C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde eyewitness » Mar Ian 20, 2004 1:24 pm

asta ierea si ideea file ca aduce bine da ie pe bune si culmea ie ca in afacerea asta iel are nevoie de serviciile nuastre si nu invers da omu ie dus rau...
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde nocturna » Mar Ian 20, 2004 1:28 pm

shadica convorbirea lu' neatza nu era pe bune? bre recunoahste acuma ca vrei ca sa prinzi shi matale prima pagina la laiv. da' nu-i bine sa le datz material ca le facetz vanzare.

vali - nu.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde angus » Mar Ian 20, 2004 1:29 pm

aiule, mare noroc avushi sa dai peste un don director atata de amabil, auz sa te primeasca iel orishicand vrea mujchii tai! pai dacatz zicea ca luni nu poa ca ien deplasare, martz nu pua ca are ooperativa, mercur nush ce mai face shi joi ien concediu viner fiind zi scurta, pai nai fi zis atunci ca ie bulangiu shi te mintzejte care nu vrea casa te vada? vezica shtiu io un om care sa inbolnavit de stres la servici shi acuma sta acasa cu cartie in regula dela doctor shi duarme nonstop incontinuu din mai multe dintrastea care sa strans shi ia cauzat la nervii capului.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mar Ian 20, 2004 1:55 pm

Initial trimis de eyewitness
sati zica baicsu de te mintzesc

nu te minte.

deci stiu ca nu van teresea-za asa ca-i spun lu baicsu ca am luat la examenu de sambata nota veche.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde vali » Mar Ian 20, 2004 1:58 pm

http://irc.apropo.ro/pinguin.swf

si mai avema niste linkuri porcoase, da nu va mai dau ca se oripileaza oamenii

inca unu http://www.zoso.tv
some people deserve to die
vali

Mesajde angus » Mar Ian 20, 2004 1:59 pm

bag seama ca de cant am trecut io prin scoli sa schinbat sistemu de notare. pa vremea mea nu se egzista nota veche, shi nici eczamene sanbata...
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Ian 20, 2004 2:04 pm

demential al cu pinguinu bre
il trimisei la 207m dupa fro 8-10 chifle

nashico , pai la baics ie asa :
-antica = f.bine
-veche = bine
-vetusta=satisfacator
-desueta=picat
eyewitness

Mesajde baixinho© » Mar Ian 20, 2004 2:05 pm

deci pe angus il intereseaza. cul. nici acu nu iecsista nota veche, da nota noua pe care am luat-o sanbata, pana acu s-a facut deja veche. si ecsamenu ie sanbata pentru ca asa a vrut mujchii mei, ca io n-am cum sa ma duc in alta zi la ecsamen decat daca meau liber de la serviciu. cea ce nu se face. aproape tuante calelante ecsamene va fi tot sanbata, cu egzceptia lu cel de la initiere in arta fotoreportajului, care ie dumineca. ceea ce va dorezc fi voo.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Mar Ian 20, 2004 2:11 pm

bah lam trimis la 243,9 m pe pinguin. shpilu ie sal trimiti dea bushilea

baicsule lasane bre cu esplicatiile astea ca nu ne intereseaza da?

ruiwyeriw: 247,7
eyewitness

Mesajde baixinho© » Mar Ian 20, 2004 2:18 pm

Initial trimis de eyewitness
bah lam trimis la 243,9 m pe pinguin

bine ca te lauzi.
Fişiere ataşate
pinguin.jpg
pinguin.jpg (20.41 KiB) Vizualizat de 1574 ori
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Mar Ian 20, 2004 2:20 pm

da uite aici baicsule sa mori de ciuda, nah
Fişiere ataşate
pinguin 01.jpg
pinguin 01.jpg (75.2 KiB) Vizualizat de 1543 ori
eyewitness

Mesajde neatza » Mar Ian 20, 2004 2:20 pm

Mi santanplat o treaba la biuro acuma... vai creierii mei. Partea najpa ie ca nujtu cum sa vo povestesc eo voo fara sa desconspirizez muncile lu eo precum shi oaminii inportantz (shtie iei cine). Da hai sancerc totush.

Deci sa zicem ca neshte oamini are nejte livezi de prune. Iei ia prunele respective shi face din iele un fel de tzuica. Munca mea, ar fi sa iau sanburii de la cea ramas, sai spal unpic, sai aranjez paici pacolo, sai dau mai departe la neshte oamini care are nejte alambicuri, in scop ca iei sa faca o alta tzuica mai mica ca so dea la marea masa a populatzii ca sa vada iei ce tzuica buna face aia de are livezile shi dupaia sa se duce sa cunpere direct de la sursa.

Tuate bune shi frumoase, decat ca bulangii aia de fermeri, nu vrea sa dea sanburii, nu ca lear trebui, da zice ca se cheltuie multa benzina panajunge la mine. Posesorii de alanbicuri ma bate la cap ca unte ie sanburii ca sta productzian loc. Eo alerg inapoi la nenorocitzi de fermeri shi ma rog in genunchi de iei sam dea dracu odat sanburii aia, iar iei sa face ce ie seceta shi nare acuma ca sa vin mai incolo puate la tuamna daco mai ploa panatuncia.

Dupaia vine shi partea be, ca nenorocitzii de fermeri are soiu bun, da tzine ca disperatzii la pretz, drept care posesorii de alanbicuri se orienteaza spre producatori de mai juasa calitate, cum ar veni jlibovitza, asha ca in momentu de fatza, piatza ie acaparata de jlibovitza, mai pruasta da mult mai eftene shi cunpara lumean draci.

Acu vine la mine unu dintre fermeri shim zice:
Fermeru: Pai nam prea vazut tzuica da nuastra in magazine.
Eo: Pai miatz trimis sanburi?
Fermeru: Pai nu.
Eo: Pai shatuncia de unte tzuica?
Fermeru: Pai ziceam ca puate de la ailantz fermeri
Eo: Pai nici aia na trimis
Fermeru: Deci nu se mai face tzuica anu asta
Eo: Ba sa puate face, da cu conditzia sam trimitetz sanburi de calitate, shi mai ales la tinp.
Fermeru: Pai shi daca trimite shi ailantz fermeri, nu se face supraproductzie shi dam in inflatzie shi dispare tzuica?
Eo: Pai nare cum bre, ca cine shtie, conoashte shi alege marfa lu matale. Da daca nu trimitz sanburi, pula tzuica shi sa dus dracu recolta.

Ma uitam in oichii la fermer shi vedeam cu incepe sai straluceascan privire o unda de inteligentza semn ca priceput omu cum devine cu marfa lui. Nu apuc bine sa bag dejtun beatitudine, damite so gust unpic ca omu mantreaba brusc shi nevinovat:
“Deci mai are rost sa va dau sanburii aia?â€Â
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde gaga » Mar Ian 20, 2004 2:37 pm

deci eo nam citit nica, abia am ajuns, o sa citesc ... promit. az e ziua mea, jtitzi? am facut opt ani.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde vali » Mar Ian 20, 2004 2:38 pm

dana, preia tu, eu ma car la munca :confused: :confused: :confused: ;P ;P ;P
some people deserve to die
vali

Mesajde eyewitness » Mar Ian 20, 2004 2:39 pm

sarumana donsoara
sa intelegem ca de azi sunteti director jeneral de veniti la ore dintrastea?

baicsule esti mancat
Fişiere ataşate
pinguin02.jpg
pinguin02.jpg (75.96 KiB) Vizualizat de 1557 ori
eyewitness

Mesajde nocturna » Mar Ian 20, 2004 2:40 pm

rarsafie de penguin, ca ma atrase atentzia shefu de maneca din cauza lui. canci munci.

bre neatza, creca tu ai chef de vorba.

dana, LA MULTZ ANI! obt ani e o varsta frumoasa. :D

nocturna

Mesajde gaga » Mar Ian 20, 2004 2:45 pm

multzam naituish, eo abia am reusit sa-mi revin dupe povestea cu tzuika pe caream impartasito la colega de buro (vam zis ca am o colega noo tanara si frumuasa?) si ne jtergem lacrimile de ras.

scopu ie ca sa nu rad singura si ca sa aiba matinalu (bun das icht) martori in procesu cu live.

pe bune e reala faza cu sanburii?
gaga

Mesajde neatza » Mar Ian 20, 2004 2:52 pm

din nefericire, ie fuarte reala. shi culmea ie ca fermeru ie mana dreapta a lu omu care planteaza, care respectivu ie unu dintre cei mai de seama plantatori, sau cel putzin asha zice lumea.

neatza

Mesajde gaga » Mar Ian 20, 2004 2:57 pm

oki, in afara de asta reala, puate sami rezume si mie cineva carei faza cu pinguinu? da rar si raspicat ca am terminat uischiu si ma duare capu
gaga

Mesajde angus » Mar Ian 20, 2004 3:07 pm

deci undeai trimes ma pinguinu ala ca shiacu il ajtept casa vie nemaifiind in peisaj care ie gol shicu clepsidra pa iel in ajteptare.

deci da, pa mine ma intereseaza, ba chiar solicit amanunte lamurituare suplimentare in plus, aka o fi bine ashea sanbata de unu singur in banca intai sa fie aia cu oichii pa tine sa nu posa faci nici o mijcare, sau o fi mai bine la gramada cu tuata lumea casa te potz concentra multzumitor?!
angus
Junior Member

Mesajde nocturna » Mar Ian 20, 2004 3:22 pm

bre neatza io nam trimes scrisorica aia mai departe shi nici nam stat sao citesc pe toata. crez co sa patzesc ceva nashpa?

e trecut de trei jumate, fuarte frumos. mam razgandit: pa!

nocturna

Mesajde neatza » Mar Ian 20, 2004 3:26 pm

nushtu daca o sa patzesht ceva najpa, da ce shtiu ie ca nio sa patzesht ceva najpa in sensu ca no sa tenjure aia la care nai trimiso.

tza placut das ich?

neatza

Mesajde angus » Mar Ian 20, 2004 3:36 pm

deci sa pierdut o scrisorica.
angus
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Ian 20, 2004 3:37 pm

tu pe cinentrebi daca ia placut das icht?

si CE E CU PINGUINU ALA CA NU PRICEP NICA!!!!!!!!!!!! ;P
gaga

Mesajde neatza » Mar Ian 20, 2004 3:40 pm

intreb shi eo pe tuata lumea, poate zice cineva da. inafar de dana

neatza

Mesajde gaga » Mar Ian 20, 2004 3:44 pm

Initial trimis de neatza
inafar de dana

eo nu zic ni'ca, respectivele litere (d shi a) aflandu-se in ordinea corecta in numele care ma caracterizeaza deci e suficient sa postez si ai raspunsu, cum ar veni eo nu zic nu...
gaga

Mesajde angus » Mar Ian 20, 2004 3:44 pm

in afara ca lincu cu pinguinu zice ca ba nu shi sta inchis, nush nici cei aia das ichu lu neatza. daca nu vash cunoasjte, aj putea sa ma inbolnavesc de creerii capului.
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Ian 20, 2004 3:47 pm

pai danone clichezi si matale si searunca pinguinu de pe munte intrun tzukahara intins la 180 de grade si cand ajunje deasupra lu ieti ii dai o maciucan cap clicand si matale sio sa vezi pinguin zburator sau tarator prin zapada...teai prins?http://irc.apropo.ro/pinguin.swf

ma cam bate gandu sa ma duc maine la biblos asa sa stii (patronu mie amic :D)
eyewitness

Mesajde baixinho© » Mar Ian 20, 2004 3:51 pm

dana, ie un pinguin care vine de pe un ghetar mai mic si trebuie sa-l pocnesti cu o bata de beizbol cat mai departe.

nenea angus, nu-s singur, sunt cu toti colegii mei care este si lu care le-am spus cand ne programam ecsamenele ca daca nu punem examenele sanbata dracii ii gaseste ca io nu pot sa vin in cusu saptamanaii. si am pus ecsamenele numa sanbata, cu exceptia lu unu care ie duminica. acu ie mai bine?
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Mar Ian 20, 2004 4:01 pm

baicsule, repet , nu ne intereseaza esplicatiile tale . daca tii neaparat sal informezi pe angus de chestiile lu matale dai pemeu, da :D

mai bine zii unde lai trimis pe pinguin ca fane mia zis ca la trimis 322 m pana la colt sai aduca un pachet de shervetele
eyewitness

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare