cum imi pun poza la subiect?
23 mesaje
• Pagina 1 din 1
- ovidiu_yo
- Junior Member
cu mare grija si atentie folosind fie 4 cuie de doijuma ori picatura daca subiectu ie din beton armat. intreaba-i si pe userii baicsu si respectiv neatza care cunosc problema mai in profunzime.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
pe acest forum se poate pune poza doar la Complementul Direct si la Predicatul Nominal. La subiect inca nu se poate. Ne pare rau !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de eyewitness
intreaba-i si pe userii baicsu
nu mai este nevoie sa ma intrebe, pentru ca am vazut la timp subiectul. prietene ovidiu_tu, sfatul meu este sa-ti faci o poza de buletin (3x4), sa faci foarte multe cópii si sa le lipesti matale pe desktop cu scoci de preferinta de fiecare data cand postezi un post. acum nu stiu ce zic. asteapta sa intre neatza pe forum si sa vezi ce idei iti da si el.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
deci cum am facut eo: am ademenit subiectu mai intai cu o lalea, o tzuica sho felie de branza. cand a venit mai apruape, lam prins de picioarele din mijloc shi iam shoptit la ureche "acum iesht a mea!" moment in care subiectu sa mai domolit. lam invitat la mine acasa in scop ca sal prostesc shi iam aratat colectzia mea de conuri de brad ce o pastrez sub cada de baie. de aici shi pana la am pune poza pe iel, na mai fost decat un pas. evident unul mare pentru mine, dar insignifiant pentru omenire.
-
neatza - Mesaje: 5820
aoleo, domnu cu poza, am uitat ce ierea mai inportant! savetz mare grije ca ie vorba de doo subiecte: cel flicostromic shi cel ciclopizdic. daca vine ala flicostromic, nu ie nici o problema, da daca ai ghinionu satz apara ala ciclopizdic, ai cam belito!
-
aberantilor
era o intrebare la misto bai aberantilor
- ovidiu_yo
- Junior Member
domnu ovidiu_tu, din respect pentru domnia voastra, eo nu miam permis sa cred ca suntetz capabil de umor.
-
Iei poza,iei subiectu` si le pui una langa alta...Era greu?
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
bai bulangiilor de ce nu ii raspundeti baiatului ... poate mai e si asltii care vrea sa vada ....
LICHELE ALE SOCIETATII CE SUNTETI ! ... stiti voi ce zice porunca aia ... care este ... ca cica ajuta-ti aproapele
LICHELE ALE SOCIETATII CE SUNTETI ! ... stiti voi ce zice porunca aia ... care este ... ca cica ajuta-ti aproapele
-
monk - Mesaje: 2747
Nu potzi sa-tzi pui poza daca n-ai acordu' subiectului!
Nota: subiectul trebuie sa fie neaparat nominal.Daca nu este nominal,poza poate ajunge la serviciile secrete ale multelor feluri de complemente,asociate cu OPM(organizatzia partzilor morfologice)care ar putea face apel la curtea de pe langa tribunalul predicatelor,care..........heeeeeeeeeeelp!!!!!!!
Nota: subiectul trebuie sa fie neaparat nominal.Daca nu este nominal,poza poate ajunge la serviciile secrete ale multelor feluri de complemente,asociate cu OPM(organizatzia partzilor morfologice)care ar putea face apel la curtea de pe langa tribunalul predicatelor,care..........heeeeeeeeeeelp!!!!!!!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
Initial trimis de ovidiu_yo
era o intrebare la misto bai aberantilor
aaaaaaaahhhhhhhhhh, si io ti-am raspuns in cel mai serios mod cu putinta
ANTI
-
deci inseamna ca o vinde. atunci la ce ii mai trebuie s-o puna la subiect? ma rog, poza s-o puna la subiect.
ANTI
-
telefon color am si io ca ie caramiziu cu negru si cu gri si are si 2 tasti care ie verde si altu rosu da n-are poza....
ba da io acu imi dadui seama cio vrut sa intrebe : cum isi pune poza la subect, adica cum ii spune iel la poza care e subectu...ie subtil rau de tot acest ovidiu-HIM
ba da io acu imi dadui seama cio vrut sa intrebe : cum isi pune poza la subect, adica cum ii spune iel la poza care e subectu...ie subtil rau de tot acest ovidiu-HIM
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
Initial trimis de animaloo
telefon color am si io ca ie caramiziu cu negru si cu gri si are si 2 tasti care ie verde si altu rosu da n-are poza....
aaaa stiu shi eu, e din ala unde pe butonul rosu scrie engage, shi pe ala verde scrie disengage. Vezi sa nu apesi niciodata butonu rosu, shi daca il apesi, intodeauna sa apesi butonul verde dupa aia.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
si vezi ca daca nu stergi repede quotele, pana nu vede unul dintre admini, tae mi-e ca-tz ei avertizment, inainte sa-i puna individul acela poza la complementul circumstantial de mod.
ANTI
-
23 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii