(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
Initial trimis de goosb
Speri sa stiti si cine sunt:)
nu. cine?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
dornica
daca te duci la forumurile alea suta-n suta americane sa ne dai si noo un link ceva ca sa urmarim evolutiile lu matale ca o sa ne lipsesti enorm aici . mai ales baga-le alea cu suarecii teleportati si cu criza de la petrolul...ii dai pe spate iti zic io
ai dracu uamini rai sa-l baneze pe maestru si sa ne frustreze pe noi astia avizi de cunoastere de intelepciunea domniei sale.
huooooo vali!
daca te duci la forumurile alea suta-n suta americane sa ne dai si noo un link ceva ca sa urmarim evolutiile lu matale ca o sa ne lipsesti enorm aici . mai ales baga-le alea cu suarecii teleportati si cu criza de la petrolul...ii dai pe spate iti zic io
ai dracu uamini rai sa-l baneze pe maestru si sa ne frustreze pe noi astia avizi de cunoastere de intelepciunea domniei sale.
huooooo vali!
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
dormeo nu pleca, romania ie a ta...
da io zic mai bine sa te duci la un forum 100% american din doo motive: americanii au IQ asemanator cu al tau si o sa vantzelegeti perfect (dupa cum spunea si vorba din batrani prostia la nevoie se cunoaste). si al doilea motiv, dupa doo zile de postat o sa se mute toti americanii si o sa aiba si indienii parte de dreptate in sfarsit recapatandu-si pamanturile inapoi.
da bah vali uoooo
da io zic mai bine sa te duci la un forum 100% american din doo motive: americanii au IQ asemanator cu al tau si o sa vantzelegeti perfect (dupa cum spunea si vorba din batrani prostia la nevoie se cunoaste). si al doilea motiv, dupa doo zile de postat o sa se mute toti americanii si o sa aiba si indienii parte de dreptate in sfarsit recapatandu-si pamanturile inapoi.
da bah vali uoooo
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Nenea dornea eu o sa am un mare gol in suflet daca pleci matale!Deja mi-e dor de tine Nu plecaaaaaaa;P.
Pleci chiar acuma cand incepusem shi io sa-tzi scriu poiezioare frumoase?Oricum...:sal:
Pleci chiar acuma cand incepusem shi io sa-tzi scriu poiezioare frumoase?Oricum...:sal:
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
M-am calificat in semifinalele campionatului mondial de hockey, jucand cu echipa Canadei. La EA Sport NHL 2004.
In semifinale voi intalni puternica echipa a Rusiei.
In semifinale voi intalni puternica echipa a Rusiei.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Moshule, misto aberatia ta..
Mai ai din astea? In loc sa te uiti la Rocco invades Praha, tu te ti de jocuri! Ce dracu, te credeam om cu capul pe umeri!

Mai ai din astea? In loc sa te uiti la Rocco invades Praha, tu te ti de jocuri! Ce dracu, te credeam om cu capul pe umeri!
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Nu e aberatie sa te joci pe computer. Si oamenii mari se joaca. Jocurile sunt pentru toata lumea.
Nicholas, niciodata sa nu uiti sa fi copil !
Nicholas, niciodata sa nu uiti sa fi copil !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Sunt cam ametita...nu stiu de ce dar presupun ca e de la nemancat, nui nik astept sa se faca pastele alea, dar imi e ca sosul nu mi`a iesit prea bine:con:
Bine acum v`am lasat...gabitzu cica se uita la un film,iar dornea a plecat de pe minunatul nostru forum...eu ma duc sa spal vasele :eek: ..de sunt o paraz|ta si nu scapati asa usor de mine
Bine acum v`am lasat...gabitzu cica se uita la un film,iar dornea a plecat de pe minunatul nostru forum...eu ma duc sa spal vasele :eek: ..de sunt o paraz|ta si nu scapati asa usor de mine
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
Moshule,punem pariu pe o bere ca nu castigi finala?Shi nu ca ar fii rushii prea buni da iesti tu slab(la huochei,nu la altceva).Sa intzeleg ca tu asteptzi ca Rocco sa invades Bucharest,puate o pui shi tu de un rolisor in film?:D
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Afara e frig si e-nnorat
Aici caloriferul arde,
Eu stau cu ochii-n monitor
si Necko nu mai vine-odat'!
Aici caloriferul arde,
Eu stau cu ochii-n monitor
si Necko nu mai vine-odat'!
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
cineva, acolo sus, ne iubeste.... :D
teodordornea: nuti fa griji nu ma mai bag pe dragutu vostru de forum il am pe al meu
teodordornea: pe care il aveam de 3 ani(de cand sunt aici numai ca nu prea ma interesa).
the_child_kidnapped: aha, deci renunti la fanclub
the_child_kidnapped: ce forum ai?
teodordornea: nu asa ca ai vrea sa stii ca sa vina toti forumistii sa puna posturi de kkt?
the_child_kidnapped: nu o sa se oboseasca nimeni. dar atunci cand ne va fi dor de tine ne vom duce sa-ti vizitam forumul, acolo unde toti sunt la fel ca tine... o adevarata familie
the_child_kidnapped: deci pe ce forum stai?
teodordornea:
teodordornea: http://www.sv.ro
the_child_kidnapped: tot forum roman ma?
teodordornea: daca cauti la mesaje 1/2 sunt ale mele
teodordornea: am si americane
teodordornea: si mai am si altele romane
the_child_kidnapped: superb
the_child_kidnapped: bafta pe alea
teodordornea: am sde mii de posturi pe inet
the_child_kidnapped: iti urez sa te iubeasca toti
teodordornea: am si cel cu romanii in america pe yahoo
teodordornea: mdah
the_child_kidnapped: si iti multumim pentru intelegere, desi prezenta ta e de neinlocuit
teodordornea: hai sa vad si eu un post gen fratilor faceti de kkt http://www.sv.ro cai forumu lu dornea postat pe fanclub.ro(te cred in stare)
....dorinta se implineste!
teodordornea: nuti fa griji nu ma mai bag pe dragutu vostru de forum il am pe al meu
teodordornea: pe care il aveam de 3 ani(de cand sunt aici numai ca nu prea ma interesa).
the_child_kidnapped: aha, deci renunti la fanclub
the_child_kidnapped: ce forum ai?
teodordornea: nu asa ca ai vrea sa stii ca sa vina toti forumistii sa puna posturi de kkt?
the_child_kidnapped: nu o sa se oboseasca nimeni. dar atunci cand ne va fi dor de tine ne vom duce sa-ti vizitam forumul, acolo unde toti sunt la fel ca tine... o adevarata familie
the_child_kidnapped: deci pe ce forum stai?
teodordornea:
teodordornea: http://www.sv.ro
the_child_kidnapped: tot forum roman ma?
teodordornea: daca cauti la mesaje 1/2 sunt ale mele
teodordornea: am si americane
teodordornea: si mai am si altele romane
the_child_kidnapped: superb
the_child_kidnapped: bafta pe alea
teodordornea: am sde mii de posturi pe inet
the_child_kidnapped: iti urez sa te iubeasca toti
teodordornea: am si cel cu romanii in america pe yahoo
teodordornea: mdah
the_child_kidnapped: si iti multumim pentru intelegere, desi prezenta ta e de neinlocuit
teodordornea: hai sa vad si eu un post gen fratilor faceti de kkt http://www.sv.ro cai forumu lu dornea postat pe fanclub.ro(te cred in stare)
....dorinta se implineste!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Deci...
Planu. Daca Gabizzu face threadu cu ceva comentari de pe forumul lui Dornea, o sa putem sa discutam acolo shi asta se pare ca o sa fie destul de beton.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Cu cat sunt mai fericita cu atat ma ia un dor mai mare de locul ce il numesc casa mea,respectiv minunata tara Romania(minunata pt. unii,mai putin minunata pt. altii)
Si cum zicea cineva acum ceva timp.....
offf dorul asta de casa ma omoara si sunt intr`o stare de aberatzie continua ;P
Si cum zicea cineva acum ceva timp.....
Din pacate am uitat cine a zis asta....Dorul, sentimentul acesta pe care nici un alt popor din lume n`a reusit sa`l materializeze mai bine printr`un singur cuvant,ca poporul nostru,ma atrage necontenit, cu gandul cu sufletul si ochii catre colo
offf dorul asta de casa ma omoara si sunt intr`o stare de aberatzie continua ;P
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
Initial trimis de eyewitness
huooooo vali!
Initial trimis de dana
da bah vali uoooo
va iubesc pe toti. oral
pozele cu nanuk mi-au adus aminte ca trebuie sa sun pe cineva.
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Luciditate...
De obicei asta se intampla(la unii) dupa ce au dormit 9 ore.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Daca receptionezi un e-mail intitulat "Badtimes", sterge-l imediat!!! Nu il deschide!!! Aparent este un virus foarte nasol. Nu numai ca va sterge tot ce ai pe hard disk(uri), dar de asemenea va sterge totul pe orice disc pe o raza de 20 de metri in jurul calculatorului tau. Demagnetizeaza toate cartile tale de credit. Reprogrameaza codul tau de la bancomat, de asemenea iti reprogrameaza videoul si utilizeaza armonici ale campurilor subspatiale pentru a sterge orice CD incerci sa asculti. Va programa toate quick dial-urile de pe noul tau telefon cu numarul soacrei tale.
Acest virus va inocula antigel in acvariul tau. Va bea toata berea ta. Pentru Dumnezeu, omule, asculti ce-ti zic?!? Va lasa sosete murdare pe masuta din sufragerie cand astepti oaspeti. Te va determina sa te joci cu foarfecele intr-un mod care pare distractiv pana cineva va ramane cu un ochi. Virusul va rescrie toate salvarile tale, schimband toate verbele la prefectul compus si va incorpora indetectabile greseli de ortografie, care vor schimba complet sensul propozitiilor. Iti va inlocui samponul cu gel si gelul cu prenandez exact cand te pregatesti pentru sindrofie.
Daca mesajul "Badtimes" este deschis sub Windows 95/98, va lasa capacul de la toaleta ridicat si uscatorul de par periculos de aproape de cada plina. De asemenea, va indeparta toate documentele tiparite in dublu exemplar pentru siguranta, cat si matreata de pe perna, va unge clantele cu SuperGlue si le va conecta la reteaua distribuitorului local de energie electrica (mai precis, exact la orele cand reteaua este la varf - 50Hz).
* * * AVERTIZEAZA CAT MAI MULTI OAMENI POTI! * * *
Daca nu trimiti asta la 5000 de oameni in 20 de secunde vei fi blestemat prin cuvinte grele.
In caz ca esti blonda, asta este o gluma!!!
Acest virus va inocula antigel in acvariul tau. Va bea toata berea ta. Pentru Dumnezeu, omule, asculti ce-ti zic?!? Va lasa sosete murdare pe masuta din sufragerie cand astepti oaspeti. Te va determina sa te joci cu foarfecele intr-un mod care pare distractiv pana cineva va ramane cu un ochi. Virusul va rescrie toate salvarile tale, schimband toate verbele la prefectul compus si va incorpora indetectabile greseli de ortografie, care vor schimba complet sensul propozitiilor. Iti va inlocui samponul cu gel si gelul cu prenandez exact cand te pregatesti pentru sindrofie.
Daca mesajul "Badtimes" este deschis sub Windows 95/98, va lasa capacul de la toaleta ridicat si uscatorul de par periculos de aproape de cada plina. De asemenea, va indeparta toate documentele tiparite in dublu exemplar pentru siguranta, cat si matreata de pe perna, va unge clantele cu SuperGlue si le va conecta la reteaua distribuitorului local de energie electrica (mai precis, exact la orele cand reteaua este la varf - 50Hz).
* * * AVERTIZEAZA CAT MAI MULTI OAMENI POTI! * * *
Daca nu trimiti asta la 5000 de oameni in 20 de secunde vei fi blestemat prin cuvinte grele.
In caz ca esti blonda, asta este o gluma!!!
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
-
monk - Mesaje: 2747
Aliosha....ce mi-ai facut la nick , baga'ti-ai pula ? :yD
-
se pare ca moshu nu se dezminte ... sunt prost ... lasa moshule ca si cu nickul asta unii dintre noi te iubesc ...
-
daca inteligenta ta artificiala te-ar fi ajutat sa citesti si mai sus ai fi obserbat ca nickul moshului dupa numele ala kilometric a fost schimbat in "sunt prost" ... deh ...
-