Marita sa ne amestecam in treburile altora?
59 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Invitatie
Hai ma dauo in pisici , unde dracu sunt aici in curtea de la highschool sau ce ?
Looooooser , asta trebuie sa fie demonstratie de intelect nu ?
Nu am intalnit in viata mea roman caruia sa ii fie rusine de ce ie , sau de unde vine , acuma sincer vorbind , did they wash your brains out ?
Ca sa nu zic f*** , ca prea nu ai nici un fel de atasare fata de tara sau de oameni , iesti total aeriana , traiesti in frumoasa lume in care america apara si altceva decat interesele propri , unde oameni chiar va iau drept eliberatori si politicieni nu sunt curve :p , iti propun sa cobori inapoi pe pamant si sa iti cumperi o doza puternica de realitate , ie posibil sa fie scumpa la voi , deoarece ie produs de import si in general ie greu de gasit daca nu ai pile relati cunostiinte .
-------------------------------------------
Cu tot respectul posibil :p , lol .
Looooooser , asta trebuie sa fie demonstratie de intelect nu ?
Nu am intalnit in viata mea roman caruia sa ii fie rusine de ce ie , sau de unde vine , acuma sincer vorbind , did they wash your brains out ?
Ca sa nu zic f*** , ca prea nu ai nici un fel de atasare fata de tara sau de oameni , iesti total aeriana , traiesti in frumoasa lume in care america apara si altceva decat interesele propri , unde oameni chiar va iau drept eliberatori si politicieni nu sunt curve :p , iti propun sa cobori inapoi pe pamant si sa iti cumperi o doza puternica de realitate , ie posibil sa fie scumpa la voi , deoarece ie produs de import si in general ie greu de gasit daca nu ai pile relati cunostiinte .
-------------------------------------------
Cu tot respectul posibil :p , lol .
- doua vorbe
- Junior Member
Re: Invitatie
Initial trimis de Sendy
"
lol , m-ai spart cu remarca ta , as per usual ; baby doll , i 've been more places then u will ever be , and if i ever choose to return to romania is because is where i belong , and nobody can convince me any different. So believe me , I KNOW what western civilization means , but i alos know what other civilizations mean ; which i doubt u do .
so spear me

- Vizitator
Re: Minciuni
Initial trimis de Sendy
Sendy are you a nigger or what?Shtim foarte bine cu cine vorbim.Take a look in the mirror or take a wild dikk to chill u down.
Ba inainte sa-tzi pui botnitza sa mi se lamureasca shi mie o chestiune:Crina are 21 de ani,dar Toni a fost la revolutzie intre gloantze.Presupun ca nu ar fi fost intre gloantze daca nu traia in Romania.Iar domnul Perrier nu cred ca statea aici cu ea.Deci,Crina nu e fiica domnului Perrier.Ci a celuilalt/celorlaltzi.Pentru ca pe vremea lui Ceashka,domnul Perrier nu putea fi manager la o firma de succes.So i guess ca Toni a fost Operator Computer(a se citi secretara) dupa revolutzie in firma deskisa proaspat de domnul Perrier shi l-a convins sa traga dupa el pe ea shi pe fiica sa ratacite in vietnamul romanesc.Greshesk undeva?Daca da, sa ma corecteze cineva.Oricum,mai repede o sa apara BenLaden in emisiunea "Iarta-ma" decat mine.Btw,i like Jerry Springer....am vazut la el ca americanii au tot felu de obiceiuri dubioase.Shi-s multzi a dracu...
Cu respect,manelesux
manelesux since 1918
- manelesux
- Junior Member
Re: Re: Re: Idiotenie si invidie!
Initial trimis de the authority
lol sper ca nu la mine te treferi ; as in the familly LLoyd! LOL
brehhhhhhhhh ce faci???!! lol
hihihi...pai daca nu itzi shtiu numele adevarat....apoi avand in vedere ca i saw the pic with g's bitten ass,i think im intimate with him too.BTw,unde-s pozele de la ziua mea?
manelesux since 1918
- manelesux
- Junior Member
Re: Re: Minciuni
Initial trimis de manelesux
Sendy are you a nigger or what?Shtim foarte bine cu cine vorbim.Take a look in the mirror or take a wild dikk to chill u down.
Ba inainte sa-tzi pui botnitza sa mi se lamureasca shi mie o chestiune:Crina are 21 de ani,dar Toni a fost la revolutzie intre gloantze.Presupun ca nu ar fi fost intre gloantze daca nu traia in Romania.Iar domnul Perrier nu cred ca statea aici cu ea.Deci,Crina nu e fiica domnului Perrier.Ci a celuilalt/celorlaltzi.Pentru ca pe vremea lui Ceashka,domnul Perrier nu putea fi manager la o firma de succes.So i guess ca Toni a fost Operator Computer(a se citi secretara) dupa revolutzie in firma deskisa proaspat de domnul Perrier shi l-a convins sa traga dupa el pe ea shi pe fiica sa ratacite in vietnamul romanesc.Greshesk undeva?Daca da, sa ma corecteze cineva.Oricum,mai repede o sa apara BenLaden in emisiunea "Iarta-ma" decat mine.Btw,i like Jerry Springer....am vazut la el ca americanii au tot felu de obiceiuri dubioase.Shi-s multzi a dracu...
Cu respect,manelesux
Cu "altii" (celorlalti) te-a facut pe tine mata tzarane. Acum vezi ca nu inteleg cuvantul " dikk" poate ptr. ca nu e corect scris? apropos...noi Americanii nu ne exprimam " chill you down" ci mai degraba "cool you down"....chill...il folosim asa intependent:)
familia mea se numeste "perreira" si nu Perrier, daca sti asa de multe..si e crezi asa de destept sa-mi scrii de rog de acum in colo numele korect.
Acuma hai sictir ca am intarziat la servici...
Exotique
ps. sa nu-mi raspunzi mosule ca ne pierdem timpul...asta clar.
- EXOTICA
- Junior Member
Re: Re: Re: Re: Idiotenie si invidie!
Initial trimis de manelesux
hihihi...pai daca nu itzi shtiu numele adevarat....apoi avand in vedere ca i saw the pic with g's bitten ass,i think im intimate with him too.BTw,unde-s pozele de la ziua mea?
hahah pt cineva care nu stie numele adevarat damn! ce-ai nimerit-o! so nushu' ce parere are g ca te uiti la pics of naked butts dar one of my gay coleagues though he was HOT (LOL) dar fi atent de ziua mea o sa fie back in San Fran asa ca-l poti intalni pe acolo , sta pana-n feb or so , apoi se intoarce in londra pt ceva timp dupa care Back in Protland .
Eu nu stiu daca ma ajung asa curand , pt ca something came up!!! (which i'll tell u about monday), dar incerc sa vin de Craciun acasa , sa tragem betia regulamentara si mai vorbim atunci.
intre timp have fun with the perrier familly !i know i am hihii..
God bless the mineral water!
- Vizitator
minciuni nu stiu de care
Initial trimis de Sendy
sendy (sau ma rog cum preferi sa-ti scrii numele , ca nu mi-e clar de ce nu-l scrii in romaneste daca tot te faci pe tine ca te semnezi! sa fie ce? ) in caracal n-am fost inca , dar uite ma duc sa vad cu prima ocazie si promit sa-ti improspatez memoria .
Eu , da s-ar putea sa fiu unul din putinii care vor sa se intoarca inapoi in Romania ; asta nu inseama ca viatza m-a invins sau ca nu m-am putut adapta etc bazaconii de genul asta pe care in mod car nu le discut aici cu tine.
cat despre faptul cu "se ramane" , da , in cazul meu se ramane EXACT cum vreau eu.
si tiganii da , am toti emigreaza (ma rog fiecare in felul lui) e plina eurpoa de ei si daca ar putea trece ocenul pe un caucic , ar face-o cu sigurantza.
ps; sorry i can't sign my real name , you would probably shit urself seeing it . On the other hand.. te vei simti "jignita" seeing who I am
speep tight sendy bell dont forget to brush ur teeth ; u know they stink every time u open ur mouth!
- Vizitator
fara suparare doamna, dar...
Initial trimis de Toni
"
Asta e valabil pentru la voi cu minciunile! A se citi exact cum am scris si cum scrie si in diploma mea, operator computere. Am mai multe diplome, pe care o preferi?
la noi in Romania, operator computere cam asta inseamna, secretara, sau ceva asemanator (de exemplu corector de text, nici macar traducator!)
- aphextwinz
- Junior Member
Go f...yourself and after kill yourself because you are unusefull!!!! Trust me!
Initial trimis de the authority
hahah pt cineva care nu stie numele adevarat damn! ce-ai nimerit-o! so nushu' ce parere are g ca te uiti la pics of naked butts dar one of my gay coleagues though he was HOT (LOL) dar fi atent de ziua mea o sa fie back in San Fran asa ca-l poti intalni pe acolo , sta pana-n feb or so , apoi se intoarce in londra pt ceva timp dupa care Back in Protland .
Eu nu stiu daca ma ajung asa curand , pt ca something came up!!! (which i'll tell u about monday), dar incerc sa vin de Craciun acasa , sa tragem betia regulamentara si mai vorbim atunci.
intre timp have fun with the perrier familly !i know i am hihii..
God bless the mineral water!
- Sendy
- Junior Member
Re: Go f...yourself and after kill yourself because you are unusefull!!!! Trust me!
Initial trimis de Sendy
sendy , ai greshit reply-ul baby ! i reckon u should try some sahdes ! fcorse if they fit ur stiff nose!
ti-am spus ca un simplu fuck off nu ma inpresioneaza , nu inteleg de ce persisti! ca pana si scuza persistentza in prostie devine persistent de proasta .
i think is better if u & co would ignore me coz i seem to bring out the best in u ; ur shyte stinky presonality!
- Vizitator
Genialitate de Caracal!
Initial trimis de aphextwinz
la noi in Romania, operator computere cam asta inseamna, secretara, sau ceva asemanator (de exemplu corector de text, nici macar traducator!)
Cu asa ..."cadre superpregatite" ca in Ro (Hi!) te intrebi cum e tara aia asa ce rahat!!! Ei bine, aici operator computere inseamna exact ce trebuie sa insemne!
Sendy
- Sendy
- Junior Member
LOOOSER!
"Initial trimis de the authority
"Eu , da s-ar putea sa fiu unul din putinii care vor sa se intoarca inapoi in Romania ; asta nu inseama ca viatza m-a invins sau ca nu m-am putut adapta etc bazaconii de genul asta pe care in mod car nu le discut aici cu tine.
cat despre faptul cu "se ramane" , da , in cazul meu se ramane EXACT cum vreau eu."
Nu ma face sa mor de ris!!! Ai fi vreu tu macar ...sansa ca calci pe aici, ca sa nu mai pomenim de ramas aici! Tu ne-ai dovedit-o pe deplin ca apartii total Ro, asa ca stai dracului acolo ca sa fie toata lumea multumita!
"si tiganii da , am toti emigreaza (ma rog fiecare in felul lui) e plina eurpoa de ei si daca ar putea trece ocenul pe un caucic , ar face-o cu sigurantza."
Tiganii va apartin si va caracterizeaza!
"ps; sorry i can't sign my real name , you would probably shit urself seeing it . On the other hand.. te vei simti "jignita" seeing who I am"
Get lost looser! I don't give a sheet on your name! Got it?
"speep tight sendy bell dont forget to brush ur teeth ; u know they stink every time u open ur mouth!
Ai vrea tu sa ai dintii mei idiotule!
- Sendy
- Junior Member
Re: Genialitate de Caracal!
Initial trimis de Sendy
Cu asa ..."cadre superpregatite" ca in Ro (Hi!) te intrebi cum e tara aia asa ce rahat!!! Ei bine, aici operator computere inseamna exact ce trebuie sa insemne!
Sendy
Pai operator computer inseamna exact cel care opereaza cu computeru...adica secretara,corector,redactor shi varietatzi pe tema asta.Shi nu pricep de unde a umflat Toni diploma aia,ca in Romania "Operator computer" nu scrie pe diplome,cel mult pe atestatu de shcoala profesionala sau de inkeiere a clasei a 12-a. Sau,evident,daca faci un curs de o luna jumate la un liceu cu program prelungit shi privatizat primeshti un fel de certificat.La noi pe diplome se scrie Programator,Informatician,Analist,Economist cu specializare IT s.a.m.d....dar probabil ca in America se elibereaza diplome shi pt cokksukker deci nu m-ash mira ca aia sa fie diploma pe bune.Iar tzara asta e de rahat pentru ca e plina oki cu de ashtia ca tine.Doar ca ei stau shi ishi bat joc de ea dinauntru pe cand voi o facetzi din afara.Io zic ca e bine ca o faci din afara,ca asha nu afectazti pe nimeni,doar ne umpletzi pe noi cu un pic de dispretz amestecat cu ceva de genu "deh,aproape uitasem ca sunt shi din ashtia".Io chiar m-ash bucura sa se goleasca tzara de oameni d-ashtia high ca tine shi familia Borsec...dar cred ca cer prea mult de la viatza.
Oricum mi s-ar parea de bun simtz sa va luatzi catrafusele shi sa va caratzi de pe forum daca tot ne amenintzatzi cu asta....sau,evident sa va ceretzi scuze...shi pe urma tot sa va caratzi,poate cu conshtiintza mai curata,ca despre reputatzie...mare gresheala ca Toni a pomenita numele managerului de la Albertson....MA intreb ce s-a ales cu saracu tata Crinei,mai mai ca imi vine sa dau pe el vina ca ar fi avut samantza s****....Tanti Perreira,sper macar ca a fost un divortz urat...
manelesux since 1918
- manelesux
- Junior Member
Re: Re: Re: Genialitate de Caracal si gipsy de romania!
Initial trimis de SendyInitial trimis de manelesux
[B]
Mai..."sux draga mai"!!!
Deci cum spuneam nu esti pentru noi la acest moment decit un c***t! Pe care trebuie sa-l ocolesti ca pute! Si bine ca puti in Romania unde ti-e locul!
Noua nu are de ce sa ne fie frica de ceea ce am realizat, de ceea ce sintem si simtim, de reputatia noastra sau de intreaga noastra viata pe cind nu nu esti decit un vierme! Si stii nu in ce traiesc viermii!! Asa ca "you are the weekest link! Good bye!"
God bless America, my sweet home!
- Sendy
- Junior Member
Re: Re: Re: Re: Genialitate de Caracal si gipsy de romania!
[quote]Initial trimis de Sendy
[B]
Deci cum spuneam nu esti pentru noi la acest moment decit un c***t! Pe care trebuie sa-l ocolesti ca pute! Si bine ca puti in Romania unde ti-e locul!
Noua nu are de ce sa ne fie frica de ceea ce am realizat, de ceea ce sintem si simtim, de reputatia noastra sau de intreaga noastra viata pe cind nu nu esti decit un vierme! Si stii nu in ce traiesc viermii!! Asa ca "you are the weekest link! Good bye!"
Chir ma intrebam cat va mai dura pana sa-ti dai arama pe fatza .
[B]
Chir ma intrebam cat va mai dura pana sa-ti dai arama pe fatza .
- Vizitator
Re: Re: Re: Re: Re: Genialitate de Caracal si gipsy de romania!
Initial trimis de Anonim
Chir ma intrebam cat va mai dura pana sa-ti dai arama pe fatza . [/B]
Tu ti-ai dat-o de la inceput!! Sau asa sinteti voi obisnuiti sa puneti pe toata lumea la colt?!
S
- Sendy
- Junior Member
Re: Re: Re: Re: Genialitate de Caracal si gipsy de romania!
Initial trimis de Sendy
God bless America, my sweet home!
auzi,daca io, cacatu, ma bag in gura ta o sa ma mananci?
Mi se pare normal sa nu va fie frica de ce atzi realizat,ca doar n-atzi realizat nimic...un pic de cokksukking poate sa fie un spice simpatic intr-o relatzie sincera,dar cand ajungi sa itzi cashtigi viza shi slujba cu astfel de metode....So,Sendy,schimba-tzi draga IP-ul shi domiciliul ca in primavara sunt pe tine...Eventual cu avion cu tot.Cum zicea shi Damien,o sa facem un chef monstru pe mormantu tau shi tot acolo o sa ne pisham cand ne-o veni.
P.S.Uitandu-ma in urma mi se face mila de tine.Nu pricep de unde atata masochism sa suportzi ce tzi se spune.U lost this game baby...from the very fukkin beginning.Ai cate ceva de invatzat despre ce se cuvine shi ce nu pe un forum.Nu zic ca eu fac ce se cuvine insa,as an appropriate reaction,un preot mi-a zis ca actzionez fair shi dpdv a lui God sunt okei.Nu vreau sa ma erijez in justitziaru forumului,caci ma preocupa mai degraba atacurile la persoana mea shi a celor pe care ii respect, insa itzi vand un pont: cere-tzi scuze de la forum shi intra cu alt nick,alt IP. Cu asta o sa mai pierzi un pic de self-esteem(care oricum e la pamant) dar o sa cashtigi un lucru de care ai mare nevoie in momentu asta:tolerantza mea shi, cred eu, a majoritatzii celor cu care te-ai luat in gura.
- Vizitator
Date informative pt. Sendy
Draga, nu fi imbecila. Tara asta jerpelita, in zona este un punct cheie. Sa nu uiti un moment ca in '63, cand Romania cu Ceausescu in frunte cam rupe relatiile de vasalitate suprema cu Mama Rusie, un distins dar tare injurat presedinte(Nixon) vine si ne viziteaza tara pt. a prospecta o eventuala relatie de buna prietenie si intelegere cu regimul comunist de la acea vreme. Eram in acel moment o prtita prin care americanii se puteau infiltra. Din cate stiu eu, pana in 89 a mai venit un presedinte american la Bucuresti. Amandoi au stat mai mult de o zi, dovedind astfel un plus de incredere. La fel, parca in 97, dupa tentativa nereusita a Romaniei de a intra in NATO, a mai venit un presedinte american, in persoana d-lui Clinton. Iarasi, el a venit pt. a ne transmite ceva de genul: OK! N-ati intat acum, mai incercati! Noi dam dovada de toata bunavointa noastra. Pt. America suntem un punct stategic. Daca acum eram in NATO, Romania ar fi reprezentat punctul de plecare al fortelor uniunii, si nu baza din Grecia.
Cat despre operator computer sa nu-mi zici ca Toni e pe undeva pe la NASA. Sau poate opereaza in Krane d-ala de 15 tone care este prezent acum in 3 exemplare si toate lucreaza la stabilirea modelului matematic al atmosferei. Putin probabil.
Cat despre operator computer sa nu-mi zici ca Toni e pe undeva pe la NASA. Sau poate opereaza in Krane d-ala de 15 tone care este prezent acum in 3 exemplare si toate lucreaza la stabilirea modelului matematic al atmosferei. Putin probabil.
Anunt pe bune:
Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
-
KickAss - Junior Member
Date concrete ptr. idioti!
Initial trimis de KickAss
" Pt. America suntem un punct stategic. Daca acum eram in NATO, Romania ar fi reprezentat punctul de plecare al fortelor uniunii, si nu baza din Grecia."
Tu in schimb este un imbecil! "Istoria" ta este fabricata probabil prin prisma ta, oricum nu e cea reala. Daca Clinton a vizitat Romania asta nu insemna ca era un "punct strategic" pentru America. Citeste cu atentie asta: Romania nu inseamna nimic pentru SUA!!! Nu e frumos sa maninci c***t!!!
V-am tras-o original, asa ca n-aveti decit sa tineti cu cine dracului vreti, sa-i pupati in cur pe afganistanezi, fiindca o sa o luati in goarna la fel ca ei daca nu va revizuiti punctul de vedere!
Oricum, sint mindra de tara in care traiesc fiindca este cea mai faina tara din lume! Si voi n-aveti decit sa crapati si sa faceti spume si sa ma injurati ca de asta nu mai pot eu sau America!!!
God bless my home America!
Sendy
Cat despre operator computer sa nu-mi zici ca Toni e pe undeva pe la NASA. Sau poate opereaza in Krane d-ala de 15 tone care este prezent acum in 3 exemplare si toate lucreaza la stabilirea modelului matematic al atmosferei. Putin probabil. [/B]
- Sendy
- Junior Member
Nu ma lamureste si pe mine nimeni cine cui i-o trage? Si daca Sendy=America? Pentru ca intotdeauna vorbeste despre ce a facut ea (america) si cum o trage tot ea (america) nu stiu cui si de ce? Si cei care sunt peste ocean ( Chris, o mana de ajutor?) sa ma lumineze si pe mine, nu exista nici un forum pe acolo pentru ei (pentru americanii adevarati care tot vin pe aici sa arunce cu gunoi)?
- Vortex
- Junior Member
Patrihotzism
nu shtiu exact cum, dar raman siderat de fiecare data cand citesc anumite raspunsuri extraordinar de agresive (care nu-shi au nici locul shi, mai ales, nici rostul). cum a fost (de exemplu) al tau. inainte sa incepi a critica pe cineva afla matalutza ca nu americanii sunt de vina ca tziganii noshtri fura, ca Iliescu e un bou shi ca poporul roman, intr-o majoritate covarshitoare, sufera de incultura cronica. Ca shi tine. trebuie sa apreciem la justa valoare "prestatzia" lui Sandy pentru ca in mai toate textele ei nu exista nici macar o greseala gramaticala. lucru care nu se poate spune shi desre textele tale. inainte sa te apuci de criticat uita-te bine (f.f.f bine) la textele pe care le-ai scris. dupa care stai vreo doua trei luni cu cartzile de gramatica (cele pentru shcoala generala) in bratze shi... mai analizeaza-le o data. sa vedem ce iese. cum spuneau gazdele noastre "faci acuzativul sa-shi dea pumni in cap" pentru ca nu shtii sa foloseshti prepozitziile iar cuvintele care nu au aparut in adevarata lor splendoare ci cu semne gen **** nu fac decat dovada unei... mi-e sincer jena sa spun... ca sa nu mai vorbim de "prostiile care le debiti" (aka debutul fulminant al textului) propozitzie care, corect ar fi fost: prostiile PE care le DEBITEZI.
In rest parerea mea despre decizia "shefilor de stat" este ca face parte din seria "limbutze shi obligatziuni"... cam atat
In rest parerea mea despre decizia "shefilor de stat" este ca face parte din seria "limbutze shi obligatziuni"... cam atat

-
kris - Junior Member
Re: Re: Patriotism
[quote]Initial trimis de cunoscut neplacut
[B]
pustoaico urmaresc cu interes prostiile care le debiti , ziceti canu aveti nevoie de noi ?
Atunci cum ar zice neamtul " poti sa te f u t i in genunchi" ca nici noi de voi :p
Asteptam sa ne pice ?
Ma doare fix in **** de nato si de e.u. , ca pana la urma doar ne costa bani , in fiecare an ne pierdem bugetul pe iei , si dupa cum stau lucrurile intram in e.u & nato la pu-li-vara !!!
Noi si taliban ?
Jamais !!!
i whon't join any of the fanatics , neither the afg or the usa :p !!!!
Ie vina Americii ca majoritatea romanilor sint cum sint si au toate defectele posibile si au ruinat o tara?!
daaaaaaaaaaaaaaaaaa
asa ie daca o crezi sau nu :p
am fost ***uti ca tot restul lumii
la punctul financiar .
Poti sa fii mandra de tine , ai depasit orice ungur
parca pe aia ii mai inteleg ca uresc pe altu dar tu te uresti pe tine insusi .
i don't know u very well but i can see that u never lived in romania , ai lipsa completa de dragoste fata de tara , poate economia ie data in bara , poate cativa smekeri au apucat ocazia dupa " revoulutie " :rolleseyes: si au ajuns la putere , poate un inginer roman castiga mai putin decat cel mai mic salariu in germania , poate ne certam ca prosti fara motiv ,dar sa stii ceva , nici ce mai rea disputa nu ma poate face sa imi uresc tara si fratii romani .
in ochii mei tu iesti un produs tipic al societati americane , cauti sa iti impui parerea , nu iti iei timpul sa asculti argumentele date de contra , si mergi inainte pe placa ta ca un megafon stricat, " inrolativa la afg " " imi faceti sila " inrolativa la afg " ...... ,ai putea sa inveti un chimpanzeu sau pur si simplu un compatriot american de pe strada :p sa scrie acele trei sau patru fraze care le tot repeti , ca sa nu ne mai chinui cu prezenta ta :o !
Fratilor i'm outta here , nu are sens sa discuti cu o " natie" care dupa un studiu european citeste in medie 10 pagini pe an :p !!
cat despre tine miss sandy , nu mai iti obosi neuroni sa raspunzi ca tot suna lafel :p
nu shtiu exact cum, dar raman siderat de fiecare data cand citesc anumite raspunsuri extraordinar de agresive (care nu-shi au nici locul shi, mai ales, nici rostul). cum a fost (de exemplu) al tau. inainte sa incepi a critica pe cineva afla matalutza ca nu americanii sunt de vina ca tziganii noshtri fura, ca Iliescu e un bou shi ca poporul roman, intr-o majoritate covarshitoare, sufera de incultura cronica. Ca shi tine. trebuie sa apreciem la justa valoare "prestatzia" lui Sandy pentru ca in mai toate textele ei nu exista nici macar o greseala gramaticala. lucru care nu se poate spune shi desre textele tale. inainte sa te apuci de criticat uita-te bine (f.f.f bine) la textele pe care le-ai scris. dupa care stai vreo doua trei luni cu cartzile de gramatica (cele pentru shcoala generala) in bratze shi... mai analizeaza-le o data. sa vedem ce iese. cum spuneau gazdele noastre "faci acuzativul sa-shi dea pumni in cap" pentru ca nu shtii sa foloseshti prepozitziile iar cuvintele care nu au aparut in adevarata lor splendoare ci cu semne gen **** nu fac decat dovada unei... mi-e sincer jena sa spun... ca sa nu mai vorbim de "prostiile care le debiti" (aka debutul fulminant al textului) propozitzie care, corect ar fi fost: prostiile PE care le DEBITEZI.
[B]
pustoaico urmaresc cu interes prostiile care le debiti , ziceti canu aveti nevoie de noi ?
Atunci cum ar zice neamtul " poti sa te f u t i in genunchi" ca nici noi de voi :p
Asteptam sa ne pice ?
Ma doare fix in **** de nato si de e.u. , ca pana la urma doar ne costa bani , in fiecare an ne pierdem bugetul pe iei , si dupa cum stau lucrurile intram in e.u & nato la pu-li-vara !!!
Noi si taliban ?
Jamais !!!
Ie vina Americii ca majoritatea romanilor sint cum sint si au toate defectele posibile si au ruinat o tara?!
daaaaaaaaaaaaaaaaaa
am fost ***uti ca tot restul lumii

Poti sa fii mandra de tine , ai depasit orice ungur

i don't know u very well but i can see that u never lived in romania , ai lipsa completa de dragoste fata de tara , poate economia ie data in bara , poate cativa smekeri au apucat ocazia dupa " revoulutie " :rolleseyes: si au ajuns la putere , poate un inginer roman castiga mai putin decat cel mai mic salariu in germania , poate ne certam ca prosti fara motiv ,dar sa stii ceva , nici ce mai rea disputa nu ma poate face sa imi uresc tara si fratii romani .
in ochii mei tu iesti un produs tipic al societati americane , cauti sa iti impui parerea , nu iti iei timpul sa asculti argumentele date de contra , si mergi inainte pe placa ta ca un megafon stricat, " inrolativa la afg " " imi faceti sila " inrolativa la afg " ...... ,ai putea sa inveti un chimpanzeu sau pur si simplu un compatriot american de pe strada :p sa scrie acele trei sau patru fraze care le tot repeti , ca sa nu ne mai chinui cu prezenta ta :o !
Fratilor i'm outta here , nu are sens sa discuti cu o " natie" care dupa un studiu european citeste in medie 10 pagini pe an :p !!
cat despre tine miss sandy , nu mai iti obosi neuroni sa raspunzi ca tot suna lafel :p

-
kris - Junior Member
Re: Re: Re: Patriotism
Initial trimis de krisInitial trimis de cunoscut neplacut
[B]
- tu cu cine dracu te certi!???
Oricum, ai mai trimis odata acest mesaj, altceva nou nu mai ai?!!!!
Asteptam sa ne pice ?
Noi si taliban ?
Jamais !!!
Yeh, right!!!
- Este sigur ca nu te cheama bin Laden!!!????Hi!
In rest nu mai are rost sa ne pierdem timpul!
s
daaaaaaaaaaaaaaaaaa
am fost ***uti ca tot restul lumiila punctul financiar .
Poti sa fii mandra de tine , ai depasit orice ungurparca pe aia ii mai inteleg ca uresc pe altu dar tu te uresti pe tine insusi .
In rest parerea mea despre decizia "shefilor de stat" este ca face parte din seria "limbutze shi obligatziuni"... cam atat![]()
- Sendy
- Junior Member
Intrebare serioasa: cine cu cine se cearta aici? bine, sendy am inteles da' cu cine? Si treaba aia cu 10 pagini pe an este o gluma. Si un ziar are mai mult de 10 pagini, sa fim seriosi.
tot ceea ce am scris reprezinta pareri pur personale. nu luati nici o vorba ca pe o ofensa, e doar o discutie.
- Vortex
- Junior Member
Re: Patriotism
Americanii sint de vina de conducerea voastra incompetent aleasa, de sistemul corupt total, de proasta servire, de furturi peste tot, de minciunile permanente la toate nivelurile, pina si de inginerii prost platiti!!!! Nu urasc Ro, pacat de istoria acestei tari, dar sint complet impotriva mentalitatii oamenilor si conform unei zicale tot romanesti "Omul face locul". Asa ca mai slabeste-ma cu sentimentalisme ieftine! Ai vrea tu sa fii "un produs ieftin" american, dar de!!...mai trebuie sa si meriti ca sa faci parte din aceasta societate!Bingo! Pot insa sa-ti spun ca nu-mi face deloc placere dicutia de aici si ca sa nu va mai stresez va las in totala voastra armonie de opinii si mai ales...in rahatul in care sinteti!
Sendy [/B][/QUOTE]
Isi mai aduce cineva aminte de imbecila asta ? Eu mi-am adus aminte.... Pur intamplator. Nu ca ar mai conta, dar cretina este nepoata unui mare om de stat de pe la noi.... Unu zis si Mikky Spaga sau Miki le Bacshish.... Ma gandesc ca poate e acolo tot pe bani publici... N-ar fi de mirare cu asa o ruda ! Ce tampita !
Sendy [/B][/QUOTE]
Isi mai aduce cineva aminte de imbecila asta ? Eu mi-am adus aminte.... Pur intamplator. Nu ca ar mai conta, dar cretina este nepoata unui mare om de stat de pe la noi.... Unu zis si Mikky Spaga sau Miki le Bacshish.... Ma gandesc ca poate e acolo tot pe bani publici... N-ar fi de mirare cu asa o ruda ! Ce tampita !
- Unregistered
NU urasc Romania...
Ma desgusta ca o persoana ca Sendy poate zice astfel de lucruri de Romania. cert e ca avem multa coruptie si lucrurile merg foarte anapoda, dar nu cred ca Romania e chiar asa de urata dupa cum zice "draga"de ea. Mesajul meu pentru tine Sendy e: Tu ai uitat de unde ai venit. Romania nu e numai coruptie, furturi, blaturi si saracie. Ca orice natie avem o istorie frumoasa, si un peisaj superb in aceasta tara. Adica ce ai putea zice de tari ca Kazakhstan unde o mare parte din pamant contine elemente radiocative, si e si saracie poate mai mare decat in Romania. Dupa mine Romania nu e asa de "urata" cum zici tu, avand in vedere unele stari ale tarilor din Africa sau Asia Centrala.
Dar ai dreptul la vederea si la opinia ta, deci sa nu crezi ca incerc sa te conving.
Si apropo: Americanii sunt destul de prosti. Nu vorbesc de profesori universitari, sau ingineri, doctori, ci de oamenii de rand, care sunt cu mult sub nivelul alora din Romania.
Dar ai dreptul la vederea si la opinia ta, deci sa nu crezi ca incerc sa te conving.
Si apropo: Americanii sunt destul de prosti. Nu vorbesc de profesori universitari, sau ingineri, doctori, ci de oamenii de rand, care sunt cu mult sub nivelul alora din Romania.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Initial trimis de Aurolacul
Nu vorbesc de profesori universitari, sau ingineri, doctori
care multi sunt romani
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
59 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii