Dornea vs Dornea - thread exclusivist

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Dornea vs Dornea - thread exclusivist

Mesajde eyewitness » Vin Ian 16, 2004 9:56 am

dornica tata,
avand in vedere ca matale n-ai somn de 4 zile si probabil lipsa acestuia ti-a afectat oarecum neuronu, iti propun ca absolut orice-ti trece prin capshoru lu matale , de la suareci teleportati, noptile din alaska, ozeneuri si extraterestrii, critica ratiunii pure, pedeapsa cu muartea ,pana la matrimoniale pt gay ,sa le inserezi aici unde iti promit nimeni nu te va deranja , fiind un thread exclusivist unde numa matale ai dreptu sa postezi. eruditia lu matale pe noi sincer ne depaseste mai ales observand parerile lu matele de pe tuate threadurile pe care le-ai atacat dezinvolt si cu un inalt simt al cunoasterii (au scapat duar forumurile cu sfatu batrinilor si de admini) ceea ce ne-a determinat, umili in fata lu matele sa-ti dedicam acest loc exclusivist , loc rezervat numa geniilor. daca va mai aparea cineva pe forum la nivelu lu matale (ceea ce sincer ne indoim) a sa-ti cerem permisiunea sa-l accepti ca discipol...

multumim maeste pt intelegere
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

bai asta sa stii cai faina

Mesajde Mr Teo » Vin Ian 16, 2004 10:00 am

Eu cam asta inteleg.
Voi ca adminii vati pus laolalta si vati zis ca eu nus pericolu public numaru unu da nici nu va place de mine pe forum.
Deci ati luat decizia sa ma bagati pe mine intr-un loc ca sa fiu activ pe forum da numai sa nu ma leg de nimeni si sa vorbesc singur.
Pai daca e drept asta si ati ajuns la concluzia asta nu va e mai usor sami dati ban general pe viata ca doar mie mie usor sa vorbesc singur si fara sa scriu ce vorbesc.
Mr Teo
Junior Member

Mesajde vali » Vin Ian 16, 2004 10:05 am

eu zic ca in meciul dornea contra dornea, dornea castiga sigur.
some people deserve to die
vali

serios astept si eu raspuns

Mesajde Mr Teo » Vin Ian 16, 2004 10:08 am

ce facem cu problemutele noastre si divergentele de opinie?
a se vedea postu de mai sus
Mr Teo
Junior Member

Mesajde piskeshu » Vin Ian 16, 2004 10:09 am

Pacat ca Ovidiu Bufnila are threadu lui.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

cine e ovidiu bufnila.......

Mesajde Mr Teo » Vin Ian 16, 2004 10:11 am

Daca zici cas eu una nu ma cheama ovidiu si doi nu sar de gat la unu sa ma iau la cearta cu el asa deoadata.

p.s. Ca sa nu va incalc regulile voastre modific mesajul anterior.
Eu vam zis mai la asa o faza deci eu sa postez replyuri numai pe forumul asta ma faceti cas copil de 2 ani.
Inteleg ca asa... vorba aia ma lasati sa vorbesc cat vreau ..... dar totusi nu mai am 2 ani de multa vreme si nici nu ma comport cu altii parca ar avea ei 2 ani.
Mr Teo
Junior Member

Mesajde piskeshu » Vin Ian 16, 2004 10:14 am

Nu ma, tu nu esti una, esti cat zece! Ovidiu are un subiect"Imaginea ta e o arma mortala". Cauta-l.
piskeshu
banned

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 16, 2004 10:15 am

vali , piskeshu , dana - au avertisment. voua nu va place sa posteze cineva pe clasa muncitoare....voi de ce postati pe un thread exclusivist ? nici chiar eu nu postez aici....dar am fost nevoit ca sa va comunic ca aveti avertisment si sa nu se mai intample asa ceva ca ne suparam.

Ovidiu Bufnitza este o bufnitza numita Ovidiu. de ce mai intrebi ? nu e destul de clar ?
Oribilul Mosh
Junior Member

mam prins si eu cei cu bufnita...

Mesajde Mr Teo » Vin Ian 16, 2004 10:18 am

Deci voi chiar vreti sa ma bagati aici pe forumu asta sa nu postez nicaieri si sa incalc orice regula a forumului vreau atata timp cat sunt pe topicu asta?(aka nu mesaje consecutive, nu injuraturi, bagari in seama si astea).
Mr Teo
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Ian 16, 2004 10:18 am

unde am postat eu? vad ca tu ai postat deci ai un avert, nu?
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 16, 2004 10:22 am

dana, stiu ca iti stergi posturile si pe urma dai vina pe noi ca facem quoteuri aiurea sau bagam posturi consecutive. din toate astea am invatat ca esti un mamut deosebit de dibaci si cu o minte vicleana si perversa asa ca am luat masuri ca atare si ti-am fotografiat posturile pentru a le avea drept marturie impotriva ta, la judecata.

asa sa stii !
Fişiere ataşate
dana mamut.jpg
dana mamut.jpg (153.92 KiB) Vizualizat de 5013 ori
Oribilul Mosh
Junior Member

dana

Mesajde Mr Teo » Vin Ian 16, 2004 10:22 am

tu aveai post lam vazut si eu da ti lai sters asa ca nu fa scandal.
Moshul nare avertisement pt ca el va dat voua avertismentul.
Eye zicea ca, care vrea daca se gaseste unu in afara de mine poate sa posteze aici deci cred ca nimeni nu ar trebui sa ia nici un avertisment pt posturi aici...
parerea mea.
Mr Teo
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 16, 2004 10:25 am

bine. daca dornea v-a iertat..nu va mai dau nici un avertisment. a dovedit ca este un baiat bun cu inima de aur. si-a luat asupra lui pacatele voastre !
Oribilul Mosh
Junior Member

mersi pt complimente moshu

Mesajde Mr Teo » Vin Ian 16, 2004 10:27 am

Si serios topicu asta e pus oarecum de aiurea.
Daca as avea 2 ani as intelege ca imediat as zice sigur ca nu mai postez nicaieri si o fac aici.
Daca eu ma obisnuiesc cu voi de ce nu va puteti obisnui si voi cu mine?

p.s din nou ca sa nu incalc .. legile modific mesajul anterior.

Nu mia raspuns nimeni la subiect pana la urma . Ce facem putem..convetui sau nu? Si doi daca da atuncea ce e faza cu forumul asta in afara de o gluma sau doua?
Mr Teo
Junior Member

Re: mersi pt complimente moshu

Mesajde piskeshu » Vin Ian 16, 2004 10:34 am

Daca eu ma obisnuiesc cu voi de ce nu va puteti obisnui si voi cu mine? [/B]

Asta ar putea merge la Aber. shi Karerinca zilei, da mi-e lene. Oricum io propun ca Dornea sa nu intre in concurs la subiectu asta, pt. ca, sincer, nu cred ca are rival! Shi nici la Lan n-are rival demn de el. Dornica esti nedrept de destept!!!:o
piskeshu
banned

chiar trebuie sa postez acelasi lucru de mai multe ori ca sa atraga atentie?

Mesajde Mr Teo » Vin Ian 16, 2004 10:40 am

Faceti si voi acolo un mic sfat o cearta o pipa pacii ca intre indieni si hai ca vreau sa vad si eu raspunsu vostru la intrebarile mele care le am pe topicu asta.
Thx.

moshule mai citesteti pm boxu din cand in cand.

vazand ca raspuns nam primit si ca regulile sitului zic ca nai voie sa faci doua mesaje unu dupa altu pe un topic fie si el exclusivist nu mai pot posta aici iar ceea ce voi numiti geniu creator il mai am asa ca postez altundeva.
Mr Teo
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Ian 16, 2004 11:19 am

dornica pe threadu tau exclusivist nu se aplica regula posturilor succesive deci poti scrie cate posturi vrei consecutive sau alternative. cum vrea muschii tai. uite vorbim cu adminii sa dea o esceptie de la regula generala a forumului numa pt matale.
eyewitness

cear fi voi sa vorbiti de asta:)

Mesajde Mr Teo » Vin Ian 16, 2004 11:27 am

ca de obicei cand e ceva important sa nu fie neintelegeri: pe puncte.
1.Singurul lucru carel vreau e sa ma inteleg cu toata lumea de pe forum si sa fie ceva in genul eu va accept pe voi, voi pe mine nu genul eu sunt copil de 2 ani handicapat si trebuie sa vorbesc singur. Eu nu sunt interesat de ce parere au cei de pe forum de mine prea tare atata timp cat numi baga forum exclusivist si prostii.
2. Eu nu caut cearta cu nimeni da din chestii absolut aiurea se lasa cu avertismente si prostii. Am luat odata un ban si nu mai postez subiecte de 2 cuvinte care nu zic nimic si ma tin cat pot ontopic totusi ajung la o faza ca in cantecu nimeni nu ma vrea...
3. Multi se leaga de gramatica mea , lasatima si pe mine in pace cu aia ce is subiect de prima pagina din cauza aia?
4. Astept si eu un raspuns si in caz ca nu ne intelegem pe termenele astea prefer ban general decat altceva.
ok?
Mr Teo
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Ian 16, 2004 11:34 am

moshule mai citesteti pm boxu din cand in cand.

:j da. probabil ca e deja full ...

1. nu genul eu sunt copil de 2 ani handicapat si trebuie sa vorbesc singur (...)
Eu nu sunt interesat de ce parere au cei de pe forum de mine

r1: pai nu vorbesti singur, raspunzi la alte forumuri numai ca raspunzi centralizat, adica aici. mai ales ca nu esti interesat de pareri.

2. totusi ajung la o faza ca in cantecu nimeni nu ma vrea...

r2: duamne fereste, cum sa nu te vrem? numai sa fii sub control permanent.

3. Multi se leaga de gramatica mea

r3. daca nu se leaga cu sarma ci cu sfoara, tai-o si scapi de multi (peseu: gramatica nu e topica)

r4: depinde, termenele de garantie? termenele de plata? (help ochila cas in criza de inspiratzie)
gaga

sunteti inteligenti fratilor de nu se poate

Mesajde Mr Teo » Vin Ian 16, 2004 11:40 am

Pai eu ce intrebam si ce spuneam.
Care din toti userii de pe forum ar accepta sa posteze "centralizat"?
Tu realizezi ce prostii debitezi Dana si ca vorbesti parca ai vorbi cu pustiu ala micu la care poti sai zici ce vrei si te crede?
Mr Teo
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Ian 16, 2004 11:47 am

dorneo, lasa-ne cu vrajeli de alaska. :D
ideea e urmatoarea: ori raspunzi pe acest theard pentru toate subiectele la care vrei sa raspunzi, ori iti iei ban. claramente? :j
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde gaga » Vin Ian 16, 2004 11:49 am

pai, cum a zis si eyewitness, facem o exceptie pt tine ca esti un caz extraordinar si nemaintalnit pe fc de cand exista fanclubu' (ca noi cam de atunci suntem pe acilea).

daca tu esti o exceptie de ce sa nu facem exceptie pt exceptionali?

chiar nu ma crezi? chiar crezi ca pot debita prostii? vorbesc serios!
gaga

si eu ce vam zis?

Mesajde Mr Teo » Vin Ian 16, 2004 11:50 am

Daca citesti cat de putin ce am scris pe tot threadu asta ai vedea.
Am zis ca nu accept sa ma tratati ca si copilu handicapat de 2 ani. Nu prea ma intereseaza ce parere aveti in rest despre mine in viata voastra proprie si personala da nu fac chestii in genul asta.
Daca considerati ca nu sunteti de acord si vam incalcat... legile voastre datimi ban general pe viata.
Asta iti raspunde la intrebare gabitzu?
Mr Teo
Junior Member

Re: si eu ce vam zis?

Mesajde gabuba » Vin Ian 16, 2004 12:01 pm

Initial trimis de dornea

Am zis ca nu accept sa ma tratati ca si copilu handicapat de 2 ani.

pai cum sa nu te tratam daca te comporti ca atare?
nu accepti tratamentul nostru dar mai jos spui ca nu te intereseaza. daca nu te intereseaza de ce nu accepti?

te contrazici, debitezi, esti agramat, esti enervant. ramai dracu' aici si nu mai comenta ca iti iei ban.
- Toţi in păr!
gabuba

ma contrazic...

Mesajde Mr Teo » Vin Ian 16, 2004 12:06 pm

Cum naiba ma contrazic cand am zis ca nu prea ma intereseaza ce vorbiti voi in vietile voastre despre mine da ma intereseaza faptul ca faceti tampenia asta cu thread exclusivist.
Asta insemna gabitzu ca toate opiniile voastre aiurea si in bataie de joc de pe forum nu ma prea intereseaza cu exceptia la threadu exclusivist.
P.S nu ma port ca si un copil handicapat si stii bine si de ce. Multi dintre ei nici macar nu pot sa vorbeasca(nu ca nu vorbesc corect nu pot vorbi/citi/scrie deloc)>
Mr Teo
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Ian 16, 2004 12:13 pm

nu accept sa ma tratati ca si copilu handicapat de 2 ani

te-a tratat abuziv un copil handicapat de doi ani? asta ezplica tot, saracu' de tine. te-a durut?
gaga

muaaaaaahahhaaaaaaa

Mesajde gabuba » Vin Ian 16, 2004 12:14 pm

auzi? dar tu nu termini niciodata? ESTI PENAL.

p.s. singura bataie de joc de aici esti chiar tu. iti bati joc incontinuu de noi si de forumul nostru pe care il tinem in fraie de prin doua mii si unu!
- Toţi in păr!
gabuba

mam razgandit si eu la ceva in sfarsit

Mesajde Mr Teo » Vin Ian 16, 2004 12:18 pm

Nu mai fac faza cu nedormitu 7 zile ma duc sa ma culc in 2 minute
e 1.22 am si nu dorm de 5 zile. Ma scol dimineata o sa vad ce ati mai scris si voi si vedem cum rezolvam problemele.
Good night.
Mr Teo
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Ian 16, 2004 12:22 pm

in speranta ca de duci, in sfarsit, sa-ti faci somnul de veci iti urez noapte buna!
...si-ti multumesc.:rolleyes:
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde eyewitness » Vin Ian 16, 2004 12:22 pm

dornica

esti unicul user de pe acest forum caruia i s-a dedicat un thread exclusivist si asta nu pt ca te consider un copil de 2 ani ci dimpotriva , pt faptul ca in posturile tale ai dovedit cu prisosinta contrariul. problema noastra este alta , matale in doo zile ai atacat toate threadurile posibile si imposibile, ai deschis threaduri noi dovedind multilateralitatea cunostintelor tale numai ca, vezi tu, noi nu putem tine pasu cu ritmul tau de postare si sa alergam pe forum dupa posturile tale in conditiile in care multora le merge netu ca melcu, si sa nu apucam sa citim tot ce scrii matale recunoaste ca ne simtim frustrati sa nu putem impartasi cu tine vastele cunostinte pe care le expui cu atata maiestrie pe forum.

de aceea noi ne-am gandit, in interesul nostru mai mult, ca sa-ti concentrezi posturile pe acest thread astfel va fi mult mai usor pt noi sa-ti urmarim magistrala evolutie pe acest forum.

iti multumim anticipat pentru intelegere.
eyewitness

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii