Ce mai cumpara romanul iubitor de muzica?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Ce mai cumpara romanul iubitor de muzica?

Mesajde Mares Cosmin » Dum Iul 29, 2001 3:31 am

Salutare dragi prieteni! Vreau sa va aduc in atentzie ce se mai cumpara (muzical) din magazine si de pe tarabe.Zilele trecute am vizitat cateva magazine de muzica si tarabe specializate din Ploiesti orasul unde lociuesc.Nu mica mi-a fost mirarea sa constat ca publicul interesat a achizitziona o caseta sau un cd,se orienta in special spre muzica buna.Se cumpara atat muzica veche anii '60,'70,'80 dar si muzica noua de calitate.Se pare ca i-a cam venit romanului mintea la cap! Mult trambitzatele manele se pare ca au inceput sa piarda teren in favoarea MUZICII! La unul dintre raioanele vizitate de mine un cumparator a achizitzionat doua cd-uri scumpe cu muzica din anii '60 si un cd cu Eric Clapton live, exemplar destul de rar.Personal l-am intrebat pe respectivul cumparator daca suma lasata la casa pentru acele cd-uri (cel cu Eric Clapton costa 390000 lei!) nu este prea mare pentru dansul? Mi-a raspuns amabil ca este dar muzica buna cere si astfel de sacrificii si ca atunci cand vrei cu adevarat ceva de calitate merita sa investesti.De aici am tras concluzia ca mai sunt printre noi si iubitori de muzica ce stiu sa-si atinga tzelul atunci cand vor cu adevarat sa-si imbogatzasca colectzia.Am intalnit si iubitori de manele,dar spre bucuria mea in numar foarte redus.Intrand in discutzie cu un astfel de cumparator,acesta mi-a raspuns ca achizitzioneaza manele mai mult pentru faptul ca sunt la moda si la petreceri(in opinia lui) este singura muzica ce te "ridica de pe scaun"... . Concluzia o tragetzi dumneavoastra.Oricum piatza este plina de muzica buna,bani sa ai sa potzi cumpara ce-tzi doresti si merita uneori sa faci chiar unele sacrificii financiare pentru a putea cumpara cd-ul preferat mai ales ca uneori ceea ce cautzi gasesti in serii limitate.Si eu am fost uneori nevoit sa achit sume mari de bani (chiar 400000 ) pentru un cd preferat (bineintzeles cd original cu licentza) dar a meritat cu adevarat.In concluzie as vrea sa va spun ca manelele ce ne-au stresat atat de mult au inceput sa piarda teren cel putzin pe planul general al vanzarilor daca nu si al difuzarilor.Speram ca in curand nu vom mai auzi pe la terase sau pe litoral astfel de muzica!Asta depinde si de noi cei ce mai ne ocupam de sonorizari(si eu ma ocup ocazional de acest lucru) sa limitam pe cat posibil difuzarea manelelor.Numai astfel vom putea pune capat flagelului manelistic ce ne omoara timpanele! Haidetzi sa promovam muzica buna! Cu stima Mares Cosmin din Ploiesti:)
Mares Cosmin

Mesajde Guppy » Dum Iul 29, 2001 4:01 am

Am cumparat acum 2 zile albumele noi de la 3rei sud est si Body&Soul :p

Hmm, si eu , ascultand un radio , nu spun care :D , am auzit ca suna cineva sa dea dedicatii ... of course , dorea manele dar Djul i-a zis ca asa ceva nu se mai difuzeaza :D
Guppy

nasol

Mesajde Vizitator » Lun Iul 30, 2001 11:14 pm

Initial trimis de Guppy

Hmm, si eu , ascultand un radio , nu spun care :D , am auzit ca suna cineva sa dea dedicatii ... of course , dorea manele dar Djul i-a zis ca asa ceva nu se mai difuzeaza :D

este bine ca dj-ii refuza sa difuzeze articolele astea
am citit si prin ziare ca la mare nu prea se inghesuie lumea la concertele de manele. ce pot sa zic? am ascultata manele la sighisoara!!!!!!111
Vizitator

Mesajde Unregistered » Vin Oct 31, 2003 4:27 pm

Cred ca n-ai inteles despre ce se discuta. Era vorba despre muzica buna!

Initial trimis de Guppy

Unregistered

Mesajde eyewitness » Vin Oct 31, 2003 4:34 pm

io sunt un mare iubitor de muzica mai ales de muzica buna si cumpar in general cremvusti "angst" din piept de pui si o franzela cand mi-e fuame. mai imi cumpar cateo timisoareana cand mie sete si votca cand mie frig...
eyewitness

Mesajde memetshot » Vin Oct 31, 2003 4:39 pm

si techila cand ti-e sete nu?
io cumpar numa cedeuri de la pretenari
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde eyewitness » Vin Oct 31, 2003 4:55 pm

spusei timisoareana cand mie sete, techila cand nu mie sete...da techila o primesc nu o cumpar.
vezi topicu sredului si porma sa intrebi
eyewitness

Mesajde memetshot » Vin Oct 31, 2003 5:02 pm

pai io credeam ca macar lamaia tio cumperi...
gresala mea si imi cer zcuze...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde eyewitness » Vin Oct 31, 2003 5:04 pm

lamaia si sarea la techila sunt pentru incepatori ca sa le faciliteze ingurgitarea. la versati nu se mai foloseste. intreaba si mata pe la gara inainte sa postezi
eyewitness

Mesajde memetshot » Vin Oct 31, 2003 5:07 pm

:) stiam c-o sa zici asta
apai ce sa mai vorbim fu gresala mea...da vezi ca crenvustii nu ie buni ca ie plini de porcherii
memetshot

Mesajde eyewitness » Vin Oct 31, 2003 5:08 pm

nuti zisei bre cai de pept de ciripu'
eyewitness

Mesajde memetshot » Vin Oct 31, 2003 5:11 pm

pai ie problema ca pieptu la pui are si alte chestii decat carne :)
memetshot

Mesajde eyewitness » Vin Oct 31, 2003 5:17 pm

vezi bre aici ie shpilu ca daca iesti iubitor de muzica nare si alte chestii daca nu iesti ,are...la angst ie doo galantare ,crenvusti de cirip pentru iubitori de muzica fara chestii si crenvusti de cirip pt neiubitori de muzica cu chestii.
eyewitness

3938

Mesajde baixinho© » Vin Oct 31, 2003 5:39 pm

io am cumparat azi un pachet de vaisroi ultralaigtz.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde SCORPY » Dum Noi 02, 2003 11:53 am

Beeeey! de cand consumi tu tzigari ca ale mele? Mi-ai cerut cumva voie?
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde paiacec » Mar Ian 13, 2004 5:40 pm

Romanul de obicei nu cumpara ci fura:mai ales muzica.Io sunt roman ,da'nu-mi aduc aminte sa fi cumparat vreodata vreun CD cu muzica sau ce se mai stocheaza pe draciile astea.Cu toate astea am o gramada de discuri.Stupoare!!!!!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde aiu banatu » Mar Ian 13, 2004 6:04 pm

Initial trimis de The Spider
am o gramada de discuri.

bre da un disc de ambreiaj de warburg ai?
aiu banatu

Mesajde paiacec » Mar Ian 13, 2004 6:42 pm

Bre nu shtu',sa ma uit! Am de dacie,de rabba,trabant,tanc,mai am unu de se foloseshte pe ogoarele patriei(fac friptura pe el),mai am trei disce de aragaz(din fonta nu din platina),shi mai am unul da e cu tot cu hernie.Daca-l vrei pasta ultimul tzi-l dau.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde baixinho© » Mie Ian 14, 2004 1:48 pm

io am cunparat eri un chil de mere.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde memetshot » Mie Ian 14, 2004 1:51 pm

io inschimb am luat azi duar 2 mere...
in rest mai cumpar si io ce pot
memetshot

Mesajde bonvoyage » Mie Ian 14, 2004 2:21 pm

bre da ziarele de azi le-ati cumparat? ca asa ii sta bine unui roman iubitor de muzica, sa fie un iubitor de muzica bine informat
bonvoyage
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Ian 14, 2004 3:39 pm

bre da nu ti se pare ca esti cam curios?
ANTI

baixinho©

Mesajde paiacec » Mie Ian 14, 2004 3:42 pm

Am auzit io ca ziarilii minti shi nu mai cumpar.Ascult la radiu ca aia nu minti!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde basstard » Joi Ian 15, 2004 10:57 am

Eu tocmai am cumparat un domeniu, ca am vezut pe un bennar ca ierea reducere, am dat numa 15 dolari pe iel, da nu prea stiu egzact unde se afla..... ei au zis ca mi-l dau punct ro...n-am pre inteles care e treaba cu punctu...da mi-au zis ca am acolo spatiu suficient sa pun ce vreau eu.... eu le-am scris sa nu mi-l dea undeva la mama dracului sa nu pot ajunge cu masina acolo...si sa nu fie nici foarte in panta ca vreau sa pun cucuruz si sa nu se rastoarne tractoru cand ar... sper ca au dat curs cenrintelor mele.
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde memetshot » Vin Ian 16, 2004 3:24 pm

io mi-as cunpara o calacratita si o testoasa ningia care sa-mi fie badigarda..
memetshot

Mesajde baixinho© » Vin Ian 16, 2004 3:49 pm

eri mi-am cunparat trei dobrogene cu branza. bune, da cam frigeau.
ANTI

baixinho©

Mesajde paiacec » Vin Ian 16, 2004 4:04 pm

Shi io mi-am cumparat un borcan de castraveciori in otzet ca mi-e rau de la mahmureala('tui mama ei de bautura!)
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde eyewitness » Vin Ian 16, 2004 4:15 pm

bre , spre rusinea mea de iubitor de muzica ,azi n-am cumparat nimic.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde piskeshu » Vin Ian 16, 2004 4:31 pm

io doar un billet de troleu.;P
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde baixinho© » Vin Ian 16, 2004 4:39 pm

pai daca tot plangi, cunpara mai multe. vezi ca daca iei de la 100 in sus, fac aia reducere.
ANTI

baixinho©

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii