Revista "Parazitii"

ce-a fost pe Muzici o data

Revista "Parazitii"

Mesajde Suryia » Sâm Noi 24, 2001 12:56 am

Zilele astea a aparut un numar din Play dedicat exclusiv baietilor de la Paraztii si , implicit , campaniei lor de anti-playback! Mi se pare o foarte buna initiativa , si , avand in vedere popularitatea trupei cred ca o sa se si vanda!
Revista aduce cateva noutati , in ea este inclusa istoria trupei , plus cateva interviuri , fotografii si asa mai departe!Pe CD se afla intreg albumul "Categoria grea" si ,in plus , 3 remixuri la Shoot yourself , plus videoclipul piesei(despre care , acum ca , in sfarsit , l-am vazut ,pot spune ca este reusit).
Cam atat , astept , ca de obicei , parerile voastre!
Ce dragutza sunt , pacat ca nu-s baiat...
Suryia
Junior Member

Re: Revista "Parazitii"

Mesajde Madalina » Dum Noi 25, 2001 1:37 am

Initial trimis de ganja^^^
Zilele astea a aparut un numar din Play dedicat exclusiv baietilor de la Paraztii si , implicit , campaniei lor de anti-playback! Mi se pare o foarte buna initiativa , si , avand in vedere popularitatea trupei cred ca o sa se si vanda!
Revista aduce cateva noutati , in ea este inclusa istoria trupei , plus cateva interviuri , fotografii si asa mai departe!Pe CD se afla intreg albumul "Categoria grea" si ,in plus , 3 remixuri la Shoot yourself , plus videoclipul piesei(despre care , acum ca , in sfarsit , l-am vazut ,pot spune ca este reusit).
Cam atat , astept , ca de obicei , parerile voastre!

Nice!!! Sunt de acord cu tine. Sigur o sa se vanda!!! ;)
Coffee ... chocolate ... MEN ... somethings are better RICH
Madalina
Junior Member

sal

Mesajde Scream_d » Dum Feb 03, 2002 7:40 pm

o eschiva poate fi numita o lovitura?
Scream_d

Înapoi la De pe muzica