comentarii impertinente la poze
Initial trimis de marian jan
nu-mi vine sa cred ce mica e lumea.ce misto ati facut faza cu baloanele!si mai stii bataia cu tort?si cata sampanie....
hmmm....se pare ca lumea tot mare este...
si nu la orice petrecere se lasa cu bataie cu tort, sampanie multa si baloane....
n-ai nimerit de data asta...

I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
Ma da ce-ati sarit toti pe Shaki...mai ales tu Piskeshule...sa-ti fie rusine
Macar daca arata bine...da...parca-i fugita de-acasa

Macar daca arata bine...da...parca-i fugita de-acasa
-
Tanase - Mesaje: 1238
ROMIKA, da poza cu secretara cand pui?
shakti, vezi ca e thread special pentru a-i anunta pe useri sa-si stearga mesajele daca au Casuta Postala plina. vezi ca este chiar pe subforumul asta, chiar pe prima pagina de subiecte.

shakti, vezi ca e thread special pentru a-i anunta pe useri sa-si stearga mesajele daca au Casuta Postala plina. vezi ca este chiar pe subforumul asta, chiar pe prima pagina de subiecte.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
nu am mha secretara..si ce , te oftici.....? acolo e biroul unde stau toata ziua....sau lucrez....inca nu m-am hotarat....
aminteste-ti mereu, casatoria este primul pas catre divort.....
- ROMIKA
- Junior Member
si tu esti urat Vali...da esti de treaba...pacat ca nu ti-ai pus si tu poza sa rada lumea de tine.
Off topic: ce se aude cu sit-ul ala?
pai am si eu poza pua pe aici, da mai in spate
si tot astept infourile de la tine, ca eu partea mea o fac in juma de ora. da si tu un mail la vali@rockmania.net cu tot ce trebe.
-
Razna ce poze-s astea? Ori le pui, ori nu. Nimeni nu-si da seama cine-i in pozele alea. Poate fi oricine.
Rromica, cam gol birou ala. Esti la-nceput?
Rromica, cam gol birou ala. Esti la-nceput?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
Initial trimis de piskeshu
cam gol birou ala. Esti la-nceput?
nu, nu are secretara, atata tot.
ps: ai niste glume in tine de mai bine ti le-ai baga undeva. in nas, de exemplu.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Tare poza aia cu leaving vama veche, sau poate e doar oboseala care ma face sa cred asta :con: Shakti casuta personala e goala, bine oameni buni.....la revedere ca deja sunt late
Ps. gabriel am vazut poza aia ...disgusting dp intalniri forumiste
Ps. gabriel am vazut poza aia ...disgusting dp intalniri forumiste
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
Si de ce e disguisting, Crina ? hmm...sunt mai multi care au zis ca nu le place palaria mea. data viitoare cred ca o las acasa. :cry:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
sincer fumatul mi`se pare un lucru foarte scarbos, aveai o tigare in gura aaaa and don`t forget about the arm pit one..yuck :p
but in the other ones ur as always, si nu palaria nu are nimic, not my stile, but hey it`s not me
but in the other ones ur as always, si nu palaria nu are nimic, not my stile, but hey it`s not me

l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
bah alex, in sticla aia avea sirop de tuse , bautura si-o injecteaza derect in vena , omu ie espeditiv nu mai pierde timpu s-o treaca prin aparatu digestiv
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Initial trimis de Tanase
pai am si eu poza pua pe aici, da mai in spate
si tot astept infourile de la tine, ca eu partea mea o fac in juma de ora. da si tu un mail la vali@rockmania.net cu tot ce trebe.
auu, ti-am dat modifica in loc de raspunde... asta e mesajul meu

some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Hai ka ma uit la pozza sa ma rad de tine (gresala gramaticala intentionata...pentru profani)
O sa-ti trimit info-ul in cateva zile ca trebuie sa car de pe dischete de acasa si am calc busit deocamdata
O sa-ti trimit info-ul in cateva zile ca trebuie sa car de pe dischete de acasa si am calc busit deocamdata
-
tanase in ultima poza iejti belea: iar cu mainile'n pantaloni? ba te tii de telefon, acu cred ca te trageai de un testicoi..
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
-