Accesories
71 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
ultima oara cand am vazut-o pe jasmine,cand ea nu stie,era la o cantare cu ozone prin herastrau.si donsoara asta care zice ca ie plina de d&g iera cu un frumos treling de fas,si neste adidasi mov,ce mai o frumusete.da unde te duceai draga?la prasit?la cules cucuruzu?
-
SOD - Mesaje: 6035
sod tot nu ai zis de unde ai acel minunat accesoriu, care nu ar trebui sa lipseasca la nici o vizionare de orice...acea sapca minunata, plina de inredibila licoare...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
Cercei barbatesti
Ajutati-ma , spunandu-mi unde pot gasi de vanzare cercei barbatesti. In magazinele care vand cercei pt femei?
- La Piovra
- Junior Member
la fierarie in obor gasesti o mare varietate de shaibe , piulitze si belciuge. indicat ie sa-ti iei din inox sau galvanizate , se oxideaza mai greu si nu ruginesc. ca articole de lux poti gasi si lacatzele chinezesti ,lion king, care atarnate de ureche pot conferi un aer original si modern. personal nu-ti sugerez panzele de bonfaier datorita faptului ca inainte de culcare trebuiesc scuase pt a nu provoca in somn taierea accidentala a jugularei
succes!
succes!
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Nicholas_Alex scrie:Poti sa ne lamuresti si pe noi, cum arata cerceii barbatesti???
eu ma gandeam la genul purtat de "artistii" hip-hop de peste ocean.
oricum, recunosc ca m-am tavalit pe jos de ras cand am citit postul de mai sus.
- La Piovra
- Junior Member
71 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3