De ce atat dispret pentru muzik romaneask?!

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde memetshot » Vin Ian 09, 2004 2:32 pm

spaidare acu ie Mountains...da anu asta la munci n-am ascultat decat manowar...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde cubu » Sâm Ian 10, 2004 11:07 pm

Initial trimis de animaloo
io n-am preluat nimic...numai ca afirmatia ta era mai mult decat gratuita. nu uita ca totusi rock inseamna si blackul (dupa cum bine spuneai) care numa educativ nu e.

Mai, dar tu chiar nu citesti tot ce scrie in mesajele mele? Si apoi mai si imi dai argumente cu lucruri spuse de mine... Eu vorbeam, iti zic pentru a doua oara, de rock in general, black-ul si death-ul sunt o mica parte. Intr-adevar, rock-ul sugereaza liberatate, fara prejudecati, fara sabloane, etc, dar niciodata nu-ti sugereaza sa-i dai aluia in cap si sa-l omori... Gasesti asa ceva in texetele lor, dar doar ca sa-ti sugereze ca nu e bine... Uite, tocmai vorbeam de categoria celor care asculta doar ca sa fie diferiti de ceilalti, sa iasa in evidenta prin asta, nu pentru ca simt muzica si inteleg mesajul, si se pare ca tu esti unul din ei...
sincer sa fiu nu prea stiu sa fi ascultat o melodie rock gen: fii cuminte, papa tot, asculta-ti parintii, meri la scoala, etc...ci mesajul in mare parte e traieste cum vrei...si za diferens ?

Daca asta ai inteles din ce am spus eu, sa ma ierti, dar nu prea te vad bine... Si am si ochelari pe ochi...
indescifrabil
cubu

Mesajde cubu » Dum Ian 11, 2004 11:58 am

Initial trimis de Mihai-MOF
Portnoy - putem discuta pe pm despre ce si cat rock am ascultat eu

Mihai - MOF, daca vreau sa vad ce cunostinte are unui om, stau de vorba cu el intre patru ochi, in nici un caz pe net, unde exista si google si allmusic si altele...
Initial trimis de Mihai-MOF
acum stau si ma gandesc... aia care sunt satanisti, ce naiba asculta... probabil ca rock, ca n-or asculta hip-hop sau breakbeat... deci probabil ca de aici venea confuzia domnilor de la biserica

Mi-e greu sa cred ca tu vorbesti serios, asa ca o iau ca pe o gluma... Tu chiar crezi ca adevaratilor satanisti (ca exista si d-astia) le pasa asa de mult ce muzica asculta? Adica daca unu' e satanist si nu asculta rock, nu e un satanist adevarat? Asta vine tot de la ideea preconceputa ca rockerii sunt satanisti si atunci normal ca, zice lumea, si reciproca e valabila...
Si ca sa fiu in ton cu tine, sa spun si eu un lucru hazliu: Uita-te si tu de exemplu la aia care danseaza manele pe mese, asculta cum urla ca din gura de sarpe si ce haos creeaza in jur... Te-ai gandit vreodata ca adevaratii satanisti asculta manele? *p
indescifrabil
cubu

Mesajde Necko » Dum Ian 11, 2004 6:41 pm

Mare adevar ai grait, Portony! Subscriu 100 %.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde Mat » Lun Ian 12, 2004 1:57 am

Ascult si eu ceva rock, dar sunt unele feluri de rock care imi dau dureri de kp ;a (din cauza monotoniei si a versurilor foarte negativiste) si la care chiar nu reusesc sí£ inteleg ce ar putea gí£si cineva...si am impresia cí£ tocmai despre astea era vorba....mai incercatzi si voi fratzilor niste muzicí£, nu rock dintr-í£la...vorbesc serios.

Parcí£ subiectu' í£sta se referea initzial la "muzik romaneask"....mí£i...in proportie de 99,99%, muzica romaneascí£ (de fapt nici n-ar trebui sí£-i zic muzicí£) e intr-adeví£r de mai mare jena si reflectí£ traditia noastrí£ de a renunta (complet) la calitate in favoarea castigului material imediat cu orice pretz....dar existí£ si exceptii. Mi-au plí£cut unele melodii mai vechi (ex: "Buní£ seara, iubite" (Loredana Groza - mí£ refer la prima versiune), "Ani de liceu" (Stela Enache), cateva piese cantate de Dida Drí£gan etc.). Muzica rock romaneascí£ mi se pare subtziricí£ rí£u de tot, inclusiv Phoenix si Iris....nu se comparí£ nici pe departe cu Meat Loaf, Bon Jovi sau Guns'n'Roses...;i

Am auzit totusi de curand o melodie romaneascí£ destul de frumoasí£ (dupí£ pí£rerea mea) - Sophia - "Cantec de iarní£", dar chiar si asta ara fí£cutí£ intr-un stil specific romanesc, adicí£ de mantuialí£. Pí£i nici n-a inceput bine melodia, adicí£ abia a apucat fata aia sí£ cante 2 versuri, cí£ a si trecut la refren....graba asta stricí£ tot.

In concluzie: ascultati muzik frantzuzeascí£ :) (Patrick Bruel, Michel Berger, Jean Jaques Goldmann etc.). Suní£ mult mai bine. Si deci avand in vedere cí£ existí£ foarte multí£ muzicí£ buní£, chiar mí£ deranjeazí£ faptul cí£ majoritatea oamenilor se multumesc sí£ asculte orice mizerie, pentru cí£ din cauza asta, muzica buní£ devine din ce in ce mai rarí£.

Sunt prea multzi care "cantă" doar pentru că "trebuie să manancă si gura lor ceva" (mă refer la ceea ce s-a scris in primele mesaje de la subiectul asta)...m-am saturat........chil zem!!!!! ;j
Mat

Mesajde shakti » Lun Ian 12, 2004 10:53 am

Initial trimis de Portnoy

Mi-e greu sa cred ca tu vorbesti serios, asa ca o iau ca pe o gluma... Tu chiar crezi ca adevaratilor satanisti (ca exista si d-astia) le pasa asa de mult ce muzica asculta? Adica daca unu' e satanist si nu asculta rock, nu e un satanist adevarat? Asta vine tot de la ideea preconceputa ca rockerii sunt satanisti si atunci normal ca, zice lumea, si reciproca e valabila...

mihai _mof are dreptate in felul luimajoritatea satanistilor asculta rock , reciproca nu este valabila....si de accea este normal ca oamenii necunoscatori sa i considere pe rock eri satanisti... gandeste te doar la tricourile cu cap de mort sau hainele negre pe care le poarta...
don t hate me....
shakti

Mesajde paiacec » Lun Ian 12, 2004 12:58 pm

Deci sa intzeleg ca lumea ma considera satanist?O sa-mi ard toate tricourile,hanoracele,cd-urile,minunatut cap de mort cu ochi fosforescentzi de pe perete,sigla de la Iron Maiden o s-o bat cu cicanul pe nicovala shi o sa-i lipesc o eticheta cu"i love manele",fac ce vretzi voi,numai va rog nu ma consideratzi satanist!
Ce dracu ma,nu va auzitzi ce spunetzi?

P. Mihai MOF: Io am vazut un documentar despre un satanist care asculta muzica simfonica,asha ca satanishtii nu asculta numai rock.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde memetshot » Lun Ian 12, 2004 1:09 pm

Portnoy: rilacs...

spaidare: mama ai scheleti in casa? bre io zic ca tu iejti un satanist in devenire..
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde eyewitness » Lun Ian 12, 2004 1:16 pm

Initial trimis de shakti
gandeste te doar la tricourile cu cap de mort

io vazui la mine-n fabrica neshte butuaie cu cap de mort pe iele or fi si alea sataniste animaloo? ptiu drace...
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde paiacec » Lun Ian 12, 2004 1:17 pm

Diseara il sparg ca mi-e frica de devenirea asta de care spui ca zici,dar poate imi iau o posica s-o zmotocesc umpic!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde shakti » Lun Ian 12, 2004 1:20 pm

faceam referire la parerea generala a oamenilor... vad un tricou cu cap de mort si iti pun eticheta"este satanist"...
pt spider: nu inteleg de ce te intereseaza atat de mult parerea oamenilor...si daca ai ffi fost satanist nu vad problema ...
don t hate me....
shakti

Mesajde memetshot » Lun Ian 12, 2004 1:32 pm

aiule...ie clar ba. butoaiele alea vin direct din iad. io zic sa arzi tuata cladirea ca ie degia infectata porma sa chemi nejte preoti care sa scoata satana din cienusa si porma sa uzi toata zona cu apa sfintita. iesti dumd...
memetshot

Mesajde eyewitness » Lun Ian 12, 2004 1:40 pm

sio unde mai muncesc bre daca dau foc la locu de munca?
eyewitness

Mesajde memetshot » Lun Ian 12, 2004 1:41 pm

bre ... faci asigurare inainte...
si mai lasa munca ca nu e buna la nimic
memetshot

Mesajde baixinho© » Lun Ian 12, 2004 1:42 pm

aiule, te epilezi, iti iei colanti, te fardezi, te rujezi si te duci in fatza la Inter sau pe centura.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde paiacec » Lun Ian 12, 2004 1:45 pm

Animaloo io cred ca tu chiar eshti satanist shi acuma vrei sa acaparezi mai multzi adeptzi la seacta ta.Treaba ta da mie mi-e frica shi imi fac cruce oridecate ori citesc cate un post de-al tau.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde memetshot » Lun Ian 12, 2004 1:47 pm

si cum itz faci ma cruce cu limba -n gura? vezi ca nu mere decat daca limba si gura sunt ale tale (ambele)
memetshot

Mesajde paiacec » Lun Ian 12, 2004 1:52 pm

Iete asha cu trei degetutze cum m-a invatzat pe mine taica -parinteli la ora de religie.Ptiu drace am uitat sa-mi fac cruce!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde eyewitness » Lun Ian 12, 2004 1:57 pm

Initial trimis de The Spider
Iete asha cu trei degetutze

ala-i deja fisting bre...
eyewitness

Mesajde cubu » Mar Ian 13, 2004 7:36 pm