cate zile ati rezista fara somn? + povestiri din Alaska

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde piskeshu » Vin Ian 16, 2004 10:23 am

Nu te intereseaza la feeling? Da la petting te intereseaza?
Io nu pot fara somn, cand muncesti shi gandesti mai tre shi somn. In caz contrar faci ca Dornica.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 16, 2004 10:24 am

da dornea..iti impartasesc parerea. :o

dar cine crezi ca bate in lupta dreapta dintre un hipopotam si un ren ? dar dintre o foca si un rinocer ?
Oribilul Mosh
Junior Member

lupte

Mesajde Mr Teo » Vin Ian 16, 2004 10:25 am

hipopotam si ren
hipopotamul
si in aialalta foca pierde ca deobicei focile nu se bat.
P.s piskeshu te bagi si tu aiurea.
La feeling inseamna doar ca nu ma intereseaza foarte tare.
Mr Teo
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Ian 16, 2004 11:01 am

dorneo, :hehe: ...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

bai hehehe cei de ras

Mesajde Mr Teo » Vin Ian 16, 2004 11:18 am

Tu crezi ca ai rezista mai bine ca mine la nesomn?
Din posturile tale de pe revelionu 2003 si altele observ ca nu prea rezisti tu la prea mult nesomn.
Mr Teo
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Ian 16, 2004 11:30 am

pai nici tu nu rezisti, fie vorba intre noi, dar daca chiar rezisti (iar eu am ciunga-n par) ar fi bine sa te culci , ca ne-ai aburit forumu cu tampeniile tale. ti-o facut aiu subiect. umple-l cu tot ce are guritza lu matale de zis. daca ai ceva de zis pe litaratura, zii acolo etc.

ok? multzam, stiam ca vei intelege chiar daca nu pari.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde baixinho© » Vin Ian 16, 2004 11:32 am

Initial trimis de Gabizzu
daca ai ceva de zis pe litaratura, zii acolo etc.

nu te vad bine daca arunca dana o geana pe ce ai scris.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

nici eu

Mesajde Mr Teo » Vin Ian 16, 2004 11:38 am

Dana cica zicea ca am ban acolo deci orice sugestie nu e asa de buna.
Mai ales ca miam castigat statutul de persoana nongrata pe forum cel putin din cate realizez eu.
Mr Teo
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Ian 16, 2004 11:41 am

oups... => draga dorneo orice ai avea de zis spune pe theardul tau propriu si ecsclusivst. claramente?
- Toţi in păr!
gabuba

bai gabitzu

Mesajde Mr Teo » Vin Ian 16, 2004 11:45 am

vezi ca si tu esti offtopic nu stiu cum sati spun.
Aia cu postatu pe threadu meu si numai acolo e sub discutii acum.
Daca vrei participa la discutii.
Oricum eu zic ca rezist fara sa adorm pana se termina discutiile alea.
Mr Teo
Junior Member

Ei?...

Mesajde Aurolacul » Vin Ian 16, 2004 1:40 pm

intri a 4a zi. Cum te simti? sa vezi ca pana deseara eu sugerez ca sa dormi macar o ora, numai ca sa te mai misti cat de cat. Altfel va fi nasol, dar depinde de cum te simti tu.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 16, 2004 3:34 pm

dorneo...ai adormit. am sperat sa te gasesc tot pe forum. ai fi depasit un record..24 de ore non stop pe forum cu posturi din 10 in 10 minute. (cel putin).
doream sa te trec pe prima pagina a portalului. acum asta e. oricum....ai rezistat bine. :o

dupa parerea mea in ultima zi au fost cele mai frumoase momente de la 1 aprilie 2003 in'coa.

dornea...iti multumim !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde piskeshu » Vin Ian 16, 2004 4:03 pm

Perfect de acord. Azi am ras cu lacrimi!;P
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Aliosha » Sâm Ian 17, 2004 8:10 am

Hai noroc dornea.
Am optat pentru o Vineri seara a la 90 si scrutand forumul vad ca ai devenit noua noastra vedeta reusind sa stai treaz atata timp.

Si cum sunt de parere ca trebuie sa ne cunoastem eroii am incercat sa imi fac temele. Am aflat ca Fairbanks - Alaska are in jur de 30 000 de locuitori, probabil cam cati sunt pe Socului de la blocu meu pana la Potcoava, numarandu-i doar pe cei de pe partea cu el bineinteles. (Adica fara sa ii adunam si pe cei ce stau pe partea cu Fanutza si biserica, doi dintre ei fiind Gabriel si, in speta, Afex )

De curiozitate m-am uitat sa vad si cat de frig e. Nu m-am mirat sa aflu ca alaltaieri erau vreo -25 cu factor vant in timp ce in Montreal erau vreo - 40.

Si cand ma mai gandesc la Alaska imi vin in minte cateva lucruri:

1. Cesar Cascabel

2. The Thing....plictiseala mebrilor echipajului (cercetatori, ca voi nu ? ) care mai aveau un pic si cedau psihic. Si mai ales faza aia cu Kurt Russel cand enervat ca il bate computeru la sah toarna whisky peste el. Tu bagi posturi in schimb. Pe vremea aia nu exista internet.

3. Serialu ala Doctor in Alaska in care doctoru ala e trimis acolo cu forta ca nimeni altcineva nu voia sa se duca si ajunge sa atarne la sigura femeie din toata regiunea sa futa si el.

4. Chestia aia de pe discovery cu legi stupide: 1. It is illegal to push a live moose out of a moving airplane (Alaska)

5. costasilviu cand m-a numit "Aliosha din Alaska". Tinand cont ca media saptamana asta a fost de - 30 Celsius stia costas ce vorbeste.

Acum ma culc ca mi se inchid ochii de somn. Eu nu rezist si nici nu vreau sa incerc vreodata sa aflu cat de mult pot rezista fara somn. Imi imaginez ce orar incarcat ai daca iti permiti asa ceva.

Noapte buna
-------------------------
"Against modern football."
Aliosha

nu stiu de unde ai gasit informatia cu vremea

Mesajde Mr Teo » Sâm Ian 17, 2004 8:16 am

Ieri era mai frig.
Faza a doua cu informatia cu vremea e ca temperatura care e declarata e din zona cea mai calda a orasului. Eu stau in zona cea mai friguroasa.
Fairbanks in sine are 30 de mii de locuitori daca numeri doar orasu principal faza e ca municipalitatea locala numara orasul ca avand peste 70 de mii din cauza cai numara si pe toti din dealurile inconjuratoare(da sunt multi care traiesc chiar la limita asa zisului oras)..

P.S filmul cu doctor din alaska nici macar nui filmat in alaska ci in canada.
Rusii nu cascau de plictiseala ci banuiesc ca facea asta de frig.
Mr Teo
Junior Member

Re: nu stiu de unde ai gasit informatia cu vremea

Mesajde vali » Sâm Ian 17, 2004 8:20 am

Initial trimis de dornea
Fairbanks in sine are 30 de mii de locuitori daca numeri doar orasu principal faza e ca municipalitatea locala numara orasul ca avand peste 70 de mii din cauza cai numara si pe toti din dealurile inconjuratoare(da sunt multi care traiesc chiar la limita asa zisului oras)..

plus aia iesiti la una mica si i-a prins inghetu
some people deserve to die
vali

e un lucru care nul intelegeti

Mesajde Mr Teo » Sâm Ian 17, 2004 8:23 am

Alaska e plina de rednecks.
Omu prefera sa stea chiar in afara orasului ca sa nu plateasca taxe ca nu stiu ce pe casa si sasi care el apa cu camionu acasa si sasi aiba grija de canalizare doar ca sa aiba ceva al lui retras.
Si cu inghetul mor cam 150 de persoane pe an de inghet in oras, majoritatea eschimosi betivi care ies din baruri si merg la plimbare
Mr Teo
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Ian 17, 2004 11:38 am

si cat zici ca mai stai fara somn? mai ai vreo idee? si cand te gandesti ca davinci zicea ca somnul e o pierdere de vreme...dornea este exponentul demn de a fi pus in aceeasi propozitie cu Da Vinci. :D
- Toţi in păr!
gabuba

nu mult

Mesajde Mr Teo » Sâm Ian 17, 2004 11:49 am

Am dormit si asnoapte si ma culc si in noaptea asta.. mai devreme sau mai tarziu.
Chiar daca nu e lumina mai deloc afara(sunt vreo 5 ore jumate-6 de lumina pe zi) eu tot trebuie sa dorm.
Mr Teo
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Ian 17, 2004 1:12 pm

asa te vrea tzara! stiam ca poti!
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde wwritza » Dum Ian 18, 2004 12:58 am

Vreau pe aceasta cale sa multumesc acestui clasic in viatza numit dornea , care mi-a inseninat viata .....
In ultimele zile, dar mai ales acest uichiend, am lasat totul de-oparte ca sa fiu alaturi de dansul.
Marturisesc ca nu am mai ras cu atata pofta de foarte mult timp.....deci ...maestre, ati facut o fapta buna pe parcursul vietzii dumneavoastra...sunteti o Maica Tereza a forumului.
Cer ca toate posturile domniei voastre sa fie pastrate in "analele" si "dorsalele" si arhiva acestui forum pentru urmasi. Citate din opera dumneavostra vor fi studiate si comentate de micii forumisti peste ani.....
Nu trebuie sa puneti la suflet tpt ce s-a spus despre dumeneavoastra pe acest forum. Astia e doar niste oameni rai si haini si invidiosi pe matale.
Am sa va pastrez in suflet ca pe o icoana si am sa va pomenesc mereu , mai ales prin acatiste, si am sa le povestesc nepotilor mei....
By the way, am auzit ca sunteti deschis la oferte de casatorie...
marturisesc ca sunt o fata simpla, nu sunt top model si nici nu am bani. Dar descoperind sufletu' lu' matale, atat de cald, inteligenta si mai ales fizicul dumeneavostra, trebuie sa stiti ca am facut o pasiune pt domnia ta....sunteti atat de bland si blajin....ca domnu' Trandafir ( nu trebuie sa va spun din ce povestire vine acest nene, doar cunoasteti clasicii romani, v-as insulta inteligenta )
Va multumesc inca odata....=D
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

faceam o poanta cu casatoria

Mesajde Mr Teo » Dum Ian 18, 2004 1:13 am

oricum mersi de glume si sa napuc sa fac kterinca si de tine:yD
Partea a doua ca prietenele mele au intre 3-6 ani mai mult ca mine.
Actuala are 25 merge pe 26.
Mr Teo
Junior Member

Re: faceam o poanta cu casatoria

Mesajde wwritza » Dum Ian 18, 2004 1:35 am

Initial trimis de dornea
oricum mersi de glume si sa napuc sa fac kterinca si de tine:yD
Partea a doua ca prietenele mele au intre 3-6 ani mai mult ca mine.
Actuala are 25 merge pe 26.

dar dragul meu, n-au fost glume deloc. Incercam intr-un mod subtil sa te fac sa intelegi cat de mult insemni pt mine....
si, ca sa-ti dau o veste buna, in decembrie anul trecut tocmai facui 26 de anisori. deci nu trebuie sa-ti faci probleme din aceasta cauza....my darling....

( saracele fete, daca la 25 de ani umbla cu unu' ca tine, imi dau seama ca fetele pe acolo chiar sunt duse pe rau in jos...)

sa napuc sa fac kterinca si de tine
ai mai facut si de altcineva???:con:
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Ian 18, 2004 1:38 am

pokenitza ...avertisment pt. quote la postul anterior. la urmatorul..ban.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Re: fara somn.....

Mesajde dany_70 » Dum Ian 18, 2004 12:05 pm

Nu stiu ce spun americanii despre nesomn stiu doar ca am rezistat odata 4 zile fara somn.Dupa atatea zile nedormite ma simte-am ca batuta.....
Si chiar eram :D de somn binenteles.....
dany_70
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii