Trupe care dezamagesc!
18 mesaje
• Pagina 1 din 1
Trupe care dezamagesc!
Spre dezamagirea miilor de fani din Romania care ar vrea sa petreaca o zi cu vedeta lor preferata, se pare ca sunt trupe care nu pun pret pe comunicarea cu fanii. Voi ii iubitzi iar ei va ignora...
Ce parere aveti?
Doua trupe foarte apreciate refuza sa vina la emisiune sa se intalneasca cu voi, fanii lor!
De ce le e frica?
Astept raspunsuri... ca eu nu-mi dau seama de ce se ascund!:-(
Ce parere aveti?
Doua trupe foarte apreciate refuza sa vina la emisiune sa se intalneasca cu voi, fanii lor!
De ce le e frica?
Astept raspunsuri... ca eu nu-mi dau seama de ce se ascund!:-(
- Florin Hi-Q
- Junior Member
ne cam ti in suspans
care sunt pana la urma acele trupe?
ma trezesc plangand ;Pcu tine-n gand
oare sti cat mi-e de dor?
as vrea sa pot zbura :aiubirea mea
pana dincolo de nori!!!
oare sti cat mi-e de dor?
as vrea sa pot zbura :aiubirea mea
pana dincolo de nori!!!
- ilinca
- Junior Member
Initial trimis de rammonny
trupele care nu vor sa vina sunt mai mult ca sigur 3se si Animalx ....spun asta cu toate ca sunt fana a lor.....imi pare f rau ca nu vor veni......
poate mai incerci Florine sa-i convingi.....explica-le....
Mai sa-mi dea lacrimile... "Fana lor" ce draqu iti place la ei??
Nu vin la emisiune? Brava lor!
- Addrian
hai lasa-te de fumuri,ca ceva bun nu poate sa iasa din capul tau!
ce treaba ai tu cu mine?te intereseaza cumva ce trupe imi plac mie?nu cred!asa ca nu mai comenta degeaba,ca nu are rost..........
P.S. repet: e treaba mea,si nu-mi pasa de parerile unora ca tine!
So fuck off!
ce treaba ai tu cu mine?te intereseaza cumva ce trupe imi plac mie?nu cred!asa ca nu mai comenta degeaba,ca nu are rost..........
P.S. repet: e treaba mea,si nu-mi pasa de parerile unora ca tine!
So fuck off!
-
rammonny - Junior Member
da ce sa spun... nu vor sa vina la emisiune... ma rog stiu despre ce trupe e vb.... da si Florin asta... pt. a elimina concurenta cenu face... in fine dak nu ai auzit mey... ultima emisiune la care au hotarat sa apara a fost "Teo" asa CA nu te mai agita.. cat despre animal x poate ca au treaba.. si nu cred ca nu ii intereseaza de fani!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
este chiar vorba despre AnimalX si 3SE ????????
daca este asa...m-au dezamagit fffffffffff mult.....eu totusi nu pot sa cred ca animalx refuza sa vina la emisiune!!!! m-am intalnit cu ei asta vara si erau asa de dulci.... si s-au purtat ffffffff frumos cu mine....si cu alti fani.... Florine te rog sa ne spui cine sunt aceste trupe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
daca este asa...m-au dezamagit fffffffffff mult.....eu totusi nu pot sa cred ca animalx refuza sa vina la emisiune!!!! m-am intalnit cu ei asta vara si erau asa de dulci.... si s-au purtat ffffffff frumos cu mine....si cu alti fani.... Florine te rog sa ne spui cine sunt aceste trupe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
- Vizitator
Bla bla bla.... ce mai trupe de calibru pe aici.... Eh, ma bag si io asa pe problema, pt ca daca de BUG zici, nici sa nu te gandesti ca ai sa-i ai ca invitati vreodata... da tu stii nu-i asa?
- ckride
- Junior Member
Ce e Florin Hi-Q?!! Te asteptai sa sara lumea in sus sau sa iti laude emisiunea, de-aia nu mai raspunzi?! Uite unde erau aia care nu se temeau de intalniri cu publicul.
De unde dumnezeu a venit ideea cu 2se si animal x?! Chiar nu va imaginati ca ar putea fi si trupe care cabta?!
In plus nici eu n-as merge la emisiunea aia daca as avea o trupa...
De unde dumnezeu a venit ideea cu 2se si animal x?! Chiar nu va imaginati ca ar putea fi si trupe care cabta?!
In plus nici eu n-as merge la emisiunea aia daca as avea o trupa...
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
Initial trimis de Unregistered
este chiar vorba despre AnimalX si 3SE ????????
;g;g;g
HM!

"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
Tragedie!!!
Acum s-a terminat, viata mea e distrusa si nu cred ca voi mai putea zambi vreodata stiind ca "niste formatii" nu vor sa vina la emisiune! Mare chestie, oricum nu am vazut niciodata o formatie mai de doamne-ajuta la emisiunile alea ale voastre, poate in fara de class, care spre deosebire de restul stiu sa lege doua cuvinte si au o muzica ceva mai "elaborata".
Asta a fost doar un mod stupid de a face reclama unei emisuni de prost-gust sau de a gasi o scuza ca m-aveti bani sa-i aduceti pe ahtiatii aia, care fac muzica pentru cumparator si nu pentru ascultator!
Asta a fost doar un mod stupid de a face reclama unei emisuni de prost-gust sau de a gasi o scuza ca m-aveti bani sa-i aduceti pe ahtiatii aia, care fac muzica pentru cumparator si nu pentru ascultator!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
Raspuns
Florin, parerea mea e ca nu vin pentru ca ori nu stiu cum sa raspunda la aprecieri ( si poate li se pare si lor nepotrivit sa fie asa apreciati) ori au gasit sa faca pe undeva un playback pe cateva sute de $, cum au facut la noi la Craiova ( nu ma refer la 3es pt ca inca nu am fost la un oncert al lor). Voi nu trebuie sa fiti dezamagiti. nu vor sa vina, inseamna ca nu va merita.
Florin, transmite-i te rog Danei toate cele bune de la " nasha" de la Craiova ( cred ca o sa-si aminteasca).
Shosetica
Florin, transmite-i te rog Danei toate cele bune de la " nasha" de la Craiova ( cred ca o sa-si aminteasca).
Shosetica
- Shosetica
- Junior Member
Re: Raspuns
Sondaj: ii va transmite oare Florin Danei mesajul de la tine? Oare Dana va rade?
Sa trecem peste prostii si sa ne gandim logic: problema e ca X si Y nu vor sa vina la emisiune. Problema mea e ca sunt 100X si 1000Y formatii in Romania, la fel de mediatizate, la fel de iubite, la fel de enervante.
Daca asta mesajul asta a fost si altceva in afara de un mod subtil de a face reclama, nu stiu ce sa mai zic.
Si nu-ti mai baga tu nasul prin ciorbele altora shosetzico, doar stii foarte bine ca mai playback decat Hi-Q nu se poate!
Sa trecem peste prostii si sa ne gandim logic: problema e ca X si Y nu vor sa vina la emisiune. Problema mea e ca sunt 100X si 1000Y formatii in Romania, la fel de mediatizate, la fel de iubite, la fel de enervante.
Daca asta mesajul asta a fost si altceva in afara de un mod subtil de a face reclama, nu stiu ce sa mai zic.
Si nu-ti mai baga tu nasul prin ciorbele altora shosetzico, doar stii foarte bine ca mai playback decat Hi-Q nu se poate!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
18 mesaje
• Pagina 1 din 1