(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
haha buna faza moshu:) 10 x pentru smiley face deasemenea
Tiam spus nu ma luati cu faze ascunse:) zimi ca te deranjeaza anume si anume lucru despre mine si il schimb. Nui nevoie de altceva ok?:)
Si adica sa va dau o pauza.... ce crezi cas chiar asa de rau...?
Si adica sa va dau o pauza.... ce crezi cas chiar asa de rau...?
-
Mr Teo - Junior Member
ba stii uneori ma prind usor alteori din pacate... nu
Mia picat si mie fisa hehe.
In alta ordine de idei... daca tot se face bascalie de statu meu treaz. Tu ai putea face asa ceva?
In alta ordine de idei... daca tot se face bascalie de statu meu treaz. Tu ai putea face asa ceva?
-
Mr Teo - Junior Member
nu. dar tu potzi sa batzi maimutza de 5 ori consecutiv ...ca mine si Nicholas ? nu ! nu potzi ? vezi ? fiecare cu specialitatile sale ! ne completam reciproc....ca slujitorii lui Harap Alb !
-
Oribilul Mosh - Junior Member
a zau da de unde crezi ca nu pot:)
Ce mai verificat tu ai venit acasa la mine, teai dus prin baie, ai webcam in casa mea... ceai facut cas curios si eu hehe:).
Inteleg faza ca fiecare cu talentu lui ca avem fiecare ceva in plus sau in minus fata de altu cu care te compari.
Inteleg faza ca fiecare cu talentu lui ca avem fiecare ceva in plus sau in minus fata de altu cu care te compari.
-
Mr Teo - Junior Member
asa,tata !
acestea fiind spuse....te las sa ai grija de forum....ca eu am plecat. cat de curand vor aparea noi prieteni...cu care vei discuta cele mai interesante lucruri !
acestea fiind spuse....te las sa ai grija de forum....ca eu am plecat. cat de curand vor aparea noi prieteni...cu care vei discuta cele mai interesante lucruri !
-
Oribilul Mosh - Junior Member
mersi de suport
Macar stiu ca am pe cineva pe forum de partea mea...... Noroc la servici/scoala unde esti.
Teo quickly thinks of SOD.
Mai ce ciudat cum se nasc debanari....
Teo quickly thinks of SOD.
Mai ce ciudat cum se nasc debanari....
-
Mr Teo - Junior Member
plictisitor poate oi fi
America america eu nu bag pe gat la nimeni ca oau ce fain e aici si sa veniti toti aici ca in Romania e tampenie si nu stiu ce. Eu zic ce e aici ce e in alte parti si cam atat.
Ceva ce nu realizezi gabitzu e ca fiecare trebuie sa fie oarecum mandru de unde sta ca altfel nu iar placea sa stea acolo si ar fi tampit sa stea acolo.
Deci mie recunosc ca imi place sa stau aici si ceam zis cu asta iam taiat capu la unu ,ceam facut? E o opinie atat.
Ceva ce nu realizezi gabitzu e ca fiecare trebuie sa fie oarecum mandru de unde sta ca altfel nu iar placea sa stea acolo si ar fi tampit sa stea acolo.
Deci mie recunosc ca imi place sa stau aici si ceam zis cu asta iam taiat capu la unu ,ceam facut? E o opinie atat.
-
Mr Teo - Junior Member
Re: plictisitor poate oi fi
Initial trimis de dornea
fiecare trebuie sa fie oarecum mandru de unde sta ca altfel nu iar placea sa stea acolo si ar fi tampit sa stea acolo.
Corect. Dupa aproape 10 ani de stat in Anglia, chiar incepe sa-mi placa aicea. Adica merg in Romania, shi ma simt shi acolo bine, dar cand ma intorc inapoi in Anglia: feels good to be home.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Initial trimis de Aurolacul
deci 131/130 = 1.1
eroare falsa. 131 impartit la 130 este egal cu 1,00769230769230769230769231
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Re: Pei...
Initial trimis de Aurolacul
asta "/" e semnul impartirii pe computer, deci 131/130 = 1.1
eroare de eroare. nu vorbim cu aurolaci => noi ie smcheri, iei ie proshti.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Asta-i adevarat bah!
Azi am fost pe le gradina zoolojica cu clasa. Si aia au pe-acolo niste maimutze. Unul din colegii mei i-a aratat maimutzoiului o :M.
Iar maimutzoiul l-a imitat, aratandu-i colegului meu :M, inapoi.
the end.
Iar maimutzoiul l-a imitat, aratandu-i colegului meu :M, inapoi.
the end.
-
dEpEchEmIND - Junior Member