Tapinarii
-
Tanase - Mesaje: 1238
Deocamdata...vedetele autohtone sunt cica mai importante decat alea de afara...de aia Atomic are mai mult succes decat Mtv...ca da muzica Romaneasca
Nu ca noi am fi vedete
Pam PAm
ne vdm vineri
Nu ca noi am fi vedete
Pam PAm
ne vdm vineri
-
mesaj nesubiectat
macar sa zic si io ceva daca tot eram in trecere
ziua buna!!!
chiar daca nu vin sa va ascult ma bucur ca am luat 6 la examenul de azi...
Tanase....tine-te-ar vocea vineri iar pe covei microphonul...ba lasa ca dupa sesiune mai trag o tura pe la capitala sa va mai ascult si sa mai bem o bere ca de mos niculaie ..ai cam unso cu some Ursu's beer...adica a mea bere hehe
...hai ca nu mai zic nimic
te las in voie buna...si nu uita.. fratele costi are o vorba mare pt mine iauzi iauzi.." LASA LUMEA SA VORBESTE"...(in leg cu numele trupei)
ziua buna!!!
chiar daca nu vin sa va ascult ma bucur ca am luat 6 la examenul de azi...
Tanase....tine-te-ar vocea vineri iar pe covei microphonul...ba lasa ca dupa sesiune mai trag o tura pe la capitala sa va mai ascult si sa mai bem o bere ca de mos niculaie ..ai cam unso cu some Ursu's beer...adica a mea bere hehe

te las in voie buna...si nu uita.. fratele costi are o vorba mare pt mine iauzi iauzi.." LASA LUMEA SA VORBESTE"...(in leg cu numele trupei)
- ghinda
- Junior Member
Salut Ghinda....ma bucur sa aud ca macar ai luat examenul...chiar daca cu 6 (he he). Mai avem pe 14 februarie sigur...asa ca te asteptam cu drag.
Concertul e la 22.00 trecut...am fost aseara in Laparie si am luat revista cu programul: B24 Fun. E trecut la 22.00 deci incepem la zece si un pic
Mai e o zi
Diseara ma duk la Cargo
Si maine...am concert...TARE!
Concertul e la 22.00 trecut...am fost aseara in Laparie si am luat revista cu programul: B24 Fun. E trecut la 22.00 deci incepem la zece si un pic
Mai e o zi
Diseara ma duk la Cargo
Si maine...am concert...TARE!
-
fericiti cei ce vin maine odihniti la concert
oameni buni,eu sunt la saga stiu ca nu mai e nimeni on line dar cei din publicitate vegheaza la cumparaturile dvs. dormiti linistiti! inca suntem aici! maine pregatim un spot la un produs farmaceutic apoi vin la concert , pe la 4 dimineata incepem filmarea,iar apoi de la capat cu alte trei spoturi!spun asta pt cine are pretentii de la mine sa fac si stand-up comedy la concerte! va pup si va astept! cumparati din timp cadouri de sf. valentin!
- covei
- Junior Member
SUNT LA ZIAR ACUM...CU CHITARA
Azi dimineatza m-am trezit ragusit si tusind ca dracu. Am fost aseara la CARGO si am urlat prea mult. In plus, sunt super racit
Cutoate astea ma voi duce in ART JAZZ de la 7 jumate sa beau ceaiuri si ciocolatzi calde...si dupa aia multe beri si sa fac probe de sunet.
VA astept azi in ART JAZZ la concert...e de la 22.00 dar veiti mai devreme...va rog
toate cele bunne
Cutoate astea ma voi duce in ART JAZZ de la 7 jumate sa beau ceaiuri si ciocolatzi calde...si dupa aia multe beri si sa fac probe de sunet.
VA astept azi in ART JAZZ la concert...e de la 22.00 dar veiti mai devreme...va rog
toate cele bunne
-
/me bate voios din palme
concertu` din art jazz club a fost merveiozo`ancroaiabl desi tanase nu crede... sau spera..
treaba cu "dupa 14 feb ne lasam" , cred si sper ca a tsinut de stand-up comedy

treaba cu "dupa 14 feb ne lasam" , cred si sper ca a tsinut de stand-up comedy
- Galeata
- Junior Member
eu...concert...cfr
am reusit sa conving anumite spirite sa plec mai devreme de acasa sa ajung in bucuresti in timp util sa prind concertul. dar, cu ajutorul celor din cfr am ajuns azi (sambata) dimineata, la 4.
cum e posibil ca pe o distanta de 166 km sa se strice locomotiva, apoi sa dureze 2 ore sa vina alta desi eram la 5 minute de depou, sa se strice si a doua dupa doar 30 de km, sa dureze o ora jumate pana sa fim trasi inapoi cu una diesel pana la un nod feroviar si apoi, dupa alta jumate de ora sa fim dusi cu o a treia locomotiva la bucuresti. cand tot drumul trebuia sa dureze doar 2 ore. mentionez ca nu erau troiene de zapada si trenurile care-au trecut inainte nu au avut mai mult de 10 minute intarziere.
asta e...pierdut concert, pierdut examen, castigat ceva de povestit.
concluzie: felicitari tapinarilor pt concertul de aseara care am inteles ca a fost grozav si sper sa pot asista la concertul de pe 14.
cum e posibil ca pe o distanta de 166 km sa se strice locomotiva, apoi sa dureze 2 ore sa vina alta desi eram la 5 minute de depou, sa se strice si a doua dupa doar 30 de km, sa dureze o ora jumate pana sa fim trasi inapoi cu una diesel pana la un nod feroviar si apoi, dupa alta jumate de ora sa fim dusi cu o a treia locomotiva la bucuresti. cand tot drumul trebuia sa dureze doar 2 ore. mentionez ca nu erau troiene de zapada si trenurile care-au trecut inainte nu au avut mai mult de 10 minute intarziere.
asta e...pierdut concert, pierdut examen, castigat ceva de povestit.
concluzie: felicitari tapinarilor pt concertul de aseara care am inteles ca a fost grozav si sper sa pot asista la concertul de pe 14.
-
Razna_SAD - Junior Member
Ptr GAleata: nu...asta din ART JAZZ de pe 14 va fi, probabil, ultimul pana-n toamna. Am cantat prea des si uite ce s-a intamplat. De fapt, pana la urma a fost bine dar...nu stiu de ce m-am simtit asa naspa. Era apasatoare toata atmosfera.
Nu inteleg cine tot era Bis ala pe care-l strigatzi.
Ptr Marian JAn: SAlutari si tie si gagicii (iubitei)tale
Ptr RAZNA...nu-i nimic ne mai vedem la o cantare si un vin fiert sau pe 14 februarie
VA multumesc mult pentru vorbele frumoase. Ptr ca ne-ati ascultat fara sa vorbiti. Pentru ac ne-ati ascultat pur si simplu si ptr ca va e teama ca trupa asta s-ar putea destrama.
Nu cred ca se destrama. Nici nu vreau asa ceva si nici Covei. Vom continua. Apropo, am schimbat lista de spectacol, am facut-o mai scurta si mai coerenta. Am renuntat deocamdata la cinci piese:
Unde Esti, Esti frumoasa, Nesimtitul, Spovedania, si Colind
O sa mai renuntam, deocamdata lista ramane de 20 de piese per concert. dar piesele vor fi inlocuite cu alea noi si pe cele vechi le vom canta doar la cerere.
Mersi ed urari de bine, de prezzenta si de atentzie
Nu inteleg cine tot era Bis ala pe care-l strigatzi.
Ptr Marian JAn: SAlutari si tie si gagicii (iubitei)tale
Ptr RAZNA...nu-i nimic ne mai vedem la o cantare si un vin fiert sau pe 14 februarie
VA multumesc mult pentru vorbele frumoase. Ptr ca ne-ati ascultat fara sa vorbiti. Pentru ac ne-ati ascultat pur si simplu si ptr ca va e teama ca trupa asta s-ar putea destrama.
Nu cred ca se destrama. Nici nu vreau asa ceva si nici Covei. Vom continua. Apropo, am schimbat lista de spectacol, am facut-o mai scurta si mai coerenta. Am renuntat deocamdata la cinci piese:
Unde Esti, Esti frumoasa, Nesimtitul, Spovedania, si Colind
O sa mai renuntam, deocamdata lista ramane de 20 de piese per concert. dar piesele vor fi inlocuite cu alea noi si pe cele vechi le vom canta doar la cerere.
Mersi ed urari de bine, de prezzenta si de atentzie
-
unde, unde esti?
"unde esti" este o slabiciune a mea. nu inteleg de ce o scoateti? adevarul e ca e dificila pt voce.
-
Razna_SAD - Junior Member
Asa e...e foarte dificila...mai ales la refren...si d-aia
Plus mai vrem sa cantam si noi din ce in ce mai multe piese noi
Plus mai vrem sa cantam si noi din ce in ce mai multe piese noi
-
dificile..
noi cei de la masa aia de oameni multsi am apreciat tare "Te iubesc dar nu`mi dau seama " a fost ashea intr`un fel:P, pe mine 1.. m`a uns pe suflet "Stiuca" chiar daca a fost doar refren..
pana`n toamna sa punetsi mana s`o pregatitsi..
dupa o abstinentsa primavara-vara 2004 can` o sa aparetsi in tuoamna ...o sa fie un fel de bang sonic
pana`n toamna sa punetsi mana s`o pregatitsi..
dupa o abstinentsa primavara-vara 2004 can` o sa aparetsi in tuoamna ...o sa fie un fel de bang sonic
- Fişiere ataşate
-
- sonic bang 2 - f-14.jpeg (4.72 KiB) Vizualizat de 6456 ori
- Galeata
- Junior Member
da, a picat super...dar m-am plictisit de piesa aia.
Nu o sa mai cantam stirile oricum...
Si o sa vezi de fapt pe 14 ce fel de spectacol facem mai nou
Nu o sa mai cantam stirile oricum...
Si o sa vezi de fapt pe 14 ce fel de spectacol facem mai nou
-
[quote="vali"]misto pozele
tanase, mai schimba tricoul ala
eventual poate il gasesti pe ala cu metallica
mr covei, bine ati venit in umila noastra casa ]
Ce sa fac daca-mi place Black Sabbath...e cu schepsis...e un look:))
Cu Metallica n-am...
tanase, mai schimba tricoul ala
eventual poate il gasesti pe ala cu metallica

mr covei, bine ati venit in umila noastra casa ]
Ce sa fac daca-mi place Black Sabbath...e cu schepsis...e un look:))
Cu Metallica n-am...
-