Raicu si-a pus silicoane
26 mesaje
• Pagina 1 din 1
Raicu si-a pus silicoane
Raicu si-a pus silicoane (poza in libertatea). S-o fi gandit ca de-asta a parasit-o Chivu ?
- Bebe
Re: Raicu si-a pus silicoane
Initial trimis de Bebe
Raicu si-a pus silicoane (poza in libertatea). S-o fi gandit ca de-asta a parasit-o Chivu ?
;a ;a ;a ;a
Ce tampitel ar face un asemenea subiect?
:bleah:
Am crezut cand ingerii mi-au spus
Ca singur n-am sa fiu
Am crezut in primul tau sarut
Dar a fost prea tarziu
Versurile astea s chiar de ca..:bleah:
Ca singur n-am sa fiu
Am crezut in primul tau sarut
Dar a fost prea tarziu
Versurile astea s chiar de ca..:bleah:
-
Burning|Flame - Junior Member
Dumm ass...
Daca vrei sapostezi cacaturi Bebe, du-te pe Katerinca & Aberatzii.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Initial trimis de Bebe
Cate?
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
-
drumplayer - Junior Member
raicu avea tzatzele f. picate, avea nevoie de un lifting nu de silicoane! shi isi tine totdeauna capu intr-o parte sa nu i se strice freza! Nu pot sa o inghit!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
Shi ce puii mei va f**e pe voi grija ca Raicu si-a pus silicoane? Este treaba ei!
Ce subiect tembel!
Ce subiect tembel!
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
Asha ne f*** pe noi grija ca ne intereseaza toate pizdulinele astea care apar la TV, din sperantza refulata ca poate o sa le frecam shi noi candva!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
-
piskeshu - banned
4312
Initial trimis de Scorpiutza
Shi ce puii mei va f**e pe voi grija ca Raicu si-a pus silicoane?
si pe tine ce te f**e pe voi grija ca pe unii ii f**e grija ca Raicu si-a pus silicoane?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Shi pe tine...
Si pe tine ce te f**e grija ca pe noi ne f**e grija ca pe unii ii f**e grija ca Raicu si-a pus silicoane?
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Consider ca este treaba ei daca si-a pus silicoane...eu o cunosc si va spun ca acum are si mai multe fitze in capul ala gol al ei...oricum s-a stricat de tot,acum a ajuns sa-si dea cu doua tone de fond de ten pe fata,ca sa arate si ea a om.

- Anca18
- Junior Member
Grija este prietena mea
nu mi-am pus silicoane. multimiti?
m-a parasit Chivu?! a.. nu mi-am dat seama.. in fine...
p.s.: Anca18, poti sa te duci inapoi de unde ai iesit. nu mai ma cunosti, clar?!
m-a parasit Chivu?! a.. nu mi-am dat seama.. in fine...
p.s.: Anca18, poti sa te duci inapoi de unde ai iesit. nu mai ma cunosti, clar?!
- andreea raicu
Re: Shi pe tine...
Initial trimis de Aurolacul
Si pe tine ce te f**e grija ca pe noi ne f**e grija ca pe unii ii f**e grija ca Raicu si-a pus silicoane?
Da' pe tine ce te f**e grija ca pe noi ne f**e grija ca pe ei ii f**e grija ca pe unii ii f**e grija ca pe ea (Scorpiutza) o f**e grija ca Raicu si-a pus silicoane? Eh?:cool:
-
Love2Fly - Junior Member
in nici un caz!sunt sigur ca si-a pus silicoane pentru sine insusi.Se simte mai dotata acum sau poate era doar un moft.Totusi sunt sanii ei si face ce doreste!Poate sa umble dezbracata pe strada sa faca ce vrea !Poate vrea sa fie in centrul atentiei.Are pra putini fani pentru talia ei.Asa ca trebuie sa mai innoiasca ceva si cum nu avea ce sa innoiasca a vrut sa isi puna silicoane.treaba ei
- Unregistered
ce maimutzica mea va luatzi de fetitza mea?? ca ea e cea mai deshtapta, frumoasa si puRa din lume. numai io stiu cat m-am chinuit cu ea, cate plocoane am dat pe la scoli s-o tina aia p-acolo, cate ii caram din strainatatzuri pe vremea cand zburam ( ca doar stiti c-am fost parasuta!!)
Cel mai greu mi-a fost cand se tot chinuia la particulara aia sa aibe si ea scoli inalte, deh...cateva etaje acolo....
Si acum veniti voi mah, ciuri buri, sa va luati zana zanelor
Sheim ov iu! nah, ca le am si cu limbile
Cel mai greu mi-a fost cand se tot chinuia la particulara aia sa aibe si ea scoli inalte, deh...cateva etaje acolo....
Si acum veniti voi mah, ciuri buri, sa va luati zana zanelor
Sheim ov iu! nah, ca le am si cu limbile
- mama lu' raicu
26 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii