(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
sorry gabizzu
Nu stiam ca e o lege impotriva exprimarii prostiei despre copii rapiti pe forum:).
Oricum nu ziceai tu ca vrei sa fac 1000 de posturi(atunci cand aveam vreo 200?)
Oricum nu ziceai tu ca vrei sa fac 1000 de posturi(atunci cand aveam vreo 200?)
-
Mr Teo - Junior Member
Initial trimis de Gabizzu
depech, intra in salon si nu-l mai lasa pe dornea sa iasa ca uite ce ne face! :mad:
Ce vrei mah? (:|
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Un SMS marfa, primit azi pe seara : In reteaua CONNEX exista o defectiune.Telefonul va vibra 5 minute. profitati de ocazie si bagati-l in cur.
#-o
#-o
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
da fac publicitate mai jos
Daca vreti sa aflati vremea oriunde in lume
http://www.wunderground.com
Daca vreti sa aflati vremea la mine am zipcode 99709.
haha moshu bine ca nu zicea de alt loc:o
http://www.wunderground.com
Daca vreti sa aflati vremea la mine am zipcode 99709.
haha moshu bine ca nu zicea de alt loc:o
-
Mr Teo - Junior Member
banc fain da cam aberant
Lam scos din minte chiar acuma proaspat.
moare senna si ajunge in rai. Acolo se intalneste cu sf . petru. El il intreaba daca nare vreo dorinta inainte sa mearga mai departe sa fie inger(ca de senna era baiat bun pe pamant). Senna ca da vreau si eu sa conduc o masina rapida pe pistele astea nesfarsite de aici. Ii arata sf petru niste masini nu stiu ce da cea mai buna era o dacie. Senna ba da altceva naveti.. Sf petru nu ca se face economie e rai.. nu trebuie sa fie placeri ca in iad..etc Senna bun si da sa se urce la volan cand aproape e calcat de un nebun cu ferrarri care avea 200kmh. Senna Bai da ziceai ca nu sunt masini nu stiu. SF petru. Da da ala e baiatu sefului.:p
moare senna si ajunge in rai. Acolo se intalneste cu sf . petru. El il intreaba daca nare vreo dorinta inainte sa mearga mai departe sa fie inger(ca de senna era baiat bun pe pamant). Senna ca da vreau si eu sa conduc o masina rapida pe pistele astea nesfarsite de aici. Ii arata sf petru niste masini nu stiu ce da cea mai buna era o dacie. Senna ba da altceva naveti.. Sf petru nu ca se face economie e rai.. nu trebuie sa fie placeri ca in iad..etc Senna bun si da sa se urce la volan cand aproape e calcat de un nebun cu ferrarri care avea 200kmh. Senna Bai da ziceai ca nu sunt masini nu stiu. SF petru. Da da ala e baiatu sefului.:p
-
Mr Teo - Junior Member
uet-uet, ti-ai luat trompeta?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Am in gand doar Dornea! Cum ai reusit ma omule sa faci 300 shi ceva in trei zile? Nu te-ai culcat inca? Lipsesc shi io doua zile shi tu ai cu trei sute mai multe . cum dracu reusesti?:confused:
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
ba da am dormit
Si nu zic ca am facut 300 posturi in 3 zile poate ceva mai putine.
-
Mr Teo - Junior Member
migule fiti-ar tampuanele de ras sa-ti fie ca averturile tele aberante...adica cum mah? darth a spus un adevar si tu l-ai pleznit? huoooooooo !!!!!!!!
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
lucru asa rapid
Cati useri ma considera imbecil>?
-
Mr Teo - Junior Member
dornica,
intreaba mai bine cati useri NU te considera imbecil ca sa-ti fie mai lesne la numarat
intreaba mai bine cati useri NU te considera imbecil ca sa-ti fie mai lesne la numarat
-
recunosc ca sunt imbecil daca ajuta la ceva
Da si voi recunoasteti ca va bagati de facut kterinca deaiurea in multe locuri si faceti scandal de nu stiu ce.
Ma gandisem mai demult sa vad cei cu istoria forumului(ca tot migu zicea ca mai demult era mult mai bine) si am citit cam totu si certuri si moderatori expulzati cum sar zice si .. in fine.
Mersi totusi pentru cei cemi arata intelegere.
Ma gandisem mai demult sa vad cei cu istoria forumului(ca tot migu zicea ca mai demult era mult mai bine) si am citit cam totu si certuri si moderatori expulzati cum sar zice si .. in fine.
Mersi totusi pentru cei cemi arata intelegere.
-
Mr Teo - Junior Member
.......iar eu iti doresc sa nu fi Oltenia de nimeni !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
bre a gasit careva frun "i" ca-l pierdu moshu incercand sa fie spiritual?
-
da. imi cer scuze. era verbu de conjugat la gerunziu si accepta al doilea i. o greseala incomensurabila din partea mea pentru care imi asum intreaga vina.
-
lasa-le asa moshule cum cazura ca gerunziu ie alt tip de shaorma...o sa-ti esplice gabizzu sau monk cum ie cu gramatica asta.
moshule, mori!
moshule, mori!
-
dezvolta, SODy
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
imi vine sa rad si sa tot rad

In seara /noaptea asta citesc posturi vechi de pe vremea 2002 a forumului in mai multe sectiuni si sunt mai multe subiecte cel putin comice.
-
Mr Teo - Junior Member
please bann me
Cu ocazia asta tin sa va anunt ca imi iau jucariile cu totul si ma mut pe alt forum(preferabil 100% american).
Pentru toti aia care mau accepta 10X pt restu asta e ce sai faci.
Deci faceti ce vreti.. datimi ban pe ip, pe casa, pe user, pe masa..etc.
Speri sa stiti si cine sunt:)
Pentru toti aia care mau accepta 10X pt restu asta e ce sai faci.
Deci faceti ce vreti.. datimi ban pe ip, pe casa, pe user, pe masa..etc.
Speri sa stiti si cine sunt:)
- goosb
- Junior Member