C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde memetshot » Mar Ian 13, 2004 12:57 pm

dana spune-le mai si tu ca cora este un oras de sine statator...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde gaga » Mar Ian 13, 2004 2:09 pm

bun ala cu virusul albanaez :D

bah da ce plictiseala e p'acilea ...
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde memetshot » Mar Ian 13, 2004 2:14 pm

pai fara neatza si ai...
cetz mai fac labanezii?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde gaga » Mar Ian 13, 2004 2:39 pm

se plimba pe aci si se uita cu ochi mari la miracolele din juru' lor, cam cum ne-am uita noi la atolu' mururoa
gaga

Mesajde memetshot » Mar Ian 13, 2004 2:51 pm

nu mai fi mai asa de rea...se numeste ca se labaneaza si ei si se uita cu ochii beliti la cei in giuru lor...

doar n-or fi romanasii din 90 care ajungeau in strainataturi si vedeau miracole gen: supermarketuri, hiperamarcheturi si alte marcheturi
memetshot

Mesajde gaga » Mar Ian 13, 2004 2:57 pm

hehe, ba mai rau, n-auzi ca se mira si de o bricheta :D

auz animale, daca nu mai intra nime aci eo propun sa revenim la pemeie si mailuri ca nu intreseaza pe nime aberatziunile nuastre neitelectuale. nu potzi face "clasa muncituare" cu doar doi muncitori.
parerea mea
gaga

Mesajde baixinho© » Mar Ian 13, 2004 4:39 pm

io cand v-am spus ca asta este scopu lu ... (hai sa vad, sunt curios daca mi-o da avertisment ca am scris trei puncte in loc de ce-m trece prin cap) n-ati vrut sa ma credeti. asta vrea, sa fie scosi in afara legii sody si ayuy, sa-si ia bani cat mai multi ailalti de pe clasa muncituare si sa ramana sa scrie pe forum toti gushterii care sa-l ridice in slavi si sa-l laude ca mancacias ce deshtept si frumos ie iel. da sa mor de viu daca las threadu asta de izbeliste. chit ca scriu 2-3 posturi pe zi pe iel (unu la trei ore) si tot nu-l lasa sa muare. il tin la perfuzii, ii fac respiratie gura la gura si tot il fac sa traieste.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gaga » Mar Ian 13, 2004 4:45 pm

baicsu da' eo ma uit si nu pricep ca mai devreme fu un post a lu neatzu acilea si acu nu mai e si eo mantreb: da cu neatza ceor fi avut? si eo mai scriu de control asha ... mah asta e mana herlutzei sa muara pic shi poc de nui asha, a complotat cu punctele ...
gaga

Mesajde baixinho© » Mar Ian 13, 2004 4:51 pm

n-am nimic cu ea, ca nu mi-a facut nimic, da facem pariu ca in foarte scurt timp o s-o vezi la panoul de onoare in dreptul moderatorilor? io zic sa nu, ca pierzi.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde bonvoyage » Mar Ian 13, 2004 4:58 pm

bre cat timp dana cu euglena verde isi impletira destinele la o sueta pe cemeu ca doo bufnite romantice pe un ram de salcam uscat am descoperit in stra-fundu fanclubului un gioc interesant de perspicacitate , un fel de tir cu arcu ,pushca sau bashina oricare potrivinduse de minune unde acumulai puncte pretiuase devenind espert in materie . daca vreti sal jucati si voi trebe sa aveti grije ca lebadarca aia paruasa ,ingrata si bortzoasa se plimba prin fata vuastra practicand un joc de sunci debordant ,inselator si parsiv.
succes!
Fişiere ataşate
kiler.jpg
kiler.jpg (120.94 KiB) Vizualizat de 2253 ori
bonvoyage
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Ian 14, 2004 9:29 am

jhfdjkjewhrwufdk in el de net ca merge de sta de aceea o sa o intind catre o bere sau gotca ceia ce va doresc si dvs.

baics, stai linistit ca nu pierd pariu finca nul pun finca stiu ce puate anumite piei asa ca stai linistit ca puate erai nelinistit.

deci, o seara buna, pipi cald si bere rece sa avetzi...

(asta era de la stinsu luminii)
====

neatza la truditorii care mai este daca mai este, daca nu, nu.
gaga

Mesajde memetshot » Mie Ian 14, 2004 9:37 am

neatza s-un soday butuist la toti prezenti si neprezenti si la cei care duar priveste: salut ba...Adio..
memetshot

Mesajde baixinho© » Mie Ian 14, 2004 9:52 am

alaleo la care sunteti paciulea prin zona si la unii dintre care citeste.
ANTI

baixinho©

Mesajde vali » Mie Ian 14, 2004 9:54 am

he he he, ocheste-l!!!

hai la multi ani pt la anu!
some people deserve to die
vali

Mesajde bonvoyage » Mie Ian 14, 2004 10:03 am

sodaibut la evribodi si la mutzeani in nou an matinale

bre ia criticat nea nelu cu nea adi pe militieni si azi la sapte juma ierea cu toti in par pe carosabilele bucurestene. unu mia arata obrazu ca trecui peun interzis (baicsu stie unde), altu ma opri la perla ca ma pusei pe linia de tranvai sa fac stanga pe dorobanti ca ierea cuada mare simi spus ca am atitudine pur sovietica si altu la eva ma opri ca de ce nu dadui prioritate la pietonii care luau linistiti micu dejun . bre io intelesei ca nelu cu adi le spusera sa le traga cateun glont in cap la hotii de masini nu sa opreasca aiurea muncitorii care se duce la fabrica...
bonvoyage
Junior Member

Mesajde basstard » Mie Ian 14, 2004 10:29 am

bonjur munciteuri
eu care vreau sa va anuntz ca la mine in cartier la alimentara "Az nu e oo"
si care mai vreau sa va anuntz ca daca tot i-or dat afar pe 2 stalpi ai societatii de aici am putea foarte bine sa ne mutam cu totul... eventual sa cerem drepturi pt numele saitului... urmand ca acest sait sa functioneze in continuare sub denumirea de oribilclub sau lutzclub.
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Ian 14, 2004 10:43 am

scrisesem un post frumos, inteligent, legat de ce zise aiu cu militzia, cu vineri 13

dar a intrat shef cu nas drept in calc si ca sa numi dau demisia in cadru ilegal fara preaviz de la tineretze pan la batranetze lam pierdut ca lam inchis ca sami bag pixu, bine ca nu a venit cand am dat reteta ca mampushcam.

deci eo crezui ca melitzia e pe strazi ca e martzi 13 si nu vui sa ies ieri la beri din cartier, ba mai mult, lasai un biet om sa vie la mine acas pe jos tomna de la dristor, lam lasat sa inghetze.

si ca sa vaz ca e de la adi si nelu. sai phoota cainii.

basule, ie de mult forumu cum ai zis tu, numa ca nu teai prins.
mai pleci din tara asta?
gaga

Mesajde bonvoyage » Mie Ian 14, 2004 10:58 am

bre voi stiati ca nea ghiote a zis un mare adevar vis a vis de cichi garlz? io nu stiu care da sigur a zis. iete dovada :

http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=217641#post217641

wrtudop : tare bassu pe sex :D
bonvoyage
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Ian 14, 2004 11:23 am

Initial trimis de bonvoyage
tare bassu pe sex :D

ti-o fi pus-o de stii asta? :D

aia cu cichi ie un gen vechi lutzesc intalnit pe fc, atat de clasic incat ar trebui sa puarte un nume da eo duc lipsa de inspiratzie azi deuarece d'aia asha de chichi girls.
gaga

Mesajde baixinho© » Mie Ian 14, 2004 11:26 am

Initial trimis de bonvoyage
unu mia arata obrazu ca trecui peun interzis

deci recunosti
ANTI

baixinho©

Mesajde bonvoyage » Mie Ian 14, 2004 11:40 am

danone deci pe inseamna altceva decat ceea ce ai vrut matale sa se inteleaga. oricum previzibil raspunsu numa cal banuiam mai mult pe baicsu co sa vina cu infantilismele astea tipice de DA...:D

miam dat tuata silinta sati citesc opera pe pro sau contra mazilirii da mia fost imposibil. creca albanezii aia de ieri ie de vina...

baicsule nea sandu a zis cai interzis .io in continuare nu recunosc nimic
bonvoyage
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Ian 14, 2004 11:48 am

bai artistule eo nu am inteles nica din ce ai zis tu da eo recunosc ca pe aia cu mazilirea am facuto inadins (da ramane intre noi) ca sa fiu asha de subtila ca so pot intuarce cum vreau eo deci ie normal ca tu sa nu pricepi subtilitatzi.
de ce? simplu, ca nu ejti subtil, na ca tiam ziso.

si pe = deasupra dar ar mai putea fi interpretat si ca sus, peste adica tare basu da pe sexu cui?

si nu mai face comparatzii d'alea DA ca ma duare capu numa cand ma gandesc. sau o fi de la uischiu ala din germania, tre sa incep chivasu din italia.

care este
gaga

Mesajde bonvoyage » Mie Ian 14, 2004 11:52 am

Initial trimis de dana
bai artistule

multumesc, fac si io ce pot :D
bonvoyage
Junior Member

Mesajde vali » Mie Ian 14, 2004 11:55 am

iar injurati mah?
vali

Mesajde bonvoyage » Mie Ian 14, 2004 12:01 pm

dana nceput
pe ia so banezi prima
bonvoyage
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Ian 14, 2004 12:04 pm

io nu lam injurat decat pe iliescu si pe nastase, DA?
sau nui voie sa ii injuri pe ashtia doi?
io vreau sa ii injur pe iliescu si pe nastase domnu admin, da-mi voie te rog, zi DA.

multumesc, fac si io ce pot

eo cred ca potzi mai mult ;)
gaga

Mesajde bonvoyage » Mie Ian 14, 2004 12:12 pm

Initial trimis de dana
eo cred ca potzi mai mult ;)

zvonuri, barfe ,vorbeste lumea iti zic io. iti pusei o intrebare pe lan

sa intelegem ca primu DA fu un nume si al doilea DA nu?
bonvoyage
Junior Member

Mesajde vali » Mie Ian 14, 2004 12:12 pm

dana, asta ci DA scris cu majuscule suna a propaganda politica. cati bani iti da basescu si stolojan la alianta?
vali

Mesajde gaga » Mie Ian 14, 2004 12:15 pm

drumbun, nu mai vb cu tine pana nu recunoshti cat dai la spionii care spioneaza gandurile la uameni, este IMPOSIBIL, da ?
nu poti sa gandesti ezapt ca mine, ezapt in acelash moment si aprox ezapt cu acelash comentariu.

cum faci?

dana, asta ci DA scris cu majuscule

asta de mai sus cum se traduce? :D
gaga

Mesajde bonvoyage » Mie Ian 14, 2004 12:27 pm

danone ,esplicatii posibile, plauzibile dar imposibile
1/ tocma ce bagai ceva supt nas si porma lui un riglei la maltratat intre molarii superiori si inferiori
2/ a venit un prieten caruia ii spunem "albanezu" si mia luat bicu de plastic si la privit cu mare atentie si bagare de seama intorcandul pe tuate fetele cantrun tarziu santrebe ,astai capsator? sa speriat putin cand a vazut ca miam aprins tigara cu el...si cred io sa lamurit
bonvoyage
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare