C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
am intzeles cu pinguinu da' linku matale (cum zicea si angus) nu se deschide adica nu prea functzioneaza.
si ochila, daca te duci la biblos sa mananci ceai zis tu acolo io o sa tenjur rau, asa sa stii.
si ochila, daca te duci la biblos sa mananci ceai zis tu acolo io o sa tenjur rau, asa sa stii.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
baicsu: deci asa da. ie din ce in ce mai bine. decat ca nu mi se deschide pagina cu pinguinu shi nu pot casa particip shi io la euforia de grup. creca shi la dana se patzejte ashijderea, daia se refuleaza pa threadurile cu dale gurii.
nu pot sa nu ma aptziu shi sa nu va impartashesc din bucuria unei zile de munca la intreprindere shi sa va zic ca disparut coshu de gunoi din sala de protocol. sa dat semnalu shi tuata lumea il cauta, ca eri era, lam vazut io.
baicse, puatem sari intr ajutor ca ej in domeniu: unde de duce ele coshurile de gunoi cant le apuca? casa mergem direct la tzinta shi sa nu mai bajbaim. plus ca daca nul intereseaza pa aiu nejte trebi, mai bine nu i le zice lui tot prin pemeu, ca pe mine nu ma deranjeaza in vazu lumii, care io nam nimic de ascuns.
nu pot sa nu ma aptziu shi sa nu va impartashesc din bucuria unei zile de munca la intreprindere shi sa va zic ca disparut coshu de gunoi din sala de protocol. sa dat semnalu shi tuata lumea il cauta, ca eri era, lam vazut io.
baicse, puatem sari intr ajutor ca ej in domeniu: unde de duce ele coshurile de gunoi cant le apuca? casa mergem direct la tzinta shi sa nu mai bajbaim. plus ca daca nul intereseaza pa aiu nejte trebi, mai bine nu i le zice lui tot prin pemeu, ca pe mine nu ma deranjeaza in vazu lumii, care io nam nimic de ascuns.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
aaa, deci angus citejte ce scrio eo pe treadu cu haleala. vezi ca am facut un edit la asta:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=220797#post220797
eo personal aud pt prima uara de asha ceva...
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=220797#post220797
eo personal aud pt prima uara de asha ceva...
- gaga
pai sigur ca citesc, tocmai ce am pe biuro o oferta de catering dela nijte unii, plus ca nu prea imi placu ce mancai la pranz az, ashea ca tocmai ce ma dreg cu un activia verde cu bifidus essensis de piersici si musli fuarte bun. mai najpa e ca mi sa farshit brusc tzigarile shi creca nam cum sa mai procur altele pan deseara.
- angus
- Junior Member
ie asa cum spuneti voi ca incercai si io sa mai deschid o data da numi mai merje motiv pentru care trebe sai mai zic o data lu vali ca ie porc ca ne da linkuri valabile de numa juma de ora
nashico, da matale parca pusesi tigarilen cui odat in vara ce repede trecu. te apucasi iar si dinou
danone , nu creca o sa mananc tot ce scrie acolo , o iau si io pe sarite(baicse ai minje la fileu no rata,da?)
nashico, da matale parca pusesi tigarilen cui odat in vara ce repede trecu. te apucasi iar si dinou
danone , nu creca o sa mananc tot ce scrie acolo , o iau si io pe sarite(baicse ai minje la fileu no rata,da?)
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Initial trimis de angus
unde de duce ele coshurile de gunoi cant le apuca?
deci le-am indrebat si mia zis ca in aceste zile o sa fie de maine incolo contgresu international al coaselor de gunoi din salile de protocol. deci cred ca al tau acolo ie. am cerut detalii suplimentare (tara, oras, cutare cutare) da cica ca ie secret. nijte rele, aia e.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
bah daca va zic o chestie cadeti pe spate. io nam vrut sa cred cand am auzit. matinalu se duce la bere...
-

