C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
un salut tovarasesc intregii clase muncituare care este
cuacervate, primi io un pemeu de la 4 clase si vreau sati confesionez cai mai tare ca tine bre...il luai de la stanga spre dreapta de la cap la cuada de la cuada la cap (asa cum face dana) si tot nuntelesei nica..lam dat la tradus
tare nea vortex dano...hai sal primim pe cemeu, vrei?
cuacervate, primi io un pemeu de la 4 clase si vreau sati confesionez cai mai tare ca tine bre...il luai de la stanga spre dreapta de la cap la cuada de la cuada la cap (asa cum face dana) si tot nuntelesei nica..lam dat la tradus
tare nea vortex dano...hai sal primim pe cemeu, vrei?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
alaleo la care este si bine ati revenit printre truditori
deci sa-l sune cineva (deci persoana importanta, da?) pe neatza sa-i spune sa-si instaleze ilui si sa-i zica cineva (acelasi cineva sau altul, nu conteaza acest aspect) sa revina pe clasa lu cemeijtii.
deci sa-l sune cineva (deci persoana importanta, da?) pe neatza sa-i spune sa-si instaleze ilui si sa-i zica cineva (acelasi cineva sau altul, nu conteaza acest aspect) sa revina pe clasa lu cemeijtii.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
ochila, nu, ca nu a depus cerere :p
si in alta ordine de idei da si la mine pemeu ala sau punel acilea, puate daca intelegem tanasiana merem la un concert tzapinarii, daca nu jtitzi ce canta va zic eo din amintirile activiste: sunt fericit si ma simt bine, sensu vietzii lam descoperit, intalnindute pe tine (da, pe tine ala care citeshte asta)
sau:
am idei preconceputen ceia ce priveste lumea (mai era ceva cu nu beau apa de la chiuveta)
pe un album ie o piesa care se chiama tanasisme parca asha ca facetzi plecaciuni ca ie o vedeta printre noi (si puate citeste asta, mai posteaza de doo ori = trei averturi = ban :j )
baics, pot sa fiu si io umpic cineva, macar 5 minute, si sai zic si io lu neatza care este daca o mai fi?
si in alta ordine de idei da si la mine pemeu ala sau punel acilea, puate daca intelegem tanasiana merem la un concert tzapinarii, daca nu jtitzi ce canta va zic eo din amintirile activiste: sunt fericit si ma simt bine, sensu vietzii lam descoperit, intalnindute pe tine (da, pe tine ala care citeshte asta)
sau:
am idei preconceputen ceia ce priveste lumea (mai era ceva cu nu beau apa de la chiuveta)
pe un album ie o piesa care se chiama tanasisme parca asha ca facetzi plecaciuni ca ie o vedeta printre noi (si puate citeste asta, mai posteaza de doo ori = trei averturi = ban :j )
baics, pot sa fiu si io umpic cineva, macar 5 minute, si sai zic si io lu neatza care este daca o mai fi?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
tu orcum ej cineva.
ANTI
-

danone , din pacatele mele ras,tuns,frezat. nu las asa ceva pe mandrete de pemeu ca puate ma molipsesc dracu si io sio sa ma confundati cu euglena...
baicsule, tiam zis bre ca pe 22 plec?
wrtyriytr : baicsu , basu, butu schimbati semnaturili bre ca ie desuete adica nu mai ie de actualitate
wrtyriytr : baicsu , basu, butu schimbati semnaturili bre ca ie desuete adica nu mai ie de actualitate
-

oi fi da' nu chiar cineva...
bah, apropos de piticucare danseaza, o mai stie careva pe ana calin? ;D
fshjgf: lanjiu ochila, tzine numa pt tine... bah tu ai consumat tuata caterinca pe drumbunu ala, eh?
bah, apropos de piticucare danseaza, o mai stie careva pe ana calin? ;D
fshjgf: lanjiu ochila, tzine numa pt tine... bah tu ai consumat tuata caterinca pe drumbunu ala, eh?
- gaga
Initial trimis de eyewitness
nu
azi am fost si eu cineva. eram acasa si mama a zis: "trebuie sa arunce cineva galeata de gunoi". ma rog, se referea la continut. cum tata era in baie, m-am dus eu sa arunc continutul lu galeata. deci am fost cineva. abia astept sa arunc ginoiu si data viitoare sa mai fiu iar cineva.
ANTI
-

cuacervate, primi io un pemeu de la 4 clase si vreau sati confesionez cai mai tare ca tine bre...
aiule opserv si io cu regret ca incep sa perd teren in fatza unora mai noi sau mai vechi...si nu pot decat ca sa promit ca o sa incerc sa-mi revin. dan fatza lu 4 clase, aurolacu, dornea, stiti voi cine, nu prea am sanse mari de reusita. IMI CER ZCUZE
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
Initial trimis de baixinho ©
nu
azi am fost si eu cineva. eram acasa si mama a zis: "trebuie sa arunce cineva galeata de gunoi".
abia astept sa arunc ginoiu si data viitoare sa mai fiu iar cineva.
unu: ie asha vechi bancu ca daca nu mash stii tziash zice ca ai imbatranit prematur si degeaba.
doi: vreau si io sa imi arunci ginoiu (grasa de vecina gina careia i se mai spune ginoiu, sau nevasta rockerului shomer)
- gaga
e, am venit. o sa va para rau!
nu po sa stau mult acuma ca am treaba, da uite ca sa nu va plitisitz va dau o monstra de comunicare shtintzifica purtata de suptsemnatu cu alt suptsemnat pe imeu, respectiv ilui in data de ieri care a fost. daca intzelege careva ceva, sam zica shi mie concluzia. nu cer mai mult.
silozu_poplaca: ce faci bre?
eyewithness: bre iti spusei ca pe 22 plec in china?
silozu_poplaca: pleci undeva?
eyewithness: acu nu da pe 22 feb plec
silozu_poplaca: unde?
eyewithness: china
silozu_poplaca: cand?
eyewithness: nuti spusei?
silozu_poplaca: ce sam spui?
eyewithness: ca plec
silozu_poplaca: pleci?
eyewithness: bah plec nu tiam zis?
eyewithness: deci nu tiam spus
silozu_poplaca: nu miai zis
silozu_poplaca: tu shtii ceva ce nushtu eo?
silozu_poplaca: mia zis cineva ca cica pleci pe undeva da nu mia zis unde shi cand
eyewithness: futui ce circula zvonurile astea
eyewithness: io nu zisei la nimeni
silozu_poplaca: ce sa zici?
eyewithness: da
silozu_poplaca: cand
eyewithness: nu tiam zis?
silozu_poplaca: ce sam zici?
silozu_poplaca: pai daca tu ma intrebi daca miai zis fara sam zici ce miai zis, eo nam de unde sa shtiu daca miai zis sau nu miai zis.
eyewithness: aha
eyewithness: pe undeva ie logic
eyewithness: si nu ie
silozu_poplaca: asha ca mai intai zim ce ai zis ca miai zis ca sa shtiu daca miai zis sau nu miai zis.
eyewithness: ca io nu stiu daca tiam zis si de aia intreb daca tiam zis si tu mantrebi ce sami zici pentru ca nu stii ce tiam zis sau daca tiam zis
silozu_poplaca: pai zim ce ai sam zici ca sa shtiu daca miai zis sau nu ca dupaia satz zic eo daca miai zis sau nu. shi atuncia io sa shtiu daca miai zis sau nu.
eyewithness: astai problema ca io tioi spune da daca prin absurd uit ca tiam spus ca tiam spus tu o sa ma intrebi sigur ce sati spun si atunci io nam cum sati mai spun daca stiu ca tiam mai spus chiar daca sar putea sa nuti fi spus
silozu_poplaca: deduc ca pleci in china pe 22 februarie
eyewithness: ahaaaaaaaaaaaaaaa
eyewithness: deci tiam spus
eyewithness: eram sigur bre
silozu_poplaca: ba nu miai spus
silozu_poplaca: am dedus eo
silozu_poplaca: da acuma po sam zici
eyewithness: ce sati zic?
silozu_poplaca: ca pleci in china pe 22 februarie
silozu_poplaca: imi zici?
eyewithness: bah iti zic plec in china pe 22 feb
eyewithness: ai retinut da?
silozu_poplaca: deci am ghicit
silozu_poplaca: ok!
silozu_poplaca: deci in china pe 22 feb
silozu_poplaca: acuma miai zis
eyewithness: tiam zis?
eyewithness: de unde stii?
silozu_poplaca: pai miai zis acu
eyewithness: aha deci tiam zis
silozu_poplaca: da
eyewithness: uitasem
eyewithness: credeam ca nu tiam zis
silozu_poplaca: ba miai zis
silozu_poplaca: ca pleci
eyewithness: aha deci tiam zis carevasazica
eyewithness: tiam szis si unde?
silozu_poplaca: da tzam zis ca shi eo plec?
nu po sa stau mult acuma ca am treaba, da uite ca sa nu va plitisitz va dau o monstra de comunicare shtintzifica purtata de suptsemnatu cu alt suptsemnat pe imeu, respectiv ilui in data de ieri care a fost. daca intzelege careva ceva, sam zica shi mie concluzia. nu cer mai mult.
silozu_poplaca: ce faci bre?
eyewithness: bre iti spusei ca pe 22 plec in china?
silozu_poplaca: pleci undeva?
eyewithness: acu nu da pe 22 feb plec
eyewithness: china
silozu_poplaca: cand?
eyewithness: nuti spusei?
eyewithness: bah plec nu tiam zis?
eyewithness: deci nu tiam spus
silozu_poplaca: nu miai zis
silozu_poplaca: tu shtii ceva ce nushtu eo?
silozu_poplaca: mia zis cineva ca cica pleci pe undeva da nu mia zis unde shi cand
eyewithness: futui ce circula zvonurile astea
eyewithness: io nu zisei la nimeni
silozu_poplaca: ce sa zici?
eyewithness: da
silozu_poplaca: cand
eyewithness: nu tiam zis?
silozu_poplaca: ce sam zici?
silozu_poplaca: pai daca tu ma intrebi daca miai zis fara sam zici ce miai zis, eo nam de unde sa shtiu daca miai zis sau nu miai zis.
eyewithness: pe undeva ie logic
eyewithness: si nu ie
silozu_poplaca: asha ca mai intai zim ce ai zis ca miai zis ca sa shtiu daca miai zis sau nu miai zis.
eyewithness: ca io nu stiu daca tiam zis si de aia intreb daca tiam zis si tu mantrebi ce sami zici pentru ca nu stii ce tiam zis sau daca tiam zis
silozu_poplaca: pai zim ce ai sam zici ca sa shtiu daca miai zis sau nu ca dupaia satz zic eo daca miai zis sau nu. shi atuncia io sa shtiu daca miai zis sau nu.
eyewithness: astai problema ca io tioi spune da daca prin absurd uit ca tiam spus ca tiam spus tu o sa ma intrebi sigur ce sati spun si atunci io nam cum sati mai spun daca stiu ca tiam mai spus chiar daca sar putea sa nuti fi spus
silozu_poplaca: deduc ca pleci in china pe 22 februarie
eyewithness: ahaaaaaaaaaaaaaaa
eyewithness: deci tiam spus
eyewithness: eram sigur bre
silozu_poplaca: ba nu miai spus
silozu_poplaca: am dedus eo
silozu_poplaca: da acuma po sam zici
eyewithness: ce sati zic?
silozu_poplaca: ca pleci in china pe 22 februarie
silozu_poplaca: imi zici?
eyewithness: bah iti zic plec in china pe 22 feb
eyewithness: ai retinut da?
silozu_poplaca: deci am ghicit
silozu_poplaca: ok!
silozu_poplaca: deci in china pe 22 feb
silozu_poplaca: acuma miai zis
eyewithness: tiam zis?
eyewithness: de unde stii?
silozu_poplaca: pai miai zis acu
eyewithness: aha deci tiam zis
eyewithness: uitasem
eyewithness: credeam ca nu tiam zis
silozu_poplaca: ba miai zis
silozu_poplaca: ca pleci
eyewithness: aha deci tiam zis carevasazica
eyewithness: tiam szis si unde?
silozu_poplaca: da tzam zis ca shi eo plec?
-

neatza - Mesaje: 5820
astai apropou ala de ieri de va ziceam io de cantareata chiala
-

ioi ma...
bre uitati acilea monstra de cantariet adevarat:
http://sokolniki.msk.ru/bird.swf daca n-aveti sonor n-are rost sa mereti
bre uitati acilea monstra de cantariet adevarat:
http://sokolniki.msk.ru/bird.swf daca n-aveti sonor n-are rost sa mereti
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

bon dimineu. ma bucur sa va anuntz ca ma simt mult mai bine. deci ie bine. ma bucur sa vad ca se facura shi debanari, shi ca neatza s-a debanat shi el. bre, am fo unshpce mailur de la tine.
pleaca eye? neatza are ylui???!! v-am zis buna dimineatza?
pleaca eye? neatza are ylui???!! v-am zis buna dimineatza?
-

nocturna - Mesaje: 8725
poi e shi normal, dacal tzii de vorba asha pe neatza sa aiba mereu "treaba" si sa nu mai scrie pe acilea ca daca vb asa cu tuata lumea pe ilui duar no sa mai aiba vremi de fun nivel 48 la supaplex.
e si normal.
e si normal.
- gaga
danone , numi stric io postu cu numaru 5000 pe subiectu ala cu pedeapsa asa ca te las sa zburzi in voie p-acolo cu fane si aurolacu
. postu cinci mii numa pe cemeu putea fi si cat mai scurt sal puata contoriza baicsu.
. postu cinci mii numa pe cemeu putea fi si cat mai scurt sal puata contoriza baicsu.If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

danuto, mariana ie numele generic al fetelor care presteaza , nocturna folosind eufemismu groapa in loc de linia de centura . acu nu stiu daca aruncat peacolo ie bine sau rau oricum zoologic vorbind fara esperienta nexam cunoastere
da si tu linku cu pricina sa supunem la vot
da si tu linku cu pricina sa supunem la vot

-

eo stiu ca unii le zice gina, da fiecare cu pasarica lui... sau mai bine cu a altuia.
nush mey ca ie cam mult, totusi fiind vb de bone iete
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=218045#post218045
btw, atz vazut ce ushor nea tradus baspleieru? sa dat cu gabizu si cu omeu', rushinica, mai ales pt unu care are avatar cu tziganci lautare muarte in accidente de mashina... rushinica
nush mey ca ie cam mult, totusi fiind vb de bone iete
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=218045#post218045
btw, atz vazut ce ushor nea tradus baspleieru? sa dat cu gabizu si cu omeu', rushinica, mai ales pt unu care are avatar cu tziganci lautare muarte in accidente de mashina... rushinica
- gaga
bone are intotdeauna dreptate cand e vb de muzica veche si de constelatzii sau galaxii. ia asta ca pe o axioma.
eniuei, se scrie in draci pe fc, nu mai apuc sa citesc ni'ca naiba.
vam mai zis azi neatza? neatza la lumi
eniuei, se scrie in draci pe fc, nu mai apuc sa citesc ni'ca naiba.
vam mai zis azi neatza? neatza la lumi
- gaga
nu ie de avert danone nici la unu nici la altu
discutia imi aminteste de celebrele dispute afex/fane pe linux vs windows in plus creca bone se descurca singurica si fara ajutor. vezi si tu cum mai evolueaza
eyuioqr: cuacervate, euglenele de secs feminin nu se boteaza asa ca uita de mariana
discutia imi aminteste de celebrele dispute afex/fane pe linux vs windows in plus creca bone se descurca singurica si fara ajutor. vezi si tu cum mai evolueaza
eyuioqr: cuacervate, euglenele de secs feminin nu se boteaza asa ca uita de mariana
-

Initial trimis de dana
Deci carevasazica asadar sa va intre bine in cap ca nu m-am dat cu nime. Daca ii futeam dumnezeii direct nu ajungeam la nimic pozitiv. (am incercat pe threadu cu Andreea Balan rochista)... asa ca am bagat omeul in ecuatzie care poate sa ii explice pe mintea lui ce si cum e treaba cu Romica...
eu nu ma dau cu nimeni...sa fie clar! Fuarte rar ma dau cu sprei...da numa cand merg la biserica sau la caminu cultural la serate.
human being/being human
-

basstard - Junior Member
bre aiule, pai da da' vezi tu io sunt o ieuglena moderna si dau nume la ieuglenele de secs feminin ca sa stiu si io cu cine ma divizez..
-

bah sibiul asta e o eterna dilema. intai ca nu se face salamul de sibiu la sibiu, apoi ca seratele se tin la biserica (probabil dimineatza)
nu cerca sa educi gabitzii ca nai ce
sio ma gandeam ca nu ie de avert si voiam sa disput si eo da nam chef momental
nu cerca sa educi gabitzii ca nai ce
sio ma gandeam ca nu ie de avert si voiam sa disput si eo da nam chef momental
- gaga
ba, mi-e dor de zarzarica lu aiu. o s-o sun azi sa vad ce mai face. sper sa nu te deranjeze acest aspect, aiule.
ANTI
-

dano, la mijloc si cred ca si pe margine e o neintelegere:
deci carevasazica seratele se tin la caminu cultural care e langa biserica... daca are vrun ficior din sat noroc sa vrajasca o mandra se pot intampla diverse activitati generic condamnate de catre biserica in podul de la biserica din motivul pentru ca n-a pus lacat acolo shi se puate intra ushor....si niste oameni cu mult bunsimtz au pus niste paie pe jos
deci carevasazica seratele se tin la caminu cultural care e langa biserica... daca are vrun ficior din sat noroc sa vrajasca o mandra se pot intampla diverse activitati generic condamnate de catre biserica in podul de la biserica din motivul pentru ca n-a pus lacat acolo shi se puate intra ushor....si niste oameni cu mult bunsimtz au pus niste paie pe jos
human being/being human
-

basstard - Junior Member
bassule, si face-ti ceva cu frigu ala, da?
ANTI
-

facem si noi ce putem (c.n.)
Vorbesti de frigul din podul bisericii de la mine din sat sau de frigul din zona Sibiului in jeneral?
avzseczfdca\s: baicsule, vez ca semnatura nu mai ie de actualitate...adicalea SOD nu e pe forum pt ca zace prin spatele vreunei scene nu ca nu ii este permis
Vorbesti de frigul din podul bisericii de la mine din sat sau de frigul din zona Sibiului in jeneral?
avzseczfdca\s: baicsule, vez ca semnatura nu mai ie de actualitate...adicalea SOD nu e pe forum pt ca zace prin spatele vreunei scene nu ca nu ii este permis
human being/being human
-

basstard - Junior Member