A facut-o cineva cu o vedeta?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

3943

Mesajde baixinho© » Sâm Noi 01, 2003 7:28 am

Initial trimis de Gabizzu
eu facut-o pe andreea bulan la macao! se pune? :D (nu zic mai multe ca iar imi sar astia in cap, ca sunt obsedat de balanca

e nu esti. hai sa fim seriosi. de ce nu esti sincer?
Initial trimis de Gabizzu
ca sa nu se simta prost romancele... o iau pe monicutza.

poate pe aia de la Chendi, ca Barladeanca ma iubeste numai pe mine si mi-a promis dragoste eterna si vejnica.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gabuba » Sâm Noi 01, 2003 1:00 pm

doar pt ca am vise erotice cu ea nu inseamna ca sunt obsedat de ea! :p

las, ca si aia de la candy, e numa' buna. ;D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

regret c traiesc in asa tara de prosti...scuze pt cei care se cred destepti!

Mesajde vio din tulcea....cauta`ma » Sâm Noi 01, 2003 1:27 pm

PRIVITI LA FRAIERUL ASTA ...MA INTREB CUM A REUSIT SA INTRE PE INTERNET, CRED CA DIN GRESEALA...PAREREA MEA! SINCER 100%

Initial trimis de neatza
brus uilis a fost nevasta lu demi mur? santors lumea cu curun sus vere!

ai imbatranit bortziene!
vio din tulcea....cauta`ma

hahahahaha

Mesajde Unregistered » Sâm Noi 01, 2003 10:03 pm

baaaaaaaaaai obsedatuleeeeeeeeeeee...cand termini cu muista aia de andreea balan...ca mi a ajuns pana in gat....
MUIE MAMEI TALE CA TE A NASCUT!!! OBSEDATULE CARE ESTI!!!
Unregistered

Hai mah...

Mesajde IoanaA » Dum Noi 02, 2003 5:32 pm

Nu stiu de ce s-o ma facut subiectu' asta ca oricum, nimeni nu o sa raspunda sincer. Zic asa sa se laude, da' de unde dovezi?
Bine, daca e asa la misto, zic si eu ca m-am culcat cu Vin Disel...aaa...sa nu il uit pe Giani Kirita. Ar fi cam lunga lista, da' tre' sa ma mai gandesc....
IoanaA

Mesajde HARDCORE » Dum Noi 02, 2003 8:51 pm

Eu am facut-o pe Andreea Balan de nu mai stie ce e cu ea...

P0ss3
HARDCORE

serios acum

Mesajde IoanaA » Mar Noi 04, 2003 6:31 pm

Ca sunt la misto raspunsurile sau nu.....asta nu stiu insa eu va spun ca o cunostinta de-a mea (fata) s-a culcat cu Ombladon (Parazitii) . Or venit baietii aici la Sibiu pentru un concert, fata s-o bagat in seama cu ei, Ombladon o dus-o la hotel si au facut-o. Si dupa vreo o saptamana-doua o chemat-o baiatu' la el in Bucuresti si au mai facut-o ...
:eek:
IoanaA
Junior Member

4012

Mesajde baixinho© » Mar Noi 04, 2003 6:35 pm

in afara de cu moniq am mai facut-o si cu gabitza. acu sper sa nu citeasca moniq postu asta si sa nu fiu nevoit la noapte sa-i dau esplicatii.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

e km aiurea!!

Mesajde d3s|r33` » Vin Noi 14, 2003 12:02 am

O prietena de-a mea a facut-o cu o vedeta!Au avut concert in Sibiu si dupa concert am avut placerea sa mergem cu ei la un suc...ea a plecat cu unul dintre ei la hotel si s-a intamplat.!!!!!!am fost invidioasa la inceput ptr ca si mie imi placea de el!!! mare prostie a facut ptr ca tipul nici macar nu a mai bagat-o in seama a doua zi......eu sunt inca in relatii bune cu ei.....cand vin prin sb am intrare gratuita la concert.....cred ca ea s-a lasat prea usor si de asta a cazut in ochii lui.nu se cade sa dau nume ,nu se stie niciodata cine arunca o privire pe aici!!
d3s|r33`
Junior Member

4163

Mesajde baixinho© » Vin Noi 14, 2003 11:05 am

Initial trimis de d3s|r33`
cred ca ea s-a lasat prea usor

deci tu te-ai lasat mai greu daca inca estii in relati cu iel.
ANTI

baixinho©

Mesajde basstard » Vin Noi 14, 2003 1:03 pm

ea e inca in dilema (dilema gainii: daca stau zice sa-s curva, daca fug raman nefututa...mai bine ma-mpiedic)

baixule, ti-am facut o intrebare pe generalitati pe threadul despre nick-uri...fa o vizita colea sa ma luminezi
human being/being human
basstard
Junior Member

Re: e km aiurea!!

Mesajde piper1996 » Vin Noi 14, 2003 2:02 pm

Initial trimis de d3s|r33`
O prietena de-a mea a facut-o cu o vedeta!Au avut concert in Sibiu si dupa concert am avut placerea sa mergem cu ei la un suc...ea a plecat cu unul dintre ei la hotel si s-a intamplat.!!!!!!am fost invidioasa la inceput ptr ca si mie imi placea de el!!! mare prostie a facut ptr ca tipul nici macar nu a mai bagat-o in seama a doua zi......eu sunt inca in relatii bune cu ei.....cand vin prin sb am intrare gratuita la concert.....cred ca ea s-a lasat prea usor si de asta a cazut in ochii lui.nu se cade sa dau nume ,nu se stie niciodata cine arunca o privire pe aici!!

pai, n-a mai bagat-o ala in seama a doua zi, dar ne-a zis ioana ca a chemat-o dupa 2 saptamini la bucuresti ... deci, cine a iesit mai in castig?
piper1996
piper1996
Junior Member

4175

Mesajde baixinho© » Vin Noi 14, 2003 2:39 pm

Initial trimis de bassplayer
baixule (...) fa o vizita colea sa ma luminezi
vezi ca am aprins lanterna. sper sa fie destula lumina. :D
ANTI

baixinho©

:((((

Mesajde m » Joi Ian 22, 2004 9:46 pm

Puiule,
mi-e teama ca ma confunzi. Viata mea sexuala n-a fost atat de zbuciumata. In plus, in vara lui 97 n-am avut concediu si nici n-am vazut marea.

Oricum, sper ca macar fantezia a fost placuta. E totusi cazul sa te trezesti la...REALITATE!
PS ( Inca ceva - daca tot ma amesteci in fanteziile tale, da-mi voie sa ma simt si eu bine - am vazut Olimpul o sg data, cred ca in 2000 si nu m-a impresionat. Gaseste si tu alta locatie...:))
MM

Initial trimis de Guest
Eu am combinat-o pe Melania Medeleanu in vara lui '97 in Olimp. Insa ea nu era vedeta atunci, asa ca nu stiu daca se pune.
De fost, ce sa zic a fost OK. Nu i-am dat-o decit odata pt ca
avea probleme cu ovarele si o dureau. Aa, si nu-i placea decit pe spate, in alta pozitie nu a vrut deloc. In rest cam atat. De atunci nu am mai vazut-o.
m

Mesajde IoanaA » Sâm Ian 24, 2004 11:24 am

d3s|r33` pai zi`ne si noua acu` care o fo` trupa? Si esti din SB? :) Ce stii...poate vorbim de aceeasi fata...da` nu cred.
La ce lic esti?

bassplayer si tu esti din Hermannstadt? :p

piper1996 nu cred ca ne refeam la aceeasi persoana..eu cu d3s|r33` ... sau cine stie..!?
you think you know me but you really don`t
IoanaA
Junior Member

ha ha:)bun subiect

Mesajde piticstyle » Dum Ian 25, 2004 3:01 pm

pai mai ..eu din intrebare am inteles..k unu dintre noi kre suntem inregistratzi aici pe forum dak a facut-o cuh vreo vedeta...nuh k justin cu britney si kkturi denastea...oricum tuh ala kre ai facut-o cuh Lala ..cum a fost ?:)sincer dak ash face-o cuh vreo vedeta..m-as simtzi km mandru :)cred :)si m-as lauda cuh asta ...desi ar trebui sa ramana confidential ..see'ya
piticstyle

L-am prins !

Mesajde Trade M. » Dum Ian 25, 2004 10:57 pm

1. Maimuta lu' Moshu' e vedeta (pe forum)
2. Moshu' bate maimuta

=>

Moshu' a facut-o cu o vedeta !!! :o
Trade M.
Junior Member

ce de cacat!

Mesajde deianira » Mie Ian 28, 2004 12:51 pm

piticstyle scrie:pai mai ..eu din intrebare am inteles..k unu dintre noi kre suntem inregistratzi aici pe forum dak a facut-o cuh vreo vedeta...nuh k justin cu britney si kkturi denastea...oricum tuh ala kre ai facut-o cuh Lala ..cum a fost ?:)sincer dak ash face-o cuh vreo vedeta..m-as simtzi km mandru :)cred :)si m-as lauda cuh asta ...desi ar trebui sa ramana confidential ..see'ya

ai calcat pe teren minat? ai sarit pulii in aer?
Nu stii ce s-a-ntamplat?

da' voi asha, de curiozitate, n-ati incercat sa o facetzi totusi cu prietena, cu pretenul - traitzi asha de pe urma aventurilor altora?

cat despre Ioana legat de ombladon - mai vrei amanunte picante? -n-au nici o legatura cu mine, avertisment celor ce inteleg cu curu, nu cu mintea!-

baixinho- word up!
deep in thoughts, deep in trouble
deianira
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Ian 28, 2004 3:34 pm

deianira, esti prea supttila pentru mine, sa mor de viu daca te mint.
baixinho©

Mesajde IoanaA » Mie Ian 28, 2004 3:47 pm

Mda..eu n`am intzeles ce voiai sa zici deianira..
you think you know me but you really don`t
IoanaA
Junior Member

Mesajde basstard » Mar Feb 03, 2004 11:24 pm

IoanaA scrie:bassplayer si tu esti din Hermannstadt? :p

Da, mami. Alte intrebari?
Da' n-am nici cea mai mica intentie sa te fut. Gastele penale de 16 ani nu sunt tocmai pe gustul meu. Dar daca iti face placere te poti baga in seama in continuare. Daca tot ai anunt matrimonial in semnatura iti fac cunostinta cu un amic mai putin pretentios, scapi si tu de himenu ala
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde piper1996 » Joi Feb 05, 2004 10:07 am

hai ca v-ati gasit!
si peste fro cateva zile parca vad ca apare frun post de la ioanaaaa cum ca ar fi facut-o cu o vedeta ....
piper1996
piper1996
Junior Member

Mesajde tre » Joi Feb 05, 2004 3:01 pm

ba,
o fi asta thread la misto da eu va zic pe bune c-am facut-o pe handreea balan. eram la stop amandoi si eu am plecat primu!
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde baixinho© » Vin Feb 06, 2004 11:49 am

hai ca inteleg ca ea era la stop, dar tu, tu cum ai reusit performanta?
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Vin Feb 06, 2004 11:52 am

puate avea dearee....
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde baixinho© » Vin Feb 06, 2004 12:01 pm

... rezultatul incurgitarii unui pepene in concubinaj cu iaurt? este si asta o varianta, la care nu m-am gandit, ce-i drept. d-aia spuneam io ca-i bine ca in orice comunitate trebuie sa existe si genii. bravo, aiule.
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Vin Feb 06, 2004 12:08 pm

ierea siun tred pundeva pe stiinte de nalta valuare stiintifica...geniile shuaricilor identice cu ale uamenilor
eyewitness

Mesajde baixinho© » Vin Feb 06, 2004 12:14 pm

deci tu est suarec?
ANTI

baixinho©

Mesajde memetshot » Vin Feb 06, 2004 12:18 pm

nu ba ie geniu shuaric identic
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde eyewitness » Vin Feb 06, 2004 12:22 pm

reatzaidracu amandoi ati facut treadu asta varza. puate va banez betivi ordinari ce esteti
eyewitness

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma