comentarii asupra meciurilor din Premiership

Champhions League, UEFA Cup, EURO 2004, Il Calcio, Primera Divizion, Premiere League, Bundesliga

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Oct 18, 2003 5:57 pm

In aceasta dupa-masa am avut placerea de a urmari live doua meciuri din Premiership.

Leeds United - Manchester United 0-1

Meciul a fost unul foarte frumos, jucat in viteza. Portarul gazdelor a avut cateva interventii foarte bune. Golul a fost inscris de capitanul diavolilor...irlandezul Keane.

Nota meciului : 7

Arsenal - Chelsea 2-1
In minutul 8 era 1-1. Superb golul lui Crespo. Mutu foarte slab. Golul victoriei tunarilor venit in urma unei gafe a portarului italian Carlo Cudicini....care pana atunci aparase foarte bine. Jimmy Floyd Hasselbaink...un jucator urat...cu o intrare criminala la portarul celor de la Arsenal. Arbitrul a gresit ca nu l-a eliminat.

Nota meciului : 7
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Sâm Oct 18, 2003 6:40 pm

Da,superb golul lui Crespo.Moshule,deci tu apreciezi jucatorii in functzie de cat de frumoshi sunt shi mai ales dak sunt fair-play sau nu?(inseamna k nu il suportzi pe Rivaldo:j).Oricum Chelsea au inca probleme cu omogenizarea lotului.shi vin meciurile cu Lazio:D.Anu asta io zic k Arsenal o sa i-a titlu.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Noi 30, 2003 5:43 pm

Arsenal - Fulham 0-0

Scorul se datoreaza 100 % portarului de la Fulham..nimeni altul decat Van der Sar. Parca a fost pus pe pilot automat. Rareori mi-a fost sa vad asemenea interventii pe durata unui singur meci.

Urmeaza Chelsea vs. Man U !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

lanterna roshie invinge liderul....

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Ian 17, 2004 4:26 pm

Wolves - Manchester United 1-0

marcator : Kenny Miller

Un meci foarte frumos, in care cele doua echipe au jucat de la egal la egal...si desi Man U a dominat mai mult ...rezultatul este meritat. Cea mai mare ocazie de gol a apartinut tot gazdelor...veteranul Paul Ince sutand in bara de la vreo 22 de metri.
Cel mai bun om al meciului a fost portarul lupilor...Michael Oakes, care a avut vreo 7-8 interventii salvatoare.
Mi-a placut mult si de fost component al diavolilor...Denis Irwin , dar si de portughezul Ronaldo....care are o viteza incredibila si o tehnica desavarsita.
Prin minutul 80 a intrat si Ionel Ganea, care nu prea s-a vazut.

A fost un meci placut caruia ii acord nota 8.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Ian 20, 2004 6:14 am

Newcastle - Fulham 3-1

O partida deschisa care desi nu a avut valentzele spectaculoase ale unui mare meci a placut celor peste 50 de mii de spectatori platitori care s-au manifestat ca atare.
Cotzofenele au deschis scorul in minutul 4 prin Andrew O Brien , majorandu-l prin Gary Speed in minutul 41 in urma unei lovituri de coltz cand galezul a reluat cu capul direct in poarta lui Edwin Van der Sar.
Cel mai frumos gol al meciului (si probabil chiar golul campionatului !!! ) a fost inscris de francezul Laurent Robert in minutul 54. El a reluat din foarfeca si a lovit mingea cumva cu calcaiul, balonul ducandu-se in plasa. Era 3-0 pt. gazde.

In minutul 74....Sean Davis e redus din handicap printr-un sut foarte frumos de la mare distantza...care intai a lovit bara bravului Shay Given.

Mi-a placut ca Newcastle au realizat toate cele 3 schimbari in acelasi timp, prin minutul 81....si nu au profitat de obisnuitele trageri de timp....facand pe rand schimbarile, asa cum se obisnuieste prin alte campionate.

Nota meciului : 8

-------------

Numai eu urmaresc meciuri din Premiership ? darken, ce draq faci ? in afara ca dai copy/paste la scoruri....mai stii si altceva ? te uiti vreodata la meciuri ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde wwritza » Dum Mar 28, 2004 1:44 am

N-am putut urmari meciul Chelsea - Wolves, dar am vazut rezumatul partidei.
Superb. 7 goluri...multe ratari. Wolves la un moment dat conducea cu 2-1. Ma enerva la culme comentatorul cand ii pronunta numele lui Ganea...
Meciul a devenit cu adevarat interesant la intrarea pe teren a lui Hasselbeink. Omu' a intrat hotarat sa dea un gol ca era ziua lui de nastere si fiindca vroia sa marcheze cel de-al 100-lea gol in Premiership. Se pare ca a reusit..si..ca sa fie sigur ca a fost 'notat' cu 100 de goluri..a mai dat inca doua....asa, pt sufletul lui...
In lipsa lui Cudicini, a trebuit sa-mi indrept privirile lascive asupra lui Parker... :drool:
La finalul rezumatului a fost o mica 'revista a presei' pe baza ziarelor de maine in care cap de afis este numirea lui Sven in locul lui Ranieri. Un ziar zicea ca Da, altul ca Nu...nici ei nu mai stiu...vom vedea in timp.
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mar 28, 2004 1:47 am

Mutu n-a fost in stare sa dea si el un gol ? Sau nu a jucat ?

:nope:

Maine TV Sport va transmite in direct...Arsenal vs. Chelsea !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde wwritza » Dum Mar 28, 2004 1:51 am

mutu n-a jucat..si chiar daca juca - nu marca

poate Arsenal - Manchester *p la 5 pm
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mar 28, 2004 12:57 pm

la 4 PM , ora locala *p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Daimon » Lun Mar 29, 2004 12:29 am

n-au fost in stare Arsenal sa-i termine pe Man U... mie oricum nu mi s-a parut un meci deosebit, poate doar prin angajament si atmosfera...
Daimon

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mar 29, 2004 12:38 am

Pai poate nici nu si-au dat silintza. Raman 12 puncte intre tunari si diavoli. A fost disputat meciul. Nu a excelat dar mi-a placut.
Oribilul Mosh
Junior Member

Anterior

Înapoi la Fotbal International