sa vad ca un subiect pe care l-am deschis in vremuri tulburi pentru membrii hiq,cu intentia de a spune lucrurilor pe nume a fost inteles gresit
faptul ca se posteza "la kilogram" ,pentru motive puerile dar explicabile avand in vedere "antecedentele" unora, e iarasi un motiv de regret
nu am crezut ca acest subiect deschis va fi forum de sine statator dar asa s-a scris istoria unui fost grup de succes iar viata i-a indemnat sa continue separat
titlul nu se referea la fancluburi locale Dana Nalbaru,insa asta nu va impiedica,cu atat mai putin eu, sa le realizati...daca asa s-a inteles corectez acum aceasta neintelegere
sper ca acest topic sa ramana un coktail

al gandurilor si impresiilor voastre despre Dana,pentru Dana,despre cei care trec din cand in cand pragul virtual al acestei case de oaspeti a Danei,in care ne primeste pe toti, cu inima deschisa
incercati sa fiti mai curati si mai sensibili,in exprimare,in "convorbirile" cu ceilalti membri ai forumului,asa cum este si reuseste sa fie ...cu atata naturalete cea careia ii este dedicat acest forum
eu imi fac "mea culpa" pentru partea mea
multumesc pentru intelegere