C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
aiule, am vaga senzatie cai bagat-o pe uet uet intr-o ceata mai ceva ca pe varfu omu.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
un salut tovarasesc la toti truditorii si saveti o saptamana plina de spirtuase si alte neshte beri...
nashule da matale nai somn?
yroiuypoirwu: bre, demential asta cu secsu oral a lu shakti :http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=216731#post216731
si mai are dana unu tare in parcela iei cu haleala care nu ne place a lu nanuka. creca aia traieste duar cu aer
nashule da matale nai somn?
yroiuypoirwu: bre, demential asta cu secsu oral a lu shakti :http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=216731#post216731
si mai are dana unu tare in parcela iei cu haleala care nu ne place a lu nanuka. creca aia traieste duar cu aer
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
neatza la evribadi...
baicsule, ur sick man...
bhuttu: io in schimb in drumul meu glorios cu 301 am avut parte d-o tzranca de-i dadea cu (autocenzura multa) prin autobuz..
In alta ordine de idei nu mai sunt decat 5 zile pana in uichend
baicsule, ur sick man...
bhuttu: io in schimb in drumul meu glorios cu 301 am avut parte d-o tzranca de-i dadea cu (autocenzura multa) prin autobuz..
In alta ordine de idei nu mai sunt decat 5 zile pana in uichend

I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
bre, vreti sa va zic ceva de sa cadeti pe spate? matinalu anebunit: munceste
-

ati vazut la stiri militzianu caruia i-a retezat autocaru picioarele si l-a aruncat in remorca masinii pe care o oprise?
am gasit o carte care se cheama "torturi rapide" si nush la ce s-ar putea referi
nu mi-ar strica putin somn
am gasit o carte care se cheama "torturi rapide" si nush la ce s-ar putea referi
nu mi-ar strica putin somn
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
alaleo la care este paciulea
munc de ajung ca melcu
asar am pupat-o pe buric pe Wild Rose (fara sa folosesc limba)
gata
pa
munc de ajung ca melcu
asar am pupat-o pe buric pe Wild Rose (fara sa folosesc limba)
gata
pa
ANTI
-

baicsule daca canalu de scurgere din strada l-ai confundat cu buricu lu wild ... atunci ereai clampa rau nene...
wytuot : looooool butule cu postu de pe comentarii. noroc cami lumina fane calea spre el simi arata substratu...secsual
torturi rapide danone se refera la eczistenta pe forum a lu cuacervatu
wytuot : looooool butule cu postu de pe comentarii. noroc cami lumina fane calea spre el simi arata substratu...secsual
torturi rapide danone se refera la eczistenta pe forum a lu cuacervatu
-

ooo, lume noo
buey, stiti voi revista de haleala "bucataria pt toti" a lui stelian nistor? da stiti voi ca un mare articol de trei pagini e copy/paste dupa o povestire de a mea de pe mancaruri si bauturi?
s-a umplut tara de plagiatori cacamash pe ei...
buey, stiti voi revista de haleala "bucataria pt toti" a lui stelian nistor? da stiti voi ca un mare articol de trei pagini e copy/paste dupa o povestire de a mea de pe mancaruri si bauturi?
s-a umplut tara de plagiatori cacamash pe ei...
- gaga
tanti dana, io stiu ce fac: le dau e-mail la aia de la live cu toate posturile bagate la caterinca zilei si cu un sapo de genul: Ca sa nu va mai stresati cautand posturile etc etc etc. sapou tre sa-l faca aiu, asa ca astept, aiule.
ps: s-a lasat asar in Cafeneaua Actorilor o ceatza d-aia densa de numa. de fapt, iegzista si dovada, care vrea so vada.
ps: s-a lasat asar in Cafeneaua Actorilor o ceatza d-aia densa de numa. de fapt, iegzista si dovada, care vrea so vada.
ANTI
-

hai neatza la care este. eo az muncesc. d ca sa nu zicetz ca nam facut nimica pacilea shi sam taiatz salaru, loatz asha:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=216970#post216970
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=216970#post216970
-

neatza - Mesaje: 5820
baixule si zici c-a fost dezmat mare aseara, huh? Moshu a venit sa v-ati simtit bine?
si apropos de plagiatori, astept sa vad in Playboy articole copiate de la 'Totul despre sex'. Pana atunci nu zic nimic. Io stiu... poate de la shakti.
si apropos de plagiatori, astept sa vad in Playboy articole copiate de la 'Totul despre sex'. Pana atunci nu zic nimic. Io stiu... poate de la shakti.
If there's a war, we'll all fight!
-

bhuttu - Mesaje: 2510
bhutule , am razuit la ultimu post al tau da dejeaba nu mia iesit castigator
baicsule, da unu cica iar si pus mana pe tzatze si pe cur lu aia si nu se da asa mare...
matinale, daca mor ma ai pe constiinta ai inteles ?
danuto, io creca unii useri ie si jurnalisti sau ie jurnalisti si apoi useri
baicsule, da unu cica iar si pus mana pe tzatze si pe cur lu aia si nu se da asa mare...
matinale, daca mor ma ai pe constiinta ai inteles ?
danuto, io creca unii useri ie si jurnalisti sau ie jurnalisti si apoi useri
-

Initial trimis de eyewitness
bhutule , am razuit la ultimu post al tau da dejeaba nu mia iesit castigator
:con:
mai incearca? sau nu stu, io ce tre' sa zic?
si da, de acord cu avertizarea lu neatza, io chiar am incercat sa citesc aia. fara succes.
-

pai io cei spusei ca vrea sa ma omoare si nici macar na avut bunu simtz, asa ca baicsu sa faca paose din 5 in 5 randuri...io azi nul citesc puate maine dimineata cand am neuronu odihnit
qwtri7u: pai butule inegri io cu mausu la farsit si numi aparu nica
qwtri7u: pai butule inegri io cu mausu la farsit si numi aparu nica
-

neatza: sunt de acord cu ce scrie acolo .... nu de altceva da n-am cetit decat 6 randuri (te-am facut aiule)
bhuttu: da
aiule: bre io nunteleg ce scrii acolo, da probabil ca iejti stresat ca tre sa arda fabrica
dana: uarcaholico
bhuttu: da
aiule: bre io nunteleg ce scrii acolo, da probabil ca iejti stresat ca tre sa arda fabrica
dana: uarcaholico
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

memetshot - Mesaje: 7050
pai butule inegri io cu mausu la farsit si numi aparu nica
asta in ce limba ie aiule, cocobongoleza sau limba din tredu cu sexu oral? ca eo nam pricipit nica
si mai am o nedumerire daca a avut cineva rabdare, despre ce e vb in postu' lu neatza care mai e si in engleza, nu numai ca e lung cat o zi de post :con:
oricum bag sama ca tuata lumea vb pe limba ei azi, eo stiu ce motive am de lipsa neuroni la inventar da voi ce draq avetzi? ca pareatzi serioshi, nu cu cuiburi de randunica in farfurie
- gaga
ba boshorogilor! loatz de scoatetz la inprimanta postu ala, loatzil acas shi cititz pe buda. ratzaidracu de inculturali! va ia omu shi va trage de maneca inspre mai bine shi voi tot inspre inapoi tragetz! rushine! huo! ehe.... unte o fi afexu?
-

neatza - Mesaje: 5820
danuto, animaloo vam dat pemeu cu dictionaru de espresii aiu-roman
matinale esti prea cult pt noi lunea . o luasi prea repede saptamana asta. pana vineri dai in primire in ritmu asta. iao si mata cum spune neamtu : iavash, iavash
matinale esti prea cult pt noi lunea . o luasi prea repede saptamana asta. pana vineri dai in primire in ritmu asta. iao si mata cum spune neamtu : iavash, iavash
-

afexu? incearca pe forumu darkgalaxy puate dai de iel
da ec mah ie imprimanta mea de acasa ca sa scot ce vreau io la ia? bine ca eshti tu dejtept...
am primit si am inegrit aia cu muje la mamiferu' arctic ...
da ec mah ie imprimanta mea de acasa ca sa scot ce vreau io la ia? bine ca eshti tu dejtept...
am primit si am inegrit aia cu muje la mamiferu' arctic ...
- gaga
a, aiule, intelesei si io pana-ntr-un final. de, si la mine tot luni e. da' mai incearca, poate castigi ceva pana la urma.
aiu a castigat o bere de la bhuttu
exacerbatule, si io sunt de acord, numa' sa stiu cu ce.
neatzo, io-ntelesei ceva de cum ii intepa mick jagger si p-aia si p-ailalti si cum a devenit lider de opinie fara sa vrea si cum tre' sa ai grija ca lideru' tau de opinie sa vrea sa fie asa ceva, din alea primele cateva randuri de le citii. asa o fi?
Initial trimis de dana
si ca fiecare pasare pe limba ei pierre de coubertin?
aiu a castigat o bere de la bhuttu
exacerbatule, si io sunt de acord, numa' sa stiu cu ce.
neatzo, io-ntelesei ceva de cum ii intepa mick jagger si p-aia si p-ailalti si cum a devenit lider de opinie fara sa vrea si cum tre' sa ai grija ca lideru' tau de opinie sa vrea sa fie asa ceva, din alea primele cateva randuri de le citii. asa o fi?
Initial trimis de dana
bag sama ca tuata lumea vb pe limba ei azi
si ca fiecare pasare pe limba ei pierre de coubertin?
-