Ombladon - Cand va umple de flegme
42 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Ombladon - Cand va umple de flegme
e buna piesa.dar da un vers naspa:"imi vine sa ma pish"
intonatia e de kk
intonatia e de kk
- so_jvs
- Junior Member
Initial trimis de so_jvs
e buna piesa.dar da un vers naspa:"imi vine sa ma pish"
intonatia e de kk
..aaaaahhaaha! e excelent versul! ..am crezut ca ma kak pe mine de ras cand am auzit cum fuge Ombladon de la microfon si se urineaza!
\\Plus ca change, plus c`est la même chose ...
\\a.karr
\\a.karr
-
gutza36 - Junior Member
Hmm...ca sa ma explic si sa nu fiu asaltat de lume pentru opinia mea va trebui sa scriu o pagina intreaga. Dar voi incerca sa zic/explic parerea mea despre melodiia lui Ombladon.
Productia este superba, si
Beat fff bun, lirica...previzibila, si prea porcoasa. Stiu treaba cu 'if it's too loud, you're too old' (si versiunea, 'esti deschis la minte...hai sa ne impacam'). Ma rog, deci pentru mine injuraturile nu sunt o problema, decat cand ajung la o vulgaritate care nu e necesara.
Mesajul lui Ombladon e unul care a fost promovat de Cheloo/parazitii imediat dupa scandalul cu CNA si de fapt si din inainte (treaba cu nu stiti ce e hip hop, etc). Recunosc ca poate sar pe teoria asta prea rapid, insa de la 2 albume incoace, observ ca Parazitii nu aduc nimic nou textual, si nici muzical. E sindromul Alexandru Andries, al caruia albume suna la fel (calitatea si talentul sunt vizibile, insa se manifesta in moduri identice).
Vreau sa mai adaug ca injuraturile au ajuns la o vulgaritate si stadiu asa de porcos, incat nu stiu ce mai poata sa inventeze ca sa socheze. Ca singurul motiv nu vad. Se poate ataca un subiect/persoana prin cuvinte normale, fara sa te atingi de dex-ul injuraturilor. Tin minte ca ascultasem Nici O Problema (ahat...demult) si eram socat la textele tabu (vezi Omu' din liftu' tau). Eh, vine Iarta-ma si socul e si mai mare...dar nu m-a repuls, ci mi sa parut un lucru foarte 'revolutionar' (alt cuvant nu gasesc). Vorba lor, cel mai vulgar album din Romania.
De fapt, schimb subiectul complet si nu ma rezum la parerea despre single.
Ca de obicei, Ombladon spulbera cand vine sa presteze, si o face superb. Iarasi, productie superba, negativ foarte bine ales si prelucrat de Dox, scratchuri perfecte, insa textul prea vulgar pentru binele lui.
De fapt, nu am ascultat albumul ca sa-m fac o impresie completa despre noul val care il aduc Parazitii/cheloo/ombladon. Poate cine stie, Ombladon (comform textul lui despre cei ce injura degeaba...) o facea la misto cu injuratul excesiv, si restul albumului are o poola aruncata-n stanga si dreapta la momente alese si oportune.
Numa' bine, si sper ca n-am calcat pe nervii nimanui
Beat fff bun, lirica...previzibila, si prea porcoasa. Stiu treaba cu 'if it's too loud, you're too old' (si versiunea, 'esti deschis la minte...hai sa ne impacam'). Ma rog, deci pentru mine injuraturile nu sunt o problema, decat cand ajung la o vulgaritate care nu e necesara.
Mesajul lui Ombladon e unul care a fost promovat de Cheloo/parazitii imediat dupa scandalul cu CNA si de fapt si din inainte (treaba cu nu stiti ce e hip hop, etc). Recunosc ca poate sar pe teoria asta prea rapid, insa de la 2 albume incoace, observ ca Parazitii nu aduc nimic nou textual, si nici muzical. E sindromul Alexandru Andries, al caruia albume suna la fel (calitatea si talentul sunt vizibile, insa se manifesta in moduri identice).
Vreau sa mai adaug ca injuraturile au ajuns la o vulgaritate si stadiu asa de porcos, incat nu stiu ce mai poata sa inventeze ca sa socheze. Ca singurul motiv nu vad. Se poate ataca un subiect/persoana prin cuvinte normale, fara sa te atingi de dex-ul injuraturilor. Tin minte ca ascultasem Nici O Problema (ahat...demult) si eram socat la textele tabu (vezi Omu' din liftu' tau). Eh, vine Iarta-ma si socul e si mai mare...dar nu m-a repuls, ci mi sa parut un lucru foarte 'revolutionar' (alt cuvant nu gasesc). Vorba lor, cel mai vulgar album din Romania.
Ca de obicei, Ombladon spulbera cand vine sa presteze, si o face superb. Iarasi, productie superba, negativ foarte bine ales si prelucrat de Dox, scratchuri perfecte, insa textul prea vulgar pentru binele lui.
De fapt, nu am ascultat albumul ca sa-m fac o impresie completa despre noul val care il aduc Parazitii/cheloo/ombladon. Poate cine stie, Ombladon (comform textul lui despre cei ce injura degeaba...) o facea la misto cu injuratul excesiv, si restul albumului are o poola aruncata-n stanga si dreapta la momente alese si oportune.
"sunt inzestrat cu- deosebita putere,
ce poate lasa kiar si bolta cereasca fara stele..."
/
tehnica ta....este minunata
/
-
muffinass - Junior Member
Re: hmm
mergi la http://www.rebelmusic.ro ca se pare ca au inceput si ei pana la urma sa puna site-ul pe piciorushe.
E link acolo (single distribuit oficial pe net, un 'first' pt. romania cred, nu?)
E link acolo (single distribuit oficial pe net, un 'first' pt. romania cred, nu?)
"sunt inzestrat cu- deosebita putere,
/
/
-
muffinass - Junior Member
eh asa da
in sfarsit o piesa "cu coaie". era cazu sa se faca o piesa de genu asta in care artistul sa spuna ce crede cu durere de pula.
ombladon...stiu ca intri pe aici, cred ca ai atins toata lumea la suflet cu faza "ma complac in situatia de a va proptii in gat briciu/ si de a va fute in gat pe toti cei care l-ati turnat pe SISU"
frumos gest....sunt fara cuvinte.
ombladon...stiu ca intri pe aici, cred ca ai atins toata lumea la suflet cu faza "ma complac in situatia de a va proptii in gat briciu/ si de a va fute in gat pe toti cei care l-ati turnat pe SISU"
frumos gest....sunt fara cuvinte.
-
n3aGabitz - Junior Member
Acum am ascultat piesa prima data... e beton!Negativu e superb, stie dox ce face!Si muffinass, mie nu mi se pare ca injura cam mult, injura exact cat e nevoie.Misto piesa, abia astept as apara albumul.
Ce se mai aude de fdd?El cand scoate albumul?
Ce se mai aude de fdd?El cand scoate albumul?
- onTHEmic
- Junior Member
fratilor mie mi s-a oprit download-ul la 16% am dat de mai multe ori si acelasi lucru. ma poate ajuta cineva?
gabitz eventual daca tot ai melodia pune-o pe hostu de la siteul tau pentru download la "media" pt ca poate sunt probleme cu serverul celor de la rebelmusic
gabitz eventual daca tot ai melodia pune-o pe hostu de la siteul tau pentru download la "media" pt ca poate sunt probleme cu serverul celor de la rebelmusic
- M0rtar0
- Junior Member
[Initial trimis de M0rtar0]
fratilor mie mi s-a oprit download-ul la 16% am dat de mai multe ori si acelasi lucru. ma poate ajuta cineva?
NU E NIMIC IN NEREGULA CU SERVER-UL. TOCMAI CE AM DESCARCAT PIESA DE PE SITE. ASADAR NU E NEVOIE S-O PUNA NIMENI PE ALT SERVER.
NU E NIMIC IN NEREGULA CU SERVER-UL. TOCMAI CE AM DESCARCAT PIESA DE PE SITE. ASADAR NU E NEVOIE S-O PUNA NIMENI PE ALT SERVER.
REBEL MUSIC
- gianiny
- Junior Member
NU-mi place...
NU stiu, dar nimica nu-mi place la ia. Am impresia ca Ombladon o da aiurea, shi nici instreumentalul nu e cine stie ce. Shi pana imi ziceti sa o mai ascult, pot sa vca zic ca am ascultat-o de vreo 10 ori, da tot nu gasesc nimica special.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
io nu pot sa downloadez il termina ceva dupa 16% si cand il dezarhivez zice ceva de eror sau file corupt
se poate face rost si altfel
...help me please..
se poate face rost si altfel
...help me please..
- primoenemy
- Junior Member
betooon piesa!! cand am vazut titlul piesei ma gandeam ca e ceva simpu, ce a dat ombadon pana acuma! cand am ascultat-o..hmm alta impresie..fff mijto negativ shi ceea ce imi place mie e faptul ca e mai dur ombladon fata de inainte! versurile..tari de tot versul meu preferat fiind : "confundati undergroundul cu subsolul blocului" ! super tare!
pace
pace
-
tUdOrUK - Junior Member
Pizdoasa Piesa!
Imi place stilu instrumentalului,se apropie de hip hop-ul american f tare!Respect.Ombladon:daca intrii cumva pe aici,zii te rog la dox ca i-am trimis un mail cu un instrumental de al nostru,si il rog sa imi scrie inapoi ce parere are,e vorba despre Deadly Combination.Mersi si Word UP!!!
- DJ_RAW
- Junior Member
parere
ba dupa parerea mea, parazitii sunt cea mai tare formatzie de hiphop de la noi si la versuri nu se mai pot compara cu nimeni in afara de raku si deceneu
ombladon mi se pare ca e un mc cu o durere in pula extrem de bine dezvoltata si in "cand va umple de flegme" arata acelasi stil dar da dovada ca poate sa fie si un mc care sa vorbeasca serios imbinand cele doua tehnici
intr-un stil original
ombladon mi se pare ca e un mc cu o durere in pula extrem de bine dezvoltata si in "cand va umple de flegme" arata acelasi stil dar da dovada ca poate sa fie si un mc care sa vorbeasca serios imbinand cele doua tehnici
intr-un stil original
- CeHasheL
- Junior Member
E marfa. Sunt insa cateva chestii care imi depasesc puterea de intelegere. Intotdeauna am fost de parere ca Ombladon e printre cei mai buni emcee din Romania, si sper ca restul pieselor de pe album sa fie din toate punctele de vedere mai bune decat asta. Nu-mi place sa critic ceva care imi place, dar totusi cred ca se mai putea lucra la sound (e masterizata ?
sau sa fie de la calitatea proasta a mp3ului ? ).
Big up!

Big up!

- ckride
- Junior Member
in sfarshit!
in sfarshit cineva care ajunge in casetofoanele omenilor mult mult mai repede decat altzii explica cat se poate de direct ce inseamna underground-ul!oricum probabil k vor mai fi shi dupa "cand va umplem de flegme" si "condoleantze" ashazishi rap-eri nu vor shtii ce inseamna "chestia asta"(underground-ul)!refrenul spune tot ce intzelege "omul de rand" din hip-hop!cam atat pt moment!
- zosteru
- Junior Member
Super tare piesa
Super tare piesa...abia astept sa scoata albumul ca sa-l pot cumpara..
sTeFiD wEb SiTe
http://www.stefid.tk
sTeFiD wEb SiTe
http://www.stefid.tk
- stefid
- Junior Member
sunt 99 la suta sigur... in melodie la 3:09 este o parte din `smile` de la 2 pac... se aude vocea lui: "mmm..yeah"
Ce parere aveti?
Ce parere aveti?
- tibicarlos
- Junior Member
muffinass scrie:Hmm...ca sa ma explic si sa nu fiu asaltat de lume pentru opinia mea va trebui sa scriu o pagina intreaga. Dar voi incerca sa zic/explic parerea mea despre melodiia lui Ombladon.
Super de acord cu tine.
- sanbk2002
- Junior Member
42 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2