C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
aia cu:
afarai frig si inghetat
in vatra arde focu
noi stam pe langa mama
ca tatai beat ca porcu?
vag danone, vag
da ce iti dadura astia de la riglei sarcina sa faci cenaclu literar pantreprindere?
afarai frig si inghetat
in vatra arde focu
noi stam pe langa mama
ca tatai beat ca porcu?
vag danone, vag
da ce iti dadura astia de la riglei sarcina sa faci cenaclu literar pantreprindere?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
nu ie asa bre:
afara-i frig si inghetat
is soba arde mama
de lustra-i tata agatat
iar io ma tai cu lama.
restu nu stu
afara-i frig si inghetat
is soba arde mama
de lustra-i tata agatat
iar io ma tai cu lama.
restu nu stu
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
-

strofa doi
bunica-i dupa aragaz
cu un furtun in gura
in jurul ei e numai gaz
si toata-i numai spuma
strofa trei
bunicu sta intins pe pat
pe piept c-o caramida
cu doua fire ie legat
ce vin direct din priza
mai mult nujtu nicio
aiule, unu ala de care zici tu ca i-a pus mana unde scrii matale are dreptate, cu completarea tzatzele si curu iera ale lui, nu ale iei. deci in general ie bine, ca sa zic ca neatza.
apropo, cica si-a pus neatza ilui. io nu cred.
bunica-i dupa aragaz
cu un furtun in gura
in jurul ei e numai gaz
si toata-i numai spuma
strofa trei
bunicu sta intins pe pat
pe piept c-o caramida
cu doua fire ie legat
ce vin direct din priza
mai mult nujtu nicio
aiule, unu ala de care zici tu ca i-a pus mana unde scrii matale are dreptate, cu completarea tzatzele si curu iera ale lui, nu ale iei. deci in general ie bine, ca sa zic ca neatza.
apropo, cica si-a pus neatza ilui. io nu cred.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
breh nica nu shtitzi
http://www.rocker.ro/articole/rocker13.htm
acolo ie tuata poiezia, culeasa de la rockeri prin nouajdoi cred
aia ochila ie poiezia mama de george coshbuc cumva?
http://www.rocker.ro/articole/rocker13.htm
acolo ie tuata poiezia, culeasa de la rockeri prin nouajdoi cred
aia ochila ie poiezia mama de george coshbuc cumva?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
acu nu jtiu daca sia pus or ba cert ieste ca matinalu ie fuarte daramat azi si isi pierdu total increderea in iel dupa ce acu 5 minute avea -605 la soliter
wuyrty: da danone, da aia cu sadicu o puse unu pe forum da nu mai jtiu unde ,acu sa tot fie 12 luni sau 365 de zile
wuyrty: da danone, da aia cu sadicu o puse unu pe forum da nu mai jtiu unde ,acu sa tot fie 12 luni sau 365 de zile
-

si carei recordu mondial?
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
recordu mondial de sadism fatza de apartenentza la yahu mesenger a lui neatza sau cum?
aia cu balada sa fiu io sanatoasa de cand o stiu, nici nu se inventase fanclubu si lutzele, vezi linku
aia cu balada sa fiu io sanatoasa de cand o stiu, nici nu se inventase fanclubu si lutzele, vezi linku
- gaga
da,da bine ca le stii tu pe tuate
baicsule, da cupa presei nu fu ceva cu folbalu?
baicsule, da cupa presei nu fu ceva cu folbalu?
-

ce sa fac dacas omniscienta, sa vezi cand ma fac omnipotenta cum ie.
cupa presei puate fi luata si ca gladiola si ca pom de iarna intrucat nu seamana nici cu una nici cu alta.
ma duare rau de tot capu, nu stiam ca daca amesteci tipurile de bere e de rau
cupa presei puate fi luata si ca gladiola si ca pom de iarna intrucat nu seamana nici cu una nici cu alta.
ma duare rau de tot capu, nu stiam ca daca amesteci tipurile de bere e de rau
- gaga
vezi danone ca poti deveni si oribiloimpotenta daca mesteci tipurile de beri
bre unu pishator:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=217070#post217070
bah baicsule , si matale ai fost pe luna ca alfel de unde bre pietrele alea din diplomatu lu matale ?
si comentariu lu neatza pe ilui (apropo matinalu sia pus ilui)
silozu_poplaca: cu alte cuvinte, daca mushu itzi trimite o poza cu o pizda, tu trebe sal crezi ca a futut?
bre unu pishator:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=217070#post217070
bah baicsule , si matale ai fost pe luna ca alfel de unde bre pietrele alea din diplomatu lu matale ?
si comentariu lu neatza pe ilui (apropo matinalu sia pus ilui)
silozu_poplaca: cu alte cuvinte, daca mushu itzi trimite o poza cu o pizda, tu trebe sal crezi ca a futut?
-

citez "SUNT UNELE DETALII CARE PREZIC CA OMUL NU A FOST PE LUNA"
asta e mai cacator ca aia cu pietrele detaliile care prezic ceea ce deja s-a intamplat, bine ca mai ezista si lutzi d'ashtia sa nu mai zica uamenii ca numa femeile ie pruaste.
mah tu il tzii pe neatza pe im casa nu ne mai enterteineze aci, il tzii numa pt tine cum ar veni? si cine e mushu ???
kjfsgd: uite unu si mai cacator http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=217072#post217072
asta cauta tancuri
asta e mai cacator ca aia cu pietrele detaliile care prezic ceea ce deja s-a intamplat, bine ca mai ezista si lutzi d'ashtia sa nu mai zica uamenii ca numa femeile ie pruaste.
mah tu il tzii pe neatza pe im casa nu ne mai enterteineze aci, il tzii numa pt tine cum ar veni? si cine e mushu ???
kjfsgd: uite unu si mai cacator http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=217072#post217072
asta cauta tancuri

- gaga
aiule, io chiar si-n poza aia de-a atasat-o fata aia am opservat ceva ce-ar putea semana, si io chiar cred ca sunt urmale lu' brat de fier. Si americanii au avut si o a doua expeditie cu echipaj (oarecum) uman pe luna., numai ca echipajul era unu' singur, Superman. Ce dracu', ba aiule, tu nu te uiti la filme?
si problema a doua, cu moshu de-a futut au ba, io zic ca 50 de mii d-o muie gaseste toata lumea. Da' acusi acusi ma duc sa fac un thread pe aberatii.
si problema a doua, cu moshu de-a futut au ba, io zic ca 50 de mii d-o muie gaseste toata lumea. Da' acusi acusi ma duc sa fac un thread pe aberatii.
If there's a war, we'll all fight!
-

bhuttu - Mesaje: 2510
cand dai cinzej de mii po shaorma shitz bagi pulan ia cant ie caldutza, nu se schiama cai fost la curve.
-

neatza - Mesaje: 5820
bre asta nu se lasa
acu ie si cu fenomenele ozn , looool
danone , esti tare bre cu panzeru ,aia-i de caterinca zilei asa ca nu scapi
acu ie si cu fenomenele ozn , looool
danone , esti tare bre cu panzeru ,aia-i de caterinca zilei asa ca nu scapi
-

neatzo ejti mare bulanjiu cu chestia aia cu pulan shaorma, zi pe bune, m-ai vazut, m-ai auzit, asta e ideea mea de mult otzule...
poi ce sa fac eo daca baiatu ala n-a auzit de tabulaturi si cauta taburi varaza, iel ie de katerinca...
undei subiectu cu mosh virgin ca zice link invalid!?
poi ce sa fac eo daca baiatu ala n-a auzit de tabulaturi si cauta taburi varaza, iel ie de katerinca...
undei subiectu cu mosh virgin ca zice link invalid!?
- gaga
nush bre ca cred cal sterse adminu implicat si chiar ii dadu si avertu lu bhutu
-

bre azi ploo cu aberatii...tocma ce-i dadu fane avert lu unu tare pe coelio pacat ca fac consecutivele ca aveam obectu muncii din plin nenica
danone, pisatuare asta cu : "taticu tzie ti-au sarit rau randunicile de sub streashina" , no stiam.
danone, pisatuare asta cu : "taticu tzie ti-au sarit rau randunicile de sub streashina" , no stiam.

-

multumescu-ti da il baga fane in link pe avertismente deja deci se fume ,da lasa ca forumu are de unde sa scuata noi talente
-

intre timp l-au apucat crizele pe fane si sterse postu lu nenea ala si acum apare de parca m-am tzakanit io la etajele superioare
ma rad de nu mai pot, bine ca are neatza trebi ca daca se mai abera shi el iar radeam ca curca la monitor de zabauca
raportez inca 10 minute de "munca" siapoi o tai ca ce e mult strica
- gaga
bre io nu stiu care plangeti de drama mea sau care va bucurarati c-ati scapat de mine, da' n-ati scapat. car'va'zica inca fo saptamana cat oi mai sta banat o sa scriu in asa, fara poza. da' sa stiti ca io sunt.
si ca de muncit tot nu muncesc.
si ca de muncit tot nu muncesc.

- bhuttu banat
- Junior Member