Cica o sa il dea sambata seara la ProTv.
Am auzit ca Doroftei nu a mai fost niciodata mai desfigurat decat a fost dupa acest meci... eu am vazut nishte poze... si parca l-au calcat unii cu mashina pe fatza ;f ;f ;f
Moderator: baixinho©
Initial trimis de Sopra Tutt1
Ce parere avetzi? atzi vazut meciul? (aia din Canada in special... ca noi nu prea am avut tzeava destul de groasa ca sa il vedem pe internet)
Cica o sa il dea sambata seara la ProTv.
Am auzit ca Doroftei nu a mai fost niciodata mai desfigurat decat a fost dupa acest meci... eu am vazut nishte poze... si parca l-au calcat unii cu mashina pe fatza ;f ;f ;f
Originally posted by mirela2001Initial trimis de Oribilul Mosh
[B]Aliosha..dar ai idee ? Mai boxeaza Tyson cu Lewis ? Mi-ar palcea teribil sa-i vad !
auzi...cum arata Lewis?sunt sigura ca l-am vazut la tv,dar nu pot sa-i vad moaca prin nici una din camarutele creierasului meu....
Initial trimis de Aliosha
Da am vazut meciul. Dar tin sa-ti spun ca am vazut in ultimul timp niste meciuri de la categoria grea( nu am tinut minte numele boxerilor) foarte spectaculoase.
Cel mai socant a fost unul intre 2 negrii: imediat ce a inceput meciul unul i-a dat celuilalt un mare croseu asta a cazut si in acelasi timp si-a rupt piciorul. S-a ridicat si a mai boxat cu piciorul rupt inca vre-o 20 de secunde timp in care si-a mai luat o serie. Dupa aia direct la spital.
Originally posted by Aliosha
Rezolv in cateva ore daca nu se ocupa Old fart pana atunci de problema.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori