Va fi sau nu va fi un nou album?

ce-a fost pe Muzici o data

Va fi sau nu va fi un nou album?

Mesajde dEpEchEmIND » Mar Dec 30, 2003 12:18 am

Se spune ca Martin s-a apucat de curand sa scrie noi cantece pentru un album pe care Depeche Mode vor sa-l lanseze pe la sfarsitul lui 2004 - 2005.
Dar exista si zvonul ca cei trei s-au despartit pentru a-si urma carierele solo si nu se stie daca se vor reuni din nou ca formatie.

Speram sa se reuneasca, sa-si lanseze noul album si sa vina sa concerteze si in Romania.
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Oberkorn » Mar Ian 13, 2004 10:14 am

Se pare ca va fi.
In aprilie-mai se pare ca Mute va lansa o compilatie de remixuri. Inca nu se stie daca va contine doar mix-uri deja publicate, mix-uri noi sau o combinatie din cele doua. Andy a declarat ca Martin a scris deja vreo 2-3 cantece.Dar Andy a fost mai mereu supra-optimist cu privire la viitorul formatiei, asa ca declaratiile lui trebuiesc luate cu o doza de rezerva. El si cu Martin au vrut si vor sa faca un nou album. Dave a fost in ultimul timp "veriga slaba" , care a facut sa se ridice semne de intrebare in privinta viitorului formatiei. Din ce am citit eu pe internet, a avut loc o intalnire intre cei trei si se pare ca vor incerca sa faca un nou album.
Oberkorn
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Dum Feb 15, 2004 4:43 pm

Vesti bune!
Chiar va fi! Confirmarea este chiar in acest interviu cu Andrew Fletcher, de unde putem afla cate ceva despre album, informatii privitoare data la lansarii. Sper sa intelegeti: ;)
http://www.shout.ru/exclusives/fletch_interview_Moscow181203_e.htm
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Înapoi la De pe muzica