David Beckham vs Jonny Wilkinson

vechiul forum de sport

Moderator: baixinho©

Pe cine preferati ?

David Beckham
4
29%
Jonny Wilkinson
10
71%

Voturi totale : 14

David Beckham vs Jonny Wilkinson

Mesajde COSS+min » Mar Noi 25, 2003 9:36 pm

Cine este marea vedeta a Angliei? :A

Numarul unu ca sportiv si nu numai?:A

Care este mai talentat, mai dragut sau mai simplu pe cine preferati? :S

David Beckham sau Jonny Wilkinson :U
Stele mici de cositor
Ard de dorul morţilor
COSS+min
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Noi 25, 2003 9:51 pm

Mi se pare un subiect aiurea....demn de forumul de aberatii. E ca si cum am intreba pe cine preferam....pe Beckembauer pe Boris Becker sau pe Michael Schumacher !

Cine a fost mai mare pentru Brazilia ? Senna sau Pele ?

Eu zic sa nu amestecam mancarurile intre ele.

Plus ca ai initiat un subiect fara sa iti spui parerea.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

4291

Mesajde baixinho© » Mie Noi 26, 2003 9:10 am

COSS-mine, in primu rand cand inagurezi prin taierea panblicii un subiect nou TREBUIE (nu ca ar fi indicat, deci trebuie) sa iti dai tu primul cu parerea. in al doilea rand, beckham din punctul meu de vedere este o vedeta umflata cu pompa de presa engleza. in ceea ce priveste efortul pe care il depun cei doi sportivi pe care vrei sa ii comparam, la antrenamente + meciuri, trebuie sa mai treaca vreo doo decenii ca beckham sa ajunga macar la jumatatea lui Johnny.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde COSS+min » Mie Noi 26, 2003 8:25 pm

Intrebarea nu este deloc aiurea. Daca te-ai gandi mai bine Moshule ai vedea ca, daca intradevar Senna si Pele, Boris si Schumacher nu se pot compara, ei bine ... Wilkinson si Beckham au toate motivele pt. a fi comparati.

In primul rand pt. ca traiesc in aceeasi perioada, au cam aceeasi varsta, pe teren au aceleasi calitati, si amandoi sunt priviti ca niste sex-simboluri in afara terenului. Singurul lucru diferit este sportul pe care il practica.

Inca un argument este ca pana acum Beckham a fost vedeta numarul unu a Angliei si nimeni nu parea sa-l detroneze cand, brusc, a venit acest Wilkinson care a atras spre el majoritatea privirilor. Deci, care este vedeta Angliei, pe plan sportiv si nu numai?

Ok, am gresit ca nu mi-am spus parerea dar atunci chiar nu stiam pe cine sa votez. :(

Dar o fac acum:
Eu votez tot cu Wilkinson pt. ca si-a castigat intraga faima pe teren in schimb la Beckham viata privata e la fel de spectaculoasa ca felul cum joaca.
Stele mici de cositor
Ard de dorul morţilor
COSS+min
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Noi 26, 2003 8:44 pm

Domnule Cosmin, o asemenea abordare mai zic si eu. Acum subiectul este foarte pertinent drept pentru care imi voi expune si eu parerea.

Tot de Wilkinson imi place si mie mai mult. Pentru ca este un sportiv mai valoros. Beckham inca nu a cucerit campionatul mondial de unul singur....si nici nu o va face vreodata. Si sunt de acord cu toate parerile expuse de voi pe acest subiect. Cam la fel gandesc si eu.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Eu

Mesajde Alinam » Dum Dec 21, 2003 12:14 pm

Jonny este de sigur cel mai complex jucator. In primul rand nu vrea sa atraga atentia asupra lui in schimb Beckham da. JONNY
Alinam
Junior Member

Re: David Beckham vs Jonny Wilkinson

Mesajde Alinam » Dum Dec 21, 2003 6:19 pm

Nr unu ca sportiv este Jonny, cel mai talentat tot el, marea vedeta a Angliei este: JONNY WILKINSON. Daca ma va contrazice cineva........sa vine cu argumente, cu toate ca nu prea cred ca le are. Acum pa
Alinam
Junior Member

Mesajde COSS+min » Lun Dec 22, 2003 2:06 am

Desi si eu l-am votat tot pe Wilkinson, n-asi spune ca este mai talentat ca Beckham. Nu uita ca el conduce de ani buni nationala de fotbal a Angliei, si o face foarte bine, pe cand Wilkinson a aparut doar acum, de putin timp.

Plus ca nivelul fotbalului este mult mai ridicat decat al rugbyului, astfel spus daca Jonny s-a distins din cateva zeci de mi de rugbisti, Beckham s-a ridicat din sute de mi sau poate chiar milioane de fotbalisti.
Stele mici de cositor
Ard de dorul morţilor
COSS+min
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mar Dec 23, 2003 1:03 pm

Rugby-ul e un sport mult mai complex decat fotbalul.Beckham ie un fotbalist bun,in nici un caz cel mai bun,dar ceea ce l-a facut mare pe Beckham ie imaginea,produsele pentru care face reclama,viatza de superstar,casatoria cu aia de la spice girls,ietc.Wilkinson in schimb a ajuns mare doar datorita sportului pe care il practica.Sa nu uitam ca ie capitanul nationalei campioana mondiala.Deci e clar ca il prefer pe Wilkinson.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Jonny

Mesajde Alinam » Joi Dec 25, 2003 11:07 pm

Timpul efectiv de joc (daca stii ce este asta) la fotbal este de 20 min, pe cand la rugby s-a ajuns la performanta de 50-55 min. Cam asta este diferanta dintre aceste doua sporturi, Jonny a castigat o cupa mondiala pe piciorul lui, pe cand David nu a fost in stare sa ajunga intr-o semi-finala. Exemplu la un meci cu incarcatura fizica si psihica David, capitan de echipa al nationalei a parasit terenul inainte de termen (Argentina-Anglia campionat mondial...David cartonas ROSU), pe cand Jonny un simplu jocator nici pe aproape de titlul de capitan de echipa (ceea ce este foarte mare pt. tara in care s-au inventat ambele sporturi) si-a tinut "nervii la cutie" pana in ultimul minut al prelungirilor, cand a reusit sa aduca prima cupa mondiala de rugby in Europa. Cu asta am incheiat!
Alinam
Junior Member

Mesajde COSS+min » Vin Dec 26, 2003 8:17 pm

Va dati voi toti mari rugby-sti, dar oare cati romani stiu cu adevarat ce inseamna acest sport? Cred ca doar cei care l-au practicat adica 0,000001% din populatia tari.

Rugby-ul e mai complex ca fotbalul ? doar cineva care habar n-are nimic in legatura cu sportul poate sa zica asta.:N

Va zic eu adevarul! Nu exista sporturi mai complexe sau mai putin complexe. Dupa logica asta sportul rege ar trebui sa fie sahul si Kasparov sa fie ca Pele.

Poate cea mai mare calitate a lui Beckham este ca s-a mentinut un super fotbalist cu toate campaniile astea publicitare, cu toata reclama care i se face. Oricare altul s-ar fi retras de pe teren si ar fi devenit model, acolo e mult mai simplu si bani sunt tot aceeasi!!! ;h
Stele mici de cositor
Ard de dorul morţilor
COSS+min
Junior Member

Mesajde Ayrton » Lun Dec 29, 2003 8:53 am

Dar vad ca e echilibrat sondajul... 6-0 pt Jonny... (tot cu rugby-stul am votat si eu...)
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde COSS+min » Mar Dec 30, 2003 2:04 am

Hai ca a aparut si un vot pt. Beckham!
Prevad o reechilibrare a sondajului!
Stele mici de cositor
Ard de dorul morţilor
COSS+min
Junior Member

Mesajde deampulea » Sâm Ian 03, 2004 4:23 pm

becks 100%

e mai bun... e mai hot... :)
Un calculator fara COBOL si FORTRAN este ca un tort de ciocolata fara ketchup si mustar
deampulea
Junior Member

Mesajde wwritza » Mar Ian 06, 2004 2:07 pm

Wilkinson
desi iubesc fotbalul si nu le am de nici-o culoare cu rugby-ul .

Beckham e mult prea fortat, prea comercial.... Cea mai mare parte din fanii lui o reprezinta fetele si pustii de 10- 15 ani.
pe cand wilkinson acum aici e un zeu. si nu poti spune ca aparut peste noapte.
si conteaza mult sa placi ca om, nu doar ca sportiv. Ceea despre beckham nu se poate spune, asta ajutat si de nevasta-sa...
sunt niste papitzoi amandoi, care dau subiecte la show-uri haioase despre ei....respect zero pt beckhams .
Ceea ce-mi vine greu sa cred ca am sa vad despre johnny. este un tip care, spre deosebire de beckham, mai si gandeste
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde deampulea » Mar Ian 06, 2004 7:10 pm

ce IQ are wilkinson????? nu ti se pare faptul ca aparand peste noapte este mai fortat decat beckham????

iar la fani ai uitat vreo 2 miliarde de asiatici :)0
Un calculator fara COBOL si FORTRAN este ca un tort de ciocolata fara ketchup si mustar
deampulea
Junior Member

Mesajde Ayrton » Mie Ian 07, 2004 9:00 am

De ce spui ca a aparut peste noapte??? Daca tu nu ai urmarit constant rugby, asta nu inseamna ca nu a existat!!!
Stii care e rugbystul cu cele mai mult puncte marcate in cariera, din toate timpurile??? Jonny Willkinson!!!!! Iar ca sa depasasca milioane de oameni ce au practicat sportul asta de cand s-a inventat el trebuie sa muncesti ceva, nu ti se pare?
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde wwritza » Mie Ian 07, 2004 4:35 pm

Initial trimis de deampulea
ce IQ are wilkinson????? nu ti se pare faptul ca aparand peste noapte este mai fortat decat beckham????

iar la fani ai uitat vreo 2 miliarde de asiatici :)0

arata-mi unde am spus ca wilkinson a aparut peste noapte si-mi mananc o mana.....
iar iq-ul lui este cu mult mai mare decat al lui beckham...nu trebe nici un test pt asta...e de-ajuns sa-i auzi vorbind....
cu asiaticii nu m-ai convins....mai incearca...

era vorba despre care este mai mare vedeta acum in anglia parca, nu???
iar pt cineva care in momentul asta traieste in anglia si poate stie mai bine, eu zic ca wilkinson....
matale si miliardul de asiatici puteti crede orice altceva. servus
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde AdevaRapper » Mie Ian 07, 2004 5:07 pm

Desi am vazut jucatori de rugby mai buni ca Wilkinson (la campionatele trecute), el este omul momentului in Anglia si de aceea l-am votat, desi consider ca mai talentat este Beckham.
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde Ayrton » Mie Ian 07, 2004 6:08 pm

Asta asa e, un David Campese, Jonah Lomu sau alti oameni-spectacol au devenit legende, insa in Anglia nu e nimeni peste Jonny!
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde deampulea » Joi Ian 08, 2004 12:06 am

am citit gresit, sorry... si la faza cu asiaticii ar fi trebuit sa urmaresti campionatul mondial din 2002 sau turneul lui real madrid in china din 2003 sa intelegi ce isterie provoaca beckham acolo...

si inca ceva: e mai greu sa dai un gol in vinclu din lovitura libera de la 25 de m decat o transformare sau lovitura de pedeapsa
deampulea
Junior Member

Mesajde wwritza » Joi Ian 08, 2004 11:59 am

<<<David Beckham vs Jonny Wilkinson
Cine este marea vedeta a Angliei ?
Numarul unu ca sportiv si nu numai?
Care este mai talentat, mai dragut sau mai simplu pe cine preferati? >>>>>>>

Parca asa suna subiectul initial, nu?!?!
Eu tot n-am inteles ce legatura au asiaticii cu asta....
inteleg ca sunt o gramada in anglia, chinezi si mai ales indieni....dar era totusi vorba de vedeta angliei, nu a asiei...

si sa inteleg ca matale practici ambele sporturi de sti cat de greu este sa marchezi ....:con:
wwritza

Mesajde memetshot » Joi Ian 08, 2004 12:41 pm

deampulea: intr-adevar e mai greu sa o bagi de la 25 de metri la vinclu. da de ce crezi ca o lovitura de la vro 40 si ceva de metri e usoara? gandeste-te ca multi jucatori de fotbal nu-s in stare sa nimereasca poarta de acolo...
si in plus cate goluri din lovituri libere de la 25 metri in vinclu a dat spaisboy?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde COSS+min » Joi Ian 08, 2004 10:45 pm

La treaba cu popularitatea eu zic ca Beckham castiga sigur la nivel mondial. In Anglia nu, pt. ca acolo inca se mai simt ecourile CM-ului castigat de ei.

Si inca o chestie: Tineti cont ca Beckham n-a trebuit sa castige nici un campionat mondial pt. a se face remarcat! !
Stele mici de cositor
Ard de dorul morţilor
COSS+min
Junior Member

Înapoi la Sport