Anti O-ZONE
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
Anti O-ZONE
O-zone relly sux.
- animalx84
- Junior Member
da, enimal ics, esti atat de inteligenta si de profunda incat profunzimea adanca si fara fund a topicului tau ma depaseste sincer, si te apreciez in mod special pentru aceste idei minunate care nu mi-ar fi venit niciodata.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
dupa cum vezi animalpics84,nimeni nu e de acord cu tine! :p asta e!macar o-zone nu au vocile facute pe calculator ca preferatii tai infumurati ..dar gusturile nu se discuta.''aduna-ti '' inspiratia shi pune-te pe facut alt topic,..ca asta nici macar la caterinca nu ar avea succes.
p.s. o-zone forever!
p.s. o-zone forever!
- Catzelusha
nu gabizzule,nu-s surda,dar i-am auzit pe ozone cantand live intr-o emisiune shi mi-au facut o impresie buna.canta f. bine...ma rog,mai bine ca animal pix.
- Catzelusha
Gabuba, ti-am zis sa nu te mai iei de cocutzele mele !! Ce naiba? N-ai si tu pic de respect ? 

indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Initial trimis de Gabizzu
asa-s vocile lor naturale?
da
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Initial trimis de Wild Rose
Gabuba, ti-am zis sa nu te mai iei de cocutzele mele !! Ce naiba? N-ai si tu pic de respect ?![]()
roza salbateca, nu.

baxiniu, atunci eu sunt extraterestru iar marii muzicieni de hOzone este pamanteni cu acte-n regula, si este f talentosi.

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
mda..trebuia sa se gaseasca unu' care sa comenteze...astfel de lichele sunt nelipsite pe forumul asta.auzi!animalpix e fanul perfect! :hehe: ..pai da.face parte din categoria fanelor isterice care urla prin concerte dupa idolii lor shi-shi impanzesc camera cu posterele lor....huuuuuooo!
- Catzelusha
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii