism. Al doilea pentru personajele carismatice, dialogurile simple dar inteligente si uneori pline de umor si pentru situatiile create.

3.Forrest Gump
Pentru ca prezinta viatza prin ochii lu' Forrest Gump. *p

Urmeaza filme precum The Big Lebowski si Snatch (cele mai tari comedii ale tuturor timpurilor...cum le numea Alexandru) . Il prefer pe primu pt. ca personajul principal este extrem de bine conturat.

Evident...Donnie Brasco....filmul meu preferat cu Mafia si mafiotzi. Partea a doua din Godfather , partea intai din Godfather.

Sa nu uitam...Sleepers.

Si incheiem cu Trainspotting si Requiem for a dream

PS : si Casablanca
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde RooT » Lun Mai 03, 2004 9:58 am

select * from movies where cool=1;

fight club - idee superba
face off - mishto poveste, realizare mishto, actori de 10
gone in 60 sex - mashini cool, speed (mergi si celalte 2fast...)
scary movie 123 - cea mai tare comedie exagerata
matrix 1 - interesanta poveste ... efecte cool
Final destination 12- super combouri :) ... poate e ciudat .. da am ras cu lacrimi ;y
mortal combat 12 - realizare mizerabila da idee bestiala
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
RooT

Mesajde whatever » Dum Mai 09, 2004 8:59 pm

pulp fiction de departe. Are povesti geniale, caractere superbe si actorii joaca fantastic(in special Travolta)

oricum se vede mana lui Tarantino.

ar mai fi Domnita Soim(iarasi o poveste superba, dublata de peisaje) si Eduard Omul Foarfeca, Johnny Depp intr-un rol magistral.
whatever

Mesajde CrAsh0v3r » Vin Iun 18, 2004 2:35 am

1. The Salton Sea
2. Phone Booth
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
CrAsh0v3r

Mesajde u-77 » Vin Iun 18, 2004 3:05 am

1. RANE
2. UNDERGROUND
3. LEPO SELO LEPO GORE
4. VUKOVAR,JEDNA PRICA
5. BLACK CAT WHITE CAT

& alte filme ale lui Emir Custurica.Primele trei vi-le recomand.(daca se gasesc prin Romania).Un Film foarte controversat aici este: "Hitler,The Rise of Evil",ca re descrie foarte amanuntit cum acesta ajunge la putere,rol foarte bine jucat de Robert Carlyle (Trainspotting).
u-77
Junior Member

Mesajde NewDetails » Joi Iul 01, 2004 7:57 pm

pulp fiction , hell iraser ,waking life,traffic,monster ,rose red ,the beyond,2001: A Space Odyssey,psycho,Schindler’s List and bla so-on ,BWP (crezand la inceput ca nu este regizat -> poate de asta a parut mai interesant)
oricum just filme ;te impresioneaza pe moment si atat.
NewDetails
Junior Member

Mesajde NewDetails » Dum Iul 04, 2004 1:24 pm

alte filme :Citizen Kane,Seven,Fargo.
NewDetails
Junior Member

Mesajde tester » Dum Iul 04, 2004 2:52 pm

whatever scrie:oricum se vede mana lui Tarantino

sigur ca se vede, ca doara era la al doilea film, nu la al 10-lea. ~p
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member