C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
animaloo, salveaz=o pe un cedeu, ceva!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
vali, vazui, intrai, dadui install, instalai, da` tot nu merje! bag poola shi renuntz!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

bre gata cu pinguinu ca ma dor oichii si neuronu da sa cada ca se mai tine intrun fir de par
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
pai daca neai umilit cu ashea scoruri. ce iai dat breh sa manance lu pingu al tau? jaratec? ca al meu nu vrea ioc mai mult de 320/207 oricear fi. cam masurat sicu subleru sicu ruleta ruseasca distantza optima pa ecran la care trebe palit animalu. de geaba. mai muncesc ceva casam revin.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
care s-a uitat asar la gala lu mihaela radulescu (partea a doua a emisiunii)?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
nashico io la pinguinu meu iam facut un program nutritiv strict urmarind cu atentie posturile espuse de dana pe parceaua din inventar respectand aidoma meniurile prezentate acolo astfel ca azi dimineata pinguinu dovedi o adaptare mai buna la conditiile de bata oferite de yeti care la propulsat la 323,4 m in stilu tarash si 207,6 m la stilu bot. daca voi aplica si azi acelasi meniu riguros io zic ca maine voi depasi aceste recorduri personale. ia incearca si matale ...
riqwtyrei: baicsule , iar ne obosesti ?
riqwtyrei: baicsule , iar ne obosesti ?
-

bre iar pui intrebari aiurea?
daca a zis nasha ca animaloo trebe palit inseamna ca trebuie nu mai comenta ca nashica stie ea ce stie, da?
iote bre cine se gasi so chestioneze pe nashica...
daca a zis nasha ca animaloo trebe palit inseamna ca trebuie nu mai comenta ca nashica stie ea ce stie, da?
iote bre cine se gasi so chestioneze pe nashica...
-

io ,cat atz batut voi animalou, am citit asta:http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=10195. Pe lincu suplimentar pus acolo n-am mai intrat ca sh-asha se uita colegele de birou ciudat la mine ca rad cu lacrimi in fatza monitorului unde se vede ca-mi devirusez C-ul!:)
-

baicse, of cors, ma uitai io, da numa umpic cat sal vad pe nea cum il cheama ala, sotu monicai davidescu dela national, zi sai zic, aurelian temisan. nul urmarii.
fane, pai nu vazus mah cacu micrometru nai spor, ca nu te vazui sa ten contrezi cu noi in care are mujchii mai mari si mai tari. momental abandonai, mac sa imbuc ceva, vorba aiului, sa ma mai intremez, ca nam spor la palirea animalului.
fane, pai nu vazus mah cacu micrometru nai spor, ca nu te vazui sa ten contrezi cu noi in care are mujchii mai mari si mai tari. momental abandonai, mac sa imbuc ceva, vorba aiului, sa ma mai intremez, ca nam spor la palirea animalului.
- angus
- Junior Member
file ie pishator numa ca io am oruare de posturi copi/paste ierea suficient un link si gata, nu crezi ? pai sami faca mie asta neatza cu baicsu pe cemeu iash taia 3 zile de la ratia de bere 

-

aiu, nu te fa ca ploo, ca shi tu ai postat cu copypaste pe ceva sred neshte posturi a lu matinalu shi tentr bai de ce nu ie iel forumistu lunii!:)
io fug la un fotbal in sala, ca tocmai am primit o invitatzie telefonica!
revin intr-o vreme!
io fug la un fotbal in sala, ca tocmai am primit o invitatzie telefonica!
revin intr-o vreme!
-

file io luam de pe forum un post pt un anumit thread si nu de pe gugl sau alte materiale
-

-

neatza - Mesaje: 5820
ma cac in pinguinu' vostru ca la mine nu se deschide nici un link. sau mai bine ma mictzionez pe security policy de aici, de la noi.
deci nimic nou, eo va zic ca aseara era ciatza, era plin de militzie si ca acum ninge & stuff.
deci nimic nou, eo va zic ca aseara era ciatza, era plin de militzie si ca acum ninge & stuff.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
aiu, nu citi
vali, cu Jojo. s-a pisat pe toti, ce sa mai. parerea mea.
ce pielea mea are lincu alalalt de nu mai functionejte?
vali, cu Jojo. s-a pisat pe toti, ce sa mai. parerea mea.
ce pielea mea are lincu alalalt de nu mai functionejte?
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
nu mere, ca e de dat jos si nu merge, da-l draq de pingu sau da-mi pe mail jocu daca-l ai.
pt. angus: bantuiam eo netu si uite ceam gasit:
Angus Burger
One half pound of fresh Angus beef on a ciabatta bun, served with
Idaho wedge fries and your choice of cheese.
cum sa traduc io chestia asta, ca am mai gasit mai deunazi eye beef, acu si angus?
gogalez eo si gasesc asta si asta si ma lamuresc ca ii zice angus de la rasa boului pe care-l fac aia friptan...
si mantreb eo, tu nicku nu de la aia ti l-ai loat, nu? si ma mai intreb eo: de ce pe toti va chiama carne?
hjgdas: ciabatta e painea aia italieneasca lunguiatza de care are si la sanwich factory deci: carne engleza + chifla italiana + cartofi americani = angus burger, nui frumos sa zapacejti lumea
pt. angus: bantuiam eo netu si uite ceam gasit:
Angus Burger
One half pound of fresh Angus beef on a ciabatta bun, served with
Idaho wedge fries and your choice of cheese.
cum sa traduc io chestia asta, ca am mai gasit mai deunazi eye beef, acu si angus?
gogalez eo si gasesc asta si asta si ma lamuresc ca ii zice angus de la rasa boului pe care-l fac aia friptan...
si mantreb eo, tu nicku nu de la aia ti l-ai loat, nu? si ma mai intreb eo: de ce pe toti va chiama carne?
hjgdas: ciabatta e painea aia italieneasca lunguiatza de care are si la sanwich factory deci: carne engleza + chifla italiana + cartofi americani = angus burger, nui frumos sa zapacejti lumea
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
nu mai deranjat, da nu posa nute scuz cant ma rogi atata de frumos. zau cam pare rau ca nutz merge pinguinu. mia facut zioa az. tresa gasim o cale satz mearga shi tzie. merita sal palejti umpic. o satz placa rau.
- angus
- Junior Member
bre io trebe sa multumesc pe aceasta cale danei pt sfaturile gastronomice de mare incarcatura nutritiva cu care miam hranit pinguinu, sfaturi care iau format un fizic agreabil ,placut si aerodinamic si in al doilea rand lui baicsu pentru grijea ceo purta la sedintele de aerobic avute cu pinguinu meu unde a perfectionat la maxim jocu de glezne indispensabil marii performante si nu in ultimul rand lu nashica care in putinele dar rodnicele sedinte de psihoterapie ia inoculat pinguinului spiritul combativ si ia creat atitudinea de invingator si mare campion. de asemenea multumiri lu matinalu pentru masajele meseriase efectuate mai ales in zona toracica unde bata are forta maxima de bataie, filu pentru tratamentu cu glucoza si alge administrat dar si lu animaloo pt suportu moral si galeria sustinuta pe care o facu dealungu intrecerii. toti cei enumerati merita o bere sau chiar mai multe.
as fi vrut sa multumesc si lu iubescdoomushte dar domnia sa a refuzat sa participe cu al sau indispensabil tunel aerodinamic la pregatirile pinguinului campion, tunel cu care sigur am fi reusit sa doboram recordu mondial absolut.
as fi vrut sa multumesc si lu iubescdoomushte dar domnia sa a refuzat sa participe cu al sau indispensabil tunel aerodinamic la pregatirile pinguinului campion, tunel cu care sigur am fi reusit sa doboram recordu mondial absolut.
-