Ce filme ati mai vazut ?
Cast Away cu Tom Hanks si Helen Hunt. (2000) regie Robert Zemeckis. Printre cele mai bune filme vazute anul trecut.Film facut de aceeasi echipa care a produs si Forest Gump. Tom Hanks trebuie sa invete sa supravietuiasca pe o insula, dupa de avionul in care se afla se prabuseste undeva in Pacific. Scena superba cand Hanks gaseste printre pachetele care se aflasera in avion, o minge de volei de la firma Wilson. Si ca sa aibe cu cine vorbi, cineva cu care sa comunice, face din ea un cap , si cu sangele sau ii deseneaza ochi si gura si-l numeste Wilson......
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
furia - mistocutz, foarte bun pentru un film romanesc. imi place cum il calca pe CRBel pe cap
things to do in denver when you're dead - andy garcia face un rol misto, dar filmul e de kkt
enter the dragon - probabil cel mai bun film al lui bruzli
a vazut cineva http://www.imdb.com/title/tt0340855/
things to do in denver when you're dead - andy garcia face un rol misto, dar filmul e de kkt
enter the dragon - probabil cel mai bun film al lui bruzli
a vazut cineva http://www.imdb.com/title/tt0340855/
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Cam astea...
The Lord Of The Rings: The Return of The King: 8/10.
shi mai era un film care nu il mai tz-in minte bine, asta e, poate o sa mai vad unul curand sa va zic, hehe.
shi mai era un film care nu il mai tz-in minte bine, asta e, poate o sa mai vad unul curand sa va zic, hehe.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Man in Black2 -porcarioara.Mai slab ca primul 5/10
Die another Day -slab de tot.Unul dintre cele mai slabe James Bond-uri ever.In afara de urmarirea cu masini pe gheata nu mi-a placut nimic...Macar celelalte erau amuzante,asta nici umor n-a avut.4/10
Die another Day -slab de tot.Unul dintre cele mai slabe James Bond-uri ever.In afara de urmarirea cu masini pe gheata nu mi-a placut nimic...Macar celelalte erau amuzante,asta nici umor n-a avut.4/10
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Tocmai ce am vazut si eu filmul caruia RalucaB (iepurash,dupa cum i-a spus vali) ii dedica un subiect intreg.
The Hot Chick , 7/10 la general, 10/10 la capitolul comedie ushoara.
Rob Schneider ne demonstreaza inca 1data ca e un comic destul de bun.Am ras cu lacrimi la cateva faze. Si l-am remarcat si pe Adam Sandler intr-un rol episodic, tot aducand vorba de iarba.
SPOILER !
Printre fazele mele preferate este atunci cand Jessica (transformata in barbat) isi suna iubitul si ii spune ca ii pare rau ca nu au facut sex, iar ala replica : "Father Mulcahy?". Tare de tot.

The Hot Chick , 7/10 la general, 10/10 la capitolul comedie ushoara.
Rob Schneider ne demonstreaza inca 1data ca e un comic destul de bun.Am ras cu lacrimi la cateva faze. Si l-am remarcat si pe Adam Sandler intr-un rol episodic, tot aducand vorba de iarba.
SPOILER !
Printre fazele mele preferate este atunci cand Jessica (transformata in barbat) isi suna iubitul si ii spune ca ii pare rau ca nu au facut sex, iar ala replica : "Father Mulcahy?". Tare de tot.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Am vazut de curand Desperado 2 adica Once upon a time in Mexico
Un film banal, care desi iI are pe Enrique Iglesias si Antonio Banderas nu reuseste sa se ridice decat la univelul unui banal film de actiune cu explozi, impuscaturi si subiect incalcit.
Un film banal, care desi iI are pe Enrique Iglesias si Antonio Banderas nu reuseste sa se ridice decat la univelul unui banal film de actiune cu explozi, impuscaturi si subiect incalcit.

Stele mici de cositor
Ard de dorul morţilor
Ard de dorul morţilor
-
COSS+min - Junior Member
Am vazut...
Tocmai am vazut la cinema: The Last Samurai. Ce film superb dar foarte trist. Mi-a fost greu sa nu plang la el, dar macar s-a terminat oarecum cu bine.
-
In aceasta seara am revazut filmul ce mi-a inspirat copilaria, in spetza Shrek . Un film de 9/10 la general ...in special pentru fazele tandre dintre Shrek si magar, pentru glumele in cantitati uriase, pentru subiect...dar si pentru coloana sonora deosebita.
Asteptam cu deosebit interes in aceasta vara.....Shrek 2 !
Asteptam cu deosebit interes in aceasta vara.....Shrek 2 !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Azi...
Tocmai acuma am terminat de vizionat "Identity", un film super tare. de acelasi gen cu The Cell un phsycological thriller. La inceput totul pare normal, gen "Psycho" da dupa aceea se schimba radical. Nah, foarte bine gandit. M-a durut capu dupa ce s-a terminat ca ma tot gandeam la motive, sau la alte chestii care te lasa de gandit din film.
-
aurolace, cum poti mah sa compari "identity" cu jaful ala de "the cell"?
1983 - trading places - zice lumea orice ar zice, filmul asta ramane un clasic. eddie murphy face un rol misto iar jamie isi arata sanii. de 2 ori. cred ca taica-su a fost foarte mandru de ea.
john landis semneaza regia.
moshu, uite aici un link util viziavi de kevin smith, tipul care a scris si regizat dogma si jay and silent bob strike back
http://www.imdb.com/name/nm0003620/
Director - filmography
Jay and Silent Bob Strike Back (2001)
Dogma (1999)
Chasing Amy (1997)
Mallrats (1995)
Writer - filmography
Jay and Silent Bob Strike Back (2001) (characters) (written by)
Dogma (1999) (written by)
Chasing Amy (1997) (written by)
Mallrats (1995) (written by)
sa vii pe la mine sa iti imprumut chasing amy
1983 - trading places - zice lumea orice ar zice, filmul asta ramane un clasic. eddie murphy face un rol misto iar jamie isi arata sanii. de 2 ori. cred ca taica-su a fost foarte mandru de ea.
john landis semneaza regia.
moshu, uite aici un link util viziavi de kevin smith, tipul care a scris si regizat dogma si jay and silent bob strike back
http://www.imdb.com/name/nm0003620/
Director - filmography
Jay and Silent Bob Strike Back (2001)
Dogma (1999)
Chasing Amy (1997)
Mallrats (1995)
Writer - filmography
Jay and Silent Bob Strike Back (2001) (characters) (written by)
Dogma (1999) (written by)
Chasing Amy (1997) (written by)
Mallrats (1995) (written by)
sa vii pe la mine sa iti imprumut chasing amy

some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
am vazut pe HBO Chasing Amy acum vreo 2 ani. Mi-a placut. Face filme bune Silent Bob. As vrea sa vad si Dogma, daca mi-ar merge subtitrarea la el.
Ultimul film vazut de mine a fost Donnie Darko , care nu m-a incantat asa cum l-a incantat pe Aliosha.
Ultimul film vazut de mine a fost Donnie Darko , care nu m-a incantat asa cum l-a incantat pe Aliosha.
-
Re: Azi...
Initial trimis de Aurolacul
Tocmai acuma am terminat de vizionat "Identity", un film super tare. de acelasi gen cu The Cell un phsycological thriller. La inceput totul pare normal, gen "Psycho" da dupa aceea se schimba radical. Nah, foarte bine gandit. M-a durut capu dupa ce s-a terminat ca ma tot gandeam la motive, sau la alte chestii care te lasa de gandit din film.
Eu nu am fost deloc satisfacut de "solutia" oferita de ei la final. Film bun, final dezamagitor.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Asta e...
Fiecare cu opinia lui. Ieri am vazut filmul cu DMX shi Jet Li: "Cradle To The Grave" care a fost o porcarie si jumatate. Ma asteptam de mai mult de la Jet Li, dupa ce ma gandesc cat de fain a fost "Crouching Tiger Hidden Dragon", da filmu asta nu e misto pur shi simplu. Doar cateva faze mai faine, da in rest, la gunoi cu el.
-
IQ 1994
Cu Tim Robbins Meg Ryan Walter Matthau
regia Fred Schepisi, nenea care a facut si shawshank redeption...
robbins, un mecanic auto, se indragosteste de meg, nepoata lui Einstein....
comedioara romantica, destul de draguta, pe a carui coloana sonora am auzit si placut la nebunie Love- nat king cole....
Cu Tim Robbins Meg Ryan Walter Matthau
regia Fred Schepisi, nenea care a facut si shawshank redeption...
robbins, un mecanic auto, se indragosteste de meg, nepoata lui Einstein....
comedioara romantica, destul de draguta, pe a carui coloana sonora am auzit si placut la nebunie Love- nat king cole....
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
Wag the Dog - revazut dupa cativa ani. Desi ironizeaza adevarul hiperbolizand nu este departe de realitate mai ales daca ne uitam la ce s-a intamplat in ultimii 2-3 ani prin State.
Zilele trecute mi-a picat in mana Time magazine unde pe prima pagina era prezentat omul anului: soldatul american. Peste tot numai poze aratand curajul si devotamentul trupelor... patriotism penibil amestecat cu jurnalism de mana a 12-a. Jenant si pentru un ochi neavizat dar stapanit de un oarece bun simt. Acum, parca dupa ce am rasfoit revista aia parca as scoate adjectivul de langa "ironizeaza".
Zilele trecute mi-a picat in mana Time magazine unde pe prima pagina era prezentat omul anului: soldatul american. Peste tot numai poze aratand curajul si devotamentul trupelor... patriotism penibil amestecat cu jurnalism de mana a 12-a. Jenant si pentru un ochi neavizat dar stapanit de un oarece bun simt. Acum, parca dupa ce am rasfoit revista aia parca as scoate adjectivul de langa "ironizeaza".
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Aseara...
Pei am vazut un film care cred ca multi dintre voi il stiti: Taxi driver, cu Robert De Niro care face un rol superb. Mai ales faza la oglinda: Are you talking to me?
A ales ca sa isi ia legea in mainile lui ca era prea saturat sa vada ca politaii nu fac nimica ca sa ii aresteze pe pestii shi pe traficantii de droguri.
A ales ca sa isi ia legea in mainile lui ca era prea saturat sa vada ca politaii nu fac nimica ca sa ii aresteze pe pestii shi pe traficantii de droguri.
-
film vazut ieri
Scarface cu Al Pacino. E mai fain ca si seria filmelor Godfather.
-
Mr Teo - Junior Member
Re: Aseara...
Initial trimis de Aurolacul
asta ai inteles matale din filmu ala? najpa...
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Nu stiu daca a mai zis cineva , ceva de " Instinct " ...
L-am vazut acum vreo doua zile ( parca ii facea si reclama pe HBO ) . Dragut , interesant... Cuba Gooding Jr. a jucat bine pana aproape de sfarsit ... la faza din inchisoare , unde e patetic .
Anthony Hopkins , in schimb , ca de obicei , un actor foarte bun ; poate trebuia sa fie altcineva in locul lui Cuba Gooding ..
8 / 10
L-am vazut acum vreo doua zile ( parca ii facea si reclama pe HBO ) . Dragut , interesant... Cuba Gooding Jr. a jucat bine pana aproape de sfarsit ... la faza din inchisoare , unde e patetic .
Anthony Hopkins , in schimb , ca de obicei , un actor foarte bun ; poate trebuia sa fie altcineva in locul lui Cuba Gooding ..
8 / 10
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
De ce naspa?...
Initial trimis de eyewitness
asta ai inteles matale din filmu ala? najpa...
Parerea mea ce am intzeles. Get it?
Revenind la subiect, aseara am vazut Train Spotting. Un film foarte fain. Film-ul ala pentru mine reprezinta starea aia de escapism, shi cum lucrurile se pot schimba inspre bine indiferent de starea ta sociala(eg drug addict) sau de cati ani ai.
PS. Aiule, nu ma intereseaza parerea ta despre ce cred eu.
-
My little eye, doar ce l-am vizionat. Interesant filmul, un fel de Big Brother, dar mai aparte....cu un sfirsit greu de ghicit. Ideea este: 5 oameni intr-o casa, pentru 6 luni. Premiul, 1 milion $. Daca unul renunta si pleaca, pierd toti. Cam incet la inceput, dar pe parcurs isi mai da drumul.
-
Nicholas_Alex - Junior Member
memento - no comment. 9.5/10
insomnia - un film cu al pacino, robin williams si hilary swank (parca asa o cheama) regizat de cel ce a scris/regizat memento - christopher nolan. actiunea se desfasoara in alaska lui dornea asa ca va recomand filmul daca vreti sa il intelegeti un pic. ma asteptam mai mult, film cam slabut, remake al unui film norvegian omonim, pacino investigheza o crima, isi omoara din greseala partenrul si intra in dilema. actiunea dureaza cam 7 zile, timp in care personajul lui pacino nu doarme deloc, la fel cum a incercat si dornea :p
insomnia - un film cu al pacino, robin williams si hilary swank (parca asa o cheama) regizat de cel ce a scris/regizat memento - christopher nolan. actiunea se desfasoara in alaska lui dornea asa ca va recomand filmul daca vreti sa il intelegeti un pic. ma asteptam mai mult, film cam slabut, remake al unui film norvegian omonim, pacino investigheza o crima, isi omoara din greseala partenrul si intra in dilema. actiunea dureaza cam 7 zile, timp in care personajul lui pacino nu doarme deloc, la fel cum a incercat si dornea :p
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
Pei...
Tocmai m-am intors de la cinema unde am vazut "Paycheck" cu Ben Affleck shi Uma Thurman. UN sci-fi de genul Minority Report. Foarte fain, cu exceptia cateorva faze care au fost cam trase.
-