a inceput outer limits la pro-tv, am vazut noaptea trecuta primul episod. Ce parere avetzi? ati mai vazut serialul? avetzi idee cand se difuzeaza? in fiecare seara?
Vreau sa zic ca eu am vazut foarte multe episoade si serialul mi se pare de-a dreptul bestial (cred ca e cel mai bun serial de televiziune pe care l-am vazut pana in prezent).
La limita imposibilului (outer limits)
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
Originally posted by Sopra Tutt1
a fost tot pe protv... dar nu e clasic... e facut in anii '90, mai bine zis prin '98
Uite de unde a venit confuzia...
"Picking up where the classic 1960s series of the same name left off, each episode is a celebration of the human imagination in which humanity's..... "
Eu l-am vazut pe ala vechi si am crezut ca il dau in reluare..
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
tragic,a durat numai 15 episoade!
Din pacate,este un serial bun,dar nu se mai incadreaza in grila telenovelista si cu super reluari a protv!
In rest era pe Pro7,Pt cei ce mai vorbesc nemteasca!Si daca nu ma insel si pe M6 pt frantuzi!
Au fost multe seriale gandite,dar la noi tot tanar si nelinistit rupe gura targului.......
In rest era pe Pro7,Pt cei ce mai vorbesc nemteasca!Si daca nu ma insel si pe M6 pt frantuzi!
Au fost multe seriale gandite,dar la noi tot tanar si nelinistit rupe gura targului.......
- Joao
- Junior Member
Pe mine nu m-a foarte impresionat serialu cu pricina. Reia la nesfarsit aceleasi idei, pai tre sa ma uit la un serial SF sa imi spuna ca universul e infinit, ca poate suntem/poate nu suntem singuri, ca eternitatea fiintei e o utopie samd ... !? Mai cu placere m-as uita la zona crepusculara, numai ca... deh... s-a dus... aia chiar nu intra in grila.
- dinu
- Junior Member
a mai fost pe protv acum 2-3 ani.acum mi se pare ca e o alta serie...
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
dinule te inseli!
Zona crepusculara este pe tvr 2,uita-te pe teletext sa vezi exact cand(cam modifica orele)!
- Joao
- Junior Member
"Outer Limits" a inceput intr-adevar prin '60.Am cam tot ce s-a scos alb-negru si e interesant sa urmaresti cum a fost influentat serialul de temerile americanilor
Cred ca-i cel mai reusit serial TV din 1990 incoace si ma straduiesc sa-mi completez seriile 2-7(mai are cineva episoade?)

-
mint_rubbing - Junior Member
9 mesaje
• Pagina 1 din 1