C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
-

neatza - Mesaje: 5820
baicsu, mie da, in special cand se comanda haloi aiurea si raman portii intregi, so what?
ba daca-mi place nushce din locatzie mai eau simplus o portie doo la pachet (asta mi se intampla totimpu cun preten a carui consuarta nu pea iese si ii ia mereu la casolet)... why?
ba daca-mi place nushce din locatzie mai eau simplus o portie doo la pachet (asta mi se intampla totimpu cun preten a carui consuarta nu pea iese si ii ia mereu la casolet)... why?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
baicsule, hai ca atunci cand iti iei acasa din farfuria ta mai merje da cand merji de la masa la masa sai intrebi pe uamini daca mai mananca si sa le iei mancarea din fata si so pui in casolete so iei acasa ie chiar marlanesc. miemi crapa obrazu de rusine aseara...
sio fi pus mah matinalu ilui? stie careva?
sio fi pus mah matinalu ilui? stie careva?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
-

iereai muci bre, dupa ce iai infipt tirbusonu in mana nenorocitului ala ca voia sati ia farfuria cu ultima gogonea si teai pisat ca nesimtitu in frigideru cu usa transparenta unde tinea aia coca cola acu vii cu dume...sati mai zica baicsu ceai mai facut pacolo cami oprira espero drept gaj pana le platesti tuate daunele la aia...
-

aoleoooooo care va sa zica tu vorbesht bre? care dansai cu cuieru pe "muzica" din racnetele chelnarului care iai scos un ochi cu coada de la matura cand vrioai sa schimbi programu la cuptoru de lemne shi sa dai pe Pax ca te apucasera parerile de rau cai murdait costumele la oaminii aia cu botezu cant ai borat pe nasha mare?
sau dupe, cand trageai de nasturii de la vesta lu shefu de sala ca sa-l deschizi sa te duci inauntru sa te caci?
cat despre mashina lasata gaj, adevaru ca le erea shi greu so desfashoare de pe stalpu in care ai parcato
sau dupe, cand trageai de nasturii de la vesta lu shefu de sala ca sa-l deschizi sa te duci inauntru sa te caci?
cat despre mashina lasata gaj, adevaru ca le erea shi greu so desfashoare de pe stalpu in care ai parcato
-

ta-na-na: http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=10110
iar s-a intors alinutza pe politic shi social.
iar s-a intors alinutza pe politic shi social.
-

nocturna - Mesaje: 8725
nu vreau eu care este sa ma laud si nici care este sa va -nspaimant,da' ma duc deseara in club a sa ma fac o apa si-un pamant.
bravo baixule!
-

marian jan - Mesaje: 2100
chiar ma gandeam mai naiti cine naiba n-are ce face si sta sa se abereze.
mai p-asta o/il chinuie nejte chestii mai rau ca romantismu pe sburator...macar lu sburatoru i se trage de la tunelu aerodinamic unde l-a tras curentu....
mai p-asta o/il chinuie nejte chestii mai rau ca romantismu pe sburator...macar lu sburatoru i se trage de la tunelu aerodinamic unde l-a tras curentu....
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
bai da ce pustie pacilea. bate un vant de ma gandesc sam iau zboru. najpa. shi nici cu imeu nu ie mare branza
-

deci care este ca servesc patria si neatza (apropo, ai facut ceva itau ala?) dezatureaza crunt adevarul. aiu nu a parcat masina pe un stalp, a intrat cu ea in inauntru ca erea frica sa nu ii fie frig la roti. iar neatza nu numai c-a luat mancarea din farfurile de la oameni pe principiu "vede-ti ca va chiama cineva afara", da se ducea la mese la niste nenii d-acolosha si intreba: "am bilutze. vre-ti sa va dau?". io am fost cel mai cuminte, trebuie sa recunosc. acum nu prea am timp sa va spun ce si cum, ca am oaresce treaba, da va promit c-o sa dupa 15.00 incolo.
a, si inca ceva. neatza, chestiile alea negre de le-ai mancat tu pe toate nu erau masline fara samburi, asa cum credeai.
a, si inca ceva. neatza, chestiile alea negre de le-ai mancat tu pe toate nu erau masline fara samburi, asa cum credeai.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
matinale (sa nauda cuacervatu ca face spume precum dero in baie), unii mai si munceste (dexemplu dana) sssssst sa nu neauda
co deranjam
co deranjam
-

hai ca-i de bine, mi-o zis shefu sa nu ma mai prinda p'aciulea racita fiind ca cica ii bag in spital. in fine, io cre'ca de la ei m-am procopsit shi eu cu gripa ca ei e mai gripatz ca mine. da' ce ma bag? mie-mi convine. asha ca v-am lasat shi nu va pup ca va gripez shi revin dupe ce m-oi dezgripa. pa!
-

nocturna - Mesaje: 8725
ie drept! deci baicsu are dreptate. iel a cazut primu. ierea atat de praf ca nici cu burta pe ciment nu putea sa stea fara sa cada. shish legase cu shireturile doo halbe de cap shi zicea cai shoricel
asjkd: referitor la chestiile alea negre, ai shi acolo dreptate, da nu de tot. adica erau neshte chiestii da nu negre, ci roz, shi nu leam halit eo ci tu cand ziceai ca iesht singuru daunator cu conshtiintza patata simetric.
asjkd: referitor la chestiile alea negre, ai shi acolo dreptate, da nu de tot. adica erau neshte chiestii da nu negre, ci roz, shi nu leam halit eo ci tu cand ziceai ca iesht singuru daunator cu conshtiintza patata simetric.
-

matinale, vise placute in continuare
bah robespier ala ii face varza politicu lu fane...bine dracu ca nul tenta literatura ca jar manca
bah robespier ala ii face varza politicu lu fane...bine dracu ca nul tenta literatura ca jar manca
-

-

-