Semnãturã

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Semnãturã

Mesajde Weet-weet » Mie Oct 29, 2003 3:51 am

Gabizzu s-a cam luat de semní£tura mea in ultima vreme , asha cí£ ví£ intreb pe voi , forumishti , ce reprezintí£ semní£tura voastrí£ ? De ce ati ales-o ?
Gabizzule , semní£tura mea inseamní£ " Eu am incredere in toatí£ lumea ; mí£ feresc doar de diavolul care e in fiecare " shi asta a zis nenea Donald Sutherland shi mai apoi tanti Charlize Theron ( nu sunt sigurí£ de nume ) in " Italian job " shi mi se pare o chestie inteligentí£ , chiar daca nu e originalí£ . Cand o sí£ gí£sesc ceva mai drí£gutz de atat , o sí£ imi schimb semní£tura , okay ? ;)
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde J'adore » Mie Oct 29, 2003 4:58 am

Weet-Weet tin s ate anunt ca a mai existat un astfel d ethread, parca...Oricum semnatura mea este refrenul melodiei Capu` Sus-BUGMAFIA. De ce am ales`o? pt. ca orice ar fi nu trebuie sa lasam capul jos, atunci cand simt ca nu mai rezist, ca vreau sa las totul si sa zac, imi aduc aminte de versurile astea, si dau drumul la combina la maxim pe mel. asta :)
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde darkshines » Mie Oct 29, 2003 7:44 am

semnatura mea e compusa din doua fraze:
prima, al carui inteles se poate deduce daca e tradusa in romana, iar a doua care este o fraza rostita in momentul in care monarhul englez moare si urmatorul ii ia locul. mi s-a parut comica(in special pentru ca era tratata cu seriozitate pe atunci).

s-acu' daca vreti, simbolizeaza si faptul ca foarte multi useri vechi nu mai posteaza pe forum fiind inlocuiti de de-al'de dzeu, animaloo si altii. ;D

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde memetshot » Mie Oct 29, 2003 9:23 am

m-ai terminat mai darkis....adica io nu scrie misto??

semnatura mea reprezinta
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde eyewitness » Mie Oct 29, 2003 9:31 am

Initial trimis de darkshines
simbolizeaza si faptul ca foarte multi useri vechi nu mai posteaza pe forum

darky :A

poate ii esplici pe indelete si unui anumit admin cu o schita si-o legenda adecvata.
eyewitness

Mesajde Weet-weet » Mie Oct 29, 2003 3:59 pm

Eu nu stiam ca a mai fost un astfel de thread , asa ca scuze si daca adminii considera ca trebuie inchis subiectul de fata .. eu nu ma supar ...
Merci Dark , J'adore pentru raspunsuri :)
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde dj_jaxxx » Mie Oct 29, 2003 4:38 pm

Semnatura mea sunt cuvintele cantecului Too Many Times de Kai Tracid si am ales acest cantec pt imi aduce aminte de multe chestii pe care le-am vazut in trecut, care inca le vad in prezent.

Luati videoclipul de pe kazaa si o sa fie mai clar ce am zis mai sus.
Concurs NBA 2004-2005

I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
dj_jaxxx

Mesajde gabuba » Mie Oct 29, 2003 9:32 pm

weet weet felicitari pt noua semnatura!
sincer, e f reusita! fosta ta semnatura era de-a dreptu penala!

semnatura mea:
prima afirmatie mi se adevareste pe zi ce trece, dezamagirea bla bla.
a doua e o cruda realitate.
iar a treia e o concluzie la cele enuntate mai sus? ce parere ai despre semnatura mea, uit uit? ;D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Oct 30, 2003 12:40 am

da..a mai fost un astfel de subiect, chiar de Gabizzu facut.

mai bine de 1 an am avut semnatura ce aparea pe afisul filmului Shawshank Redemption......Fear can hold you prisoner.Hope can set you free.

Acum am o semnatura din Pulp Fiction...cateva din cuvintele lui Jules adresate lui Ringo...
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Joi Oct 30, 2003 10:25 pm

pana nu de curand sub posturile mele aparea o fraza din "Lorelei" a lui Ionel Teodoreanu, o carte care m-a emotionat la vremea ei (pe la 14 ani) si inca mai continua sa o faca.
in prezent, in loc de semnatura am un citat dintr-o povestioara care se petrece in vechiul Mexic, in sanul unui trib incash, cand coloniile spaniole erau abia pe inceputul inceputurilor. Cartea se ní¨umeste si anume "Sange pentru soare" (sau in original, "Du sang pour le soleil")
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde gabuba » Vin Oct 31, 2003 12:36 pm

una dintre cele mai tari semnaturi de pana acum o are baicsiniu. :hehe:
sincere felicitari pt initiativa! :o
- Toţi in păr!
gabuba

3924

Mesajde baixinho© » Vin Oct 31, 2003 1:39 pm

le primesc si multumesc pentru ele.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde catharsis » Sâm Noi 01, 2003 3:14 am

sermnatura mea e monologul de sfarsit din 'american psycho', facut sa ocupe cel mult 4 randuri.
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Ilinca_ » Lun Noi 03, 2003 1:19 pm

pai semnatura mea e un inceput de cantec. ce cantec? pai alice in chains - god am... i like it...:D
have fun, drink milk!
Ilinca_
Junior Member

Mesajde stefan » Lun Noi 03, 2003 3:15 pm

Weet-weet, nu e cumva "Je me mefie seulement..."? Just wond'rin'...
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Lun Noi 03, 2003 3:46 pm

Ai dreptate , merci pentru ca mi-ai atras atentia .. oricum , nu am avut niciodata pretentia ca sunt tare la franceza ... Merci :yD
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Sunny Morning » Mar Noi 04, 2003 11:07 am

Eu unul sint convins ca romanul e nascut poet! De aceea am si ales pentru exemplificare un extras reprezentativ din intelepciunea populara. Sigur ca puteam alege si citatul cu "si-apoi, mari, se ridica/ buzduganul ca-si scotea/ In vazduh ca-l rasucea..." s.a.m.d., ca acum vine cu singe si violenta, dar am preferat nista versuri care sa fie intelese si de natiunile vorbitoare de alte limbi, sa se minuneze si ele de adincimea cugetarii nationale!
I'm singing and dancing in the rain...
Sunny Morning
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Ian 15, 2004 2:09 am

de un mare rafinament semnatura Sburatorului : Marile minti discuta ideile, mediocrii discuta evenimentele, mintile mici ii discuta pe oameni

Cine a zis asta, :love: ? Aristotel ? Sau ai inventat-o chiar tu in pauza facuta de la scrisul laboratoarelor de aeronautica citoplasmica ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Joi Ian 15, 2004 2:13 am

A zis-o Hyman G. Rickover si probabil stia si el de forumul asta si de tipul de discutii ce au loc aici. Eu zic ca e binevenita semnatura mea avand in vedere atitudinea unor useri care "discuta pe oamenii" de pe forum...:p
Love2Fly
Junior Member

Mesajde basstard » Joi Ian 15, 2004 9:50 am

Initial trimis de Gabizzu
una dintre cele mai tari semnaturi de pana acum o are baicsiniu. :hehe:
sincere felicitari pt initiativa! :o

initziativa a apartzinut lu subsemnatu si a avut loc la cateva ore dupa ce a fost banat SOD. Semnatura era ceva gen "Il vrem pe SOD inapoi pe Fanclub", dupa care am schimbat-o in cea actuala (conceputa de maestrul baicsiniu) care e mai elocventa.
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Ian 15, 2004 9:56 am

bassule, era vorba de o semnatura mai veche, nu de actuala. :D
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde basstard » Joi Ian 15, 2004 10:16 am

Pai sa specifice dom'le... r-ar a dracu de pici... ca io is mai greu de cap si nu le am nici cu ghicitu in posturi (mai ghicesc ieu cate ceva in postu pastelui da aia e rar).
Deci carevasazica asadar am dat cu bata in balta... si nici macar inca nu am aflat despre care semnatura erea vorba (daca e aia cu gigi netoiu nu te obosi sa mi-o explici ca sunt paralel cu fotbalul)
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde gabuba » Joi Ian 15, 2004 10:43 am

io cred ca tu ai si niste probleme de vedere... in noiembrie avea baixu semnatura asta? (:|
sau daca nu citez semnatura trebuie sa scriu : 23/11/2003 - iubesc semnatura lu' Y ?!
:p
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde basstard » Joi Ian 15, 2004 10:47 am

da ma am probleme de vedere...si ce treaba ai tu cu asta... n-aveti pic de respect pt oamenii batrani... ce crezi ca io mi-am dat singur cu shmirgal pe retina???...... las ca te vad si pe tine cand vei fi batran...o sa rada altii de tine ca esti chior.....
Tinerii astia nu mai au pic de respect........
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde gabuba » Joi Ian 15, 2004 10:49 am

pai mamaie (mereu cand ma adresez persoanei tale parca vorbesc cu gagica aia din avatar :D) s-or inventat chiombilarii...stiu ca pensia ii mica, da fa un efort, si poate cu ajutorul prietenilor duminitale de-o varsta de pe fanclub, mana de la mana vei reusi sa-ti achiziotionezi o pereche de ochi noi.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde basstard » Joi Ian 15, 2004 10:55 am

Deci asadar aici s-a produs o jicnire... avertu te pasthe gabizz

Sa o faca pe Romica Puceanu mamaie..si apoi gagica e inadmisibil!
Romica a fost o Doamna.
Moshule, ca esti cu lautarestile....ia fa tu educatie cu baiatu asta si explica-i ce si cum cu Maestra RomiCA CA asa nu se mai puate...
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde gabuba » Joi Ian 15, 2004 11:10 am

ce'ai bre? poate esti mata zuofil si nu te excita o super gagica precum cea din avatar, deja ma depaseste situatia...

credeti ca pizdutza aia din avataru lu bass e de gabaritu lu mosh? :D

lu mie nu ii place semnatura lu lav doi flai. porcaria aia o putea concepe si monk! nu mai lua si tu orice gasesti prin carti, documentare ... ale marilor "ganditori". faptul ca tu-mi citezi pe cineva nu imi spune nimic despre tine, pentru ca este perceptia respectivului si nu a ta. as aprecia mai mult daca ai concepe ceva singur , asa ca un mare zburator ganditor ce esti considerat pe acest forum :).
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde baixinho© » Joi Ian 15, 2004 11:30 am

bassule, era ceva de genu:

Art. 1: Administratorii au dreptate.
Art. 2: Administratorii au intotdeauna dreptate.
Art. 3: Cand administratorii nu au dreptate, se aplica articolele 1 si 2.

Ma refeream la adinistratorii de bloc, evident.
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Joi Ian 15, 2004 11:48 am

Initial trimis de Gabizzu
ca un mare zburator ganditor ce esti considerat pe acest forum

gabizzu fii mai specific pt ca parerile sunt impartite, da?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde gabuba » Joi Ian 15, 2004 11:51 am

ca un mare zburator ganditor ce esti considerat de o parte a acestui forum.

asa e mai bine? btw, ce facusi? te debanara astia? :D
- Toţi in păr!
gabuba

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii