C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde eyewitness » Vin Ian 23, 2004 9:35 am

bre ma simt extenuat. miam strofocat ultimile ramasite de energie scriind de carciuma preferata asa ca o sa iau o paosa binemeritata fro doo zile sa ma refac in cadru natural si hibernal
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde gaga » Vin Ian 23, 2004 9:39 am

:A <-- aplauze pentru postul cu bugatti, fuarte explicit, inspirat, literar, ce mai, o minune...

adica aiule, pleci chiar acu?

pe asta o shtiatzi?

-Care este asemanarea intre o femeie si un loc de parcare?
-Cele bune sunt mereu ocupate, singurele care raman libere fiind cele pentru handicapati.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde nae cinefil » Vin Ian 23, 2004 9:40 am

poi bine mai dana, l-ai spart pe saracu gabizzu cu averturile tale! ashea, de final de sapatamana, ai?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde baixinho© » Vin Ian 23, 2004 9:41 am

alaleo care este.

aiule, urmatuarea fraza sa n-o citestui, ca nu te interseaza
azi nu plec la munte ca maine am examen. vali mersi de indicatiuni. asa voi face

aiule, sa nu citesti, ca stii deja
deci mi-am instalat imeu (adica este al meu, nu al nimanui alcuiva)la munca.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Vin Ian 23, 2004 9:45 am

Initial trimis de nae cinefil
ai?

da file, zii
eyewitness

Mesajde gaga » Vin Ian 23, 2004 9:48 am

poi mai naie si-a luat-o in cap, ma gandesc sa ii sterg alea de pe acolo, le mai las nitzel sa se rada si altzii...

si mai era o faza care ar fi fost de ban de-a dreptu, da' n-am mai zis...

eo fac urmatoarea remarca:

eroina era curva, bibliotecara ii da bani = doo lesbiene

gabiz zice: daca tu ii dai bani lui nightwish e lesbiana?
eo nush de ce a ales-o el ca exemplu pe 90 dar orice logica ai urmari, 90 iese (sa ma scuze, da asta e ce a zis gabiz) shtoarfa, fie lesbiana fie nu... eo am vrut sa-i raspund ceva de gen "mama dumitale este *****" da' n-ar fi priceput oricum .
las ca citeste el asta si se ilumineaza ;a
gaga

Mesajde nae cinefil » Vin Ian 23, 2004 9:55 am

lol aiu, nu ma refeream la tine! era, cred, o interjectzie(sau, mai pe larg, vorba cuiva celebru, gerunziul care cerea neshte usturoi-regionalism)!

dana, am citit sredu impricinat shi imi retrag cuvintele. bobii aia doi is bajetz faini shi imi place despre ei ca are shi daru` beuturii/scrisului , lucru opservat shi de neatza, care, in marinimia lui, i-a invitat la un pemeu:)!
am vazut cele scrise de copil, da`, vorba lu codu penal in vigoare, n-ar trebui sa-i dai cumva cu suspendare sau juma de avert, ca n-are discernamant?
...parerea mea...
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde neatza » Vin Ian 23, 2004 10:00 am

aoleoha!

bre deci opserv cu stupuare ca voi tindetz spre normalitate: adica almintrelea de ce atz veni asha iute la munca. oare va ie teama ca incepe sa sa dea mai de devreme shi nu mai apucatz shi voi?

deci nuntzeleg
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde baixinho© » Vin Ian 23, 2004 10:02 am

dana, felicitari. hai, ca mai ai oleaca si treci pe primu loc.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gaga » Vin Ian 23, 2004 10:04 am

si mie imi plac bobii aia, da ma gandeam sa le facem o shugu_betzie ceva :) daca-mi vine inspiratia ma bag eo

iar cu persuana fara discernamant, nu e problema mea cine si cat are, treaba lu mama si lu tata lui, mie sa nu-mi faca mizerii pe literatura, asta e tot. era bine cand scria el la alea cu tolkien si hari ploter, se baga la cronici, agramat, nerespectuos... eo ce sa ii fac sa il pup si sa zic bravo mai fa?
ba il aduce si pe andicap de aurolac, pretenu lu dormea pe acolosha... asta cand e dita forum de kterinca si aberatziuni

ma gandeam sa fac un subiect cu aberatziile de pe literatura ale lutzilor si lutzelor si cand se strang fo doo pajini sa le mut pe kterinci cu totu.

da acu nam chef :D

jsdf: blestemele lu neatza: am 60.000 in pozonar

fjdhg: baics, scuate-ma mah de acolo, nu-mi place sa se uite lumea la mine pe kterinci :(
gaga

Mesajde eyewitness » Vin Ian 23, 2004 10:12 am

dana o obiectie am . nu eczista termenu agramatisme ci agramaticalitatzi , da? pe viitor te rog sa nu se mai repete

in plus baicsu pe posturi rotunde se referea la dana aia simpatica de care zise georgel ,nicidecum la tine asa ca ce te deranjeaza ? :D

la 4 inchid taraba si sper sa vand tot pastarnacu panatunci
eyewitness

Mesajde vali » Vin Ian 23, 2004 10:14 am

neata la toti oamenii

aiule, ne bagam si noi la jurnalu intim?

dana, te ajunggggggggggggggggggg
mai am 1300 de posturi, ca maine le fac :D
some people deserve to die
vali

Mesajde eyewitness » Vin Ian 23, 2004 10:20 am

nashule, ie mult supt nivelu pana la care pot cabora io :D
in plus sa scriem zilnic de miji si alte rozete ne banalizam ce dracu
lasai mah ca ie simpatici

matinale trebuia sai baji si o legenda lu baietelu ala ca nu cred ca va intelege

bre io mai am fro 7-800 si fac 6 batrane
eyewitness

Mesajde gaga » Vin Ian 23, 2004 10:21 am

opa, am gresit tomna eo :D

eo inchid, in princip la 4 fara un sfert, te-am luat. da' sper sa iau o paosa intre 12 si unu ca s-a deschis o pizzerie meseriasha in carter si daca ma sponsorizeaza careva, ma duc cu fane in inspectzie... si cu asta chiar termin tuate localele din zona.

===
offtopic: uite ce primesc pe mailu' vietzii:

Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. (Enriyeu Castaldo)

Feminismul exista doar pentru a integra femeile urite in societate. (Bukowski)

Prin a renunta, femeile inteleg o scurta pauza intre doua dorinte. (Mario Adorf)

Cind femeile nu mai stiu ce sa faca, se dezbraca. Si acest lucru e probabil singurul lucru bun pe care il pot face. (Samuel Beckett)

Femeile isi iubesc mai mult copiii, pentru ca pot fi sigure ca sunt ai lor. (Aristotel)

Un barbat intelept nu isi contrazice nevasta.Asteapta pina o face ea singura. (Humphrey Bogart)

Bunul renume al unei femei se datoreaza tacerii mai multor barbati. (Maurice Chevalier)

Atentie la o femeie care gindeste logic ! Caci logica si femeia sint atit de heterogene, incit este impotriva naturii cand apar impreuna. (Johannes Cotta)

Exista trei tipuri de femei: cele frumoase, cele inteligente si majoritatea. (Rainer Werner Fassbinder)

Pentru mine femeile sint ca si elefantii. Imi place sa-i privesc, dar nu mi-ar placea sa am unul. (W.C. Fields)

Marea intrebare, la care nu stiu sa raspund in ciuda a treizeci de ani de studiu despre femei, este urmatoarea: "Ce vrea de fapt o femeie?" (Sigmund Freud)

Cind o femeie isi contureaza buzele, este ca si cind un soldat isi curate mitraliera. (Bob Hope)

Trei tipuri de barbati nu inteleg femeile: barbatii tineri, barbatii de virsta mijlocie, si barbatii batrini. (Irisches Sprichwort)

Femeile trateaza in special ranile provocate de ele. (Jacques Marchand)

Nimic nu e mai rau decit o femeie, chiar daca e buna. (Menander)

Femeia este o greseala acceptabila a naturii. (John Milton)
====
si continuarea

-Care este asemanarea intre o femeie si un loc de parcare?
-Cele bune sunt mereu ocupate, singurele care raman libere fiind cele pentru handicapati.

- Care este asemanarea intre o farfurie zburatoare si o femeie inteligenta?
- Nu exista dovezi palpabile privind existenta niciuneia dintre ele

- Care este ultimul lucru care s-a auzit prin radio inainte de explozia navetei Challenger?
-Nu te atinge de butonul ala, dobitoaco!

- Care este asemanarea intre o femeie la volan si o piersica?
- Ambele se aduna din copaci

- Care este femeia ideala?
- O blonda frumoasa, nimfomana, muta, surda si orfana de mama

- Care este asemanarea intre o femeie si un uragan?
- in ambele cazuri ramai fara casa si masina

- Care este pentru un barbat mijlocul cel mai rapid sa scape de 60 kg inutile de grasime?
- Sa divorteze

eo nu le stiam chiar pe tuate
gaga

Mesajde nae cinefil » Vin Ian 23, 2004 10:22 am

dana, de acord, da` io in afara de "Sandu" n-am mai ascultat altceva de la ohne zucker shi nu ma pot baga fara sa shtiu despre ce-i vorba, ca-mi iau un perdaf de nu ma vad!

spune-tzi-mi shi mie unde-s jurnalele astea, ca tare-s curios...de fapt, parca am citit ceva de la liebezweifliegen(c.d.)!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde neatza » Vin Ian 23, 2004 10:24 am

bre aiul, am auzit ca ai scris pe unteva despre vceva co carciuma. este adevarat? shi daca da, unde?

merluciu: baicsu! imeu! acu! sa shtim shi noi!

neatza

Mesajde vali » Vin Ian 23, 2004 10:24 am

Initial trimis de dana
Cind o femeie isi contureaza buzele, este ca si cind un soldat isi curate mitraliera. (Bob Hope)

io o stiam asha: femeile isi contureaza buzele pentru ca barbatu sa nu greseasca tinta

nae, sa iti dau ceva piese cu fara zahar?
http://zoso.dap.ro/fara_zahar_-_03_-_stella.mp3
http://zoso.dap.ro/fara_zahar_-_07_-_d'la_sate.mp3
vali

Mesajde neatza » Vin Ian 23, 2004 10:28 am

filmice, uite aicia trairile entomofilului. engioi!

neatza

Mesajde gaga » Vin Ian 23, 2004 10:34 am

neatzule, a fost geniala aia dintre posibila intalnire a lui gabiz si nush ce matahala [...] asa parere ai matale despre tine? adica la prima vedere omu' se puate speria, da' chiar matahala?

neatzo , e pe mancari si beuturi postu lu aiu iote, bucati2000

eo nam citit jurnalele da daca a scris liebetzveifliege puate am so fac, da creca ie serios ca ie subiect deschis de om cunoscut ca maestru jurnal
gaga

Mesajde nae cinefil » Vin Ian 23, 2004 10:36 am

vali, da! daca potzi pe e-mail ar fi beton!
neatza, doar ce le-am descoperit! vaz ca shi animalele are broblemele lor diareice!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde memetshot » Vin Ian 23, 2004 10:38 am

ie de la cola cu smantana....deci a trebuit casa ma duc...da am uitat un a dupa diary...Scuzele mele de rigoare..
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde eyewitness » Vin Ian 23, 2004 10:39 am

danone, ai grija ca cuacervata nu sia revenit inca si ie in continuare in nota aberocitoplasmatica de ieri asa ca fii cu ochii pe el mai ales ca pe la 3-4 io no sal mai pot urmari
eyewitness

Mesajde gaga » Vin Ian 23, 2004 10:41 am

bah ma nervatzi, de ce matz facut sa citesc acolosha ca ie pishator si m-a marcat mai ales ideia ca nijte gugushtiuci ciripesc in timp ce se uita cu ochii lor de om taman la om care bia etern Carsberg

deci eo nu mai poooot de ras, numa matahalai de vina
gaga

Mesajde vali » Vin Ian 23, 2004 10:42 am

nae, vezi mai sus

animaloo, esti jenant :sperm:
vali

Mesajde memetshot » Vin Ian 23, 2004 10:45 am

ce facui ma ;P
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde gaga » Vin Ian 23, 2004 10:47 am

te trezishi, aia facushi
gaga

Mesajde nae cinefil » Vin Ian 23, 2004 10:50 am

aiu, te contrazic! cuacervata, dupe cum opserva shi web camu` danei, se trezi! io-te dovada!http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=10313
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde eyewitness » Vin Ian 23, 2004 10:53 am

file aia iera o clona rezultata in urma diviziunii deci nicidecum cuacervata orijinala.

bre miau dat lacrimile la aia cu limbicu mircea spre absurdistan...si ne mai miram de lutzele danei de pe forum :D
eyewitness

Mesajde nae cinefil » Vin Ian 23, 2004 10:57 am

bei gugushtiucilor cu uochi omeneshti luatzi cate juma de ora la un oral, voi shtitz ca maine nu-i sambata, ca ie zua unirii?

merci vali! in cerc, sa vad daca-mi mere!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde gaga » Vin Ian 23, 2004 11:00 am

auz mey uameni buni, acu serios, in afara de om, restu' copchiilor aia de pe acolo is numa dushi, tristi, depresivi, freak, probleme ezistentiale cauzate de nush ce. ca au haleli, au scoli, au parintzi, au comp ... eu stiu oameni care nu au avantajul varstei, au minusuri in gestiune macar la unul din capitolele descrise si tot se bucura de-o bere.

in fapt multi din oamenii pe care ii cunosc n-au probleme d'astea (ce fac cu trecutu, m-am ingrashat, am 19 ani si-s batran ... my god)

deasemenea remarc cu stupoare ca toti se plang de deficiente in ale placerilor vietii, da' nici unu' nare placere in a citi ceva interesant, a vedea ce mai zice unu' altu', clasici, de a rascoli pt a afla tainele unei muzici bune, a unui tablou... stufff

eo nu zic ca daca faci ce zic eo e okei da' iti ocupa timp, iti dezvolta observatia, te face sa cunoasti uoameni fie pt discutzii fie pt pileala fie pt ambele combinate cu turnat beri pe uameni si provocat grave vanatai si scandaluri in locuri publice.

si ce e cel mai trist e ca le pare rau de ei. bah mie nu-mi pare. toti avem probleme si depresii, daca nu treci peste ele si devin permanenta mai bine te sinucizi naiba, asa sa stai si sa plangi oooooo viatzaaaaa meaaaaaaa fara sa misti un deget la varsta la care inca mai ai ficat e de tot kktu'

scuzatzi logoreea

kjehiute: sa zici inainte de a implini catziva anishori ca viatza e de kkt si uamenii sunt rai e de porc, care viatza? care uameni?
gaga

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare