C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde gaga » Mie Ian 14, 2004 2:45 pm

ia da tu un parrish pe gugle sa vezi cetz gaseshte. sau ma iei la ijto asa subtil ca eo nu ma prind.

deci atz apucat sa cititzi ca eo mam dus pe la bucatarie ca am crezut ca va ia mai mult decat mia luat mie sa ingurgitez placinta aia cu mere, p'aia dobrogeana, cornuletzele si kefiru.

cat despre epistola lu neatza ... e infinitdemegacacatuare, sper sa nu se supere ca am impartashito colectivului

sa va mai arat ceva da il las un minut sil sterg
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde basstard » Mie Ian 14, 2004 2:53 pm

gasit minimaxu, citit poplacismu, oameni buni suntetzi incurabili.
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde jeguman » Mie Ian 14, 2004 3:00 pm

dana, cum ma nu gasesti nimic de peruºi pe gugle?

http://www.google.com/search?hl=ro&inlang=pl&ie=ISO-8859-2&q=perus&btnG=Caut%E3&lr=lang_ro

daca nu e aici, ce vrei sa stii, cum il chema p-al lu' Napoleon?

Si vreau si eu cu minimaxu'. Unde e?
jeguman
Junior Member

Mesajde bonvoyage » Mie Ian 14, 2004 3:01 pm

danone , aiai mana lu vali cred
bonvoyage
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Ian 14, 2004 3:01 pm

adica uamenii rai nu pua sa fie incurabili? iete la iel

hgdasy: drumbunule n-ai ghicit, ti-ash mai da incercari da nu ai sa te prinzi ca ie labutza animalului :D

hjsgdfsh: am cautat numa in engleza, de un sa shtiu eo ca romanii ie mai tari la capitolul melopsittacus undulatus?
gaga

Mesajde bonvoyage » Mie Ian 14, 2004 3:05 pm

pioa!
sa mai zis de abilitatea in rect?
bonvoyage
Junior Member

Mesajde memetshot » Mie Ian 14, 2004 3:07 pm

ba ce cacator ie subectu cu morala ... nea aurolacu ie genial iar ieternu sburator romantic ma face casa plang
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde gaga » Mie Ian 14, 2004 3:08 pm

abilitatea in rect, adica in teriorul acesteia? sau in general abilitatea rectala?

scritzi si voi mai rar futui, uite, am gasit cum face perushu
gaga

Mesajde jeguman » Mie Ian 14, 2004 3:12 pm

vazui aia cu minimaxu', da' chiar cred ca se putea mai mult.

Amu' io nu cred ca mai stau. Sa-i intreb pe nenii astia cumu-i cu cartea de munca. Mi-o da, nu mi-o da? Voi, estia de-ati trait mai mult ca mine, ce stiti?

dana, pai io am presupus ca nu stiu cum se zice in engleza si am dat-o in romana. La momentul respectiv mi s-a parut logic. :D
jeguman
Junior Member

Mesajde memetshot » Mie Ian 14, 2004 3:13 pm

jeguman: ce sa fie cu cm...daca ai avut cele 15 zile si n-ai spart monituare sau mai stiu io ce ie obligati sa tzo dea..
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde gaga » Mie Ian 14, 2004 3:17 pm

jeguman, daca vrei sa stii in engleza la perush ii zice budgerigar iete

asta unu. doi: de unde shtii ca se putea mai mult? ai vazut textu intreg? trei: prin lege is obligatzi sa iti dea cartea de munca da' poa sa te plimbe daca-s ai draq.
gaga

Mesajde baixinho© » Mie Ian 14, 2004 3:18 pm

Initial trimis de jeguman
Voi, estia de-ati trait mai mult ca mine, ce stiti?

daca tzeo da cu i degeaba tzo da

ps: sictirutotasa mareestedar nuasade marecarandu trecutcaacu mailasoaresce spatiintrecuvinte

ps1: bonvoaiaj, stiu ca esti individios, da azi am trantit-o pe biuro si am pocnit-o acolo. deci nu la asternut. (cand ai timp, dai o bere ca am bagat spatii la fiecare cuvant ca sa pricepi la ce ma refer)
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde bonvoyage » Mie Ian 14, 2004 3:19 pm

pai danone zisesi matale ceva de genu : adica uamenii rai nu pua sa fie in cur abili? si io tocma ce voiam satz spui ca unii ie abili la serviciu si altii ie abili la primire...cashea ien tenis
bonvoyage
Junior Member

Mesajde jeguman » Mie Ian 14, 2004 3:21 pm

pai n-am vazut textu' intreg, daca nu mi-l arata nimeni...

si aia cu legea o stiam si io, da' voiam sa stiu in mod normal cam cat ma plimba. Si repede ca plec.

A, uitati-va si la gabitzu cu banatenii de pe barfe. Cred ca e simpatic pentru prima data in viata lui. Da' n-o luati de buna.
jeguman
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Ian 14, 2004 3:25 pm

Initial trimis de jeguman
voiam sa stiu in mod normal cam cat ma plimba

in mod normal ar trebui sa ti-o dea a doua zi dupa ce le-o ceri. daca vrea mujchii lor te-o da a doua zi dupe ce trec fo doua luni de cand le-ai cerut-o din varii motive (nu ie ceaseu platit, nuj ce porcherie tre sa mai completeze, etc etc etc).
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gaga » Mie Ian 14, 2004 3:26 pm

ba nu eo bonvoiajule creca matale ai primit in loc sa dai de nu mai vezi ca bassplayeru anceput... si mai dute naibii ca ma facetzi sa ma rad la monitoru asta mai ceva ca la minimax.

jegu, credeam ca tea rugat neatza pe tine ce ma rugat pe mine ceia ce inseamna ca numa patru ochi vazura textu complet

baics, mersi de spatzii ca obosisem.
gaga

Mesajde jeguman » Mie Ian 14, 2004 3:30 pm

[quote]Domnilor, asistam la Marea Intunecare a lumii
Evolutia unei societati, dupa parerea mea, este asemenea unei functii sinusoidale care atinge un minim si un maxim. Mai sus de acel maxim nu se poate urca iar mai jos de acel minim nu se poate cobora. Societatea romaneasca este pe panta declinului general. Lumea este pe panta declinului! “Ca sa renasti, asemenea Pheonix-ului, iti trebuie mai intai cenushaâ€Â
jeguman
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Ian 14, 2004 3:31 pm

Initial trimis de dana
baics, mersi de spatzii ca obosisem.

stai linistita, ca io nam niciun amestec. ie un coleg langa mine care apasa pe Space (nu ie localu ala alu Nicu Gheara, statz linijtiti) de fiecare data can termin de scris un cuvant. deci lui trebe sa-i multumesti.
ANTI

baixinho©

Mesajde discreet » Mie Ian 14, 2004 3:34 pm

daca vrea angajatorii,te tine cu cartea cat vrea muschii lor de oamini rai.io asa am patzit.vreme de cam din februarie pana in 1 noiembrie.timp in care io tot ceream cartea de munca,omu nu mi-o dadea,da in acelasi timp si platea impozitu.
discreet
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Ian 14, 2004 3:36 pm

aia cu minimu si maximu ie de putza gandirii sa muara lolek shi bolek

da si aia pe care a servit-o don'shoara discreet, cu pashoptishtii care termina nivelul 48 e de katerinca kterincilor...

multzumesc colegu' lu' baicsu...

fara legatura cu nica va zic ca au inceput sa apara coveruri dupe HIM, io-s in doliu de la faza asta in cur abila.
gaga

Mesajde memetshot » Mie Ian 14, 2004 3:40 pm

jegule da mai ie o cheste....cand te-ai angajat acolosha...ca io nainte sa fiu acilea am fost in alta parte si deorece ieram angajat dupe ce o intrat in vigoare noul cod al muncii nu mai am carte de munca...acu totu ie trecut intr-un jurnal sau nustu cum pana de la palaria lu fane al mare
memetshot

Mesajde discreet » Mie Ian 14, 2004 3:41 pm

bah,ia nu va mai luati de doomushte,ca asta ie profund rau de tot.io cred ca asta e un mare fracmason,profesor de alchimie la scoala de vraji de povesteste de ia si hashbeoul,precum si coordonator terapeut de morala si etica la policlica cu plata 48 din prelungirea ghencea.
discreet
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Ian 14, 2004 3:49 pm

adica ezista si o policlinica pashoptista? eote dom'le unde sa ajuns
gaga

Mesajde discreet » Mie Ian 14, 2004 3:52 pm

da,da ca sa te tratezi acolosha,trebe sa fii din Marea Loja A Merlinilor Care Fac Din Cacat Bici Si Se Autoflageleaza.adica om cu greutate,nu vrajeala.
discreet
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Ian 14, 2004 3:58 pm

mah potoleshte-te in biciu meu ca ma stramb de ras si se uita albanezii prin geam si porma cica is tralala :D

si deci ezista o policlinica pashoptista la care se pot duce aderentzii la M. L. A. M. C. F. D. C. B. S. S. A.?

eo no stiam decat p'aia la care se duc cei din Marea Unitate Libertina Trecatoare A Masonilor Ultragiatzi In Exil.
gaga

Mesajde leon » Mie Ian 14, 2004 4:05 pm

va urma un anuntz de maxima importantza pentru voi ashtia de aici. asha ca nu plecatzi nicaieri.

vin imediat
leon
Junior Member

Mesajde bonvoyage » Mie Ian 14, 2004 4:06 pm

batava norocu sa va bata cu suta aia de miliarde de la 6 din 49 ca ma facurati sa pierd echilibru scaunului undes depozitat si de o ora mai am si curs cu neatza pe imeu si ilui cu teatru absurd a lui eugen ionesco
bonvoyage
Junior Member

Mesajde discreet » Mie Ian 14, 2004 4:08 pm

eugen asta din ce loja e?
discreet
Junior Member

Mesajde bonvoyage » Mie Ian 14, 2004 4:11 pm

astai la strapontina
noroc si cu asta ca alfel iera n picioare
bonvoyage
Junior Member

Mesajde memetshot » Mie Ian 14, 2004 4:13 pm

bre ce discutiuni intelighente...
memetshot

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare