(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
Ar trebuii...
Sa cobor jos shi sa-mi fac abdominalele, ca prea multe dulciuri am mancat azi. Gonna get fat!!
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
am auzit ca Wolverhampton Wanderers a castigat cu 1-0. deci e bine, in general ie bine (c.n.).
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
am vazut meciu. marfa de tot. vezi pe fotbal international cateva comentarii.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
mai mancavas, unde ie threadu ala despre fachiultate? il caut de-mi sar ochii din cap. deja mi se spune melcu. vreau si eu sa ma bat cu caramida in piept ca am dat primu examen la fachiultatea de jurnalism si ca am facut pe mine de cate emotii am avut, desi stiam tot ce ne-a dat profu ala.
ANTI
-
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
-
dEpEchEmIND - Junior Member
iar eu petrec o seara a la 90.(c.A.) intru sa fac un NHL 2004. :o
-
ma pe mine ma tot fute o intrebare de ceva vreme incoa :
d c titlul asta e trecut in paranteze si de ce scrie Pt 1. ?
d c titlul asta e trecut in paranteze si de ce scrie Pt 1. ?
-
monk - Mesaje: 2747
1. ca nu este trecut intre {} sau intre []
2. ca partea 0 nu exista.
2. ca partea 0 nu exista.
ANTI
-
DON'T TRY THIS AT HOME !
Oameni buni astazi am facut greseala vietii mele : SA NU VA SPALATI LA **** cu Head & Shoulders Menthol pt ca va ingheatza ouale ...
trust me !
Oameni buni astazi am facut greseala vietii mele : SA NU VA SPALATI LA **** cu Head & Shoulders Menthol pt ca va ingheatza ouale ...
trust me !
-
Nightmare,mai scoate draga,nasul din cartzi shi mai intra shi tu pe net,ca incep sa ma plictisesc fara tine! :mad: ....
- Catzelusha
nu incercati asta acasa
Imi faceam de mancare si am zis cear fi sa pun si niste fasole in cartofii prajiti... singura problema a fost ca erau inghetate fasolele alea si cand a inceput prajitul in sine al cartofilor a inceput sa sara ulei peste tot si mi-am curatat bucataria cu ocazia asta.:o
-
Mr Teo - Junior Member
monk...ce nebun esti ! te speli cu sampon la putza. :p
eu ma spal cu DOVE....si am pu*a catifelata.
eu ma spal cu DOVE....si am pu*a catifelata.

-
eu zic asa moshu
Ca ar trebui sa te speli cu johnson baby ca poate mai intineresti prin zona respectiva:o
-
Mr Teo - Junior Member
Mi-e rau ! Am vorbit cu un ciudat , i-am explicat lui Monk .. si mi-e si sila sa ma gandesc ...
Dornea , explica-mi , cum naiba poti trai in tara aia de weirdos ?
Am vorbit cu unu' care avea o prietena nebuna .. care a incercat sa se sinucida cand vb cu el la telefon ... si pe el nici nu il interesa
Numa tampiti in tara aia , serios !
Unu' , sta in Maryland si ii e frica de Dracula , sa nu vina la el ... ce idioti !
Dornea , explica-mi , cum naiba poti trai in tara aia de weirdos ?
Am vorbit cu unu' care avea o prietena nebuna .. care a incercat sa se sinucida cand vb cu el la telefon ... si pe el nici nu il interesa
Numa tampiti in tara aia , serios !
Unu' , sta in Maryland si ii e frica de Dracula , sa nu vina la el ... ce idioti !
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
da vorbeste si cu mine weet weet ce numa cu monk?
Ciudati sunt multi pe aici dar pe multi ii si apreciez.
Faza aia cu dracula o stiu pentru ca mau intrebat si pe mine din prima luna cand am aterizat aici.
Ei zic ca asa pot sa se exprime fiind mai ciudati.
Caz concret: Lucram la Home Depot Fairbanks(tu sper ca stii cei) si eram peafara ajutand un tip sa incarce ceva, iese o casiera din magazin tipand si alergand prin parcare ba ce proassssta sunt.
Eu o opresc ca bai ce sa intamplat... Aia ca cica a uitat sa dea chitanta la un client si nu se mai oprea din fuga.
A trebuit sa chem managerii prin walkie talkie sa o ia din parcare.
Faza aia cu dracula o stiu pentru ca mau intrebat si pe mine din prima luna cand am aterizat aici.
Ei zic ca asa pot sa se exprime fiind mai ciudati.
Caz concret: Lucram la Home Depot Fairbanks(tu sper ca stii cei) si eram peafara ajutand un tip sa incarce ceva, iese o casiera din magazin tipand si alergand prin parcare ba ce proassssta sunt.
Eu o opresc ca bai ce sa intamplat... Aia ca cica a uitat sa dea chitanta la un client si nu se mai oprea din fuga.
A trebuit sa chem managerii prin walkie talkie sa o ia din parcare.
-
Mr Teo - Junior Member
Initial trimis de Oribilul Mosh
monk...ce nebun esti ! te speli cu sampon la putza. :p
pai ma .. io imi spal si parul pubian nu il las sa se imputa ca la tine .. *p
-
si eu la fel
Ca mai stii cand o sa se uite careva prin zona aia:o poate azi poate maine da cand se uita sa nu zica:eek: ..
-
Mr Teo - Junior Member
-
Re: da vorbeste si cu mine weet weet ce numa cu monk?
Ehhh , da , numa' cu Monk vorbesc :p
Hai ma , ca-s dusi de tot , singurul american cu care ma inteleg , este de fapt , grec ... in rest , numa' tampiti ... si am cunoscut destui .. sau poate doar tampitii au net :rolleyes:
Hai ma , ca-s dusi de tot , singurul american cu care ma inteleg , este de fapt , grec ... in rest , numa' tampiti ... si am cunoscut destui .. sau poate doar tampitii au net :rolleyes:
Anti pro-ana
-
95% din americani au net
Si tu vad ca mai mintit faci matrimoniale pe internet si mie imi zici altceva :bye:
-
Mr Teo - Junior Member
am cititi acuma doi ani asta
Calculul se face pe cate ipuri sunt in sua vs nr de oameni.
deci este un ip pt fiecare persoana in 95 din 100 cazuri.
deci este un ip pt fiecare persoana in 95 din 100 cazuri.
-
Mr Teo - Junior Member
Initial trimis de dornea
Si tu vad ca mai mintit faci matrimoniale pe internet si mie imi zici altceva
Mah ! Nu mai minti lumea ! Cand ti-am zis eu asa ceva ? Nu ma ocup de matrimoniale , nici de funeralii ... si dupa cum am zis , sunt maritata ... de ce m-as ocupa de matrimoniale ? :con:
Deci daca 95 % din americani au net , inseamna ca astia 95 sunt idioti !
Anti pro-ana
-
glumeam mai.. fato mai
Oricum parca vad ca maine yani ia avionul si imi bate la usa cu mitraliera:).
Nu zi ca 95% din americani sunt prosti din cauza ca stai aici.
Uneori e periculos sa te crezi destept intre prosti.
Am incercat asta pe fanclub si na mers.:o (rezultatele se vad).
Nu zi ca 95% din americani sunt prosti din cauza ca stai aici.
Uneori e periculos sa te crezi destept intre prosti.
Am incercat asta pe fanclub si na mers.:o (rezultatele se vad).
-
Mr Teo - Junior Member