Initial trimis de Kayla
Nu am auzit melodia, dar nu cred ca una ca ea este in stare sa scoata un cantec misto. Parerea mea. Ar trebui intai sa isi faca operatie estetica la corzile vocale.
hehehehehehe...ca mare dreptate mai ai.

Moderator: anjin-san
Initial trimis de bassplayer
Pustiulica,
Daca esti obosit nu raspunde.
Ia-ti lecitina, pune-te la nani si dimineata formulezi un raspuns coerent.
??? ca eu o fac de cand ma stiu
.
Initial trimis de Gabizzu
nea, uite chiar acum ascult dirrty. seamana putin la intonatie si soundul are elemente comune (crez , sper sa nu vorbesc prostii) oricum melodia nu seamana. zic eu... christina canta oricum mult peste AB :hehe:
DDDDDDDDDDDDDDDDDDD!!!!!!!!!! da pe toate situ-rile tre sa comentezi m-am saturat de u !!!!!!!!!!!!cat dreq o sa mai comentezi!esti fan ab bine da nu ne mai teroriza atat k u esti cel mai mare fan!!!!!! ca nu esti!(un fan nu se comporta asa)!shi dak e andreea pisoi ce????? te f**e cu ceva(scuzati k vb vulgar da sunt plin de nervi)!shi dak a vrut sa treca la rock ce?treba ei nu cred ca te priveste pe u ce fac alti catzo!sau crapi de ciuda ca exista fani ab mai mari k tine!u nu esti decat un prapadit:DDDD!tzi-e ciuda ca ku u nu vorbeau andre ! shi acum ab doar se foloseste de u ca te vede mai prost shi ce zice : "Hai sa-l iau la mishto shi pe loserul asta!"sau crezi ca "te iubeste":DDDDDDD!P.S.:"Mai maturizeaza-te"Initial trimis de Tamy
Nu stiti unde canta de Rev ca vreau s-o vad ..... ???

ar trebui sa ii puneti cinci stelute . Si acu nu o zic la `shto..sincer..melodia e mai buna de cat alde "Nopti de vara" si tot aja...M-a impresionat in mod placut evolutia lu` AB. Da` fan n-o sa fiu niciodata..nuj dak e rock sau are influente..nu le am cu astea si nu vreau sa ma dau savanta dak nu sunt da` meloda e draguta..Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator