(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
nu io bre, io nu stric orzu pe gashte. moshu ie cuceritoru...
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Credeam ca Moshu a cucerit pe altcineva, nu pe mine. *p
Anyway, aberati cat vreti ca de asta sunteti pe Aberatzii!
Anyway, aberati cat vreti ca de asta sunteti pe Aberatzii!
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
Initial trimis de Scorpiutza
aberati cat vreti
ufff, imi luasi o piatra de pe inima...ce ne faceam daca nu ne spuneai tu?
-
iarba rea nu piere fie cu sau fara piatra pe aparatu circulator si daca ar fi moshu acu ti-ar spune iel o cujetare din putzu gandirii personale , asta vis a vis de muarte .
-
la cati arici ii umbla prin buzunare intotdeauna m-am intrebat daca-i jidan sau scotian
-
vaya con dios - hey nah
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Hmm...
Daca as fi sincer, as zice ca nu am chef sa ma duc la lucru. da nu as fi sincer, m-as gandi ca macar mai mananc shi io cateva dulciuri in timp ce sunt pe acolo.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
N-o fi asta cel mai mijto subiect de pe fanclub.ro da` cu sigurantza e cel mai lung!
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
bineinteles, nu o sa mai existe subiectu in momentul in care nimanui nu o sa-i mai treaca nimic prin cap, ceea ce ar fi grav. :o
nuuu e... ;P ;P ;P e mai lenta, si versurile de la refren sunt exact asa (in oridinea asta):
"heeeey nah, heeey na (urca putin cu vocea) " si zice nush ce...
;P ;P ;P o formatie de baieti o canta in original parca... si e mai lenta...
nuuu e... ;P ;P ;P e mai lenta, si versurile de la refren sunt exact asa (in oridinea asta):
"heeeey nah, heeey na (urca putin cu vocea) " si zice nush ce...
;P ;P ;P o formatie de baieti o canta in original parca... si e mai lenta...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Emotzii...
trec testu de condus luni sau nu il trec. Ce dracu altceva sa mai am in cap.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
intr-un interviu acordat cotidianului "La Derniere Heure", renumitul fotbalist roman Alis Stoica debiteaza cam asa: "La virsta mea, 24 de ani, Pavel Nedved era numai rezerví£ la Sparta Praga".
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
prin afirmatia de mai sus jignesti say what-ul ! 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Peste o luna si-oleaca o sa incep scoala de soferi. ieeeeeeee!
Gabyzzu, ai grija cum vorbesti despre subiectul asta! L-ai suparat pe moshu! :mad:

Gabyzzu, ai grija cum vorbesti despre subiectul asta! L-ai suparat pe moshu! :mad:
-
dEpEchEmIND - Junior Member
mult succes, Evelinne !
avetzi masina mica ?
avetzi masina mica ?
-
am doua mici (oltcituri) si doua mari (o mazda si-un Ford).
Pentru inceput, o sa invatz pe alea mici.

Pentru inceput, o sa invatz pe alea mici.
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Gabizzule, da cine pielea mea te pune sa citesti acolo? nuti place, nu manca! este atat de simplu de nu po-ti sati imaginezi.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Mai usor mah cu muritu k nu vreau sa raman singur pa fanclub.
Baixinho...nu iera mah Alin Stoica?Celebru jucator de la Fc Bruj care a fost shi la Anderlecht shi care mi sa pare k a dat shi iel odata un gol cu Real Madrid shi cred k mai sus nu vrea sa urce...
Baixinho...nu iera mah Alin Stoica?Celebru jucator de la Fc Bruj care a fost shi la Anderlecht shi care mi sa pare k a dat shi iel odata un gol cu Real Madrid shi cred k mai sus nu vrea sa urce...

The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104