Creez acest subiect pt. ca sunt un mare fan a lui Jacques Villeneuve.
Am tinut cu el in marea lupta cu Schumacher din 97 cand in ultima cursa Schumi a intrat pur si simplu in Villeneuve intr-o disperata incercare de-a castiga titlul. Va mai amintiti? De atunci sufar alaturi de Villeneuve si astept in continuare ziua cand va avea o masina tare sa demonstreze la toata lumea clasa lui.
A fost cel mai tanar pilot din istorie care a castigat un campionat mondial!1
Jacques Villeneuve
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
Jacques Villeneuve
Stele mici de cositor
Ard de dorul morţilor
Ard de dorul morţilor
-
COSS+min - Junior Member
putini stiu ca in acele momente masina lui Schumi dadea semne de "oboseala". asadar, era putin probabil ca Schumi sa termine cursa.
iar la final il astepta marele premiu : prima victorie cu ferrari (dupa o pauza de 18 ani, de altfel). intrebati intr-un chestionar, cativa piloti de ralui din Romania au declarat ca, probabil, ar fi procedat si ei la fel.
putini stiu faptul ca Schumi a declarat ca regreta cele intamplate si ca e singurul lucru pe care nu l-ar repeta din cariera lui de pilot de F1.
jac ??
un pilot bun, chiar foarte bun cand are masina.
cand nu, nu stie sa-si dozeze ambitia si, deseori face cunostinta cu nisipul.
un adevarat campion a fost tatal sau, Gilles, desi nu a castigat nici un titlu.
sa nu uitam ce masina conducea jac in momentul castigarii unicului titlu din palmares.........
altfel, da dovada uni tip prea putin echilibrat.
iar la final il astepta marele premiu : prima victorie cu ferrari (dupa o pauza de 18 ani, de altfel). intrebati intr-un chestionar, cativa piloti de ralui din Romania au declarat ca, probabil, ar fi procedat si ei la fel.
putini stiu faptul ca Schumi a declarat ca regreta cele intamplate si ca e singurul lucru pe care nu l-ar repeta din cariera lui de pilot de F1.
jac ??
un pilot bun, chiar foarte bun cand are masina.
cand nu, nu stie sa-si dozeze ambitia si, deseori face cunostinta cu nisipul.
un adevarat campion a fost tatal sau, Gilles, desi nu a castigat nici un titlu.
sa nu uitam ce masina conducea jac in momentul castigarii unicului titlu din palmares.........
altfel, da dovada uni tip prea putin echilibrat.
- oaspetele
- Junior Member
Cand conduci o astfel de masina ai o responsabilitate enorma, nu poti sa te joci cu vietile oamenilor! De aceea gestul lui Schumacher este nescuzabil!:mad:
Intrebare: Ce se intampla daca in acel incident masinile ieseau de pe pista si Villeneuve murea in aciident?
Nu il poti compara pe el cu Gilles cum nu poti compara nici un pilot actual cu altul din alta epoca.
ex. diferenta dintre Schumi si Fangio? Schumi este un pilot f. talentat, cu o masina exceptionala. Fangio a fost mai mult decat un pilot, un magician ! o adevarata legenda!:A
Nu stiu de unde ai dedus ca Jacques este un tip neechilibrat?:confused:
Intrebare: Ce se intampla daca in acel incident masinile ieseau de pe pista si Villeneuve murea in aciident?
Nu il poti compara pe el cu Gilles cum nu poti compara nici un pilot actual cu altul din alta epoca.
ex. diferenta dintre Schumi si Fangio? Schumi este un pilot f. talentat, cu o masina exceptionala. Fangio a fost mai mult decat un pilot, un magician ! o adevarata legenda!:A
Nu stiu de unde ai dedus ca Jacques este un tip neechilibrat?:confused:
Stele mici de cositor
Ard de dorul morţilor
Ard de dorul morţilor
-
COSS+min - Junior Member
nu stiu daca tu mai tii minte, dar incidentul se petrecuse untr-o curba unde viteza atins e minima, deci se exclude un accident de o gravitate presupusa de tine.
mai mult, sunt voci care afirma ca Schumi nu prea avea cum sa-l mai vada pe jac in acel viraj, el nevrand decat sa se apere mai agresiv, exact cum a facut-o Sato in ultima cursa a acestui an.
dar, sa nu mai dezgropam mortii.
despre jac, incearca sa vezi de cate ori a abandonat in ultimii 3-4 ani. nu vorbesc de abandonurile tehnice.
si apropo : Schumi, pe o masina varza cu carnati, din care efectiv zburau piese in timpul turului de incalzire, a castigat 3 curse in primul sezon la Ferrari.
ce a facut jac in toti anii de la BAR ??
mai mult, sunt voci care afirma ca Schumi nu prea avea cum sa-l mai vada pe jac in acel viraj, el nevrand decat sa se apere mai agresiv, exact cum a facut-o Sato in ultima cursa a acestui an.
dar, sa nu mai dezgropam mortii.
despre jac, incearca sa vezi de cate ori a abandonat in ultimii 3-4 ani. nu vorbesc de abandonurile tehnice.
si apropo : Schumi, pe o masina varza cu carnati, din care efectiv zburau piese in timpul turului de incalzire, a castigat 3 curse in primul sezon la Ferrari.
ce a facut jac in toti anii de la BAR ??
- oaspetele
- Junior Member
jaques nu mai este de mult pe prin plan
Era o vreme cand ziceam ca el va fi mai bun ca michael dar din pacate acea vreme a venit, a fost si sa dus.
Acum din pacate nu mai avem decat sa ne uitam si admiram ceea ce a fost.
Nu cred ca voi mai auzi de jaq sa mai castige campionate, doar poate daca ceva senzational se intampla.
Acum din pacate nu mai avem decat sa ne uitam si admiram ceea ce a fost.
Nu cred ca voi mai auzi de jaq sa mai castige campionate, doar poate daca ceva senzational se intampla.
-
Mr Teo - Junior Member
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Formula 1. Sporturi cu motor