Dornea vs Dornea - thread exclusivist

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

nu puteam sa adorm si am luat un somnifer

Mesajde Mr Teo » Vin Ian 16, 2004 12:37 pm

Cand imi vine sa adorm ma duc direct si adorm.
Sper sa mi se faca somn.
Oricum revenind la subiecte.
Hai ca incerc si asta pt o vreme eye sa vedem ce iese sa nu zica lumea ca nam incercat ceva.

Raspunsuri:
1. Gabytzu esti tu cam neumblat prin lume ca eu am luat peste 130 mai bine zis 132 si ala ajustat pt varsta mea deci luasem mult mai mult neajustat intelegi matale.
2. As sugera si la vreo 2-3 romanasi dintre voi sa va mutati in Alaska. Macar asa ati putea invata sa apreciati o comunitate romana mai ciudata.
Copii care nu vor sa vorbeasca romana ci doar engleza, romani care vor sa fie in armata sua, romani care nu mai vor cetetania romana si alte lucruri.
Mr Teo
Junior Member

bai eye

Mesajde Mr Teo » Vin Ian 16, 2004 12:39 pm

tu vrei sa pari foarte destept da ... depinde si cu cine.
Fazele care leai zis pe intrebari si raspunsuri tampite daca le ziceai altcuiva poate zicea cas reale si vorbesti serios mie nu mi sau parut serioase.
Mr Teo
Junior Member

pt gabyzzu

Mesajde Mr Teo » Vin Ian 16, 2004 12:42 pm

Si tu te dai de neam prost mai gaby nu stiu cum sati zic.
Aia ce faci tu e bataie de joc desi o stii foarte bine zici ca nu e cine stie ce si lasa poate nusi da seama.(ultimu post de pe intrebari idioate).
Mr Teo
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Ian 16, 2004 12:43 pm

deci, parerea mea, asa ca om, este ca parerea dovezile dumneata sunt fuarte bazate si cu regretul cemi sfasie inimami franta de durere iimi cer, rege, incodata scuze pt impertinentami carcacteristica. oare ma vei putea ierta vreodata?
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

ce e cu threadu asta

Mesajde Mr Teo » Vin Ian 16, 2004 12:43 pm

Sunt foarte sigur ca e o faza suspecta cu threadu asta.
Fie vreti sa asteptati putin si sal stergeti cu totul fie nici macar nu va uitati pe el.
Mr Teo
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Ian 16, 2004 12:46 pm

vai mie, maestre care esti, cum sa nu ne uitam?! daca are nevoie maestru deun trabuc ai impresia ca vom sta sa ne uitam unu la altii cum sta si vrea maestru trabucu? vai mie, dar nu! o sai il aducem intro cursa dusa intre mine, dana, horibilul admin si toata clasa dornica sa afle ultimele patzanii si cat mai multe din polivalentza lu matale.
- Toţi in păr!
gabuba

gabytzu nu serios teai prins de faza cu vatra dorneI?

Mesajde Mr Teo » Vin Ian 16, 2004 12:47 pm

Aia o stiam de cand eram prin clasa a doua.
Ca tot veni vorba undeva pe forum de familia dornea.
Puteti sa ziceti ce vreti da in familie la mine am numai persoane cu doctorat, directori, manageri, parlamentari sau cercetatori.
Desi conform multora nu par ca sunt din aceeasi familie dati pe http://www.google.com un search pentru numele dornea.
Mr Teo
Junior Member

ba daca threadul asta merge asa e de bine

Mesajde Mr Teo » Vin Ian 16, 2004 12:49 pm

Pana la urma daca voi radeti de "prostiile" mele eu rad de prefacatoriile altora si ce idei mai debiteaza.
Zic ca e un parteneriat solid.
Daca tine merg si eu in continuare.
Mr Teo
Junior Member

mesaj pt forumul mancaruri ce nu ne plac

Mesajde Mr Teo » Vin Ian 16, 2004 12:51 pm

Nu sunt multe mancaruri ce nu imi plac in afara de orezul fiert fara sa ii adaugi nimica si de mancarurile foarte picante mexicane care iti ard gatul literalmente daca nu esti atent cu ele.
Mr Teo
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Ian 16, 2004 12:52 pm

dar nu este nevoie, nici nu se puneam problema ca un geniu precum matale sa fie dintro familie de tzarani neghiobi si needucati cum este noi, cei distrusi de pe acest mizer forum pe care ati decis si va multzamim pt onoare, sal vizitati des si sa postati.
nu mam prins, o spui cu rusine in glas, caci capacitatile mele de a intelege is mai mult decat indoielnice si de aceea stau pe langa un maestru ca matale, sa mai desprind si eu din tainele gandirii contemporane.

acum, rege, va las sa meditati si sa dati un raspuns tuturor, cu varf si indesat. am zis!
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde gaga » Vin Ian 16, 2004 12:54 pm

Cand imi vine sa adorm ma duc direct si adorm.

pe bune? poi ce faci, nu ti-a mai venit sa dormi, nu te-ai mai dus sa adormi? raule ;P asa ai promis.

eu am luat peste 130 mai bine zis 132 si ala ajustat pt varsta mea deci luasem mult mai mult neajustat intelegi matale.

eo nuntzeleg

Puteti sa ziceti ce vreti da in familie la mine am numai persoane cu doctorat, directori, manageri, parlamentari sau cercetatori.

asta de la nastere, nu?
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

gabi.. gabi

Mesajde Mr Teo » Vin Ian 16, 2004 12:56 pm

Tu crezi ca te schimbi vreodata din pustiu devenit adult care zice ca face parte din lumea tuturor si vrea sa demonstreze cine este?
Din cate stiu eu tu ai vreo 14-15 ani si dupa situl tau si posturile tale vrei sa zici ca ai ceva mai multi ca mine ;):)
Mr Teo
Junior Member

faza cu iqu(pt dana)

Mesajde Mr Teo » Vin Ian 16, 2004 12:59 pm

Depinde de testul carel iei au diverse metode ca sati determine iqul.
Anumite teste cer sa precizezi varsta si iti ajusteaza scorul deci ai scorul maxim cand esti la varsta aia si dupa aia daca esti la o varsta unde ar fi mai normal sa stii alea iti mai taie procentual din punctaj.
Eu cu taierea aia procentuala din punctaj cu tot aparent am avut iqul mai mare ca gabitzu.

Si cu somnu. Somniferu ala isi face efect in maxim juma de ora.
Si daca nu isi face mai iau unu ca nu am stat niciodata treaz 5 zile si sar putea primu sa nu aiba efect.
Mr Teo
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Ian 16, 2004 12:59 pm

Initial trimis de dana

eo nuntzeleg

numi amintesc sa ai si tu parinti deo nivel cu cei ai maestrului dornea, asa ca ha sa ne plangem anevoie unu pe alta umar si sa ne amagim cu idea ca intro zi vom fi la nivelu lu rege.

gabi...gabi

mati strigat, maestre?
- Toţi in păr!
gabuba

eu nu team strigat

Mesajde Mr Teo » Vin Ian 16, 2004 1:00 pm

faceam si eu aia asa.. mai in bataia vantului ... sau era in bataie de joc.. numi aduc aminte prea bine
Mr Teo
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Ian 16, 2004 1:02 pm

numi amintesc sa ai si tu parinti deo nivel

ii confunzi, ai mei is spray nivel si nau fost alaska prin.

Si daca nu isi face mai iau unu ca nu am stat niciodata treaz 5 zile si sar putea primu sa nu aiba efect.

incearca din prima cu tuata cutia sio sticla de uischean ca sigur adormi.

uydasuid:

faceam si eu aia asa.. mai in bataia vantului ...

vezi ca daca te pishi contra vantului te stropesti. sau faceai ailalta aia ?
gaga

felicitari dana

Mesajde Mr Teo » Vin Ian 16, 2004 1:02 pm

stii sa faci kterinca mai bine ca mine.
Am citit ultimul tau post de pe intrebari idioate si initial mi sa parut ca vorbesti serios pana ceam ajuns la faza ca eu am fost molestat de un copil handicapat...

p.s Nu iau o sticla de somnifere ca nus tampit.
Mau operat de apendicita odata si miau dat doza de taur adult(cel putin asa miau zis aia ) pana ce am adormit.
Pe urma trei-patru zile am facut supradoza si eram galben si deabia ma tineam pe picioare.
Mr Teo
Junior Member

Mesajde memetshot » Vin Ian 16, 2004 1:04 pm

dorneo, noi te iubim/ toti ca tine vrem sa fim!!!
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde gabuba » Vin Ian 16, 2004 1:05 pm

sunteti de un fin umor, mai diar maestru dornea.
nustiu cum de puteti accepta ca o neghioba de ras asai cum ii dana sa va manjeasca, adica sa va auto la o adica manjiti zicand ca ii mai buna la caterinci ca domnia lu matale. sunteti un inegalabil !
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde gaga » Vin Ian 16, 2004 1:06 pm

stii sa faci kterinca mai bine ca mine.

tu faci caterinca? wow!
gaga

da gabitu ce sa zic

Mesajde Mr Teo » Vin Ian 16, 2004 1:07 pm

Pe threadul asta pana la urma toata lumea va ajunge sa creada ca toate bune si frumoase si porcii au aripi si zboara iar nimic in lume nu e nealocul lui, totul fiind perfect.

Da eu fac caterinca ca ne batem joc unii de altii spre amuzamentul tuturor.
Mr Teo
Junior Member

Re: bai eye

Mesajde eyewitness » Vin Ian 16, 2004 1:08 pm

Initial trimis de dornea
tu vrei sa pari foarte destept da ... depinde si cu cine.
Fazele care leai zis pe intrebari si raspunsuri tampite daca le ziceai altcuiva poate zicea cas reale si vorbesti serios mie nu mi sau parut serioase.

vai dornica , imi pare rau ca te-am suparat cu postu ala...incerc si io din rasputeri sa te copiez, sa am acelasi simt al umorului ca lu matale si-mi cer iertare daca de multe ori nu reusesc. io l-am dorit serios postu da subtilitatea , care este a dooa natura la matale mie din pacate mi-e straina. sa-mi fie cu iertare , e doar o mica neintelegere la mijloc

ps. nu-ti fa probleme dornica acest thread nu se va sterge niciodata. chiar am vorbit cu adminul vali, care e on line si a afirmat clar si raspicat ca indiferent ce se va intampla cu forumu peste 5-10 ani sigur acest thread va dainui. deci mergi inainte fara oprelisti
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

deci voi ce vreti sa faceti?

Mesajde Mr Teo » Vin Ian 16, 2004 1:10 pm

Vreti sa faceti un forum in un forum sa fie ceva in genul... bai uite zona asta e zona unde ne capatam portia de ras?
Daca asta vreti si ma ajutati si voi eu va servesc cu toata placerea.
Mr Teo
Junior Member

Re: da gabitu ce sa zic

Mesajde gabuba » Vin Ian 16, 2004 1:11 pm

Initial trimis de dornea
porcii au aripi si zboara

si i-am zis moshului sa nu iasa din casa ziua!
- Toţi in păr!
gabuba

bai baicsiniu mai

Mesajde Mr Teo » Vin Ian 16, 2004 1:13 pm

de la postul de pe kterinca zilei.
Daca vrei iti expediez eu tuburi de somnifere sa le iei in loc de mancare.
Sa stii ca cel mai bine e sa le ai cu mult alcool(preferabil tare gen rom) si sa ne zici si noua cum te simti pe urma.
Mr Teo
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Ian 16, 2004 1:13 pm

bah, ian lasatzi omun pace, cei iel jocu vostru de bataie, saracu, violat, abuzat, operat si meditativ si dejtept in acelash timp duamne fereste...

dornica, tu nai yahoo messenger? sa te trimit eo sai zici ceva lu unu desh zice silozu poplaca.

hdsag:

de la postul de pe kterinca zilei.
Daca vrei iti expediez eu tuburi de somnifere sa le iei in loc de mancare.
Sa stii ca cel mai bine e sa le ai cu mult alcool(preferabil tare gen rom) si sa ne zici si noua cum te simti pe urma.

vedetzi, vam zis eo, ie dejtept, sa prins ca daca baicsu bea si se drogheaza nu mai vede bine ce face :D
gaga

eu yahoo messenger am

Mesajde Mr Teo » Vin Ian 16, 2004 1:15 pm

da cine e silozu ala ia explicami si mie.

p.s. mesaj pt forumul whats on my mind at this very moment.
Am mai luat un somnifer si daca asta nusi face efect pun o patura pe mine si stau pe scaun pana maine postand. Am vazut intre timp la tv o reclama pt filmu freddy vs jason si e haios ca o analogie la dornea vs dornea.
Mr Teo
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Ian 16, 2004 1:18 pm

ba da, are, teodordornea ii e aidiul de iahu mesene. numa sa binevoiasca a lui maiestrie de domnie a intra pe ciatul sa discute cu una neabuzata, neviolta, si rezulta neinteligenta fiinta.

dornea, orice ai face tu vei ramane al nostru rege. te iubim si te sustinem!

go, go, go!
- Toţi in păr!
gabuba

ba gabi cei cu faza de pe kterinca

Mesajde Mr Teo » Vin Ian 16, 2004 1:18 pm

aia numai e kterinca e o faza care stie toata lumea caremi vede numele si am explicat de 1001 de ce am puso...
Gaseste si tu subiect mai bun sa pui acolo fii mai creativ ce naiba.
Numai sa nu fii asa de creativ sa te transformi in placa de sunet de la astia de la creative.
Mr Teo
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Ian 16, 2004 1:22 pm

dragi forumisti, dana,gabizzu,animaloo si altii
va rog insistent a nu mai posta pe acest thread rezervat in exclusivitate maestrului sirul si logica gandirii domniei sale fiind intrerupta abuziv de nimicurile vuastre astfel ca parerile sale in problemele majore sunt estompate de interventiile vuastre total neavenite si legate de probleme minore insignifiante
multumesc

dornica ai cuvantu si ma bucur ca ai prins ideea deci la fiecare post inserat aici sa pui in titlu si subiectu/threadu la care faci referire. excelent ai sesizat cu what's in your mind. bravo...deci , ai cuvantu
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii