Kings of Metal

heavy metal, speed'n thrash, gothic, death...

Mesajde memetshot » Vin Ian 09, 2004 1:32 pm

from a battle I come / to a battle I ride - de ce e ridicol?

Manowar Kills! - la peste 110db macar urechili... :D

The Warrior Prayer - aici ce e asa de amuzant?

poate sunt mai pomposi dar mie d-asta imi plac...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

lol

Mesajde wednesday » Vin Ian 09, 2004 1:36 pm

oh that was cute, honestly...poate ai shi matale dreptate... dar am zis asta pt. ca am cunoscut astfel de exemplare, nu vreau sa concretizez... dar dupa cum am spus i'm not ofending anyone...
wednesday

Mesajde paiacec » Vin Ian 09, 2004 1:44 pm

Pai cum sa nu fie ridicol mai animaloo?Cum sa "rizi" in batalie?La Warrior Prayer,amuzant e moshu ca abia se abtzine sa nu "rida"cand zice ce zice.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde piskeshu » Vin Ian 09, 2004 1:46 pm

[B]from a battle I come / to a battle I ride

Asta-i un fel de a spune: amu viu de lucru, da am duc imediat la serviciu nr. 2?(in limbaj medieval de castel)
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

ba spaidare

Mesajde memetshot » Vin Ian 09, 2004 1:51 pm

parca ierai de partea mea ma ce dracu :D
deci tu iejti de parte: nu ie ridicoli
fane: ie de parte ie ridicoli
pischeru: ie de partea ba mie nu-mi place metalu, le-as foote pe cici da cum nu pot hai sa ma iau de manowar

ne-am inteles...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde piskeshu » Vin Ian 09, 2004 2:19 pm

Io-s de parte: io ascultam mai mult metal mai demult decat amu shi le-as foooote pe cichi garlz.
piskeshu
banned

Mesajde stefan » Vin Ian 09, 2004 3:30 pm

Pai draga animal, daca erau cantate sau scrise de copii de cinci ani poate nu erau ridicole, tre sa le privim in context.

Io-s a proape, bre!
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde paiacec » Lun Ian 12, 2004 5:32 pm

Incerc sa intzeleg ce ai vrut sa spui cand ai facut legatura dintre Manowar shi Thin Lizzy cateva posturi mai sus Stefane!La sfatul tau am facut rost de (shame)trei melodii cu aceasta formatzie,shi pot sa spun ca pana a face o comparatzie intre Manowar shi Thin Lizzy e cale foarte lunga.Atmosfera la care te face sa te gandeshti stilul celor doua formatzii este total diferita.Manowar,cum am mai spus, parcaa ar canta mereu sub un cer acoperit de norii razboiului violent(referiri la legendele olimpului shi poate din timpul marilor cruciade),pe cand Thin Lizzy(pentru mine cel putzin)creaza o atmosfera country shi putzin ilara.Majoritatea melodiilor lor ar putea fi puse coloane sonore la filmele cu cowboi.Pe de alta parte melodiile celor de la Manowar pot fi puse coloane sonore la filme de genul Connan ...
Sorry, dar tre' sa inchei.A venit shefu'.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde stefan » Mar Ian 13, 2004 11:11 am

Spider, ma refeream la asemanarea in materie de versuri, am recitit postul meu si cred ca m-am exprimat destul de clar. Sa luam de exemplu melodia "Emerald", albumul "Jailbreak":

Down from the glen came the marching men
With their shields and their swords
To fight the fight they believed to be right
Overthrow the overlords

To the town where there was plenty
They brought plunder, swords and flame
When they left the town was empty
Children would never play again

Sau "Warriors" de pe acelasi album:

I am the warrior
I serve the death machine
Losers or conquerors
All flash past on my silver screen

Death is no easy answer
For those who wish to know
Ask those who have been before you
What fate the future holds

It ain't pretty...

Daca asta nu e genul la care exceleaza Manowar... Totusi, versurile lui Lynott mi se pare mult mai interesante, poate si pentru ca nu sunt asa previzibile; au o atmosfera sumbra autentica, zic eu. Are si versuri mai macho, de scandal, ca exemplu imi vine in minte melodia "Jailbreak".

E ridicol dupa ce ai ascultat trei melodii Thin Lizzy sa vorbesti de "majoritatea melodiilor lor"... In primul rand au cel putin trei albume mai degraba psihedelice, dupa plecarea primului chitarist au schimbat stilul in ceva mai dur, dur la nivelul anilor '70. In al doilea rand, exista un element in repertoriul Thin Lizzy, se cheama diversitate, care ii face greu de catalogat pe baza a trei melodii.
subpolar homesick fane

stefan
Junior Member

Mesajde memetshot » Mar Ian 13, 2004 11:26 am

(referiri la legendele olimpului shi poate din timpul marilor cruciade),
wrong...ie cel mult vorba de referiri la zeii nordici...
memetshot

Mesajde memetshot » Mar Ian 13, 2004 11:26 am

(referiri la legendele olimpului shi poate din timpul marilor cruciade),
wrong...ie cel mult vorba de referiri la zeii nordici...
memetshot

Mesajde paiacec » Mar Ian 13, 2004 11:33 am

Din timpul cruciadelor poate ca nu animaloo,dar di legendele olimpului ma sustzine albumul Triumph of Steel.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde memetshot » Mar Ian 13, 2004 11:42 am

de mai...daca tu m=ai contrazis odata trebuia sa te contrazic si io odata :D
ce parere ai de "Achilles, Agony And Ecstasy"?
memetshot

Mesajde paiacec » Mar Ian 13, 2004 12:11 pm

Tu cam care crezi ca ar fi parerea mea?N-am cuvinte de cat de lauda!Defapt pentru tot albumul am numai cuvinte de lauda.
Stefane,daca tu crezi ca Thin Lizzy au versuri mai"beton"decat Manowar,atunci,uite cedez eu,shi-tzi spun ce vrei sa auzi:asha e!N-are rost sa o tot lungim asha!Eu spun ca Manowar sunt super,tu spui ca sunt ridicoli shi,uite-asha nu o sa ajungem nicairi.
Cum ai spus shi tu,Thin Lizzy erau o trupa dura pentru anii 70.Acum sunt alte vremuri,cu alte duritatzi,care apartzin celor de la Manowar.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde stefan » Mar Ian 13, 2004 1:19 pm

Spider, eu nu vreau sa aud/citesc nimic, am vrut doar sa-ti demonstrez ca versurile cu luptatori si mitologie sunt departe de a fi monopolul baietilor de la Manowar, ca altii au facut-o mai inainte si (cred eu) mai bine. Tu ai zis undeva ca Manowar au stilul lor unic, cel putin dpdv al versurilor ai alte alternative.

Nu inteleg de ce compari Thin Lizzy cu Manowar ca duritate, nu am vrut sa arat influente muzicale, ci dpdv al tematicii versurilor. Pentru influente muzicale va trebui sa cauti la trupe mai recente, probabil Judas Priest and co.

Inca odata, nu insist sa-mi dai dreptate, eu am propus un punct de vedere alternativ pe care nu ma astept sa-l adopte toata lumea. Nu vreau sa par insistent, cred ca in general am raspuns destul de punctual obiectiilor tale.
subpolar homesick fane

stefan
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mar Ian 13, 2004 1:33 pm

Acum sunt alte vremuri,cu alte duritatzi,care apartzin celor de la Manowar.

Nu le mai apartin, in cazul in care le-au apartinut vreodata!
piskeshu
banned

Mesajde memetshot » Mar Ian 13, 2004 1:44 pm

acu duritatile apartin lu cici?
memetshot

Mesajde paiacec » Mar Ian 13, 2004 1:59 pm

Chiar asa mr.P.(tzi-am zis ca ma incurc in nickkkk)lu cui apartzin acum duritatzile?
Shtiatzi ca cici girls au fost la un concert Manowar shi de-atunci poarta vata in urechi?
P.S. - galbena?
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde piskeshu » Mar Ian 13, 2004 3:21 pm

Exiztau shi ezigsta multe formatii dure, sa zicem asa: Sodom, Morgoth, Napalm Death, Death, Carcass, Korn..., fiecare cu duritatile ei. Deci Manorazboi n-au acaparat tata duritatea da pa lume!
Voi doi numa impreuna putetzi?:con:
piskeshu
banned

Mesajde paiacec » Mar Ian 13, 2004 4:53 pm

Atunci de ce au fost catalogatzi drept cea mai zgomotoasa formatzie?
Daca pot numai impreuna cu animaloo?Asha s-a nimerit s-a fie,shi,se pare ca avem cam aceleashi impresii despre Manowar.Din moment ce majoritatea celor care au scris pe acest subiect au adus argumente contra Manowar,iar noi doi ne-am gandit sa-i sustzinem,e shi normal sa tzi se para ceea ce tzi se pare Mr. P.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde piskeshu » Mie Ian 14, 2004 9:04 am

Da cine i-a catalogat ? Tu?
piskeshu
banned

Mesajde memetshot » Mie Ian 14, 2004 9:22 am

si sa nu uitam recordul pentru concertul cel mai "galagios": 129,5 db, asta in conditiile in care un 747 are 140 db la decolare. acest record a fost stabilit folosind o instalatie de sunet care cantarea 10 tone si avea cam 6 metrii inaltime. in acel concert bassul a ajuns la 130, 7 db.

iaca ce scrie pe prima pajina .... ce zici is zgomotosi? si mai scrie acolo ceva de maical gecsan...citeste si amuzate :)

Voi doi numa impreuna putetzi
io nu put deloc..
memetshot

Mesajde piskeshu » Mie Ian 14, 2004 9:29 am

Bine, ma, am citit asta! Da pe Cd la fel de galagiosi suna toti. Io n-am fost la multe concerte(zero). Tu la cate ai fost(=Ani+Spidy)? Deci daca au 10 decibeli in plus is beton? Hai sa cantam cat mai tare sa se auda in munti shi vai! Hai sa cantam cu 10 decibeli mai tare sa batem recordu...
piskeshu
banned

Mesajde memetshot » Mie Ian 14, 2004 9:35 am

Da pe Cd la fel de galagiosi suna toti.

uatevar....
oricum nu prea inteleg de ce ma cert cu tine pe tema manowar, ca oricum tie nu-ti place heviu in general....cu stefan era mai amuzant....
memetshot

Mesajde piskeshu » Mie Ian 14, 2004 9:39 am

Da, ai dreptate, Stefan vine cu argumente mai solide. Tre sa-ti spun insa ca, shi mie, Thin Lizzy mi se par cu o clasa peste Manowar.
piskeshu
banned

Mesajde paiacec » Mie Ian 14, 2004 11:06 am

Daca zici ca nu pre ai fost la concerte,atunci nu compara Mr.P. galagia de pe CD cu galagia live.Io zic ca am fost la cateva concerte(autohtone) :Dream Theatre,Sepultura,Metallica....(la Kreator n-am fost).
... "Sa se-auda in muntzi shi vai"... Pai sa se auda Mr. P.,dar de exemplu la Irishi la Baneasa galagia abia daca trecea de aeroport(poate exagerez,dar asha mi s-a parut mie).

P.S. - Thin Lizzy peste Manowar?Hai sa terminam odata cu comparatziile astea!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde Wydarr » Mie Ian 14, 2004 12:51 pm

Ascultai si io niste Thin Lizzy la indemnul forumistului de frunce stefan. Ma refer in special la melodiile sugerate de dansul (Warrior si Emerald). Prima impresie este urmatoarea: Nu se prea potriveste stilul de versuri cu stilul de muzica (cel putin din punctul meu de vedere). Pe versuri de heroic fantasy daca vreti pui muzica similara cu cea pe care o canta Maiden in aceeasi perioada cu sus-numitii... Cam bleac. Sa nu ma intelegeti gresit. Maiden imi place enorm de mult. Ascult Maiden din '91 si a fost primul Heavy Metal cu care am luat contact si nu am nimic impotriva stilului de muzica. DAR dupa ce am ascultat Warrior si Emerald am pus Fight Until We Die a lu' Manowar si mi s-a ridicat parul pe spinare. Una e muzica pe care sa o asculti intr-o dispozitie psihedelico-meditativa (Thin Lizzy - ca sa nu existe o confuzie) si alta este muzica pe care o asculti cand tragi de fiare, sau cand alergi pe sosea cu motorul sau cand pleci la batalie. Sunt mai duri, mai cum sa zic... generatori de adrenalina, de testosteron de ce doriti dumneavoastra. Bas si baterie la greu, fara prea multe inflorituri, menite sa stimuleze acele impulsuri latente. Ca o comparatie... ascultand comparativ Maiden si Manowar in masina... pe Manowar simti nevoia sa bagi pedala la fund. Sper ca m-am facut cat de cat inteles. Din punctul MEU de vedere Manowar nu sunt singurii care canta heroic (Blind Guardian, Hammerfall si mai sunt gramezi) dar sunt printre cei care canta cel mai bine. Au hibele lor, anumite teme se repeta obsedant, anumite melodii seamana intre ele, dar au un dar extraordinar: acela de a-ti face inima sa bata mai tare si sangele sa curga mai navalnic.
"To lift an autumn hair is no sign of great strength;
to see the sun and moon is no sign of sharp sight;
to hear the noise of thunder is no sign of a quick ear."
Sun Tzu - The Art of War
Wydarr
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mie Ian 14, 2004 1:20 pm

Wydarr, tu cam de cate ori pleci la batalie pe an? Sezonier? Ai batalie toamna-iarna, primavara -vara etc.?Scuzati off-topicu, da nu m-am putut abtine.
piskeshu
banned

Mesajde stefan » Mie Ian 14, 2004 1:36 pm

Wydarr, Thin Lizzy au cantat inainte de Maiden, si "Jailbreak" e scos in 1976, cand IM nici nu stiu daca se formasera. Daca tu te-ai obisnuit sa asculti versuri din acelea numai pe un tip de muzica nu inseamna ca nu se pot pune si pe alt tip de heavy metal. Cele doua melodii pomenite n-au nimic cu psihedelismul, esti sigur ca pe ele le-ai ascultat? Plus ca cel putin "Emerald" nu-mi suna deloc "meditativ", desi versurile sunt net superioare calitativ.

Nu stiu cum se impaca adrenalina cu versuri puerile, Maiden macar nu mi s-au parut caraghiosi.

Si Carcass sunt mai duri decat Manowar, asta nu-i face mai buni. Iar daca Cheeky Girls si-ar da boxele astfel incat sa-i intreaca la decibeli pe Manowar, asta nu le-ar face mai "dure".
subpolar homesick fane

stefan
Junior Member

Mesajde paiacec » Mie Ian 14, 2004 3:03 pm

Citam pe Nightwish de pe subiectul Iron Maiden:

"Iron Maiden,fondat in '75,a fost visul lui Steve Harris.....Iron Maiden devenind cea mai importanta trupa in ceea ce s-a numit The new wave of british heavy metal".
Deci,stefane,I.M. aveau un an in spate cand Thin Lizzy au scos Jaillbreak.Shi,(ca o ironie)daca cici shi-ar da boxele la maxim l-ar baga pe Mr. P. in extaz,nimic mai mult.
Inc-odata repet: Manowar ma unge pe suflet,shi nimic nu ma poate convinge ca sunt inferiori celor de la Thin Lizzy,nu mai vorbim de imaginea ridicola pe care shi-a facut-o stefan.

Pt. animaloo: am facut rost de Heart of steel in germana.Se numeshte Herz Aus Stahl.Nu suna ca in engleza,dar e totushi Manowar.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Rock international