baicse, te las sa no ratezi tu artistic, nu ma bag sa zic vorbaia.
aiule, cu oichiutz de vultur nik nutz scapa, creca ma tzinui dela tzigar freo trei luni daca nu shi mai bine, tare ciudat fu ca num venea shi nici naveam pofta shi nici nu faceam freun efort casa num vie, duar ca odata ma inervai ingrozitor pa nejte uameni de mi se sui sangele la cap shi ma apuca brusc iar din ou care inca ma mai tzine, ca la mine ie sezonier, in concediu ioc. casa vez ca fu gruasa rau cu necazu ala carei legat de un eveniment, ma uitai in agenda sa vad cant fu shim scuipai in san cant vazui coincidentza nefasta: fu pe unshpe sectenbrie, ptiu drace, acu optservai fatalitate!
aiule, cu oichiutz de vultur nik nutz scapa, creca ma tzinui dela tzigar freo trei luni daca nu shi mai bine, tare ciudat fu ca num venea shi nici naveam pofta shi nici nu faceam freun efort casa num vie, duar ca odata ma inervai ingrozitor pa nejte uameni de mi se sui sangele la cap shi ma apuca brusc iar din ou care inca ma mai tzine, ca la mine ie sezonier, in concediu ioc. casa vez ca fu gruasa rau cu necazu ala carei legat de un eveniment, ma uitai in agenda sa vad cant fu shim scuipai in san cant vazui coincidentza nefasta: fu pe unshpe sectenbrie, ptiu drace, acu optservai fatalitate!
- angus
- Junior Member
sa gasit coshu de gunoi. il loase un shef casash puna intransul nejte sule, casa stea drepte in sus shi sa nu sen prajtie. (sau suluri?). deci creca coshu cu pricina a pierdut trenu sau rata catre congtresu cu pricina.
- angus
- Junior Member
scapi ieftin danone daca uaminii aia doi impart numa o bere. teai scos
-

Initial trimis de angus
sule (sau suluri?)
daca ie mici ie sulisoare. daca ie mai mari ie suloaie. acu, depinde.
ANTI
-

multzumim pentru dezlushire. da vezica alu aiu a ramas tot in fileu.
vali, ciai cu mine ma ca imi pui mereu posturile tot ultimele pa pagina in jos, special casa nu mi le mai citeasca iuzerii shi sa num raspunza la framantari?! individiosule!
vali, ciai cu mine ma ca imi pui mereu posturile tot ultimele pa pagina in jos, special casa nu mi le mai citeasca iuzerii shi sa num raspunza la framantari?! individiosule!
- angus
- Junior Member
Initial trimis de angus
vezica alu aiu a ramas tot in fileu
a lu aiu in mare parte a timpului ie in boxeri si nu in fileu...totusi ,sati fac o placere o sa mi iau paia cu danteluta daca insisti sa fie asa cat de cat mai apruape de un fileu
-

nea angus, o las acolo ca poate se plictiseste si pleaca singura.
orcum, daca aiu vrea s-o ia pe sarite cant mananca, po sa te pui in calea fericirii omului? bí£í£í£í£, ve sa nu se sdrincine mancarica prin stomacel.
orcum, daca aiu vrea s-o ia pe sarite cant mananca, po sa te pui in calea fericirii omului? bí£í£í£í£, ve sa nu se sdrincine mancarica prin stomacel.
ANTI
-

aiule, apropos de berea 1/2 sa stii ca nu tzine ca sa mai adunat lume la puarta, ultimu are pretentia sal duc la sofitel
ie de rau ca treaba nu numa ca nu o termin da se si impute ceia ce nu ie bine deloc deci eo mai stau pe metereze, luatio si voi mai incet ca napuc sa va citesc sulele. pardon, posturile
ie de rau ca treaba nu numa ca nu o termin da se si impute ceia ce nu ie bine deloc deci eo mai stau pe metereze, luatio si voi mai incet ca napuc sa va citesc sulele. pardon, posturile
- gaga
pai dul bre la sofitel sil scuipi acolo , tu iti vezi de drum si trebile tale. carei problema?
baicsule nu stiu bre ce nseamna sdrincine, mea culpa. puate reformulezi si mata sau baji traducerea
baicsule nu stiu bre ce nseamna sdrincine, mea culpa. puate reformulezi si mata sau baji traducerea
-

aka sdruncine, itz spui io ca baicsu inca ie ocupat care integreaza cum so scuata elegant din fileu, ca sen curca in sforile alea.
baicse, io zic ca ie mai greu sa plece singura, ca nu ie om, da posa sper ca se usuca shi cade.
aiule, primishi az trei invitatzii sa te bagi intrun loc, nu onorashi nici una...http://www.fanclub.ro/showthread.php?threadid=10266
baicse, io zic ca ie mai greu sa plece singura, ca nu ie om, da posa sper ca se usuca shi cade.
aiule, primishi az trei invitatzii sa te bagi intrun loc, nu onorashi nici una...http://www.fanclub.ro/showthread.php?threadid=10266
- angus
- Junior Member
nashico io ma bagasem deja mai devreme , la ora cand posta dl ziarist eram deja fuarte profund bagat dar pe alt tred adica aista : http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=220614#post220614
ca nu miam inchipuit ca baicsu fermecat de farmecele acelei fatuci o sai deschida tred propriu si personal. deh, baicsu astai ie plin de surprize ,trebe sa stai cu oichii pe el ca pe tuomperonu din curte
ca nu miam inchipuit ca baicsu fermecat de farmecele acelei fatuci o sai deschida tred propriu si personal. deh, baicsu astai ie plin de surprize ,trebe sa stai cu oichii pe el ca pe tuomperonu din curte
-

dela baicsu, vali shi catharsis, in ordine cronologica. da mai mult dela vali, care fu mai plastic. dupe care shi dela dana care fu a patra invitatuare, care fu shi hotaratuare, aiul baganduse in farshit unde trebie la locu potrivit ca de geaba fu iel bagat panan gat intralta parte de nul vazu nime.
aiule, aici ai voe sa nu te bagi, daca teai eczasperat deja. da nu mai spune trebi din alea cu meniul dela biblos pe carel vei degusta singurel catz atragi invitatori sinceri.
auliu, dano, creca ie deadevaratelea mah, LA MULTZ ANI! acu dabia imi adusei aminte de nijte trebi in suptconshtient shi le pusei cap la cap de mi se lumina! da numai obt mah, ca ash fi zis ca pari mai maricica? multe pupaturi shi o bere la vara cald cant vrei tu zi ora shi locu. rectific: nejte ber.
aiule, aici ai voe sa nu te bagi, daca teai eczasperat deja. da nu mai spune trebi din alea cu meniul dela biblos pe carel vei degusta singurel catz atragi invitatori sinceri.
auliu, dano, creca ie deadevaratelea mah, LA MULTZ ANI! acu dabia imi adusei aminte de nijte trebi in suptconshtient shi le pusei cap la cap de mi se lumina! da numai obt mah, ca ash fi zis ca pari mai maricica? multe pupaturi shi o bere la vara cald cant vrei tu zi ora shi locu. rectific: nejte ber.
- angus
- Junior Member
nashico menirea mea de carcotash ie sa ma bag peste tot chiar daca in anumite parti bagatu nu ie chiar placut sin alte parti ie insesizabil dupa cum sesizasi matale cu penetrantul simt de observatiune mereu treaz si vijilent
daca ie sa merg maine la biblos fii convinsa ca no fac pt mine ca duar nu moi duce singur teleleu 4 clase prin batatura
danone se facu deja cuada la matale la puarta intreprinderii. ceai de gand? lasa dracu muncile alea si dale uamenilor aia de bine ceva de baut ca leo fi si lor sete..
io ma cam titirez in cateva minute asa ca aveti grije de lumini si gaze (nu partzuri danone da?)
daca ie sa merg maine la biblos fii convinsa ca no fac pt mine ca duar nu moi duce singur teleleu 4 clase prin batatura
danone se facu deja cuada la matale la puarta intreprinderii. ceai de gand? lasa dracu muncile alea si dale uamenilor aia de bine ceva de baut ca leo fi si lor sete..
io ma cam titirez in cateva minute asa ca aveti grije de lumini si gaze (nu partzuri danone da?)
-

io zic sai dai telefon lu vali sa le stinga cai deja acasa si online 

-

vali, lumina poso stingi, da aprinde pinguinu ala odata.
dana, io te cred, probabilitatea ie mare spre fuarte mare, chiar macsima. deshi sar putea sa fi fost chiar eri. precis ien ianuarie, cami aduc io aminte de nejte o discutzie. ma bucur sincer ca sunt pa lista cu berile care ieste.
aiule, io zic sa nu mai fi ashea de egoist, sa te sacrifici, satz infrangi sila shi sa mergi la biblos. no fi foc daca gushti shi tu cate putzin din trebile alea, macar ashea, de politetza. dupaia te duci la bae shi le scuipi.
dana, io te cred, probabilitatea ie mare spre fuarte mare, chiar macsima. deshi sar putea sa fi fost chiar eri. precis ien ianuarie, cami aduc io aminte de nejte o discutzie. ma bucur sincer ca sunt pa lista cu berile care ieste.
aiule, io zic sa nu mai fi ashea de egoist, sa te sacrifici, satz infrangi sila shi sa mergi la biblos. no fi foc daca gushti shi tu cate putzin din trebile alea, macar ashea, de politetza. dupaia te duci la bae shi le scuipi.
- angus
- Junior Member
vali=tot io, da pe compu de acasa, care e lasat online (face niste codari video) si pagina cu forumu e deschiksa pe "who's online" ca aia se incarca mereu
zoso=tot io, da la munca, nu ma loghez cu useru meu, ca nu stiu ce maciuci umbla pe aici
anguse, promit ca dimineata o sa te poti juca la pinguin.
zoso=tot io, da la munca, nu ma loghez cu useru meu, ca nu stiu ce maciuci umbla pe aici
anguse, promit ca dimineata o sa te poti juca la pinguin.
- zoso
- Junior Member