Intrebari tampite...raspunsuri pe masura
Moderator: anjin-san
vai dornica , da nu se pune nimeni cu matale ,cine a-ndraznit sa te provoace maestre? evident ca vei castiga....da ce se pune problema maestre? matale nu te cobori la o infruntare in aichiuuri cu muritori de rand...doamne fereste maestre nici prin gand sa nu va treaca asa ceva...
gabizzu, potoleste-te nu-l mai deranja pe maestru ca acu mediteaza,
gabizzu, potoleste-te nu-l mai deranja pe maestru ca acu mediteaza,
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
vezi ca dadui si eu un later pe care il regret.
cu durere in suflet trebuie sa imi cer scuze in fata inegalabilului nostru forumist, dornea. imi pare rau ca te-am judecat dupa profunzimea posturilor tale, stiu ca dincolo de aceste aparente de om oligofren se ascunde o fundatie incomparabila, esti arma secreta pe care o vom folosi in cazul unui razboi, este creierul nedescoperit inca al omenirii.
si ca sa vezi cat iti sunt de solidar, maestre, de acum promit sama exprima pe intelesul dumneavuastra si sa nu va mai irit la ochi cu fel de fel de acorduri inutile, i-uri nelalocul dumnealor si alte prostii dastea. neam inteles !
inca odata mascuza eu in fata dvs, si sper sa fie cu iertare.
cu durere in suflet trebuie sa imi cer scuze in fata inegalabilului nostru forumist, dornea. imi pare rau ca te-am judecat dupa profunzimea posturilor tale, stiu ca dincolo de aceste aparente de om oligofren se ascunde o fundatie incomparabila, esti arma secreta pe care o vom folosi in cazul unui razboi, este creierul nedescoperit inca al omenirii.
si ca sa vezi cat iti sunt de solidar, maestre, de acum promit sama exprima pe intelesul dumneavuastra si sa nu va mai irit la ochi cu fel de fel de acorduri inutile, i-uri nelalocul dumnealor si alte prostii dastea. neam inteles !
inca odata mascuza eu in fata dvs, si sper sa fie cu iertare.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Ai un tip si o tipa.
Pe unu il cheama gabitzu.
pe tip sau petipa?
chiar am? unde? unde?
baieti nu mai faceti misto de el, mai intai fiindca s-a prins, a zis el pe threadu' lui asta, apoi ca e rushine sa faci mishto de un om mare cu IQ ridicat, care a fost molestat de un copil handicapat.
sa va fie rusine
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Initial trimis de animaloo
intrebare geniala:
daca dornea nu dormea inseamna ca aurolacu nu ... ?
A: Ia M**e
B: F**e
C: mai are solvent
PS. IQ-ul e destul de bullshit. Am luat shi eu 125, da nu ma consider destept. Conteaza ce experientze ai avut in viatza, shi chestii de genul asta. Stiu eu un tip care stie mai multe despre viatza, decat probabil ca io stii eu vreodata, dar daca ii pun o intrebare de Matematica simpla, il blochez.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Initial trimis de Weet-weet
De ce magazinele non-stop au lacat ?
Daca inotul slabeste , cu ce au gresit balenele ?
1/ depinde de profil, unele au lacate la vanzare altele nu
2/ inotul nu slabeste decat in concordanta cu un regim alimentar adecvat
-
Pt.weet-weet
pentru ala cu nonstopu':
Sa le-ncuie patronu pe vanzatoare ca astea fug acasa in timpu noptii(prin ploiesti dupaora22.00 te serveshte p-un gemuletz).
Balenele sunt exagerat de grase.Daca nu faceau inot de buna voie li se putea impune chestia asta.Daca balenele n-ar fi practicat inotul,s-ar fi ingrashat considerabil,nivelul marilor shi oceanelor ar fi crescut shi tzari ca Olanda,Belgia...ar fi disparut de pe harta
P.S. shi o parte din sudul Frantei!
pentru ala cu nonstopu':
Sa le-ncuie patronu pe vanzatoare ca astea fug acasa in timpu noptii(prin ploiesti dupaora22.00 te serveshte p-un gemuletz).
Balenele sunt exagerat de grase.Daca nu faceau inot de buna voie li se putea impune chestia asta.Daca balenele n-ar fi practicat inotul,s-ar fi ingrashat considerabil,nivelul marilor shi oceanelor ar fi crescut shi tzari ca Olanda,Belgia...ar fi disparut de pe harta
P.S. shi o parte din sudul Frantei!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
la ce preturi sunt vara in sudul frantei o sa dispara si fara apa 

-
De ce ne atrage gravitatzia mereu in jos?
De ce are boul coarne si copite? Porcul are copite. N-ar trebui sa aiba si el coarne? Dar calul? dar magarul?
De ce le plac maimutzelor bananele, dar nu si portocalele?

De ce are boul coarne si copite? Porcul are copite. N-ar trebui sa aiba si el coarne? Dar calul? dar magarul?
De ce le plac maimutzelor bananele, dar nu si portocalele?

-
dEpEchEmIND - Junior Member
Initial trimis de dEpEchEmIND
De ce le plac maimutzelor bananele ?
la femei cred ca le place mai mult bananele ca dupa aia le si mananca spre deosebire de maimutza care nu-i de mancare. :o
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
cati?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Raspunsul il gasesti intr-un show vacantza mare de prin 97....
Initial trimis de The Spider
Cum se numeshte Biserica Neagra din Brashov?
Se numeste Biserica Trei Ierarhi shi este din Iashi...
-
cutuma© - Mesaje: 3047
-
Intrebaresubstantziala:
P*zda miroase a peste sau pestele miroase a p*zda?
D:D:D:D

Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
a cui este clona asta?
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
-
prinde-l si tu cu un ac de sigurantza !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
una buna buna
De ce se cred alaskanii mai destepti si mai buni ca cei din lower 48(celelalte 48 de state continentale in afara de hawaii).
-
Mr Teo - Junior Member
Sigur...
Initial trimis de edd
Intrebaresubstantziala:
D:D:D:D
P*zda miroase a peste e parerea mea.
Intrebare:
Daca la un anumit moment in timp sau in spatiu o particula s-a nascut shi nimeni nu a avut parte la aceasta descoperire, cum pute sti ca particula a existat cu adevarat?
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma