Despre sholduri pentru musafiri

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Despre sholduri pentru musafiri

Mesajde neatza » Vin Ian 09, 2004 10:00 am

Vad ca nu mai puate lumea sa stea de vorba cu o fata ca hop, vine lumea peste iei de parca... Doamneiartama!

deci loatz primu tred ala de doo locuri ca shi cum ar fi dormitoryu unte stau eo cu piperu da vorba. tredu asta al doilea ie un fel de sufrangirie unte tzinem noi paia care vine neinvitatz. puate se plitiseshte shi pleaca. deci daca avetz careva vrun comentariu la ce sentanpla in dormitor, avetz macar atata bunsimtz shi nu intratz acolo. las ca mai venim noi din cand in cand paicia shi va povestim.

tot aicia va stam la dispozitzie pentru autografe, shpaga, mita, bakshish, peshchesh, bani, barei, gotci, uischiane.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde IoanaA » Vin Ian 09, 2004 11:08 am

mdeah....foarte"interesant" ... voati sa fiti si voi in centru` atentiei...
in fne... va las sa va faceti treburile in ... "dormitor"
you think you know me but you really don`t
IoanaA
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Ian 09, 2004 12:53 pm

ratiaidracu de vedete vati tras hoceag cu doo camere +dependinte in centru atentiei si acu va dati mari

matinale da techila ai ca sa va fac si io o vizita?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde neatza » Vin Ian 09, 2004 1:00 pm

sa termenat stocu de techila shi in + suntem umpioc ocupatz dupe cum se puate vedea care nu mai prididesc cu treaba. da po sa vii, aduci shi matale neshte ce vrei tu sa bei + neshte branza telemea veche de oaie + neshte picioare de bruasca, da vez sa le iei palea din spate de data asta, ca alea din fatza numia ajuns nici pun canin.

in rest, ie bine

neatza

Mesajde piper1996 » Vin Ian 09, 2004 1:05 pm

in curand amenajam si holul cu doua fotolii, o masutza de sticla, milieu, fructe de plastic, fursecuri si oranjata ca am spart debaraua ca io zic ca e cam aproape totusi sa facetzi lobby in sufra ca io am volum mare plus ca vreau sa incep si lectii de canto pentru duetu cu neata pe muzica de moculescu
piper1996
piper1996
Junior Member

Mesajde neatza » Vin Ian 09, 2004 1:06 pm

bai! ce cautz tu asha in neglijeu in sufrangirie? treci iute inapoi in dormitor! nui frumos sa ma lashi sashtebt!

neatza

Mesajde eyewitness » Vin Ian 09, 2004 1:13 pm

las-o bre sa ne mai bucuram si noi oichii, ce esti jelos?
eyewitness

Mesajde neatza » Vin Ian 09, 2004 1:15 pm

nu ie vorba de geluzie acilea, da am lasat treaba neterminata...

neatza

Mesajde memetshot » Vin Ian 09, 2004 1:21 pm

bre da neste rom ceva (nu tzigan ci beutura) iashte?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde eyewitness » Vin Ian 09, 2004 1:23 pm

ia si mata un uischean o tigara un dus rece siti trece...mai stam si noi de vorba . poti sa ramai chiar sin dormitor noi nu ne suparam
eyewitness

Mesajde neatza » Vin Ian 09, 2004 1:24 pm

pai atuncia eo ma duc pacolo. puate vine shi ia.

animale... vez shi matale prin frigidel ce mai gasesht

neatza

Mesajde piper1996 » Vin Ian 09, 2004 1:28 pm

auziti bey ai si animaloo, luatziva voi singuri de la nonstopu din scara blocului ca nu ma mai lasa asta sa ies din dormitor nesatulu dreak si nu erea neglijeu erea doar muscaturile lui pe corpu meu dar el nu mai vede bine ca e orbit de dragoste ....
piper1996
piper1996
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Ian 09, 2004 1:30 pm

pai ce gazde sunteti bre chemati musafirii in casa si voi va retrageti in dormitor? matinale daca iti place asa mult in dormitor dute nene si te ntinde ca puate esti obosit pe ia laso sa stea cu noi...
animaloo, rom iti zic io ca nu mai ie ca la baut matinalu ieri cu tarfa aia de la 5 cand ierea piperoaica la munci. porc ordinar
eyewitness

Mesajde piper1996 » Vin Ian 09, 2004 2:03 pm

la 5 sta niste babe cu pisicile lor neatzoooooooooooooo cu cine fusesi ieri si macar sa fie mai tinere decat mine ca io altufelu nu mai inteleg nimik
piper1996
piper1996
Junior Member

Mesajde memetshot » Vin Ian 09, 2004 2:07 pm

ba neatzo da iejti magar ma...pai ma trimiti plin de sperante in frigider si cancolo gasesc o sticla de rom guala, o sticla de rachiu d-ala tip saniuta plina s-o esenta de rom...pai io ce santeleg ca tre sa fac un cocteil de saniuta cu esenta?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde eyewitness » Vin Ian 09, 2004 2:14 pm

deci piperoaico :
1/ la babele alea cu pisicile siameze de la 5 sta o studentan gazda de fro 3 luni care da cu fofoloanca in populatie sasi plateasca scuala. de curiozitate, iantreaba pe matinalu undei banii de intretinere de pe frigidel sa vezi ce zice
2/ io intelesei cati merje mintea la prostii si matinalu nu se achita pe deplin de indatoririle casnice din dormitor da io cu animaloo suntem musafiri asa ca nu trebe sati faci probleme de abuzuri secsuale chiar daca visezi zi si nuapte la un menaj a trua in patru (c.n.)
eyewitness

Mesajde neatza » Vin Ian 09, 2004 2:22 pm

eo vam mai esplicat cum ie cu menaju asta a troa: adeca eo + ea + inca cineva care face menaju.

shi gata ma duc inapoi ca num mai ajunge...

animalee, vez ca mai ramas nejte ceva de beut in mashina de spalat. o tzin acolo ca ia no deschide niciodat.

neatza

Mesajde eyewitness » Vin Ian 09, 2004 2:40 pm

piperuaico, dragostea pt matinalu tia incetzosat vederea , paharu ierea lipit de buzele mele, da? nu de perete si nici de urechi...
eyewitness

Mesajde piper1996 » Vin Ian 09, 2004 2:48 pm

eye 1. deci de aia a venit asta cu prezervativu pus invers ca ramasese ashea decand il folosise, spalase cu pur cu balsam ca stia el ca nu ataca pielea, sil bagase inapoi in plic crezanduma ashea de fraiera sa nu observ si nu observasem noroc ca miai deschis tu capu neatzo sa te duci la aia de iai platit intretinerea pe o camera si juma de bucatarie ca vaz ca nesatulele astea tinere acuma nu se mai complica cu flori si parfumuri ca nu mai tine de foame acuma te duci la ea cu chitanta de la lumina si cu aia de la gaze?
2. catz suntetz in total pana la urma?

nu bre io nu de la dragoste nu vad bine e de la prea multa scoala si daca bungheam bine nul mai luoam pe afemeiatu asta da stau cu eil ca e baiat pentru casa totusi cand merge pe la altii nu uita sa aduca cate un bibilou, o placa sau un peste de televizor care miemi place foarte mult colectionez chiar si chiar presteaza bine ca sa stitzi si voi
piper1996
piper1996
Junior Member

Mesajde memetshot » Vin Ian 09, 2004 2:51 pm

pai dupe numarari complicate, calcule trigonometrice si integrale rezulta: io cu aiu = 2..tipa de la 5: 1...ie incompatibilitate deci pentru musafiri mai aduceti o tipesa...
neatza: multam de sfat...acu oi vrea satz spal si rufele alea?
memetshot

Mesajde neatza » Vin Ian 09, 2004 2:53 pm

bre, nu te mai loa dupe totz bagabontzii! ajtia vrea pentru cas sa bage stranbe sa sa ne certam. eo tzam zis ca pentru mine numa tu... care este

shi tu aiule mai taci i pula mea din gura! vrei sa dau un telefon la consuarta ta ca din gresheala sai zic unte sa mutat giurgiu shi ce varsta avea soacra lu matale la careai zis ca mergem atuncia de iam sapat in gradina?

neatza

Mesajde eyewitness » Vin Ian 09, 2004 2:53 pm

2/ multi duamne, cata frunza,cata iarba +1

io cred ca te duce in ieroare animaloo, iel ie nalt de 1.60 m da bea de 2.30 de aia ti se pare multi
eyewitness

Mesajde piper1996 » Vin Ian 09, 2004 2:56 pm

Initial trimis de animaloo
ba neatzo da iejti magar ma...pai ma trimiti plin de sperante in frigider si cancolo gasesc o sticla de rom guala, o sticla de rachiu d-ala tip saniuta plina s-o esenta de rom...pai io ce santeleg ca tre sa fac un cocteil de saniuta cu esenta?

noi traim cu dragoste animalule daca nu-ti convine stai dreak acasa si maninca-ti pastilele de paracetamol de pe noptiera ca stiu ca bate vantu si la tine
piper1996
piper1996
Junior Member

Mesajde neatza » Vin Ian 09, 2004 3:02 pm

bai ce gagica a dracu miam tras! daca ma suparatz o pun sa va cafteasca

neatza

Mesajde eyewitness » Vin Ian 09, 2004 3:03 pm

bre suacramea a facut liftinguri la mecla si sa tratat cu gerovital h3 la ana aslan ,stiu cai pus ochii si paia iar dacai spun lu piperuaica cai ramas la ia dupa ce plecai io chipurile sa sapi in continuare gradina si sai implantezi tuberculu in brazda ,cati veni asa deodat chef de sapat si plantat creca dormi in casa liftului la nuapte
eyewitness

Mesajde memetshot » Vin Ian 09, 2004 3:03 pm

bre ce atitudine...pai d-asta naveti mai vizitatori...stati toata ziua si faceti cioti face voi acolo...si va mai si ratoiti la uameni...
memetshot

Mesajde neatza » Vin Ian 09, 2004 3:06 pm

auz bre, da de cant are gerovitalu propritatz de modificari genetice? nu de alta da aia erea chinezuaica

sdiauofg: shi pe orashu giurgiu tot cu gerovital lau tratat de lau mutat pe matasari?

neatza

Mesajde eyewitness » Vin Ian 09, 2004 3:13 pm

pai nuti zisei bre ca facu liftinguri ca vru sa fie eczotica ce te fute grija cu gerovitalu? si strada giurgiului nu se face bre din matasari ? ce indrugi tu acolo cu orasu si jerovitalu ? mai bine fii sincer cu fata aia ca maine poimaine te vad cu buarfelen strada ,raialdracu de curvar
eyewitness

Mesajde piper1996 » Vin Ian 09, 2004 3:13 pm

Initial trimis de eyewitness
bre suacramea a facut liftinguri la mecla si sa tratat cu gerovital h3 la ana aslan ,stiu cai pus ochii si paia iar dacai spun lu piperuaica cai ramas la ia dupa ce plecai io chipurile sa sapi in continuare gradina si sai implantezi tuberculu in brazda ,cati veni asa deodat chef de sapat si plantat creca dormi in casa liftului la nuapte

il las pe pres ca mie frica sa dorm singura si nui dau voe sa se departeze prea mult de mine ca daca mi se face ear cand ma trezesc din ora in ora?
piper1996
piper1996
Junior Member

Mesajde neatza » Vin Ian 09, 2004 3:16 pm

auz, ia treci matalen dormitor shi lasa bagabontzin pace!

neatza

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii