Voua chiar va place rockul?
Moderator: anjin-san
124 mesaje
• Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Voua chiar va place?
Bai no offense but....
Voua chiar va place rockul sau o faceti doar pentru ca mai nou aproape toata lumea a inceput sa asciulte 'brusc' muzica rock
Ce intelegeti voi prin rock?
Cum argumentati alegerea voastra?
Voua chiar va place rockul sau o faceti doar pentru ca mai nou aproape toata lumea a inceput sa asciulte 'brusc' muzica rock
Ce intelegeti voi prin rock?
Cum argumentati alegerea voastra?
- simi
- Junior Member
Eu nu prea inteleg intrebarea .... adica care "voua", unii chiar asculta rock de mula vreme fara sa le pese de moda .Asta ar fi una, pe langa asta cred ca te refereai la NUmetall nu la rock.Iar de inteles eu inteleg o invalmaseala de sentimente care ma covarsesc atunci cand ascult muzica rock si pe langaa asta, din cate stiu majoritatea pieselor mai au si un mesaj care mai e si usor de inteles.
- The Purple Haze
- Junior Member
nu, mai.... noi sutem toti niste pletoshi, niste drogati shi satanishti care nu vrem decat o scuza pt toate astea shi iata: ROCKUL a venit in ajutorul nostru...
normal ca ascultam rock, mai, ca altfel nici nu ne-ar interesa forumul asta...
recunosc... shi pe mine ma enerveaza toti ashtia care s-au trezit azi shi au dat cu ochii de moda asta idioata, care slava domnului ca va trece in curand, cu haine rock.... care nu fac altceva decat sa ma enerveze shi.... vai.... toata lumea a inceput sa asculte rock... shi vai ce kul sunt ei.... pana shi Andreea Balan... ati vazut-o ce kul e ea in videoclipul ala al ei.... cu zgarda shi cu toate alea.... MA ENERVEAZA.... toti parvenitii astia care se cred mari shi tari.... astia care nu fac altceva decat sa se "dea" dupa moda... ai naibi cameleoni.... astia ar trebui toti exilati shi inchisi undeva intro lume a lor.... aoleo shi cand vad toti manelishtii aia cu bratari cu tepi... daca ii intrebi nici macar nu shtiu ce simbolizeaza....
gata hai ca deja incep sa ma abat de la subiect....
da mai ascultam.... ascultam
normal ca ascultam rock, mai, ca altfel nici nu ne-ar interesa forumul asta...
recunosc... shi pe mine ma enerveaza toti ashtia care s-au trezit azi shi au dat cu ochii de moda asta idioata, care slava domnului ca va trece in curand, cu haine rock.... care nu fac altceva decat sa ma enerveze shi.... vai.... toata lumea a inceput sa asculte rock... shi vai ce kul sunt ei.... pana shi Andreea Balan... ati vazut-o ce kul e ea in videoclipul ala al ei.... cu zgarda shi cu toate alea.... MA ENERVEAZA.... toti parvenitii astia care se cred mari shi tari.... astia care nu fac altceva decat sa se "dea" dupa moda... ai naibi cameleoni.... astia ar trebui toti exilati shi inchisi undeva intro lume a lor.... aoleo shi cand vad toti manelishtii aia cu bratari cu tepi... daca ii intrebi nici macar nu shtiu ce simbolizeaza....
gata hai ca deja incep sa ma abat de la subiect....
da mai ascultam.... ascultam
-
warangel - Junior Member
simi scrie:Voua chiar va place rockul sau o faceti doar pentru ca mai nou aproape toata lumea a inceput sa asciulte 'brusc' muzica rock?
Asha e mai simi!"Asciult" rock sa fiu in pas cu moda!;h
Unde oi fi vazand tu ca aproape toata lumea asculta rock io nu pot sa-mi dau seama!Cum ramane cu cei peste 50% care asculta manele?;fCum ramane cu cei nu shtiu cat la suta care asculta tampenii gen ozon sau andreea balan?:moon:
P.S. - Cauta ce procent au ashtia care i-am pomenit mai sus,aduna-i cu manelishtii shi vezi ce-tzi mai ramane shi pentru rock!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
simi scrie:....
Voua chiar va place rockul?
nu bre stai linistit ce-ti veni ? ne prefacem duar
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
de unde-i veni lu copchilu asta ideea asta...cum sa ascultam noi porcherii dalea de satansiti betivi?
da sunt de acord cu vali, roacherele alea e bune rau si alcoolu ie bun si iel...
da sunt de acord cu vali, roacherele alea e bune rau si alcoolu ie bun si iel...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
da bah vali, ca parca mai shtiu eo care unde-i mod, pana mea.
mie nu-mi place rocku, imi place rockerii ca-s pletoshi, vanoshi si tzin la bautura.
imi place si daca nu-s pletosi daca sendeplinesc restu de variante.
p.s. s-au eliberat cumva specimene din scoala ajutatoare pt cei cu handicap mental?
mie nu-mi place rocku, imi place rockerii ca-s pletoshi, vanoshi si tzin la bautura.
imi place si daca nu-s pletosi daca sendeplinesc restu de variante.
p.s. s-au eliberat cumva specimene din scoala ajutatoare pt cei cu handicap mental?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Eu de exemplu ascult orice fel de muzica (printre care se numara si clasica, opera, muzica de camera...etc) dar imi place rock-ul hard-core-ul si gothic pentru ca este muzica facuta cu placere (in general)...nu sunt melodii facute ca sa scoata un ban sau ca solista s-a culcat cu producatorul si au decis sa scoata o aberatie pe piata...muzica rock (hai sa incardam si ska si hard-core si altele in acest cuvant din simpla lene de a le scire pe toate)...asa...dupa cum spuneam: muzica rock este muzica instrumentala...nu sintetizata pe calculator si nu cred ca sunt doar solisti care sa cante rock pe un fundl inregistra (cum fac cantaretii autohtoni de "muzica"...mai bine tac)...oricum...rockul este printre putinele genuri de muzica pe care aceasta goana pentru comercial nu a putut sa o converteasca total...este muzica de calitate (facand exceptiile de rigoare)
- Recall_me
- Junior Member
dano, astai fro pozitie noo ? da si mie kamasutra aia deo citesti matale ca la mine napare asta cu "peste picior"
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
no, acum shi to!
no acum shi to, da cum sa nu placa rocul la noi... da matalitza itzi place tare? 

-
wednesday - Mesaje: 864
Rocu ie o subramura a manelelor,cu sunete de chitari distorsionate shi voci ragushite sau pitzigaiate ,da' care nu se danseaza din buric.Dansul din buric a fost interzis,pentru evitarea fracturilor de bazin.
P.S. - any questions? 'cose I have answers!:S
P.S. - any questions? 'cose I have answers!:S
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
adicatelea daca stai si cautsi pan burice gasejti diferite dansuri ?
Ciainiz pipãl meic flicflacuri.
-
HighSictir - Junior Member
mey, mie chiar imi place rocku'!
Asa satanisti cum is ei, mi se par interesanti. Am talent la datul din plete si ma simt cu muzica-n sange!
Acu pe bune, am cunoscut multi rockeri de treaba.
Asa satanisti cum is ei, mi se par interesanti. Am talent la datul din plete si ma simt cu muzica-n sange!

Acu pe bune, am cunoscut multi rockeri de treaba.

-
dEpEchEmIND - Junior Member
124 mesaje
• Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma