Tapinarii
laptaria lui enache
Cam cat ar putea sa coste biletul acolo? la Chilian? Vreau sa aud melodia cu termofane. Si sa-i vad pe tapinari.
Dar 100000 inseamna 3 sticle de cola. Mult pt un student. Care mai si consuma acolo ceva...
Anyway, imi fac planurile ca la urmatorul concert Tapinarii sa fiu in bucuresti. Sa vad cum pica...in noapte de dinaintea examenului, sau in cea de dupa?
Stiti...sesiunea!
Dar 100000 inseamna 3 sticle de cola. Mult pt un student. Care mai si consuma acolo ceva...
Anyway, imi fac planurile ca la urmatorul concert Tapinarii sa fiu in bucuresti. Sa vad cum pica...in noapte de dinaintea examenului, sau in cea de dupa?
Stiti...sesiunea!
-
Razna_SAD - Junior Member
Pai...urmatorul concert TAPINARII de dupa asta (recitalul asta) va fi avapremiera TRILOGIA de pe 23 ianuarie (vinerea viitoare)
-
Tanase - Mesaje: 1238
Pentru ca producatorului i s-a parut ca suna prea dur versul respectiv. Dupa vreo 7 ore de discutii (se ajunsese chiar la scoaterea piesei respective de pe album) am cazut de acord sa scoatem versul respectiv (De la piesa UN UNGUR MIC)- ptr profani)
si sa cantam versurile doar in concerte. Pana la urma si noi am renuntat sa mai cantam versul respectiv in concerte pentru ca si noua ni s-a parut ca este prea dur...plus ca exista un articol in codul penal care interzice treburile astea...dar pana la urma...in unele concerte bagam versul. Doar ca trebuie sa-i spun lu Covei cand il cant ca altfel el intra direct cu alt vers si se strica toata shmeckeria.
si sa cantam versurile doar in concerte. Pana la urma si noi am renuntat sa mai cantam versul respectiv in concerte pentru ca si noua ni s-a parut ca este prea dur...plus ca exista un articol in codul penal care interzice treburile astea...dar pana la urma...in unele concerte bagam versul. Doar ca trebuie sa-i spun lu Covei cand il cant ca altfel el intra direct cu alt vers si se strica toata shmeckeria.
-
good pipãl
La OM BUN l-ati cantat? Ca nu-mi mai aduc aminte. Parca sa zic ca da...
-
-
diseara merge cineva la Ada MIlea?
sambta mai e si Chilian si invitatii (adica noi si Eugen Avram....) vinerea viitoare...avanpremira TRILOGIA
si am auzit ca dupa lansarea noastra din 14 februarie...in martie sau nu se stie cand ...barbosul di ART JAZZ va face o saptamana a fol;kistilor "nebuni" vezi Ada Milea, Tapinarii, Dani Fat...poate CHilian...in saptamana aia vor fi numai concerte cu ashtia.
Oricum io va astept pe toti in ARt JAZZ vuinerea viitoare...pe 23 ian
faceti-va rezervari din timp
sambta mai e si Chilian si invitatii (adica noi si Eugen Avram....) vinerea viitoare...avanpremira TRILOGIA
si am auzit ca dupa lansarea noastra din 14 februarie...in martie sau nu se stie cand ...barbosul di ART JAZZ va face o saptamana a fol;kistilor "nebuni" vezi Ada Milea, Tapinarii, Dani Fat...poate CHilian...in saptamana aia vor fi numai concerte cu ashtia.
Oricum io va astept pe toti in ARt JAZZ vuinerea viitoare...pe 23 ian
faceti-va rezervari din timp
-
Tishãrt
N-ar fi frumos sa existe niste tricouri imprimate cu Tapinarii? Nu neaparat cu chipul vostru, cat mai degraba cu niste idei originale, cum ar fi citate din cantece, artwork-ul de pe coperti...
Eu oricum imi fac unul cu maneca lunga pt 1mai si altele cu manecuta sau fara maneca deloc pt la vara, la mare, la vama. Ca statul cu burta goala la soare dauzneaza grav pielii. Si-mi desenez eu si pun pe tricouri. Ha!
Eu oricum imi fac unul cu maneca lunga pt 1mai si altele cu manecuta sau fara maneca deloc pt la vara, la mare, la vama. Ca statul cu burta goala la soare dauzneaza grav pielii. Si-mi desenez eu si pun pe tricouri. Ha!
-
anul trecut la lansare am vrut sa scoatem niste tricouri...dar ne-am grabit atat de tare incat nu s-a mai facut...poate...mai incolo.
mai bine-ti faci singur razna
mai bine-ti faci singur razna
-
Maama ce preocupari aveti...foarte interesant...
Ma gendeam sa scoatem niste breloace...lanterne si iconitze cu ceas si cu scris multicolor...TApinarii...ar fi interesant
TAtuaje...sepci si jucarii papusi..chestii
he he...nu va suparatzi ep mine asha mai glumesc io
Ma gendeam sa scoatem niste breloace...lanterne si iconitze cu ceas si cu scris multicolor...TApinarii...ar fi interesant
TAtuaje...sepci si jucarii papusi..chestii
he he...nu va suparatzi ep mine asha mai glumesc io
-
Ar fi cool fancy trandy
dar va fi vaio de funduletzu lu matale ...toate femeile nemultumite de barbati sau feministe (ceea ce e cam acelasi lucru) se vor razbuna pe tine deoarece te vor vedea ca pe un exponent al misoginismului....ca doar si Tzapinarii se zice ca e misogini nu?
dar va fi vaio de funduletzu lu matale ...toate femeile nemultumite de barbati sau feministe (ceea ce e cam acelasi lucru) se vor razbuna pe tine deoarece te vor vedea ca pe un exponent al misoginismului....ca doar si Tzapinarii se zice ca e misogini nu?
-
ma gandeam
eu ma gandeam sa-i port pe plaja. iar acolo nu cred ca s-ar lua nimeni de mine, pentru ca e lumea pasnica si de treaba.
iar pe plaja in vama, trendy e sa fii nud!
iar pe plaja in vama, trendy e sa fii nud!
-
Atunci e trandy sa-ti faci un tatuaj cu TAPINARII pe...ce vrei tu...sau cu Suturi...
)
he he
Diseara la Ada...ce se mai aude?
Maine Florin Chilian si noi
Vinerea viitoare doar noi (deshi am auzit o musca ce mi-a soptit ca ar fi facut cineva... un mare folkist...stie el cine... o promisiune...fac cu ochiul...ca ar presta si el la noi vinerea viitoare in ART JAZZ pe 23

he he
Diseara la Ada...ce se mai aude?
Maine Florin Chilian si noi
Vinerea viitoare doar noi (deshi am auzit o musca ce mi-a soptit ca ar fi facut cineva... un mare folkist...stie el cine... o promisiune...fac cu ochiul...ca ar presta si el la noi vinerea viitoare in ART JAZZ pe 23
-
blackeyed
Acum, drept sa va spun, nu stiu daca pot canta. Adica, am corzile cam aiurea la chitara, ceea ce nu e potrivit pentru o reprezentatie. Dar, daca le schimb pana pe 23, o sa cant baladele acelea, care m-au adus la rangul de cel mai mare folkist.
Alea pe care mi le-a luat Alifantis.
Alea pe care mi le-a luat Alifantis.
-
-
wow
vezi tu, tu, eu iti multumesc ca esti gragut cu mine si ca m-ai invitat. dar eu sunt prea emotiv pentru asa ceva. deocamdata. nu zic ca n-am cantat cu public, dar asta s-a intamplat demult si eu nu-l vedeam, ca era lumina pusa pe mine si in sala era bezna.
poate, prin 2007 o sa cant in deschiderea tapinarilor. daca ma primeste cineva. oricum, daca promit ca improvizez ceva dupa tommi iommy, adaptat pt folk, cred ca ma primiti. nu?
poate, prin 2007 o sa cant in deschiderea tapinarilor. daca ma primeste cineva. oricum, daca promit ca improvizez ceva dupa tommi iommy, adaptat pt folk, cred ca ma primiti. nu?
-
-
am fost si eu la concertul lui chilian cu prietenul meu... au cantat : eugen avram si TAPINARII. am facut si cateva poze si vreau sa vi le arat si voua:)
- Fişiere ataşate
-
- chilian covei2.jpg (143.51 KiB) Vizualizat de 5678 ori
don t hate me....
-
shakti - Mesaje: 560