Inregistrari !

ce-a fost pe Muzici o data

Inregistrari !

Mesajde Frekazoid » Joi Ian 22, 2004 4:12 pm

Am auzit pe forum la cheloo.ro ca zicea unu/una ca are o inregistrare la un concert parazitii shoot yourself . daca il are cineva poate sa imi dea un mesaj va rog frumos sau orice alt material live cu formatia parazitii . multumesc mult de tot .
Frekazoid
Junior Member

Mesajde killah » Lun Ian 26, 2004 1:58 pm

Ai cd-u la care venea cu revista fan? A doua piesa era un try-it on stage remix. Presupun ca era live... :B
killah
Junior Member

Mesajde muffinass » Lun Ian 26, 2004 7:56 pm

am inregistrat cu varu-miu in vara 2001 concertul parazitiilor de la Tineretului in Costinesti...sunetul e oribil din pacate, ca eram prea aproape de scena/boxe.
Da' ca feeling e superb...daca stie cineva cum sa-l bag pe computer, etc, sa-mi zica.
"sunt inzestrat cu- deosebita putere,
ce poate lasa kiar si bolta cereasca fara stele..."
/
tehnica ta....este minunata
muffinass
Junior Member

Mesajde Frekazoid » Mar Ian 27, 2004 8:31 pm

muffinass scrie:am inregistrat cu varu-miu in vara 2001 concertul parazitiilor de la Tineretului in Costinesti...sunetul e oribil din pacate, ca eram prea aproape de scena/boxe.
Da' ca feeling e superb...daca stie cineva cum sa-l bag pe computer, etc, sa-mi zica.

Ai nevoie de un tv tuner si de acolo e usor . dar daca esti din toronto cum scrie eu zic sa te duci la un vecin ca te rezolva imediat pun pariu :) . keep in touch .
Frekazoid
Junior Member

Mesajde Frekazoid » Mie Ian 28, 2004 6:03 pm

killah am piesa aia mersi :) nu cred ca e live totusi . au piese live pe albumul in focuri super tari !
Frekazoid
Junior Member

Înapoi la De pe muzica