EXODUS , PANTHERA , PINK CREAM 69 (trupa din karlsruhe/ Germania) si altii...
Acum ascult Cargo ca-mi place tare mult . Am fost odinioara un rocker adevarat cu embleme de rocker ( Las´ca pun o poza mai incolo de a mea ) . Imi amintesc cand eram inca in Romania ,imi cumparasem de la Timisoara ,din piata de vechituri ,prima emblema de rocker .
Cine Mai Stie De Exodus ...
3 mesaje
• Pagina 1 din 1
...Ce misto eram ,acum anii au trecut dar muzica rock nu pot s-o uit cu toate ca ascult si muzica electronica dar, ce va ramane al meu ,este al meu . Muzica rock, Keyboard-ul si haina aceea plina de embleme ...Amintiri frumoase...
AH , INCA CEVA , LA MULTI ANI LA TOTI ROCKERII DE PRETUTUINDENI !!!!
AH , INCA CEVA , LA MULTI ANI LA TOTI ROCKERII DE PRETUTUINDENI !!!!
- Fişiere ataşate
-
- iii_mill_25.jpg (164.32 KiB) Vizualizat de 380 ori
- Ovy71
- Junior Member
Despre Exodus shtiu doar atat!Au scos primul album prin '85 '86.Au abordat un rock foarte aglomerat d.p.d.v. instrumental.Mie unul nu-mi place.Detzin un singur album al acestei formatzii,shi anume "Fabulous Disaster",care m-a facut sa nu ma mai intereseze de celelalte realizari ale lor.Pise care pot fi mentzionate de pe acest album sunt:The Toxic Waltz,Verbal Razors shi Like Father Like Son,shi astea trase de par.Sunt zvonuri ca anul acesta vor mai scoate un album,dar,(pt. mine)neinteresant!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
3 mesaje
• Pagina 1 din 1